|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
KKS Sandecja Nowy Sącz - SANDECJA ~ Arka Gdynia
radziufan - Sro Kwi 18, 2018 18:15 Temat postu: SANDECJA ~ Arka Gdynia Mecz w niedzielę o godzinie 15:30
Jezeli nie wygramy to szanse na utrzymanie będą juz tylko matematyczne...
Zapraszamy do dyskusji
PPP111 - Sro Kwi 18, 2018 18:47
Zgadza się że porazka w tym meczu to gwóźdź do trumny. Licze że Arka nie bedzie spinac dupy bo nie maja takiej potrzeby i jeszcze beda w humorach po awansie do finalu PP i pograja na pol gwizdka.
nuncjusz - Czw Kwi 19, 2018 16:20
PPP111 napisał/a: | Zgadza się że porazka w tym meczu to gwóźdź do trumny. Licze że Arka nie bedzie spinac dupy bo nie maja takiej potrzeby i jeszcze beda w humorach po awansie do finalu PP i pograja na pol gwizdka. |
Niestety mają presję kibiców po 2 ostatnich grach z Lechią może być taka sytuacja jak z Piastem co dostali walkowera dla Górnika przyjadą zmotywowani jak nigdy . Tutaj nie ma już łatwych meczy nie da się grać na remis tylko wyłącznie atak o 3 pkt lepiej przegrać 0-2 ale próbować niż przegrać 0-1 w obronie .. Musza wyjść i dać z siebie ponad stan możliwości zapierniczać za każdą piłką i presja przez cały mecz Arka wówczas będzie robić błędy .
wborzecki@gmail.com - Czw Kwi 19, 2018 21:52
będzie tak :-p
ZWYCIĘSTWO X 3
PORAŻKA X 1
ZWYCIĘSTWO x 1
na koniec ABRAKADABRA.
hanys - Pią Kwi 20, 2018 07:48
wborzecki@gmail.com napisał/a: | będzie tak :-p
ZWYCIĘSTWO X 3
PORAŻKA X 1
ZWYCIĘSTWO x 1
na koniec ABRAKADABRA. |
dzwoniles??
:)
Majkellll - Nie Kwi 22, 2018 11:33
Jeśli wygramy, to myślę że szanse na utrzymanie gigantycznie wzrosną. Strata do bezpiecznego piasta to będzie 3 pkt i pewnie chłopaki złapaliby drugi oddech, że można wygrywać. Wierzę bo ostatni mecz ze Śląskiem naprawdę nie był zły.. śmieszne bo u bukmacherów jesteśmy faworytem
Lucas_93 - Nie Kwi 22, 2018 11:53
Majkellll napisał/a: | Jeśli wygramy, to myślę że szanse na utrzymanie gigantycznie wzrosną. Strata do bezpiecznego piasta to będzie 3 pkt i pewnie chłopaki złapaliby drugi oddech, że można wygrywać. Wierzę bo ostatni mecz ze Śląskiem naprawdę nie był zły.. śmieszne bo u bukmacherów jesteśmy faworytem |
W sumie co tydzień można było i pewnie można będzie to napisać. Ten spadkowy peleton ma tak wszystko i wszystkich w dupie, że pewnie do ostatniej kolejki będzie zażarta walka o spadek... Szkoda, że akurat Sandecja tego nie wykorzystuje.
KKS_FAN - Nie Kwi 22, 2018 12:09
kupię dziś bilet czy też się odbijemy od kas ? :D
ma ktoś dojścia do tańszych wejściówek?
nuncjusz - Nie Kwi 22, 2018 13:35
KKS_FAN napisał/a: | kupię dziś bilet czy też się odbijemy od kas ? :D
ma ktoś dojścia do tańszych wejściówek? |
ostatnio podawali ze dla tych co się ostatnio odbili od kas ma być obniżona cena biletów ale o tym też pewnie zapomnieli znając życie :) Pogoń potrafiła kibiców puścić za darmo my ani razu promocji mimo że o spadek gramy nawet ceny 5 zł za bilet nie dadzą albo chociaż z 2-3 darmowe autokary by podstawili ..... Ważne że o wizerunek i promocję ktoś dba .
Archero - Nie Kwi 22, 2018 14:47
Wygrywamy z Arką potem bezpośrednio wygrywamy z Piastem i Niecieczą i zostajemy w eklapie taka mam wizję:)
Sączersi - Nie Kwi 22, 2018 17:23
wow
nie spodziewalem sie
fanatycznie - Nie Kwi 22, 2018 17:25
wracamy do gry, dobry mecz naszych. Wydaje się że Moskal znalazł klucz do tego składu :)
ERNESTO - Nie Kwi 22, 2018 17:27
Zwyciestwo wyszarpane. Mecz dobry, zawodnicy ambitnie i przede wszystkim do konca. Widac bylo brak sil (w tym okresie Arka wyrownala, ale mimo to duzo zdrowia i serca zostawili na murawie - w efekcie strzelamy z pomoca Arki dwie bramki. Szacun panowie !
Majkellll - Nie Kwi 22, 2018 17:28
Sovsic prze kot, jesteśmy w grze
polak_ns - Nie Kwi 22, 2018 17:42
Tylko robi się nam problem na środku obrony bo w następnym meczu zabraknie Bengi i Szufryna.
Majkellll - Nie Kwi 22, 2018 17:46
polak_ns napisał/a: | Tylko robi się nam problem na środku obrony bo w następnym meczu zabraknie Bengi i Szufryna. |
Możemy zagrać 4 z tyłu i wtedy para Bucko-Krachunov, jest też w obiegu Baran
kks10 - Nie Kwi 22, 2018 17:51
Arka bez połowy podstawowych graczy i dwa swojaki więc bez szału ale dobre trzy punkty
llatroy - Nie Kwi 22, 2018 17:57
A co to za różnica Arka mogła nawet grać juniorami kogo to interesuje ? Ważne punkty ,właśnie tak trzeba wyszarpać zwycięstwo i ratować ligę , nie wszystko jeszcze stracone. Brawa dla chłopaków.
erhemingway - Nie Kwi 22, 2018 18:01
Wygrana nawet z pół-rezerwowym składem może nam dużo dać. Pomijając punkty, to podbudowuje psychicznie. Wola walki o utrzymanie na pewno wzrośnie.
arek88 - Nie Kwi 22, 2018 18:04
polak_ns napisał/a: | Tylko robi się nam problem na środku obrony bo w następnym meczu zabraknie Bengi i Szufryna. |
Bardzo dobrze ze w następnym, bo moim zdaniem kolejny mecz, z Piastem, będzie kluczowy i musimy go wygrać
syfon12 - Nie Kwi 22, 2018 18:07
arek88 napisał/a: | polak_ns napisał/a: | Tylko robi się nam problem na środku obrony bo w następnym meczu zabraknie Bengi i Szufryna. |
Bardzo dobrze ze w następnym, bo moim zdaniem kolejny mecz, z Piastem, będzie kluczowy i musimy go wygrać |
Teraz wszystkie beda kluczowe:)
zylkos7 - Nie Kwi 22, 2018 18:44
Ten mecz wyglądał na taki, którego Arka bardzo nie chciała wygrać, dwie bramki samobójcze, przyszczęściło nam się, jednak nie widzę tak, czy siak szans na utrzymanie.
nuncjusz - Nie Kwi 22, 2018 19:22
Trzeba poczekać co będzie na Pogoni jak zagrają może mecz doda im wiary w siebie remis byłby tam wskazany tam musi być choć 1 pkt zdobyty . I się zapytam jeszcze raz czy jest coś z wyjazdem do Gdańska w pomyśle bo to albo nasz mecz ostatni w EX albo mecz o utrzymanie tak czy siak warto pojechać .
młodyC - Nie Kwi 22, 2018 20:22
Ii jeszcze nie wszystko stracone. Co z Ksionzem?
hanys - Nie Kwi 22, 2018 20:32
zagrali ambitnie, choc tak jak ktos pisal przy bramce dla Arki braklo koncentracji i sił.
o ile pierwsza bramka to pechowa, to druga nie wiem czy nie przy pomocy....
tak sie ni wybija takich piłek.
ale zobaczymy co bedzie dalej.
collo - Nie Kwi 22, 2018 20:47
Zagrali ambitnie, walczyli, biegali, w końcu próbowali jakiś akcji i przede wszystkim strzałów. Oby kontuzja Ksionza była niegroźna bo on i Sovsić swoja techniką robią różnicę.
Kto wie, może w Mielcu Cracovia odda nam to co dostali od nas w 1 lidze. Może uda im się wypożyczyć Cabaja na ten mecz :)
bzyku - Nie Kwi 22, 2018 21:19
Dwa karne dla Sandecji ewidentne Pan Sławek w L+ potwierdził
collo - Nie Kwi 22, 2018 21:34
Faul na Piszczku w 1 połowie i ręka w 1 połowie? Czy coś innego?
kks10 - Nie Kwi 22, 2018 21:37
Pan Sławek widział a pan sędzia war nie i tyle
biker_ns - Nie Kwi 22, 2018 21:40
kks10 napisał/a: | Pan Sławek widział a pan sędzia war nie i tyle |
Pierwszy za faul na Piszczku,drugi atak na piszczel Bartosza gdy ten oddawał strzał w zamieszaniu pod bramką Arki w drugiej połowie.
Przy okazji powiem że gdybyśmy mieli od początku sezonu Ksianza i Sovsica to nie wiem czy nie bilibyśmy się o piereszą 8-semkę.
Jeden ma drybling i fajną technikę,drugi kiwkę,przegląd pola i nieszablonowe podanie,oraz najeażniejsze czego nie miał żaden z naszych piłkarzy nie boi się wziąć na siebie odpowiedzialności za przytrzymanie i rozegranie piłki.Wielka szkoda że będą u nas jeszcze tylko 2 miesiące.
Mileniak - Nie Kwi 22, 2018 21:48
młodyC napisał/a: | Ii jeszcze nie wszystko stracone. Co z Ksionzem? |
Wstępna diagnoza: dwa tygodnie przerwy.
KKS_FAN - Nie Kwi 22, 2018 21:58
Mileniak napisał/a: | młodyC napisał/a: | Ii jeszcze nie wszystko stracone. Co z Ksionzem? |
Wstępna diagnoza: dwa tygodnie przerwy. |
jutro jedzie do Ficka.
Nie wygrać meczu od kilkunastu spotkań, wygrać jeden i wrócić do walki o utrzymanie - fenomen.
To tylko pokazuje jak ta ekstraklapa jest słaba :-)
ERNESTO - Nie Kwi 22, 2018 22:11
Na przeciwnym biegunie podobnie - przegrac 11 meczow i wciaz walczyc o Mistrzostwo Polski
x_cite - Pon Kwi 23, 2018 07:58
Mecz naprawdę bardzo fajny! Wiele emocji i gardło zdarte na maksa :D W przerwie śmialiśmy się z dziećmi, że bocian który latał nad boiskiem przyniesie Nam bramki i tak się stało ;) Oby tak dalej a wszystko jest możliwe a temat żegnamy ekstraklasę okaże się motywujący i będzie tylko niemiłym wspomnieniem! Sandecjo do boju i w Szczecinie 3 punkty!!
Arka gra z Piastem już w piątek.
My w sobotę z Pogonią.
Cracovia z Niecieczą.
Już za tydzień przy mega dobrym układzie możemy zrównać się Piastem punktami!!!
mirek678 - Pon Kwi 23, 2018 08:47
A jak to bedzie przy równej ilości punktów na koniec sezonu z Piastem I Nieciecza ? Liczyć sie beda bezpośrednie mecze, bramki ? jak to wyglada z tej strony ? i czy na ten moment bylibyśmy wyżej niż Nieciecza czy Piast ktoś robił już taka symulacje ?
xXkosiarzXx - Pon Kwi 23, 2018 09:20
mirek678 napisał/a: | A jak to bedzie przy równej ilości punktów na koniec sezonu z Piastem I Nieciecza ? Liczyć sie beda bezpośrednie mecze, bramki ? jak to wyglada z tej strony ? i czy na ten moment bylibyśmy wyżej niż Nieciecza czy Piast ktoś robił już taka symulacje ? |
Wydaje mi się, że decyduje miejsce po rundzie zasadniczej, ale musiałbyś dokładnie sprawdzić w regulaminie ekstraklasy
arek88 - Pon Kwi 23, 2018 10:00
mirek678 napisał/a: | A jak to bedzie przy równej ilości punktów na koniec sezonu z Piastem I Nieciecza ? Liczyć sie beda bezpośrednie mecze, bramki ? jak to wyglada z tej strony ? i czy na ten moment bylibyśmy wyżej niż Nieciecza czy Piast ktoś robił już taka symulacje ? |
Zasady ustalania kolejności: 1. liczba zdobytych punktów w całym cyklu rozgrywek; 2. liczba zdobytych punktów w rundzie zasadniczej; 3. liczba punktów zdobyta w meczach bezpośrednich w rundzie zasadniczej; 4. różnica bramek w meczach bezpośrednich w rundzie zasadniczej; 5. różnica bramek w meczach bezpośrednich w rundzie zasadniczej – bramki zdobyte na wyjeździe liczone podwójnie; 6. różnica bramek w całym cyklu rozgrywek; 7. liczba zdobytych bramek w całym cyklu rozgrywek; 8. wyższe miejsce w klasyfikacji Fair Play.
Także zrównanie punktami nic nam nie daje :)
byku6 - Pon Kwi 23, 2018 12:48
A mnie zastanawia jedno : 700 kibiców w niecieczy jestem w stanie zrozumieć, ale czemu nikt z Was nie zdobył się na tyle by po wygranym tak ważnym meczu (który daje nam możliwość bezpośredniej walki o utrzymanie) aby zebrać się na Kilińskiego pod stadionem i podziękować chłopakom za walkę? Czy to tak cięzko przyjechać o 19.30-20 pod stadion w chociaż 50 osób i pokazać im że z nimi jesteśmy? Nawet nie wiecie jak bardzo zależy im żeby się udało utrzymać, widać to było po ich twarzach po wczorajszym meczu. Wielu miało łzy w oczach że się przełamali, pomimo tego ze wszyscy są przeciwko. MY KIBICE W TAKIM MOMENCIE POWINNIŚMY BYĆ Z NIMI! BO ch** Z WYNIKAMI, ALE KAŻDY Z WAS NA TYM FORUM PIERDOLI CO BY ZROBIŁ A CO NIE - A NIKT W WOLNĄ NIEDZIELE NIE POJEDZIE ANI NA MECZ ANI NA STADION BY SPOTKAĆ SIĘ Z NIMI TWARZĄ W TWARZ I OKAZAĆ WSPARCIE. Potraficie tylko oceniać a nie wiecie jak jest od środka, jak wiele jest rzeczy przeciwko nim - prawdziwi kibice powinni być pomimo wszystko z nimi! Pamiętajcie jak psychika nie jest odpowiednia to chociaż byliby mistrzami świata to nie wygrają z nikim. Widać teraz kto jest z nimi a kto nie! Na dobre i na złe!
jaro. s - Pon Kwi 23, 2018 12:59
Byles podziekowac chociaz ty?
bzyku - Pon Kwi 23, 2018 14:28
byku6 zastanawiam się dlaczego tak późno zarejestrowałeś się na tym forum ??? Gdzie byłeś wcześniej???. Masz jakieś pomysły chcesz coś dla klubu zrobić pisz do chłopaków ze stowarzyszenia na priv a zapewniam Cię, że są otwarci na dobre pomysły, o czym świadczy ostatnia akcja z budżetem obywatelskim.
byku6 - Pon Kwi 23, 2018 14:43
Skoro to wszystko widziałem na własne oczy to znaczy ze tak :) A to czemu się późno zarejestrowalem nie ma zadnego znaczenia, i uwierz mi wczesniej bylem tam gdzie powinienem był być :)
PPP111 - Pon Kwi 23, 2018 14:55
byku6 napisał/a: | A mnie zastanawia jedno : 700 kibiców w niecieczy jestem w stanie zrozumieć, ale czemu nikt z Was nie zdobył się na tyle by po wygranym tak ważnym meczu (który daje nam możliwość bezpośredniej walki o utrzymanie) aby zebrać się na Kilińskiego pod stadionem i podziękować chłopakom za walkę? Czy to tak cięzko przyjechać o 19.30-20 pod stadion w chociaż 50 osób i pokazać im że z nimi jesteśmy? Nawet nie wiecie jak bardzo zależy im żeby się udało utrzymać, widać to było po ich twarzach po wczorajszym meczu. Wielu miało łzy w oczach że się przełamali, pomimo tego ze wszyscy są przeciwko. MY KIBICE W TAKIM MOMENCIE POWINNIŚMY BYĆ Z NIMI! BO ch** Z WYNIKAMI, ALE KAŻDY Z WAS NA TYM FORUM PIERDOLI CO BY ZROBIŁ A CO NIE - A NIKT W WOLNĄ NIEDZIELE NIE POJEDZIE ANI NA MECZ ANI NA STADION BY SPOTKAĆ SIĘ Z NIMI TWARZĄ W TWARZ I OKAZAĆ WSPARCIE. Potraficie tylko oceniać a nie wiecie jak jest od środka, jak wiele jest rzeczy przeciwko nim - prawdziwi kibice powinni być pomimo wszystko z nimi! Pamiętajcie jak psychika nie jest odpowiednia to chociaż byliby mistrzami świata to nie wygrają z nikim. Widać teraz kto jest z nimi a kto nie! Na dobre i na złe! |
No to są smutne obrazy tych 700 osob, bez dopingu. Mam nadzieje że jednak się zmobilizujemy i polecimy na pełnej w tych ostatnich meczach. Oni tego potrzebują. Wczoraj atmosfera strasznie nerowa ale jakie emocje i radosc po golach wsrod tych co byli. Naprawde wreszcie powrot z meczu był z bananem na twarzy i z wiara ze sie moze to udac. Nie wiem jakie jest stanowisko Stowarzyszenia czy będzie doping czy nie ale naprawde wszytko mamy w swoich rekach. To musi się udać!
bzyku - Pon Kwi 23, 2018 14:57
Jak byłeś tam gdzie powinieneś to wystarczy powiedzieć tym co trzeba ;-)
byku6 napisał/a: | Skoro to wszystko widziałem na własne oczy to znaczy ze tak :) A to czemu się późno zarejestrowalem nie ma zadnego znaczenia, i uwierz mi wczesniej bylem tam gdzie powinienem był być :) |
byku6 - Pon Kwi 23, 2018 15:08
Skoro napisałem tutaj to raczej miałem na myśli nie tych co trzeba a wszystkich, nie ma lepszych i gorszych wśród nas prawda?
arek88 - Pon Kwi 23, 2018 15:15
byku6 napisał/a: | Skoro napisałem tutaj to raczej miałem na myśli nie tych co trzeba a wszystkich, nie ma lepszych i gorszych wśród nas prawda? |
A gdzie byłeś przez ostatnie 21 kolejek ? Czemu wcześniej o tym nie pomyślałeś? Przypomniało Ci się po wygranym meczu, a po tych porażkach i remisach wsparcia nie potrzebowali ? Brawa dla Ciebie, brzmisz jak typowy kibic sukcesu. Mogłeś rzucić taki pomysł po każdym z poprzednich spotkań, mogłeś przyjść na trening, mogłeś wyjść z jakaś inicjatywą, nikt Ci nie bronił i nadal nikt Ci nie broni, obyś po każdym meczu niezależnie od wyniku był taki chętny do podziękowania piłkarzom.
Stowarzyszenie z tego co wiem zaprasza na swoje spotkania, zaprasza do współpracy, nic nie stoi na przeszkodzie byś im przedstawił swoje pomysły i bardziej się zaangażował.
byku6 - Pon Kwi 23, 2018 15:33
Wiesz kolego nie będę tutaj pisał co i jak, bo to nie ma sensu i uwierz mi przez wszystkie kolejki byłem bardzo blisko drużyny. Nie przypomniało mi się tylko zawsze tak myślałem, zamiast przyjąć ten fakt i zrozumieć go to wytykasz mi bycie kibicem sukcesu którym nigdy nie byłem ;) Nie będę pisał kim jestem bo chcę pozostać incognito, kumaci zrozumieją. Teraz jest szansa by coś zmienić, nie było lepszej okazji i tylko od nas zalezy co z tym zrobimy. Najbliższe mecze zadecydują o sytuacji drużyny a każdy z nas wie, że jeżeli nie utrzymamy się teraz to będzie nam bardzo cięzko przy obecnym zarządzie wrócić do EX. Proponuję okazać ZAWODNIKOM większe wsparcie, to oni w tej chwili są najważniejsi.
bzyku - Pon Kwi 23, 2018 15:58
byku6 może niefortunnie wybrałeś czas na napisanie tego komentarza, który w połączeniu z twoim oficjalnym stażem na forum sprawił ,że tak zostałeś oceniony....Może ma to jak zostałeś oceniony ma wpływ , że napisałeś "weźcie się i zróbcie a nie "zróbmy chodźmy"....przemyśl na spokojnie ;-)
arek88 - Pon Kwi 23, 2018 16:14
byku6 napisał/a: | Wiesz kolego nie będę tutaj pisał co i jak, bo to nie ma sensu i uwierz mi przez wszystkie kolejki byłem bardzo blisko drużyny. Nie przypomniało mi się tylko zawsze tak myślałem, zamiast przyjąć ten fakt i zrozumieć go to wytykasz mi bycie kibicem sukcesu którym nigdy nie byłem ;) Nie będę pisał kim jestem bo chcę pozostać incognito, kumaci zrozumieją. Teraz jest szansa by coś zmienić, nie było lepszej okazji i tylko od nas zalezy co z tym zrobimy. Najbliższe mecze zadecydują o sytuacji drużyny a każdy z nas wie, że jeżeli nie utrzymamy się teraz to będzie nam bardzo cięzko przy obecnym zarządzie wrócić do EX. Proponuję okazać ZAWODNIKOM większe wsparcie, to oni w tej chwili są najważniejsi. |
Kompletnie mnie nie obchodzi kim jesteś, skoro sam chcesz zostać pod przykrywka nicku nierozpoznany.
Nie napisałem, ze jesteś kibicem sukcesu ale tak jak wyżej kolega napisał okoliczności i czas w jakim to napisałeś i sposób jak sformulowales „polecenie” temu się przyczynił ze „brzmisz jak kibic sukcesu”.
I tak jak kolega wyżej, przemyśl na spokojnie. Bo zarówno ty potrzebujesz zrozumienia ze strony Naszej jak i my z Twojej.
A wsparcie drużynie jest bez wątpienia bardzo potrzebne, a sam mając kilkaset kilometrów do domu staram się być kiedy tylko mogę w Niecieczy i indywidualnie na wyjazdach, bo przeważnie bliżej mi na wyjazd niż do domu.
x_cite - Wto Kwi 24, 2018 07:38
Kto był na meczu a kto nie był to wybitnie pokazała frekwencja w Niecieczy...Ci co byli wielki szacun..reszta sama sobie odpowie kto jest jakim kibicem i dlaczego. Zresztą piłkarze przy tak mizernej frekwencji doskonale widzą i wiedzą kto za Nimi jeździ i Ich wspiera a kto nie. Tyle.
hanys - Wto Kwi 24, 2018 10:05
x_cite napisał/a: | Kto był na meczu a kto nie był to wybitnie pokazała frekwencja w Niecieczy...Ci co byli wielki szacun..reszta sama sobie odpowie kto jest jakim kibicem i dlaczego. Zresztą piłkarze przy tak mizernej frekwencji doskonale widzą i wiedzą kto za Nimi jeździ i Ich wspiera a kto nie. Tyle. |
nie wiem czy wiesz ale jesteś gwiazdą Sandecja TV ;)
x_cite - Wto Kwi 24, 2018 10:55
No nie wiem.....ale zaraz zobaczę...uduszę Miłosza :D
E tylko chwile byłem widoczny...za to Radziu i Pani Rzecznik z dużym....obiektywem całkiem całkiem prezentują się :D :P
hanys - Wto Kwi 24, 2018 11:40
x_cite napisał/a: | No nie wiem.....ale zaraz zobaczę...uduszę Miłosza :D
E tylko chwile byłem widoczny...za to Radziu i Pani Rzecznik z dużym....obiektywem całkiem całkiem prezentują się :D :P |
chwile ale kilka razy :)
x_cite - Wto Kwi 24, 2018 11:54
Muszę na laptopie obejrzeć, bo na komórce to słabo widać..na meczu z Górnikiem Zabrze byłem widoczny to fakt, ale tu stwierdzę jak zobaczę na większym ekranie :)
|
|