Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

Kibice - Wyjazd na ostatni mecz sezonu !!

internacionale - Sob Maj 31, 2008 23:49
Temat postu: Wyjazd na ostatni mecz sezonu !!
Coś mi się wydaje że będzie to mecz o wszystko. Z tego powodu pozwoliłem sobie założyć ten temat 2 tygodnie przed meczem. Wszyscy wiemy w jakiej sytuacji jest teraz nasz klub i nasi piłkarze. Nie patrząc na rywali ostatnie dwa mecze musimy wygrać ( o ile o zwycięstwo z Wierną u siebie jestem spokojny to w ostatnim meczu rundy w Świdniku może być bardzo ciekawie).

W tym rejonie Polski kibice Sandecji nie byli bardzo dawno i na zakończenie rozgrywek wypada pokazać się odpowiednią liczbą z odpowiednim dopingiem.
Stowarzyszenie Kibiców będzie organizowało wyjazd ne ten mecz jednak tym razem ilość miejsc będzie ściśle ograniczona. Jako że jest to wyjazd daleki i kosztowny, w jakimś stopniu dofinansujemy tę wycieczkę. Zapisy w wiadomym kiosku już od najbliższego wtorku ( 3 czerwiec ). Przy zapisie należy wpłacić 20zł na poczet zaliczki. Całość kosztów zostanie podana w najbliższych dniach po zarezerwowaniu biletów i transportu.

małolat_19 - Nie Cze 01, 2008 08:20

Oczywiscie jedziemy..Nakręcać wszystkich!
Pulo - Nie Cze 01, 2008 08:57

Ten wyjazd gdyby był w nowej II lidze to byłby jeden z bliższych dlatego wszyscy ci, co tak strasznie wypisują na forach to teraz niech sprostają zadaniu i się pokażą na tym prawdopodobnie najważniejszym i najatrakcyjniejszym wyjazdem obecnego sezonu
małolat_19 - Nie Cze 01, 2008 09:52

No dokładnie..3/4 tego forum podnieca się jak to fajnie by było,gdyby Sandecja weszła do nowej II ligi,a pewno mało kto zdaję sobię sprawę z odległości jakie będziemy musieli przemierzyć..No,ale oczywiście dla jednych ,,kibicowanie'' polega na zakupie gazety krakowskiej i przeczytaniu wyniku..Dla innych jest to znacznnie coś więcej..
Pozdrawiam i dozo na szlaku;)..

Rosicki - Nie Cze 01, 2008 12:14

Jedziemy, jedziemy, wyjazd do Wieliczki nie doszedł do skutku więc nie wykręcac się tylko iść się zapisać i jedziemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boczek_YG - Nie Cze 01, 2008 22:11

grubas_KKS - Pon Cze 02, 2008 02:15

Chłopaki zapodajcie jakiś nr konta bankowego mi na gg (k.z.t.z moje gg) to ja z Ważką Wam się dorzucimy do tego dalekiego wyjazdu...ku*** kurwica nas tu strzela że zabraknie Nas na tym wyjeżdzie =/ Cieżkie życie emigrantów =/ pozdro wariaty!

[ Dodano: 2008-06-02, 02:16 ]
PS...Chyba że wyśle Wam hajs na nr konta Stowarzyszenia? Ok Panie Prezesie?

darekns82 - Pon Cze 02, 2008 07:52

Mam pytanie czy jak ktoś zapłacił 20zł na wyjazd do Wieliczki który nie wypalił to musi wpłacać zaliczkę na wyjazd do Świdnika?
internacionale - Pon Cze 02, 2008 07:56

darekns82 napisał/a:
Mam pytanie czy jak ktoś zapłacił 20zł na wyjazd do Wieliczki który nie wypalił to musi wpłacać zaliczkę na wyjazd do Świdnika?

zaliczka zostanie przekazana automatycznie na poczet wyjazdu do Świdnika więc nie musisz już wpłacać kasy, wystarczy jak tylko dopiszesz się do listy...

[ Dodano: 2008-06-02, 07:57 ]
grubas_KKS napisał/a:
Chłopaki zapodajcie jakiś nr konta bankowego mi na gg (k.z.t.z moje gg) to ja z Ważką Wam się dorzucimy do tego dalekiego wyjazdu...ku*** kurwica nas tu strzela że zabraknie Nas na tym wyjeżdzie =/ Cieżkie życie emigrantów =/ pozdro wariaty!

[ Dodano: 2008-06-02, 02:16 ]
PS...Chyba że wyśle Wam hajs na nr konta Stowarzyszenia? Ok Panie Prezesie?

może być konto Stowarzyszenia

By3ekns - Pon Cze 02, 2008 10:23

ja mam liste z wieliczki i zaliczke kogos chyba darka to juz na swidnik zostaje...i czekam na reszte ruszac dupy i zapisywac sie!!
Qba_NS - Pon Cze 02, 2008 19:38

Jaka jest przewidywalna kwota w/w wyjazdu? O której trzeba wyjechać?
Bianconeri - Pon Cze 02, 2008 19:46

Lista już jest w kiosku, druga u B(z)yczka więc się łaskawie zapisywać.
Zadatek (polecam sprawdzenie w encyklopedii różnicę pomiędzy słowem zadatek a zaliczka :D) wynosi 20 zł, całkowity koszt jeszcze do końca nieustalony ale 40-50 zł, postaramy się trzymać tej dolnej granicy, ale to zależy m. in. od ilości chętnych więc ruszać dupska z zapisami.

normalny - Sro Cze 04, 2008 19:18

A ile wogóle kosztuje taki wyjazd???
Bianconeri - Sro Cze 04, 2008 19:30

Tak "piętro wyżej" masz napisane:
Cytat:
... całkowity koszt jeszcze do końca nieustalony ale 40-50 zł ...

Qba_NS - Czw Cze 05, 2008 13:47

Niestety finanse mnie nie puszczają i żona. Można sobie fajny wyjazd zrobić- jechać autem wcześniej, zwiedzić Lublin, zjeść obiadek, a potem na meczyk do Świdnika i powrót- szkoda, że mam ostatnio problemy natury finansowej.
internacionale - Czw Cze 05, 2008 14:03

Koniec żartów Panowie. Sprawa z transportem wygląda następująco.
PKS Nowy Sącz odpada (nie mają kierowców i autokarów na ten dzień) , podobno..;)

Jednak istnieje możliwość jechać innym transportem. Cena takiej wycieczki wyniosłaby nas ok 2500zł. Aby wyjazd doszedł do skutku MUSIMY być w liczbie min. 45 osób. Mało tego. Każdy kto chce jechać MUSI do niedzieli wieczór wpisać się na listę i wpłacić zaliczkę 20 zł !! Przy tym optymistycznym wariancie i po dofinansowaniu wyjazdu przez Stowarzyszenie całkowity koszt wyniósłby ok 40 - 45 zł.

Sprawę postawiłem jasno i mam nadzieję że w sobotę na meczu na listę wpisze się każdy prawdziwy kibic !!

Gość - Czw Cze 05, 2008 17:20

Z PKS to prawda. Ja chcialem rezerwowac pod pretekstem wyjazdu na slub i juz kierowcow nie mieli, zajete maja 4 auto - busy na sluby własnie. Pozdro
polak_ns - Czw Cze 05, 2008 18:12

a o ktorej bylby mniej wiecej wyjazd ?
internacionale - Czw Cze 05, 2008 18:17

Wyjazd mniej więcej byłby ok godziny 9:30
Abel - Pią Cze 06, 2008 13:53

Prawdziwy kibic to juz powinien być zapisany! Kto nie jedzie na ten wyjazd to powinien dostać zakaz na kupywanie pamiątek Naszego klubu i Naszych zgód! Dość tego! To jest kur** niedziela! Msze można odprawić w drodze:D Jeb** lamusów i napinaczy!
grubas_KKS - Pią Cze 06, 2008 16:31

Każdy ku*** bla bla bla 2 liga musi być w Saczu...Tylko pytanie kto ku*** prócz stałych wyjazdowiczów pojedzie do Olsztyna czy gdziekolwiek tam skoro do Swidnika każdy żydzi 50zł ?? Co 3 osoba na tym forum powinna sie dobrze pierdolnąć w głowę i dać sobie spokój z Sandecją,bez kitu...pozdro dla prawdziwych kibiców Naszej Sandecji!
Pulo - Pią Cze 06, 2008 21:28

Nic dodać nic ująć całą prawdę powiedziałeś
wOjO_1910 - Sob Cze 07, 2008 20:13

WIĘC JEDZIEMY PO AWANS , FETOWAĆ NA STADIONIE , W DRODZE DO DOMU I W NOCY NA RYNKU KAŻDY JEDZIE KOOOOOOOOOOORBA !
Penzel.NS - Sob Cze 07, 2008 21:01

niech mi ktos da namiary na byczka.nie wiem gg mail telefon cokolwiek .
Pulo - Sob Cze 07, 2008 22:58

Jak wygląda sprawa z zapisami ? do kiedy można się zapisać?
internacionale - Sob Cze 07, 2008 23:22

Cały czas się można zapisywać z tym że ilość miejsc tym razem jest ograniczona. Kto pierwszy ten lepszy. I napewno nie powtórzy się sytuacja z Wisłoki gdzie do autokaru 48 osobowego wejdzie 80 ludzi....
normalny - Nie Cze 08, 2008 12:52

Na meczu z Wierna w Saczu w sobote na takiej ladnej pogodzie bylo raptem 800 ludzi a myslicie sie na wyjazd do Swidnika wam tlumy pojada.jak bedzie 50 to wszystko.taka prawda
Sądeczanin - Nie Cze 08, 2008 13:10

normalny a Ty zamiast gadać może poszedł byś sie zapisać
RydzSmigly - Nie Cze 08, 2008 15:02

normalny to jest nasz forumowy jątrzyciel więc nie ma sensu się nim przejmować
małolat_19 - Nie Cze 08, 2008 16:10

I szacunek dla tych,którzy pojadą ,a nie będą siedzieć na internecie i pisać takie farmazony jak normalny..
przemo - Nie Cze 08, 2008 17:20

CI co maja jechac to pojada moze bedzie nas 50 ale doping i tak bedzie dobry
alc - Pon Cze 09, 2008 00:25

na Avii już raz byłem na wyjeździe ale z miłą chęcią przejadę się jeszcze raz :D tym bardziej że meczyk o stawkę ..

Ruszamy zadki i jedziemy na wszelki wypadek jak ktoś ma jakieś auto na gaz czy coś niech przyjedzie na zbiórkę gdyby było więcej wiary chętnej..

Kto chce pojechać pojedzie fetować do Świdnika kto nie nikogo się nie zmusza . Ale atmosfera w razie wygranej będzie bomba :-)))))))))))))))

internacionale - Pon Cze 09, 2008 14:58

Autokar marki JELCZ MAN, klimatyzacja, 50 miejsc siedzących został dzisiaj przeze mnie zaklepany. Transport będzie full wypas i mam nadzieje że się w niedzielę nie zbłaźnimy na zbiórce....

Miejsc jest tylko 50 i ani jednego więcej. Tym razem nie przejdzie numer z miejscami stojącymi. Więc kto pierwszy ten lepszy !!

Przypominam że zapisy prowadzi Włodek w kiosku i Byczek po drugiej stronie rzeki ;)

AVIA - Pon Cze 09, 2008 18:51

serdecznie zapraszamy
Bianconeri - Pon Cze 09, 2008 21:34

No jeśli ktoś faktycznie myśli na poważnie o tym wyjeździe i możliwości zobaczenia na żywo pierwszego od 12 (czy coś koło tego :D) lat awansu to niech zmobilizuje się i kolegów i się zapisze bo czasu coraz miej ...

No ale przecież lepiej cały sezon "kibicować" przez internet a jak przychodzi co do czego to "oszałamiająca" kwota 40 zł jest problemem nie do przeskoczenia (chociaż tak naprawdę ten wyjazd powinien być co najmniej 2 razy droższy) poza tym prościej wypić piwo pod drzewkiem albo nad rzeczką albo kupić worek jarania i potem popierdolić na forum "ile jest i ile naszych pojechało - duchem jesteśmy z wami bo bakamy" ...

Ciekawe również co wielcy internetowi "kibice" zrobią przyjdzie jechać np do Olsztyna albo na inny koniec Polski ...

Ogólnie rzecz biorąc kto ma pojechać to i tak do Świdnika pojedzie ale to już ostatni wyjazd, kończy się runda i sezon i od nowego sezonu (obojętne w której lidze) ta chora sytuacja się skończy bo każdy kto poświęcił choć trochę czasu i pieniędzy by jechać za Sandecją na wyjazd ma już dość tego lamusowania i internetowych bzdur.

To samo się tyczy "kibiców sukcesu", którzy pojechali na 1 bądź 2 wyjazdy jak Sandecja była liderem, potem już było za ciężko bo grali słabiej, a jak zaszczycili na ten raz czy dwa razy swoją obecnością to wszystko było źle, bo a to siedzenia za twarde, a to widać nie za dobrze z sektora gości, a to śpiewać mu ktoś kazał ...

Tym panom już podziękujemy w myśl zasady "Lepsze 30 ogarniętych niż 150 wynalazków".

Do sprawy jeszcze wrócimy bo na razie nie chce mi się więcej pisać.

PS. Pozdrawiam również "pytaczy" a kiedy wyjazd, a o której, a ile już zapisanych - A RUSZ DUPĘ I SIĘ ZAPISZ TO SIĘ DOWIESZ.

alc - Wto Cze 10, 2008 12:12

Bianconerii tak narzekamy w tym sezonie ale tak naprawdę nie ma na co :-)

porównajmy ten sezon z 2 ostatnimi latami jest ogromny postęp i u nas i na wyjazdach owszem to za mało na nową 2 ligę ale jeśli dalej atmosfera będzie się polepszać to i rezultaty będą inne ..

Małe fakty .

z przed sezonu Brzesko nas 80osób
w tym sezonie 190 osób Przebitka ponad 100 %

z przed sezony Wisłoka około 30 osób w niedziele ..
w tym sezonie ponad 90 w Piątek . Przebitka prawie 200 %

Więc ja nie będę narzekać wręcz przeciwnie jest widoczny postęp i trzeba dbać o następne efekty można jeszcze dodać że zaliczony 1 historyczny wyjazd specjałem do Rzeszowa ..

Co do ludzi którzy pojadą na Avie to będą ci którzy chcą nie ma sensu nikogo ciągnąć na siłe nie chce świętować niech nie jedzie.

A my jedźmy się dobrze bawić i mam nadzieje oblewać AWANS do nowej 2 ligi . (tylko się zastanawiam po co jak pieniędzy nie ma .)

internacionale - Wto Cze 10, 2008 13:35

alc napisał/a:
...tylko się zastanawiam po co jak pieniędzy nie ma .)

Będzie II liga, pieniądze się znajdą, jestem o tym przekonany.... Wkońcu aż w takim zadupiu nie mieszkamy....

Penzel.NS - Wto Cze 10, 2008 14:14

milosz odbierz priv
internacionale - Wto Cze 10, 2008 14:18

Napisz do mnie na gg 280827 bo nie wiem czy te wiadomości dochodzą. (do mnie dotarła ale nie wiem czy odpowiedź do ciebie doszła)
Trebor13 - Wto Cze 10, 2008 15:05
Temat postu: Po co te kłótnie?
Ludzie..po co te kłotnie i wzajemne wyzwiska pod adresem jakby nie było kibiców własnego klubu?!Kto chce niech jezdzi,kto nie chce niech nie jezdzi..Sandecja by istnieć potrzebuje zarówno jednych i drugich!Myśle, że wielu chciałoby jechać niestety trzeba zrozumieć, że u niektórych wiek, u innych rodzina, zdrowie czy kasa są hamulcem..według mnie liczy sie to co jest w sercach ludzi. Moje serce jest w paski..w biało czarne a czasem w biało czerwone ale zawsze w paski!Liczyłem na Orleta w Rzeszowie i sie nie przeliczyłem, teraz liczę na Hutnika i wierzę, że chłopcy nie zmarnują w Świdniku swojej i klubu zyciowej szansy. Chwała tym, którzy pojadą dopingować chłopaków do Avi, a wszyscy Ci którzy zostają niech dopingują w sercach, przed radioodbiornikami, internetem..niech trzymają kciuki za Sandecję, Hutnika i Wisłoke!Wierze,że cały Sącz i okolice..czyli ponad 100 000 ludzi bedzie z Wami sercem.Sacz czeka na II lige!A potem..na działania zarządu,bo bez Was i Waszych działań nie ma co liczyć na sukcesy..ale na Wasze działania..kroki..przyjdzie czas..miejmy nadzieję i wierzmy,ze już za kilka dni!
Bianconeri - Wto Cze 10, 2008 17:40

Trebor oczywiste jest że nie każdy musi i nie każdy chce jeździć na wyjazdy, tak samo stać w młynie na meczu u siebie i dopingować, każdy ma prawo być "zwykłym" kibicem i nikomu to nic nie przeszkadza, tacy tez sa jak najbardziej potrzebni, chodzi głównie o tych co obnoszą się po Sączu w szalikach, koszulkach, najczęściej w sobotnie wieczory po pijanemu pod impreza głośno "dopingując" Sandecję a jak przyjdzie pora meczu to go nigty nie ma bo zawsze się trafi jakaś wymówka ...
Druga "ulubioną" przez wszystkich grupą są wszyscy wszechwiedzący i najmądrzejsi i zawsze wiedza lepiej a co by się nie zrobiło to i tak im będzie wiecznie źle, szczególnie na forum, ale jak się powie jednemu z drugim żeby przyszedł, powiedział, albo sam spróbował zrobić to oczywiście cisza ...

Jednak jednych i drugich nie będziemy dłużej tolerować.

Ale masz racje, to jest temat o wyjeździe na Avię i jego się trzymajmy, sam niepotrzebnie odbiegłem od tematu, ale mi ciśnienie skacze przy postawie co poniektórych "kibiców", dlatego przyznaje sobie żółta kartkę :D i wracamy do głównego wątku czyli organizacji tego wyjazdu i nakręcaniem ludzi bo czasu coraz mniej a taka okazja jak awans (taki nawet lekko naciągany jak ten :) na pewno szybko się nie powtórzy :)

Qba_NS - Sro Cze 11, 2008 19:12

Słyszałem z dwóch różnych źródeł, że jak się utrzymają to Koral z Wiśniowskim wyłożą hajs. Koral dzierżawi na 10 lat klub, Wiśniowski jest jego prezesem i wszystko ładnie, tylko Wąsik kręci nosem. I znając życie nie pójdą na taki deal. Info pewne. No chyba, że Rysiu Nowak pójdzie po rozum do głowy i pójdzie na taki układ. Bo jak się utrzymają i nie będą mieć dalej kasy to degradacja i po sprawie. A rzeszowiacy zrobią wszystko, żeby coś załatwić przy zielonym stoliku, jak Sanda dalej będzie bez kasy.
ERNESTO - Sro Cze 11, 2008 20:39

Wasik to akurat w tym wszystkim jest pionkiem ... i chyba kazdy zdaje sobie z tego sprawe
Penzel.NS - Sro Cze 11, 2008 20:39

zastanawiam sie czy stal nie bedzie probowac kupic wynik -bo to wszystko jest mozliwe -ale ku*** my gramy z ostatnia druzyna w tabeli i nie wyobrazam sobie innego wyniku jak wygrana!!!
internacionale - Sro Cze 11, 2008 20:51

różne cuda już w życiu widziałem ;)
Abel - Sro Cze 11, 2008 22:08

Qba_NS zawsze na tym forum puszczałeś jakieś ploty i famy więc już nie piepsz więcej o sponsorach i tym co się będzie działo w klubie po sezonie tylko tak jak w temacie pisze zapisz się na wyjazd(jeśli nie jesteś jeszcze zapisany)ewentualnie napisz swój typ i zakończ dyskusje;)
szymon_YG - Sro Cze 11, 2008 23:23

internacionale napisał/a:
różne cuda już w życiu widziałem ;)

odbierz prv :)

Blendzior - Sro Cze 11, 2008 23:34

http://i31.tinypic.com/2e2gnja.jpg
Qba_NS - Czw Cze 12, 2008 07:28

W odróżnieniu od niektórych nie rozsiewam plotek, tylko piszę pewne informacje sprawdzone u źródełka.

Co do meczu to boję się jednego- sędziego- ciekawe kogo dadzą do gwizdania.
Poza tym to daleki wyjazd- jeśli pojadą dzień wcześniej, to zapewne zapiją pałę, jak pojadą tego samego dnia, to będą zmęczeni podróżą. Tak źle i tak niedobrze.

Jeśli zajmiemy 8 lokatę to nie był bym zdziwiony, gdyby jakimś "cudem" awansowało pierwsze 10 zespołów. W tym dwa rzeszowskie. No ale przy okazji myślę, że hutnicy łatwo skóry nie sprzedadzą i będzie ciężko Stali wywieść punkty z Krakowa. Co innego że gdybyśmy nie stracili głupio kilku punktów w sezonie to już po meczu z Wierną mogliśmy świętować utrzymanie. Jeśli nie wygramy w Świdniku, to jesteśmy frajerami.

CZORNY_1910 - Czw Cze 12, 2008 15:12

Qba_NS napisał
"Jeśli nie wygramy w Świdniku, to jesteśmy frajerami.,,

Może ty nim bedziesz bo ja napewno nie :P

słoń - Czw Cze 12, 2008 15:16

Jestem ze Świdnika, i chce podkreślić, że to ze nasza drużyna jest na oststnim miejscu w tabeli nie oznacza to że nie są w stanie pokonać Sandecji. I bez frajerstwa.

[ Dodano: 2008-06-12, 16:20 ]
słoń napisał/a:
Jestem ze Świdnika, i chce podkreślić, że to ze nasza drużyna jest na oststnim miejscu w tabeli nie oznacza to że nie są w stanie pokonać Sandecji. I bez frajerstwa.

pkania6 - Czw Cze 12, 2008 18:14

co prawda to prawda, ale po ch*j Wam to zwycięstwo...
słoń - Pią Cze 13, 2008 07:19

Jak to po h** nam zwycięstwo, oni korwa mają zagrać o swój honor a nie dla nas... co prawda graja dla kibiców i siebie ale ten oststni mecz wyłącznie dla samych siebie.
Qba_NS - Pią Cze 13, 2008 10:51

Pisząc frajerstwo miałem na myśli niepowtarzalną szansę stojącą przed nami, pisząc My chodzi mi o Sandecję, ale widzę, że nie wszyscy "kibice" utożsamiają się z klubem i zawodnikami, no ale to tylko pewnie osiedlowa moda. Według mnie Sandecja to także My- kibice. Co innego że wynik z Avią leży w nogach i głowach piłkarzy.
Fani Bianconeri - Pią Cze 13, 2008 20:03

Stawiam na pewne zwycięstwo 0:3 dla Sandecji
słoń - Pią Cze 13, 2008 22:37

ten wynik zalezy tylko od Piłkarzy , oni graja o swoj honor, szacunek dla kibicow sandecji i piłkarzy, gra sie na całego i honor swoich zawodnikow, pozdrowienia dla was i piłkarzy AVII bo w nich siła. Do zobaczenia ;-) KREW ZAWSZE ŻÓŁTO NIEBIESKA!
Pulo - Sob Cze 14, 2008 00:14

to jak tak już mówisz o szacunku to właśnie z tego szacunku Sandecja pisze się z DUŻEJ LITERY !!!
rogol.d - Sob Cze 14, 2008 01:25
Temat postu: dokładnie jak szacunek ma byc to Sandecja z duzej litery.
dozo u Was na stadionie.Wygra lepszy...
normalny - Sob Cze 14, 2008 11:02

naprawde taka szansa na awans nam sie trafila i nalezy ja wykorzystac.jak tego nie zrobimy to czuje ze szybko sie nie powtorzy.z ostatnim w tabeli musimy wygrac.tez uwazam ze frajerstwem bedzie porazka i wypuszczenie takiej okazji z rąk.mam nadzieje ze nie wezmiemy przykladu z naszej reprezentacji w meczu z austrią.i za rok bedzie druga liga.
polak_ns - Sob Cze 14, 2008 11:28

piłkarze dzis wyjechali do Świdnika jezeli sie nie myle
Pulo - Sob Cze 14, 2008 11:36

normalny napisał/a:
naprawde taka szansa na awans nam sie trafila i nalezy ja wykorzystac.jak tego nie zrobimy to czuje ze szybko sie nie powtorzy.z ostatnim w tabeli musimy wygrac.tez uwazam ze frajerstwem bedzie porazka i wypuszczenie takiej okazji z rąk.mam nadzieje ze nie wezmiemy przykladu z naszej reprezentacji w meczu z austrią.i za rok bedzie druga liga.

wybacz ale frajerstwem jest coś innego...

GUMBAS_1910 - Sob Cze 14, 2008 13:34

Tak wyjechali dzień przed meczem
Bianconeri - Sob Cze 14, 2008 13:40

Do typowania wyników, przewidywania składów i internetowych emocji macie osobny temat w odpowiednim dla tego typu dywagacji dziale.

Ten temat służy celom informacyjnym i technicznym dotyczącym jutrzejszego wyjazdu do Świdnika.

Osoby, które wybierają się jutro na własną rękę, dla własnego dobra by uniknąć niepotrzebnych problemów, niech również pojawią się na zbiórce i jadą razem z nami.

[ Dodano: 2008-06-14, 17:28 ]
Bilety prawdopodobnie po 8 zł.

przemo - Sob Cze 14, 2008 20:19

jezeli jest zapłacona zaliczka to mam doplacic 20 zł i jeszcze wziasc nan bilet czy to juz jest wliczone
internacionale - Nie Cze 15, 2008 08:06

Do wyjazdu coraz mnie czasu, zaraz zmykam na zbiórkę a wszystkich niemogących jechać zapraszam na www.sandecja.pl/live Postaram się tam od czasu do czasu napisać jak wygląda sytuacja....
Bioły_NS - Nie Cze 15, 2008 16:12

niewie ktos ile jest?
polak_ns - Nie Cze 15, 2008 16:41

o 17 jest mecz , bedzie relacja z niego

[ Dodano: 2008-06-15, 16:41 ]
juz pół Sącza huczy o tym, że Stal dała kase Avii xD

hanys - Nie Cze 15, 2008 17:54

Bioły_NS napisał/a:
niewie ktos ile jest?

glupota niektorych ludzi mnie dobija...

czy wy naprawde nie umiecie czyutac ?? przeciez jest napisane ze relacja jest na www.sandecja.pl/live

wojtek8007 - Nie Cze 15, 2008 18:59

GRATULACJE!!! Z JASŁA JKS CZARNI 1910 JASŁO
MATRIX - Nie Cze 15, 2008 19:20

ale jaja Hutnik sie ladnie pokazał ze Stala 4-0 nie do pomyslenia a my nic tylko sie cieszyc z awansu
internacionale - Pon Cze 16, 2008 00:22

Wróciliśmy do Sącza.... więcej odnośnie samego wyjazdu jutro....
oldprezes - Pon Cze 16, 2008 13:33

Szczerze gratuluję i pozdrAVIAm ze Świdnika.
PS.
Porażka nie jest taka zła, gdy może przyczynić się do czegoś dobrego.

internacionale - Pon Cze 16, 2008 15:21

My też dziękujemy za gościnę....
Sekta - Pon Cze 16, 2008 15:54

kilka zdjęć jest w odpowiednim temacie
mamik44 - Wto Cze 17, 2008 22:32

Dobry meczyk pozdro dla Was chłopaki z Nowego Sącza %%%

cosik w 2 polowie mocno siadliscie z dopingiem ale pod koniec ozywienie normalnie ale wielkie wielkie pozdro dla Pasów i Polonii też

By3ekns - Sro Cze 18, 2008 18:16

relacja live to jest ale na stadionie na ktorym gra sandecja wyjazdowe spotkanie,moze jakby niebylo dla niektorych dostepu do internetu i innych mediow to by sie wybrali na "wycieczke" a nie tylko nos w monitor i myszke w reke ku***...
eSKa - Nie Cze 22, 2008 22:48

Zamiast ciągle płakać, że mało osób jeździ na wyjazdy.....To lepiej ich jeszcze nie zniechęcać, co ?

Nie może być jak w innych klubach. Czy ktos jedzie czy nie - RELACJA LIVE JEST zawsze. I nie pisana z łaską, tylko pisana DLA KIBICA.

Kiedy wreszczie ktoś zrozumie, że od zawsze przez wiele sezonow jeździ mniej więcej podobna liczba i w sumie tych samych osób. A jak na jakiś wyjazd zbierze się ich więcej, to ciekawe czy po 8 latach ktoś nadal bedzie takim fanatykiem jak BIANCONERI, KUBA, DAWID czy wiele innych osob ktore na tym forum nie są zalogowane, a jeżdża od wielu lat.

Czy przestaniecie w końcu mowić i przezywac każdego, kto pyta o relacje LIVE. Jako sympatyk Sandecji, fan, czy np. CZŁONEK STOWARZYSZENIA powinieneś wiedzieć, że są ludzie, którzy na wyjazd nigdy nie pojadą, nie interesuje ich czy młyn Uni liczy 300 osob czy 500 czy 40.........a chcą przeczytać jak gra Sandecja w tarnowie.

W Legii, Widzewie i innych klubach RELACJA LIVE jest zawsze i tam nikt przy każdej okazji nie mówi: NIE MA RELACJI, jedź na wyjazd to zobaczysz.
Relacja jest po to, aby byla dla każdedo.......Nie jedzie ktoś na wyjazd...jego sprawa, ale skoro jest na stronie ZAKLADKA LIVE, to niech to będzie służyło przeznaczeniu, a nie ciagłemu biadoleniu, NIE MA NA ZŁOSC RELACJI LIVE.

Trochę się rozpisałem.....Nieważne.
Pozdrawiam NAWET TYCH, KTÓRZY NIE JEŻDŻA NA WYJAZDY.

ERNESTO - Nie Cze 22, 2008 23:09

100% racji, ale ... my nie mamy oficjalnego przedstawiciela od strony, ktory wchodzi sobie legalnie na stadion, bo ma akredytacje (i jedzie osobno samochodem). Przedstawiciel od strony glownej zawsze jest z kibicami... a sam wiesz jak sie obserwuje mecz z klatki gosci ... a do tego pisac relacje ...

Pozdrawiam

eSKa - Pon Cze 23, 2008 15:31

Rozumię. Chodzi mi tylko o ciągłe kłotnie, czy ma być, czy nie będzie. Może wartałoby porozmawiać z jakimś zawodnikiem rezerwowym, masażystą czy innym typem, jedna osoba moze zawsze by mogła jechac autokarem i pisać live ?

Pozdro dla PISZACYCH :)

internacionale - Pon Cze 23, 2008 16:17

Jeszcze trzebaby znaleźć osobę która w będzie mogła na każdy mecz jeździć a biorąc pod uwagę dalekie wyjazdy jakie nas czekają może być ciężko. Ile razy byłem na wyjeździe, tyle razy coś tam pisałem ale jak już ktoś powyżej wspomniał to z klatki czasami ciężko jest dostrzec szczegóły nie mówiąc już o warunkach do pisania (np. zagazowana klatka na Wisłoce)
Bianconeri - Pon Cze 23, 2008 19:25

Eska widzisz cały problem w tym, ze praktycznie wszystko spoczywa na barkach kilku osób, które już nie dość że po prostu ledwo wyrabiają z tym wszystkim, choć wcale nie muszą, to po prostu prędzej czy później puszczają im raz na jakiś czas nerwy i stad nieco bardziej cierpkie słowa pod kierowane różnym adresem ...

A reszta by tylko chciała to albo tamto, ale pomocy znikąd, jak trzeba by było dać coś od siebie to wtedy już tylko typowo roszczeniowa postawa "bo mi się należy" ...

Ale jeśli ktoś by chciał się za to zabrać na poważnie to nie ma problemu, niech da znać.
Załatwi się oficjalną akredytację przez klub albo przez stowarzyszenie i będzie zawsze relacja live.
Tylko pewnie jak zawsze skończy się na barku chętnych, lub ewentualni chętni chcieliby przy okazji jeszcze sporo na tym zarobić jak to nie raz bywało przy tego typu historiach.

Jesteśmy otwarci na wiele propozycji i różnych form współpracy, idealni nie jesteśmy, wywodzimy się ze specyficznego środowiska, mamy pewne swoje priorytety które staramy się w pełni realizować i którym poświęcamy większość czasu i energii, spychając rzeczy dla nas mniej ważne na dalszy plan.
Jeśli znajdzie się ktoś chętny do współpracy przy rzeczach mniej ważnych dla nas a bardziej ważnych dla niego :) to wszyscy na tym skorzystają tylko właśnie kwestia "chcenia" ...

Pzdr