|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
Kibice - Derby Sandecja - Kolejarz
hanys - Wto Mar 31, 2009 08:06 Temat postu: Derby Sandecja - Kolejarz Widze ze nadal cisza w temacie wiec zakladam.
Za 4 dni derby, mam nadzieje ze w koncu publicznosc z sektora F zrozumie o co w tym chodzi i pokaze ze potrafi dopingowac glosno i rowno...
[ Dodano: 2009-03-31, 13:00 ]
W odpowiedzi na pomysl Trebora i Milosza_1910 to niesttety wg mnie nie jest dobrym pomyslem zeby sie rozdzielac na grupki...
Jesli doping na stadionie w grupie bedzie dobry, to bedziecie potrafic wlaczyc do dopingu caly stadion...
Najpierw nauczcie sie dobrze spiewac w tej grupie co jestescie, bez mruczenia pod nosem i rozmow z kolezankami i kolegami a dopiero pozniej sie dzielcie ...
a kto nie chce rbac udzialu w dopingu to niech wypierdala z sektora F
Milosz_1910 - Wto Mar 31, 2009 13:05
No ok...w sumie tez troche racji jest w tym co powiedziales:)....a mozesz sie wypowiedziec na temat spikera??...czy da rady z nim o tym pogadac i przekonac?
www.megachem.pl - Wto Mar 31, 2009 13:06
Co do dopingu, to było by super, gdyby omawiane i wałkowane postulaty weszły w życie. Zostało po staremu, więc jest, jak jest.
Myślę, że wszyscy chętni mogą faktycznie spróbować stanąć na C i tam dawać na 2-e strony. Na A zapewne pikniki z kogutkowa małego będą. A jak nie to niech jest jak jest- jedni śpiewają- idą na F, inni by coś chcieli, ale na F nie pójdą, a reszta w spokoju mecz ogląda- szyderę przy okazji uprawiając i mając do tego pełne prawo.
Masahiko - Wto Mar 31, 2009 13:06
Pragnę zwrócić uwagę, iż rok temu na sektorze bodajże A było wielu mieszkańców Stróż. Mogą oni trochę zniweczyć plan wciągnięcia innych do kibicowania. A po drugie dobrze by było ich uciszyć, jeśli znowu dochodziłoby do takich scen jak rok temu :)
hanys - Wto Mar 31, 2009 13:06
Tak jak pisalem, najpierw wy na sektorze F opanujcie doping a jak juz bedzie dobrze, to wtedy dacie rade poderwac stadion bez spikera....
Milosz_1910 - Wto Mar 31, 2009 13:11
Ok.....to jedziemy na maksa z dopingiem...Tylko zeby wszyscy to czynili:)...Bedzie dobrze
www.megachem.pl - Wto Mar 31, 2009 13:34
Słuchajcie, musimy jakiś wspólny front wypracować- a na A też można iść i kota pogonić stróżakom- niech idą do klatki dla przyjezdnych.
style - Wto Mar 31, 2009 14:31
w tym rzecz ze jak na A ludzie ze Stróż beda cos dopingowac swoja druzyne to napewno mało kto zwróci im uwagę
Hanys dobrze mowi, wiekszosc mruczy w młynie a jzu chca podrywac cały stadion...
hanys - Wto Mar 31, 2009 14:43
www.megachem.pl napisał/a: | Słuchajcie, musimy jakiś wspólny front wypracować- a na A też można iść i kota pogonić stróżakom- niech idą do klatki dla przyjezdnych. |
daj sobie spokoj.....
Idz lepiej na F i zdzieraj gardlo....
GuleKKS - Wto Mar 31, 2009 17:26
http://www.youtube.com/watch?v=-_qJkKZibxo
ze strony Kolejarza...
eSKa - Wto Mar 31, 2009 17:27
Kurw**** jedziemy z dopingiem na pelnej mordzie. Kto chociaz raz nie krzyknie z całych sił, od razu dostanie przez głowe i zrobi się mu wstyd wypraszając z sektora.
Zbieramy się wszyscy na osiedlach i zdzieramy mordki z całych sił.
KTO NIE ŚPIEWA, TEN Z POLICJI
Bzymcio - Wto Mar 31, 2009 19:02
http://www.youtube.com/watch?v=OYXEW1k9_q4
Boooooooooo to Sandecjaaaaaaa
Ukochanaaaaaaaaa
To Nowy Sąąąąąąąąąącz
I chociąż będzie grała setki kilometrów stąd
i gdybyprzegrywała to ja zawsze będę z nią.... Spróbujmy to zaśpiewać :)
Hej Pasy Gol http://www.youtube.com/watch?v=olUK1NgO3UQ
Myślę, że wreszcie uda się stworzyć naprawdę dobrą atmosferę na stadionie. Osób na młynie będzie na pewno dużo i oby wszystkie głośno śpiewały :) Nic więcej nie potrzeba
sns1910 - Wto Mar 31, 2009 21:59
Ta pierwsza przyśpiewka zajebista po prostu ;)
x_cite - Wto Mar 31, 2009 22:09 Temat postu: Re: Derby Sandecja - Kolejarz
hanys napisał/a: | Widze ze nadal cisza w temacie wiec zakladam.
Za 4 dni derby, mam nadzieje ze w koncu publicznosc z sektora F zrozumie o co w tym chodzi i pokaze ze potrafi dopingowac glosno i rowno...
W odpowiedzi na pomysl Trebora i Milosza_1910 to niesttety wg mnie nie jest dobrym pomyslem zeby sie rozdzielac na grupki...
Jesli doping na stadionie w grupie bedzie dobry, to bedziecie potrafic wlaczyc do dopingu caly stadion...
Najpierw nauczcie sie dobrze spiewac w tej grupie co jestescie, bez mruczenia pod nosem i rozmow z kolezankami i kolegami a dopiero pozniej sie dzielcie ...
a kto nie chce rbac udzialu w dopingu to niech wypierdala z sektora F |
Hanys a czytałeś moją propozycję dotyczącą sektora C???:) tylko nie krzycz na mnie proszę:D:D:D
Dziekan - Wto Mar 31, 2009 22:15
Dobry pomysł z tą przyśpiewką:)
[ Dodano: 2009-03-31, 22:18 ]
Proponuję może na wstepie trochę prostszą wersję:
Ukochanaaaaaaaaa
Moje Miaasto Nowy Sąąąąąąąąąącz!!
Ukochanaaaaaaaaa
I ja zawsze będę z nią !!!!!!
Ehh coś czuję,że wpadnę dopilnować, żeby to poleciało bynajmniej nie z głośników :)
świetny pomysł Bzymcio !
sns1910 - Wto Mar 31, 2009 22:40
Nie no myślę że ta pierwsza wersja taka ciut "ambitniejsza" a znowu jakaś skomplikowana nie jest, chwila i wszyscy załapią :)
moru - Wto Mar 31, 2009 22:49
Super ta przyśpiewka szkoda że na Pelikanie jej nie było... Można spróbować to pierwszą wersje i zobaczymy jak wyjdzie ;] Tylko panowie wszyscy co znają słowa muszą dać dobry przykład i jedziemy na maxa!! wtedy na pewno reszta szybko załapie.
kls86 - Wto Mar 31, 2009 22:55
Dziekan jednak ta pierwsza wersja jest lepsza. Nie mozna raczej zaczac przyspiewki od "Bo". To troche dziwnie brzmi. trudniej wejsc z rytmem.
Asmodeus - Wto Mar 31, 2009 23:04
Szkoda że tak mało czasu zostało jak by ktos zrobił taka wyjebna flage
Sandecja - (tutaj rysunek koguta /)
i 3:0
Pamietam lata temu była taka tylko że pisało Radomiak i swinia była namalowana XD
Ad@ś=) - Wto Mar 31, 2009 23:15
Asmodeus napisał/a: | Szkoda że tak mało czasu zostało jak by ktos zrobił taka wyjebna flage
Sandecja - (tutaj rysunek koguta /)
i 3:0
Pamietam lata temu była taka tylko że pisało Radomiak i swinia była namalowana XD |
możesz sam zrobic;p hehe
a jak już myślicie o tej przyśpiewce to dobrze by bylo wydrukowac kilkanascie kartek ze slowami zeby sie niektorzy nauczyli... ale tamat byl walkowany juz kiedys i nic z tego nei wyszlo wiec mysle ze teraz tez pewnie nici z tego beda. chociaz chcialbym sie milo zaskoczyc:)
moru - Wto Mar 31, 2009 23:18
Niestety edycji brak...
Fajna sprawą było by gdyby wszyscy co wybierają się na młyn mieli na sobie czarne T-shirty (najlepiej bez żadnych "śmieci") Takie cudo ok. 7 zł
Jeśli udało by się to nakręcić np. Zamieścić na plakatach coś w stylu "Zapraszamy wszystkich którzy chcą brać udział w dopingu do sektora F KONIECZNIE W CZARNYM PODKOSZULKU!!!" oraz po prostu przekazywać to pocztą pantoflową. Uważam iż dało by to same korzyści :
1. Fajny efekt :)
2. Łatwo można było by zaobserwować kto przychodzi na młyn zdzierać gardło i interesuje się trochę tym co się dzieje, a kto jest tam z innych powodów... uprzejmie poprosić takiego delikwenta aby stanął obok lub przeniósł się na C i z tego miejsca dopingował, ciekawe co by z tego wyszło...
Myślicie że udało by się coś takiego zorganizować? Jeśli nie na derby to może na KSZO?
hanys - Sro Kwi 01, 2009 09:23 Temat postu: Re: Derby Sandecja - Kolejarz
x_cite napisał/a: | hanys napisał/a: | Widze ze nadal cisza w temacie wiec zakladam.
a kto nie chce rbac udzialu w dopingu to niech wypierdala z sektora F |
Hanys a czytałeś moją propozycję dotyczącą sektora C???:) tylko nie krzycz na mnie proszę:D:D:D |
Wlasnie to co mnie najbardziej wkurwia w na naszym stadionie, to to siedzenie osobno, z boku, po przeciwnej itp.
Albo jestesmy jednoscia, albo niech kazdy sobie siedzi gdzie mu sie podoba i olejmy mlyn itp
Nie mowie tu o dawnej lozy szydercow, ale pewne osoby ze scislego kierownictwa moga inaczej poprowadzic pewne sprawy...
Przede wszystkim pojawic sie w odpowiednim miejscu przekazac pewne ustalenia i je egzekwowac... i nie zostawiac tego samemu sobie....
detalnsm - Sro Kwi 01, 2009 10:50
Takie dziwne wrażenie odnosze ze niektóre osoby ze ścisłego kierownictwa troszke nie wywiązują sie z wcześniejszych ustaleń. pozatym z tego co widze to rzeczywiście w młynie brak osób które by przekazywały odpowiednie decyzje, żeby to wszystko miało ręce i nogi. Hanys ma racje, coś trzeba z tym zrobić. Nie powinniśmy tego zostawiać w takiej formie w jakiej jest teraz. Prawda jest taka, że jest grupa osób co zawsze stoi w młynie, ale jest wiele osób bardziej odpowiedzialnych kibicowsko, których juz nawet niewidać w okolicach młynu. Takie są moje spostrzeżenia.
Bzymcio - Sro Kwi 01, 2009 11:42
moru napisał/a: | Niestety edycji brak...
Fajna sprawą było by gdyby wszyscy co wybierają się na młyn mieli na sobie czarne T-shirty (najlepiej bez żadnych "śmieci") Takie cudo ok. 7 zł
Jeśli udało by się to nakręcić np. Zamieścić na plakatach coś w stylu "Zapraszamy wszystkich którzy chcą brać udział w dopingu do sektora F KONIECZNIE W CZARNYM PODKOSZULKU!!!" |
Wszystko zależy od pogody. Nie każdy przecież przyjdzie w samym podkoszulku jeżeli będzie chłodno. Choć podkoszulek można ubrać na bluzę... - więc argument do obalenia.
Na prezentacji były sprzedawane białe koszulki Sandecji, wiele osób na pewno miało w planach wybranie się właśnie w nich na mecz. Kupienie czarnej koszulki to w sumie nie problem.
Pomysł dobry ale trudny do zrealizowania na większą skalę.
hanys napisał/a: |
Wlasnie to co mnie najbardziej wkurwia w na naszym stadionie, to to siedzenie osobno, z boku, po przeciwnej itp.
Albo jestesmy jednoscia, albo niech kazdy sobie siedzi gdzie mu sie podoba i olejmy mlyn itp
|
Zdecydowanie popieram. Lepiej zebrać jak najwięcej osób w młynie i jechać z dobrym dopingiem niż rozsyłać ludzi po stadionie licząc na poderwanie reszty.
Pod napływem emocji i przy dobrej organizacji myślę, że bez osób z młyna w pozostałych sektora udałoby się poderwać resztę kibiców. Na pewno kibicują Sandecji i chcą krzyczeć a nasza w tym rolą żeby ich do tego zachęcić.
[ Dodano: 2009-04-01, 11:53 ]
:)
KibicSandecji - Sro Kwi 01, 2009 15:23
a dlaczego nie mamy bebna ?
kks sandecja - Sro Kwi 01, 2009 15:54
KibicSandecji napisał/a: | a dlaczego nie mamy bebna ? |
Małe problemy...na meczu z Kolejarzem będzie w użyciu;)
moru - Sro Kwi 01, 2009 16:00
Bzymcio napisał/a: |
Wszystko zależy od pogody. Nie każdy przecież przyjdzie w samym podkoszulku jeżeli będzie chłodno. Choć podkoszulek można ubrać na bluzę... - więc argument do obalenia.
Na prezentacji były sprzedawane białe koszulki Sandecji, wiele osób na pewno miało w planach wybranie się właśnie w nich na mecz. Kupienie czarnej koszulki to w sumie nie problem.
Pomysł dobry ale trudny do zrealizowania na większą skalę.
|
Jęśli nawet będzie bardzo zimno to przecież na kurtkę też można ubrać...
Zgadzam się iż może stać się to zbyt trudne do zrealizowania w tak krótkim czasie na derby, ale na pewno dodało by to kolorytu i podkreśliło wyjątkowość tego spotkania.
Pisałem że jeśli nie uda się tego załatwić na tą sobotę to może w takim razie na równie ważny pojedynek z KSZO.
PS. Czas ucieka wiec fajnie by było gdyby się ktoś jeszcze w tej sprawie wypowiedział...
bartek_np - Sro Kwi 01, 2009 16:56
W sobote ma byc +15 i słońce:) Więc nie ma tłumaczenia że zimno!
poskus - Sro Kwi 01, 2009 19:05
Jak już mają być podkoszulki to wolał bym białe ponieważ więcej je osób posiada...
Bzymcio - Sro Kwi 01, 2009 21:55
więc sprawa prosta :)
biała albo czarna :)
Myślę, że i tak młyn rozróżniałby się tylko przy tych dwóch kolorach :)
x_cite - Sro Kwi 01, 2009 22:44
http://pogoda.onet.pl/1,8...acz,miasto.html w sobotę zapowiada się piękna pogoda!!
fatii - Sro Kwi 01, 2009 22:53
a jest jakieś info o kibicach ze stróż?
style - Sro Kwi 01, 2009 23:01
fatii napisał/a: | a jest jakieś info o kibicach ze stróż? |
poczytaj ich forum to sie dowiesz ....
bartek_np - Sro Kwi 01, 2009 23:03
x_cite napisał/a: | http://pogoda.onet.pl/1,823,38,,,nowy_sacz,miasto.html w sobotę zapowiada się piękna pogoda!! |
Mówiłem że pogoda dopisze;]!!
Milosz_1910 - Czw Kwi 02, 2009 10:58
Bzymcio napisał/a: | http://www.youtube.com/watch?v=OYXEW1k9_q4
Ukochanaaaaaaaaa
To Nowy Sąąąąąąąąąącz
I chociąż będzie grała setki kilometrów stąd
i gdybyprzegrywała to ja zawsze będę z nią.... Spróbujmy to zaśpiewać :)
Hej Pasy Gol http://www.youtube.com/watch?v=olUK1NgO3UQ
Myślę, że wreszcie uda się stworzyć naprawdę dobrą atmosferę na stadionie. Osób na młynie będzie na pewno dużo i oby wszystkie głośno śpiewały :) Nic więcej nie potrzeba |
Brzymcio dobrze mówi sprobujmy zaspiewac to co pierwsze zaproponowal..przy tym jest swietna zabawa naprawde! ! ! Wszyscy sie ucza tekstu i probuja sobie spiewac...Jest okazja to dobrze przecwiczyc bo na pewno liczba w mlynie bedzie dosc duza
[ Dodano: 2009-04-02, 11:02 ]
http://www.youtube.com/wa...feature=related
i to tez jest łatwe i fajne:)...Do tego:
SAN - DE - CJA itd...
prosze o skomentowanie obydwu propozycji:)
By3ekns - Czw Kwi 02, 2009 11:14
a ja i tak znowu swoje napisze po co wy cos nowego wymyslacie jak polowa spiewac niepotrafi i niechce...niehc kazdy poczuje obowiazek przyjscia na mlyn i dania z siebie wszystkiego a nie tylko na forum...jak kazdy popatrzy najpierw na siebie to bedzie o niebo lepiej,i z tymi koszulkami popieram kiedys dawalo to fajny efekt tylko sobie pomyslcie czy biale czy czarne niektorzy niebeda miec z tym problemu bo posiadaja i takie i takie:)
Milosz_1910 - Czw Kwi 02, 2009 11:18
Raz jedni mówią ze nie ma nowych przyspiewek i lipa za chwile inni mowia ze po co wymyslac jak i tak sie nikt nie nauczy...to juz nie wiadomo nic...Ale jak sie nauczy choc 50 osob ktorym na tym zalezy i zaczniemy probowac to reszta zalapie...
moru - Czw Kwi 02, 2009 12:34
Coś nowego w repertuarze na pewno nie zaszkodzi ;] dzięki temu ludzie mogą się tylko lepiej bawić a co za tym idzie chętniej pojawiać się na młynie i głośniej śpiewać ;)
Panowie i Panie był bym wdzięczny gdyby więcej osób wypowiedziało się co z tymi koszulkami bo dziś jest ostateczny termin
na podjecie decyzji czy kombinujemy coś takiego na derby czy nie
kolafy - Czw Kwi 02, 2009 12:42
Nie obrażając nikogo najpierw niech przynajmniej połowa kibiców z młyna nauczy się starych dobrych piosenek, a potem przyjdzie czas na nowe!!!!!!!!
hanys - Czw Kwi 02, 2009 13:23
jest za malo czasu zeby ogarnac te koszulki, wiec dajmy sobie z tym spokoj, mozna sprobowac na kszo albo jezioraka.
A na tym meczu drzyjcie mordy jak nalezy!!!
xxx - Czw Kwi 02, 2009 14:29
Ja popieram pomysł z koszulkami ale na kolejarz to raczej nie wypali po pewnie polowa obecnego młyna wogóle nie zagląda na to forum i nic by nie wiedziala o takiej akcji. na meczu z kogutami mozna zapowiedziec ze na kszo wszyscy przychodzą na czarno lub tez biało. a co do wyniku bedzie 3:1 dla nas pzdr
darecki_78 - Czw Kwi 02, 2009 19:40
byle dokopać kurom z kurnikowa a samemu przodującemu kurowi niech pierze opadną :)
Rudolf_1910 - Pią Kwi 03, 2009 12:35
Kwestia pierwsz młyn przenosimy do sektora gdzie z krzesełek jest napis SANDECJA i oczywiście każdy ma obowiazek wziąść barwy kosuzlki,pasiaki,koszulki Sandecja 1910 itp itd włącznie z szalikami
Druga kwestia jutro nie będzie młynowego Ofcy gdyż go nie ma w Sączu.
Za to wracam jutro ja i odrazu mówie każdemu " DRZEMY MORDĘ PRZEZ CAŁE 90 MINUT A NIE JAK WY TO MACIE W ZWYCZAJU TYLKO PRZEZ 20 A NIE RAZ PRZY DOBRYCH WIATRACH PRZEZ PIERWSZĄ POŁOWĘ ! ! !
CHŁOPAKI Z YG NAPEWNO JUTRO NIE ZAWIODĄ Z OPRAWĄ WIĘC TO POWINNA BYĆ DLA WAS KOLEJNA MOTYWACJA ! ! !
BRAĆ ZNAJOMYCH I ZAPIERDALAMY ! ! !
Z NARODOWYM POZDROWIENIEM ! ! ! RUDOLF HESS
[ Dodano: 2009-04-03, 12:37 ]
P.S
ODRAZU MÓWIĘ CI KTÓRZY NIE BĘDĄ PROWADZIĆ ZAJEBISTEGO DOPINGU PRZEZ CAŁE 90 MINUT NIECH LEPIEJ NIE WCHODZĄ NA MŁYN BO JA I CHŁOPAKI Z EKIPY ZAJMIEMY SIĘ LANSERAMI I PIERDOLONYMI NAPINACZAMI ! ! !
Sączers1910 - Pią Kwi 03, 2009 12:54
To w końcu przychodzimy w Czarnych koszulkach czy nie ?
hanys - Pią Kwi 03, 2009 13:28
Przycodzimy przede wszystkim w barwach Sandecji, myk z koszulkami przetestujemy pozniej
pasiasty - Pią Kwi 03, 2009 16:10
Ja jedynie apeluje o narzucanie wolniejszego tempa niektorych przyspiewek. Bedzie wtedy i rowniej i glosniej.
YG-US - Pią Kwi 03, 2009 16:38
i jakies drobniaki żeby każdy miał bo bedzie zbierana kasa też odrazu na mecz z KSZO.
Fani Bianconeri - Pią Kwi 03, 2009 20:16
Czyli młyn na srodku sektora F no i spoko wiecej ludzi wlaczy sie np do lokomotywy albo sporadycznego dopingu:) pozdro i dozobaczenia na meczu
Ps 3:0 dla sandecji moj typ:)
eSKa - Pią Kwi 03, 2009 23:34
haha Będzie zajebista pogoda i jak pisze "wódz", kto nie śpiewa ten od razu won,,
david - Sob Kwi 04, 2009 09:28
ciśniemy bramkarzowi Kolejarza tak jak to było w kurniku na Stróżach :D
Bianconeri - Sob Kwi 04, 2009 10:27
Dobra dobra dobrze moze że ktoś "pocisnął" tle że może nieco za mocno i nie ta osoba...
Przede wszystkim żadnego przenoszenia młyna nie będzie, bo to ku*** nie mebel jakiś średnio użyteczny w pokoju...
Młyn za mojej "kakiery" był przenoszony 3 razy ale to jedynie z powodu remontów i przebudowy stadionu tylko i wyłącznie.
Tak więc młyn zostaje na sektorze F tam gdzie był, ale dodatko o zaczynamy go wypełniać od siatki ZOO w stronę schodków, a na schodkach będzie stało parę osób, które zrobią wstępną selekcję, ewentualnie potem będa wypraszać lanserów i ociągających się.
A reszta tak jak napisał Rudolf - pełny doping i zdzieranie gardeł, a komu się nie podoba na młynie to znajdzie sobie inne miejsce na stadionie.
Jak by niektórym było łatwiej w punktach:) to:
1. Młyn na F, wypełniamy od siatki ZOO w stronę schodków.
2. Na schodkach małą selekcja.
3. Wstęp na młyn tylko w barwach Sandecji, lub jeśli jest ktoś ze zgód to w barwach swojego klubu.
4. Wstęp na młyn tylko dla tych, którzy naprawdę chca śpiewać i dopingować a nie lansować się.
5. Brak wstepu na młyn dla dzieciaków (stana sobie po drugiej stronie schodków obok młyna, o ile się oni i ich rodzice nie obrażą:) ), brak wstępu dla lanserów, brak wstępu na panienek "szukajacych męża" na dzisiejszy wieczór itp, brak wstępu dla tych którzy przychodzą sobie na młyn urządzac pogaduszki czy pstrykać fotki na n-k. Dla wszystkch znajdzie się miejsce w innych częściach stadionu. Na F zostają ci, którzy naprawðe tego chcą, choćby to miało byc 50os.
6. Wszystko janso i wyraźnie, komu zależy to nie będzie miał problemy żeby się dostosować.
Do zobaczenia za parę godzin na meczu.
domino1 - Sob Kwi 04, 2009 12:32
czyli od iilu lat mozna na mlyn?
[ Dodano: 2009-04-04, 12:50 ]
podobno wyjazd maja organizowany ze stroz ;]
ERNESTO - Sob Kwi 04, 2009 13:02
Cytat: | podobno wyjazd maja organizowany ze stroz ;] |
To straszne !!
Martw sie lepiej o siebie
domino1 - Sob Kwi 04, 2009 13:23
czemu o siebie
pisze tylko ze beda kibice moze ze stroz
DNL - Sob Kwi 04, 2009 13:31
Frekwencja dopisze, oj dopisze.
Bylem w Totomixie z nadzieja kupna biletow, wszystkie normalne z ich puli wykupione, zostaly im tylko ulgowe.
Podjechalem wiec kupic na stadion, kasa otwarta, gosc przede mna wzial 3-4, za chwile kolejne auta podjezdzaly. No i wszystkie kasy maja byc dzis otwarte, wiec moze pojdzie to jakos sprawnie.
Fani Bianconeri - Sob Kwi 04, 2009 13:58
1:30 do meczu pogoda zajebista wiec mam nadzieje ze mln bedzie duzy i jedziemy z dopingiem na pelnej kurwie przez 90 minut :) pozdro i dozobaczenia na meczu :P:)
Fanatyk88 - Sob Kwi 04, 2009 13:59
zeby wszyscy weszli hehe :D
Maerqin - Sob Kwi 04, 2009 14:07
ELO! Pisze z emigracji, da sie ten mecz jakos obejrzec w tv czy w necie ?? Malo prawdopodobne ale jak jest mozliwosc to prosze o info. POZDRO !!!
Rancorn - Sob Kwi 04, 2009 14:18
WYNIK NA ŻYWO
www.SANDECJA.info
Maerqin - Sob Kwi 04, 2009 14:22
Pytalem o mozliwosc obejrzenia nie o wyniki. Z reszta nie w tym dziale powinienem pytac.
pasiasty - Sob Kwi 04, 2009 17:51
Przede wszystkim brawo za te akcje z maluchami. Tak sie wychowuje mlodych kibicow!
x_cite - Sob Kwi 04, 2009 19:33
JPiPK napisał/a: | ELO! Pisze z emigracji, da sie ten mecz jakos obejrzec w tv czy w necie ?? Malo prawdopodobne ale jak jest mozliwosc to prosze o info. POZDRO !!! |
Była TV Kraków na meczu. Relacja z meczu powinna być w Kronice Sportowej na TVP Kraków ( TVP INFO ) o godz. 22.00. Potem będzie sobie można ściągnąć z netu tą kronike.
hanys - Sob Kwi 04, 2009 19:48
Ma ktos zdjecie nowe flagi??
Milosz_1910 - Sob Kwi 04, 2009 19:54
Doping na + (gardło zadarte nieżle).....Frekwencja na + i co najwazniejsze WYNIK na +.....I potwierdza sie to ze jak sa na mlynie starsi(autorytety) to jest od razu duzo lepiej!!...Było super:)..pzdr
Bzymcio - Sob Kwi 04, 2009 19:55
Milosz_1910 napisał/a: | Doping na + (gardło zadarte nieżle).....Frekwencja na + i co najwazniejsze WYNIK na +.....I potwierdza sie to ze jak sa na mlynie starsi(autorytety) to jest od razu duzo lepiej!!...Było super:)..pzdr |
nic dodać, nic ująć :)
pasiasty - Sob Kwi 04, 2009 20:06
Koledzy powyżej twierdzą, że było super. Ja się nie znam, jestem nowy, nie wszystko jeszcze rozumiem, część tekstów myli mi się z krakowskimi, tak samo jak tempo melodii. Dlatego chciałbym zapytać kogoś bardziej kumatego o następującą sytuację.
Przerwa meczu, wracam ze sklepiku i szukam młynu. Staję sobie w miejscu, gdzie był w pierwszej połowie, rozglądam się i zaczynam zastanawiać, czy dobrze trafiłem. Pierwszy gwizdek, piłkarze zaczynają grać, mija minuta, druga... A ja się dalej rozglądam za młynem.
Patrzę w lewo, w prawo, niestety wokół mnie sami zmęczeni albo inwalidzi, bo jak jeden mąż cały sektor siedzi, poza ostatnim rzędem kibiców, gdzie już nie było krzesełek. Ktoś wpatruje się we flagi na płocie, ktoś inny wcina kiełbaskę, jeszcze ktoś zagląda w dekolt siedzącej przed nim maniurce. Tymczasem mecz trwa w najlepsze. Dopingu niestety nie słyszę. Ja mam problem z lewym uchem i przez chwilę myślałem, że może prawe też mi się zatkało.
Rozglądam się dalej, wsłuchuję uważniej i w końcu znalazłem. To kibice Kolejarza stoją w klatce i dopingują.
Moje pytanie brzmi - czy to jest jakaś lokalna tradycja? A może wina powietrza, że kwadrans przerwy wydawać by się mogło zdrowej nowosądeckiej młodzieży nie wystarcza na odpoczynek? Może to forma protestu, jak na poprzednim meczu?
Z góry dziękuję.
fatii - Sob Kwi 04, 2009 20:13
wielkie gratulacje. mimo iż jestem kibicem Kolejarza szczerze gratuluje wygranej. mecz był dość wyrównany z lekką przewagą Sandecji. No a kibice? Na prawdę pochwała, na początku dobry doping (tak jak w tamtym roku) no a później, jak prawie cały stadion wstał i klaskał razem z wami - to mnie rozwaliło, faktycznie macie jedna z lepszych ekip "kibicoskich", życzę powodzenia w dalszych rozgrywkach ;) i szczerze mówiąc chciałbym widzieć Sandecje w pierwszej lidze, bo macie i kibiców i stadion i co najważniejsze drużynę :) nie podobało mi się tylko zachowanie piłkarzy na końcu no ale cóż...
pozdrawiam :)
mariusz79 - Sob Kwi 04, 2009 20:20
mozecie mi powiedziec co piłkarze zrobili na koncu? bo byłem z małym dzieciakiem i poprostu po gwizdku zapakowalem go do wózka i poszłem i niebardzo wiem co sie tam działo po zakonczeniu. pozdrawiam i musze przyznac ze doping był dzisiaj zajebisty wszystkim kibicom nalerzą sie gratulacje!!!!!!!!! hej hej sandecja!!!!!!!!!!
Bzymcio - Sob Kwi 04, 2009 20:23
mariusz79 napisał/a: | mozecie mi powiedziec co piłkarze zrobili na koncu? |
udawali koguty :)
pasiasty - Sob Kwi 04, 2009 20:24
Zaczeli machac lokciami udajac koguty. Zabawnie to wygladalo.
mariusz79 - Sob Kwi 04, 2009 20:27
hehehe to musiało wyglądac zajebiscie!!!!!!!!!!!!!!! dzieki i pozdrawiam
fatii - Sob Kwi 04, 2009 20:31
wyglądało. ale ja nie rozumiem dlaczego tak robili, co takiego Kogut zrobił?
spdr - Sob Kwi 04, 2009 20:32
hmmm akcja "kurak" udana jak nic w tym sezonie !!!!!!!!
Jano - jesteś wielki !!!!
wreszcie pogoniliśmy j... farciarzy i symulantów
no a powiedzenie " kiełbasa z koguta" nabiera nowego znaczenia
i na trwałe zapisze się
w słowniku wiernych kibiców hehehhehehe
hanys - Sob Kwi 04, 2009 20:33
Kto ma zdjecia szczegolnie nowej flagi??
xxx - Sob Kwi 04, 2009 20:38
http://www.sportal.net.pl/ dzial galeria
hanys - Sob Kwi 04, 2009 20:42
nie ma takich zdjec ktore mnie itnresuja
pasiasty - Sob Kwi 04, 2009 20:53
Osobe, z ktora rozmawialem na meczu o pewnej sprawie prosze o kontakt na PW w wolnej chwili. :)
DNL - Sob Kwi 04, 2009 21:28
hanys - tutaj jest:
http://picasaweb.google.p...lejarz04042009#
Blendzior - Sob Kwi 04, 2009 21:45
Fotki :
http://i42.tinypic.com/xbjyhx.jpg
http://i42.tinypic.com/2uikrbt.jpg
http://i42.tinypic.com/2v7wlkk.jpg
http://i41.tinypic.com/16gg7b6.jpg
http://i39.tinypic.com/1rrf4o.jpg
http://i40.tinypic.com/2nvb1ug.jpg
http://i44.tinypic.com/55rwxf.jpg
http://i43.tinypic.com/1z17h9i.jpg
http://i39.tinypic.com/24yr1v6.jpg
Nowa flaga :
http://i39.tinypic.com/vzufl3.jpg
K@KS - Nie Kwi 05, 2009 00:40
Super !
Akcja 'koszulka' nie byla jakos szczególnie rozgłasniana, a popatrzcie jak sie sektor wyróznia od reszty stadionu.
Brawa za spiewy na dwie strony szczególnie w koncówce i brawo dla calego stadionu za doping momentami.
No i lokomotywa na brzuchu miażdzy :)
przemo - Nie Kwi 05, 2009 02:39
Cieszy mnie wygrana jak i fak dobingu oczywiscie nie byl w 100% taki jaki mogłby być ... zwłaszcza w drugiej połowie ale za to udało sie kilkakrotnie poderwac wieksza częsć stadionu i to bardzo duży plus
GRATULACJE WYNIKU
Millenium - Nie Kwi 05, 2009 09:34
Będzie ten filmik na Youtube?
seseba - Nie Kwi 05, 2009 11:11
http://www.youtube.com/watch?v=CMg9Tf4X754
Filmik z meczu i na sport-ns.lua.pl jest ponad 100 zdjęc z meczu jakby ktoś chciał
style - Nie Kwi 05, 2009 13:55
doping naprawde zajebisty , pierwsze pierdo..iecie było naprawde konkretne, az ciary przeszły :)
potem doping bardzo dobry , czasem jedynie troszke ciszej ale na wielki plus wszystko :)
fajne tez poderwanie stadionu do spiewu :)
powiedzcie jak wygladała selekcja, bo ze wzgledu na zdrowie nie moglem wczoraj spiewac:)
pasiasty - Nie Kwi 05, 2009 17:04
Ja powiem swoje i zamilkne w temacie dopingu, bo nie ma sensu zebym sie po kazdym meczu rozpisywal.
Z takim "zajebistym dopingiem" i "pierwszym pierdolnieciem", gdzie co trzecia osoba w mlynie nie spiewa wcale, a co trzecia tylko mruczy pod nosem, to zetkniecie z pierwszoligowa rzeczywistoscia bedzie bardzo ciezkie i pierwsza ekipa, ktora tutaj przyjedzie, przekrzyczy caly mlyn.
Slyszalem w mlynie mnostwo smiechow, gdy u nas bylo cicho a Kolejarz spiewal. Ale tak naprawde na wysmianie zaslugiwal fakt, ze az tak czesto bylo do tego stopnia cicho w mlynie i byly takie przerwy w dopingu, ze slychac ta grupke co stoi w klatce.
Niestety tutaj widze jest tak, ze ktos pare razy krzyknie, a potem zadowolony z siebie osiada na laurach, bo juz jest super.
Tak jak mowilem wiecej sie na temat dopingu wypowiadal na forum nie bede, bo ani nie jestem z grona decyzyjnego, ani nie bede sie wysuwal przed szereg. Lepiej tworzyc atmosfere sukcesu.
style - Nie Kwi 05, 2009 17:10
pasiasty napisał/a: | Ja powiem swoje i zamilkne w temacie dopingu, bo nie ma sensu zebym sie po kazdym meczu rozpisywal.
Z takim "zajebistym dopingiem" i "pierwszym pierdolnieciem", gdzie co trzecia osoba w mlynie nie spiewa wcale, a co trzecia tylko mruczy pod nosem, to zetkniecie z pierwszoligowa rzeczywistoscia bedzie bardzo ciezkie i pierwsza ekipa, ktora tutaj przyjedzie, przekrzyczy caly mlyn.
Slyszalem w mlynie mnostwo smiechow, gdy u nas bylo cicho a Kolejarz spiewal. Ale tak naprawde na wysmianie zaslugiwal fakt, ze az tak czesto bylo do tego stopnia cicho w mlynie i byly takie przerwy w dopingu, ze slychac ta grupke co stoi w klatce.
Niestety tutaj widze jest tak, ze ktos pare razy krzyknie, a potem zadowolony z siebie osiada na laurach, bo juz jest super.
Tak jak mowilem wiecej sie na temat dopingu wypowiadal na forum nie bede, bo ani nie jestem z grona decyzyjnego, ani nie bede sie wysuwal przed szereg. Lepiej tworzyc atmosfere sukcesu. |
chyba troszke przesadzasz bo w porownaniu z tym co bylo na poczatkowych meczach to to co pokazali wczoraj chlopaki w mlynie to przełom bo było głosno i ludzie sami byli zdziwieni co sie stalo, trzeba powolutku jechac do przodu a nie zeby odrazu sie nachapac a potem zeby wrocilo wszystko tak jak było ostatnio czyli lipnie, teraz zeby bylo tylko lepiej !
Blendzior - Nie Kwi 05, 2009 21:30
Doping :
http://www.youtube.com/watch?v=RHOOX3PvSvE
xxx - Nie Kwi 05, 2009 23:28
Młyn to wymiatał. miałem chore gardło przed meczem a po meczu prawie nie mogłem mówic ale było warto oby tak dalej mam tylko nadzieje ze nie tylko na meczu z kolejarzem i pewnie Kszo bedzie taki doping tylko przez cała runde pozdro!!!
|
|