|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
KKS Sandecja Nowy Sącz - Arka - Sandecja
radziufan - Czw Wrz 20, 2012 21:10 Temat postu: Arka - Sandecja liga nabrała tempa.... juz za 2 dni w sobote gramy na wyjeździe ciężki mecz a Arką
zapraszamy do dyskusji (typy, prognozy, przewidywania...)
Magik1910 - Czw Wrz 20, 2012 21:46
Pytanie do internacionale lub MŚ. Czy Ruben Sanchez będzie mógł zagrać w Gdyni czy jeszcze będziemy musieli poczekać do meczu z GiekSą?
matys5392 - Czw Wrz 20, 2012 22:10
Ciezki mecz przed nami,aczkolwiek Arka,stawiana przed sezonem w roli kandydata do awansu,osiąga podobne wyniki jak Sandecja.W dotychczasowych meczach ugrali 10 punktów(3 wygrane,3 porażki i remis).W ostatniej kolejce Arkowcy wymęczyli wygraną w Bytomiu.Kto podtrzyma serię zwycięstw?
Proponowany skład:
-----------------------Cabaj----------------------------
Makuch---Mat.Kowalski---Szymura---Mar.Kowalski
-------------Mroziński---Burkhardt--------------------
Świątek-------------Mróz------------------Wiśniewski
-----------------Aleksander----------------------------
Jeśli Arek będzie miał taki dzień jak wczoraj to znów moze pyknąc bramkę/bramki.Przy odrobinie szczęscia mozemy zapunktować w Gdyni.
wborzecki@gmail.com - Pią Wrz 21, 2012 08:22
MIAŁEM PIĘKNY SEN :-))))) WYGRALIŚMY 2-1 I TRZA BYŁO QRWA WSTAĆ :(( HISZPAN NIE POJECHAŁ NIE MA ,,ZAŚWIADCZENIA,, OD LATY :-D WIĘC GRAĆ NIE MOŻE.
klipol - Pią Wrz 21, 2012 14:01
Hiszpan dzisiaj biegał po Kilińskiego ;)
radziufan - Sob Wrz 22, 2012 11:04
Co tu taki spokój? Mecz już niebawem, pogoda w Gdyni całkiem przyjazna więc mam nadzieje ze nasi kopacze powalczą o korzystny wynik....
Typie remis bramkowy, np 1:1
x_cite - Sob Wrz 22, 2012 12:03
myślę, że wygramy 3:2 !!!
lukas33 - Sob Wrz 22, 2012 12:22
Remis biorę w ciemno. Niech będzie 2-2
Kmicic - Sob Wrz 22, 2012 12:29
Gramy słabo ale Arka też szału nie robi. Mają 2 pkt. mniej od nas (myślę że nie wygrają zaległego meczu z Niecieczą) i jest szansa że nasi kopacze mogą tam powalczyć. Chociaż w tamtym sezonie też liczyłem na punkty w Gdyni a skończyło się 0-2. Mam nadzieję że teraz będzie lepiej i urwiemy chociaż punkt.
Bianconeri - Sob Wrz 22, 2012 12:36
Zapowiedź meczu i kadra naszych galaktikos:) na Arkę:
http://www.sandecja.org/1...a__Sandecja.htm
Bianconeri - Sob Wrz 22, 2012 12:50
I lajf http://www.sandecja.org/2...a__Sandecja.htm
A na stronie Arki tym razem nie znalazłem żeby było coś z drugiej strony barykady dla równowagi :)
welbor - Sob Wrz 22, 2012 13:21
fajny pomysł dla redakcji www na statystyki
http://www.arkowcy.pl/art...ad-to-head.html
1980_NS - Sob Wrz 22, 2012 17:19
Cabaj - Makuch, Kowalski, Szymura, Wilczyński - Szeliga, Mróz, Mroziński, Burkhardt, Wiśniewski - Aleksander.
Skład wygląda ok. Tylko niestety oprócz Świątka nie ma kogo wpuścić w razie niekorzystnego wyniku.
Trebor13 - Sob Wrz 22, 2012 17:34
Z drugiej - nieobiektywnej;-) strony barykady:
http://live.arkowcy.pl/?r...=soccer-live.pl
x_cite - Sob Wrz 22, 2012 17:53
ta Twoja relacja bardzo kulawa :D
x_cite - Sob Wrz 22, 2012 17:55
już dostajemy brameczkę...
polak_ns - Sob Wrz 22, 2012 17:56
już się jęki zaczną.
x_cite - Sob Wrz 22, 2012 17:57
a ktoś tu jęczy?? ja typowałem 2:3 i tego trzymam się :)
polak_ns - Sob Wrz 22, 2012 18:00
myślałem, że będzie wysyp podobnych komentarzy ^^ przeliczyłem się
Bianconeri - Sob Wrz 22, 2012 18:01
To nie bedzie jednak ekstraklasy ?:D
Magik1910 - Sob Wrz 22, 2012 18:02
A czemu ma nie być? Zaraz sie rozstrzelamy:)
kamilyes - Sob Wrz 22, 2012 18:19
http://live.arkowcy.pl/?r...=soccer-live.pl
URWA MAĆ! strzela mnie jak widzę tą piękną nazwę "SandeNcja", można tysiąckroć mówić, pisać a oni dalej swoje!
1980_NS - Sob Wrz 22, 2012 18:19
Znów tracimy gola do szatni. Do tego dwóch zawodników kontuzjowanych. Trzeba poprawić koncentrację w końcowych minutach 1 połowy, do tego trochę mniej kontuzji i spokojnie utrzymamy się za rok w Ex. :)
5 bramka w tym sezonie stracona między 40 a 45 minutą.
spdr - Sob Wrz 22, 2012 18:20
swoją drogą to nie wiem jak skomentować/ nazwać indolencję osób z MZKS prowadzących relację na tej stronie
http://live.arkowcy.pl/ - "sandencja"
przykre, smutne, głupie, żeby nie użyć innego słowa
Bianconeri - Sob Wrz 22, 2012 18:26
Nie no ku*** te bramki w 43/44 minucie to jakaś patologia w tym sezonie ...
Pablo - Sob Wrz 22, 2012 19:00
tylko dzięki Cabajowi nie przegrywamy zdecydowanie wiecej ...
kibicKKS - Sob Wrz 22, 2012 19:12
Pablo napisał/a: | tylko dzięki Cabajowi nie przegrywamy zdecydowanie wiecej ... |
Jak w każdym przegranym do tej pory meczu...
Wooojtek - Sob Wrz 22, 2012 19:12
3:0
piki - Sob Wrz 22, 2012 19:20
kibicKKS napisał/a: | Pablo napisał/a: | tylko dzięki Cabajowi nie przegrywamy zdecydowanie wiecej ... |
Jak w każdym przegranym do tej pory meczu... |
święta prawda :(
Tomasz - Sob Wrz 22, 2012 19:33
Nie ogladałem meczu ale czytałem relacje no cóz mamy najgorsza obrone w lidze i najwiecej straconych bramek. Nasz trener nadal nic nie zmienił i nadal tracimy głupie bramki i z tym punkty. Cieżko bedzie z taka obroną utrzymac sie w 1 lidze.
Rafalsky - Sob Wrz 22, 2012 19:49
innego wyniku się nie spodziewałem, leją nas prawie wszyscy jak chcą:(
kibicKKS - Sob Wrz 22, 2012 19:58
Rafalsky napisał/a: | innego wyniku się nie spodziewałem, leją nas prawie wszyscy jak chcą:( |
E tam wygraliśmy z dwoma najsłabszymi drużynami w lidze w tym jedna grała przez prawie 60 minut w osłabieniu a i tak strzeliła nam bramkę...
I znów będzie rozbrzmiewać "nic się nie stało..."
Masahiko - Sob Wrz 22, 2012 22:52
kibicKKS napisał/a: | Rafalsky napisał/a: | innego wyniku się nie spodziewałem, leją nas prawie wszyscy jak chcą:( |
E tam wygraliśmy z dwoma najsłabszymi drużynami w lidze w tym jedna grała przez prawie 60 minut w osłabieniu a i tak strzeliła nam bramkę...
I znów będzie rozbrzmiewać "nic się nie stało..." |
Trzeba zwolnić trenera. Zawsze można pójść krok dalej i pozbyć się Prezesa, przecież to "piekorz". Wtedy będzie jak za Wójtowicza i na pewno awansujemy do Ekstraklasy...
kibicKKS - Sob Wrz 22, 2012 23:14
Coś się tak oburzył? Kto pisał o zwolnieniu trenera z cytowanych przez Ciebie? Albo kto nazwał prezesa "piekorzem"? No chyba że to Twoje życzenie...
Spokojnie nie napinaj się, widać tez już nie wytrzymujesz tych wyników...
Gwardzista - Sob Wrz 22, 2012 23:49
a czego sie spodziewaliscie ze z gdyni przywieziemy punkty? precirz oni sa najslabsi w lidze
internacionale - Nie Wrz 23, 2012 00:06
Relacja z pomeczowej konferencji prasowej:
http://www.sandecja.tv/18...cja_prasowa.htm
Masahiko - Nie Wrz 23, 2012 00:17
kibicKKS napisał/a: | Coś się tak oburzył? Kto pisał o zwolnieniu trenera z cytowanych przez Ciebie? Albo kto nazwał prezesa "piekorzem"? No chyba że to Twoje życzenie...
Spokojnie nie napinaj się, widać tez już nie wytrzymujesz tych wyników... |
Ja jestem bardzo spokojny o drużynę. Nie lubię po prostu tego wiecznego lamentu jak to jest źle.
tom71 - Nie Wrz 23, 2012 08:30
No właśnie jest dobrze :D
Bianconeri - Nie Wrz 23, 2012 09:46
Pomeczowe wypowiedzi trenerów http://www.sandecja.org/1...a__Sandecja.htm
bacin - Nie Wrz 23, 2012 09:48
Araś złotousty.
Milosz_1910 - Nie Wrz 23, 2012 10:09
Skrót meczu :
http://www.arka-tv.pl/arka-sandecja-3-0-skrót
kibicKKS - Nie Wrz 23, 2012 11:35
Araś chyba sam nie wie co mowi.
najpierw, ze boli go głowa od tego jak grają jego zawodnicy, a przecież to on ich przygotowywał...
Teraz się wziął za "budowlankę" a to on sprowadzał "pustaki..." więc znów przyznaje się że nie wie co robi...
1980_NS - Nie Wrz 23, 2012 12:12
Patrząc na skrót ze strony Arki, to sytuacja z dokładnie 3 minuty tego materiału pokazuje słabość naszej obrony. Dwóch gości zgubionych jednym podaniem, później oczywiście nie blokujemy strzału (też kilka bramek w taki sposób stracliśmy), na koniec nie ma kto wybić wyplutej przez bramkarza piłki.
Bianconeri - Nie Wrz 23, 2012 12:17
Skrót meczu http://www.sandecja.tv/17...skrot_meczu.htm
Wooojtek - Nie Wrz 23, 2012 12:36
Słabość naszej obrony to przede wszystkim pokazuje nasz bilans bramkowy. 18 straconych bramek to druga najgorsza po Okocimskim (19 straconych) obrona w lidze.
Zwłaszcza, że niemal w każdym meczu conajmniej raz dupę ratuje nam Cabaj.
Masahiko - Nie Wrz 23, 2012 12:37
Pierwsza bramka we wstępnej fazie akcji to ewidentna wina Burkhardta, który woli sobie spacerować zamiast biegać za swoim zawodnikiem. Co do reszty to szkoda słów. Wygląda na to, że Arka w pełni dominowała w tym spotkaniu.
radek - Nie Wrz 23, 2012 12:53
Araś dawaj nazwiska tych którzy według Ciebie odcinaja kupony. Myśle że MY wszyscy chcemy znać tych grajków
spdr - Nie Wrz 23, 2012 14:11
obrona, obrona, obrona. my nawet jak zaparkujemy autobus na pola karnym, to i tak dostaniemy 3 bramki. dlaczego? bo nagle okazuje się ze ten autobus nie ma szyb w oknach.a może to taka taktyka ala ser szwajcarski? Cabaj broni co może ale bez wsparcia to będzie kończyło się jak w Gdyni.
x_cite - Nie Wrz 23, 2012 14:14
spdr napisał/a: | obrona, obrona, obrona. my nawet jak zaparkujemy autobus na pola karnym, to i tak dostaniemy 3 bramki. dlaczego? bo nagle okazuje się ze ten autobus nie ma szyb w oknach.a może to taka taktyka ala ser szwajcarski? Cabaj broni co może ale bez wsparcia to będzie kończyło się jak w Gdyni. |
hehehe autobus bez szyb :D
tak na poważnie to chyba trzeba z Janem się przeprosić i niech on kieruje poczynaniami obrony bo to dramat!
matys5392 - Nie Wrz 23, 2012 14:31
Tak patrząc na skrót z wczorajszego meczu,to smutne jest to,że jedyne zagrozenie jakie udawalo nam się stworzyc to były strzaly z bardzo daleka.W dodatku wszystkie mijały bramkę.
Drugi gol dla Arki pokazuje tylko naszą słabość.Gośc ogrywa dwóch naszych,piłka przechodzi całą liię obrony!!!! i dociera do niepilnowanego Tomasika,ktory bez problemu pakuje ją do siatki.
Pierwszy gol,moze wydawac się,że Cabaj mogl się lepiej zachowac ,ale strzał da Silvy bardzo precyzyjny.Kolejny stracony gol,po dośrodkowaniu ze strefy Wilczyńskiego.Bardzo ładna bramka.
Najgorsze jest to,że Cabaj zalicza kolejny fantastyczny występ a i tak dostajemy trzy bramki.Jak na razie nasz bramkarz puścil 18 bramek,co jest fatalnym wynikiem a obronil ok. 4-5 razy więcej sytuacji stuprocentowych.
hanys - Nie Wrz 23, 2012 15:00
matys5392 napisał/a: | Tak patrząc na skrót z wczorajszego meczu,to smutne jest to,że jedyne zagrozenie jakie udawalo nam się stworzyc to były strzaly z bardzo daleka.W dodatku wszystkie mijały bramkę.
Drugi gol dla Arki pokazuje tylko naszą słabość.Gośc ogrywa dwóch naszych,piłka przechodzi całą liię obrony!!!! i dociera do niepilnowanego Tomasika,ktory bez problemu pakuje ją do siatki.
Pierwszy gol,moze wydawac się,że Cabaj mogl się lepiej zachowac ,ale strzał da Silvy bardzo precyzyjny.Kolejny stracony gol,po dośrodkowaniu ze strefy Wilczyńskiego.Bardzo ładna bramka.
Najgorsze jest to,że Cabaj zalicza kolejny fantastyczny występ a i tak dostajemy trzy bramki.Jak na razie nasz bramkarz puścil 18 bramek,co jest fatalnym wynikiem a obronil ok. 4-5 razy więcej sytuacji stuprocentowych. |
przeciez mozna awansowac do EX z ujemnym bilansem bramek :D
radziufan - Nie Wrz 23, 2012 20:09
Rzeczywiście z perspektywy trybun nie wyglądało to dobrze.....Arka nas zabiegała, była bezwzględnie lepsza. Wypowiedzi trenera nie komentuje bo trochę się nią ośmieszył.
Jest jak jest, lepiej nie będzie więc szkoda naszych nerwów
mirek678 - Wto Wrz 25, 2012 09:12
z taką obrona to nie wiem czy w III lidze byśmy dali rade ... to jest tragedia to nie są obrońcy to są pachołki ... a w szczególności druga i trzecia bramka jest tego dowodem chyba brakuje Jana który co jak co ale zjeb** jednego z drugim i jakoś zapierniczali w miarę możliwości dawali coś z siebie teraz jeden patrzy na drugiego ... zdecydowanie brakuje Woźniaka ale to chyba wszyscy wiedzą..niema kto kierować poczynaniami obrony
|
|