|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
Kibice - GKS TYCHY - SANDECJA
Kazek G f H - Nie Mar 24, 2013 09:41 Temat postu: GKS TYCHY - SANDECJA Do wtorku pojawią się szczegółowe informacje odnośnie tego wyjazdu.
nuncjusz - Czw Mar 28, 2013 09:04
Super sprawa jeśli wyjazd będzie mam nadzieje że wszyscy co byli w Krakowie i tego nie opuszczą ...
kibicns7 - Wto Kwi 02, 2013 08:11
Mecz z Polonią przeszedł już do historii, więc teraz mobilizacja na GKS! Do meczu niecałe dwa tygodnie a tutaj cisza !
Jesteśmy zawsze tam!... KKS&GKS!
gogo1910 - Sro Kwi 03, 2013 16:05
Dokładnie odmulamy z wyjazdami!!! GKS&KKS
hasky1910 - Sro Kwi 03, 2013 22:59
Zapisy tam gdzie zawsze czyli w alko na Batorego i Lwowskiej ??
KrzysieKKS - Sro Kwi 03, 2013 23:11
Zapisy jutro na spotkaniu SKS, od jutra lub najpóźniej piątku listy w ALKO na BATOREGO, RYNKU, WIŚNIOWIECKIEGO. Całość 45 zł (przejazd i wejście) zbiórka jak zawsze pod halą a czas to... dajcie mi czas bym to mógł matematycznie przeliczyć i zaciągnąć wiedzy u źródła ile czasu trwać będzie ten wyjazd ;)))
+ Rudy obiecał w ramach "długu" w stosunku do SKS skołować dla wszystkich bułki (wnętrze bułki wypełnione wedle Waszych zamówień), dopłaci Wam do wyjazdu (ile do uzgodnienia z Rudym) a w szczególnych przypadkach poczęstuje browarkiem. Że alko na wyjazdach nie pijemy zmieniamy trunek na.... cytruska :D
Coś jeszcze trzeba wiedzieć ? Jak zapomniałem o czymś to pytać
hipis_np - Czw Kwi 04, 2013 01:06
Nie ma już sklepu na Wiśniowieckiego. Są teraz 2 sklepy na Lwowskiej ;)
SączerS - Czw Kwi 04, 2013 11:27
hipis_np napisał/a: | Nie ma już sklepu na Wiśniowieckiego. Są teraz 2 sklepy na Lwowskiej ;) |
w obydwu mozna sie zapisac ?
gregor - Pią Kwi 05, 2013 12:55
do kiedy sa zapisy na mecz??
hipis_np - Pią Kwi 05, 2013 14:25
SączerS napisał/a: | w obydwu mozna sie zapisac ? |
tak, jak tylko listy dotrą.
KrzysieKKS - Pią Kwi 05, 2013 15:28
Dotrą dzisiaj pewnie pod wieczór.
Tak czy siak chłopaki zawsze gdzieś na jakiś skrawek przepiszą dane jak zajdzie taka potrzeba.
Listy będą w sklepach alko 24h: Rynek Lwowska oba sklepy, Batorego.
Płacimy najlepiej całość kwoty bo nie jest to dużo a dla wielu będzie to pierwszy wyjazd rundy.
Listy będą zbierane w czwartek wieczór. Dopisać się można również przelewając kasę na konto SKS.
Kazek G f H - Pon Kwi 08, 2013 11:07
Zapisywać się bo czasu nie ma. Listy będą zbierane w czwartek wieczór.
Czasu coraz mniej.
Rudy - Pon Kwi 08, 2013 11:47
Do meczu pozostało kilka dni, a listy w Rynku i na Batorego puste. Ruszać tyłki na zapisy, chyba nikt nie chce, zeby powtórzyła się sytuacja z wyjazdu do Bydgoszczy, kiedy to z powodu braku chętnych wyjazd został odwołany...
Kazek G f H - Pon Kwi 08, 2013 12:08
Podczas meczu z Niecieczą (bodajże jutro o godz. 16) przy stoisku z gadżetami będzie można się zapisać na wyjazd jak również na pasiaste gadżety.
slawek1164 - Pon Kwi 08, 2013 12:52
nie ma co trzeba jechać obowiązkowo!!!
Kazek G f H - Pon Kwi 08, 2013 15:46
Zapisywać się zapisywać :)
Rozsyłać info po ludziach bo mało czasu!!!
ZAPISY NA WYJAZD NA MECZ PRZYJAŹNI Z GKS-em TYCHY!!!
Koszt wyjazdu: 45 zł (w tym wejście na mecz).
Przy zapisie podajemy imię, nazwisko oraz nr. pesel oraz wpłacamy zadatek 25 zł bądź od razu płacimy całość.
ZAPISYWAĆ SIĘ MOŻNA DO CZWARTKU WIECZÓR. LISTY SĄ DOSTĘPNE W SKLEPACH ALKOHOLE 24H GRUPA MAGNACKA oraz w środę na meczu z Niecieczą przy stoisku z gadżetami!!!!
LISTY W SKLEPACH ALKOHOLE 24 H GRUPA MAGNACKA:
- ul. Batorego
- Rynek
- Lwowska
- Lwowska osiedle Armii Krajowej.
WSZYSCY NA TYCHY!!!
andrew_ns - Pon Kwi 08, 2013 20:10
Jeżeli dobrze kojarzę, to Tyscy grają teraz swoje mecze w Jaworznie, a bliżej na Śląsk (albo jak kto woli na Zagłębie) już się nie da, więc tym bardziej zasuwać na zapisy. Chyba, że się mylę z tym Jaworznem, to niech mnie ktoś poprawi.
Kazek G f H - Pon Kwi 08, 2013 20:34
Jaworzno Jaworzno :)
Kazek G f H - Wto Kwi 09, 2013 16:39
Zapisani ? :)
slawek1164 - Wto Kwi 09, 2013 16:51
ja bylem przed chwilą się zapisać ale smiech na sali zebym 2 byl??:D:D
Kazek G f H - Wto Kwi 09, 2013 17:13
Czyli mam rozumieć że tłumy będą jutro walić drzwiami i oknami podczas meczu z Niecieczą aby zapisać się na wyjazd :)
hasky1910 - Wto Kwi 09, 2013 17:56
slawek1164 napisał/a: | ja bylem przed chwilą się zapisać ale smiech na sali zebym 2 byl??:D:D |
hehe to pewnie byłeś zaraz za mną :) Osobiście nie nastawiałbym sie na powtórkę z Krakowa bo jednak wyjazd troszkę słabiej nagłasniany ale obym się miło rozczarował :) Bądź co bądź zabawa na pewno będzie przednia :D
kamel - Wto Kwi 09, 2013 20:41
Więc tak, bez zbędnego pierdolenia... Jeżeli jutro się nie zapiszę wystarczająca ilość osób, to podobnie jak w przypadku wyjazdu do Bydgoszczy wyjazd autokarowy zostaje odwołany. I wtedy niech większość osób zapomni o innych organizowanych wyjazdach w tej rundzie...
gogo1910 - Wto Kwi 09, 2013 21:48
Kur** jesli ten wyjazd będzie odwołany to ... Panowie i Panie jutro na meczu WSZYSCY zapisujemy się na tej mecz! GKS&KKS
KrzysieKKS - Wto Kwi 09, 2013 22:32
Spokojnie Panowie :)
Póki co nikt nic nie prorokuje i nie odwołuje od tego jest SKS. Nikt nie trąbi o wyjeździe bo jeśli komuś zależy ruszyć dupe to wie przecież gdzie gramy. A że z 600 osób będących na Cracovii do Bydgoszczy pojechała zaledwie garstka to cóż... Koszt wyjazdu niewielki, okazja żeby spotkać się w dobrym gronie z Tyskimi Braćmi nie wspominając że odległość jest niewielka:) same plusy więc jak ktoś "odpuszcza" lub się mu nie chce to jest dupa :)
Zapisywać się Panowie jutro na meczu a najpóźniej do wieczora w czwartek (wtedy zbierane będą listy) czas ucieka ! :))
hasky1910 - Sro Kwi 10, 2013 01:01
Zgadzam się z przedmówcą :D Sprawe organizacji zostawmy SKS-owi, mam nadzieję że nikt niczego nie odwoła, bo moim zdaniem nawet dla garstki osób można zorganizować transport. Jedziemy tam dla klubu, dopingu i zabawy :) I chodź jestem raczkującym jeśli chodzi o "on tour" to wiem że (zarówno jeśli chodzi o Sandecje jak i o Ojczyznę) kto jak nie My ??
http://www.youtube.com/watch?v=Y-Oh5ioRde8
slawek1164 - Sro Kwi 10, 2013 02:55
hasky1910 napisał/a: | slawek1164 napisał/a: | ja bylem przed chwilą się zapisać ale smiech na sali zebym 2 byl??:D:D |
hehe to pewnie byłeś zaraz za mną :) Osobiście nie nastawiałbym sie na powtórkę z Krakowa bo jednak wyjazd troszkę słabiej nagłasniany ale obym się miło rozczarował :) Bądź co bądź zabawa na pewno będzie przednia :D | pewnie tak:D:D już przez zimę nakręciłem się na ten wyjazd wieć musi się odbyc!! więc dupska ruszać i i się zapisywac!!
matysNS - Czw Kwi 11, 2013 20:23
No i co z tym wyjazdem... Cisza tu taka... Zero propagandy, a mecz juz w sobote! ;)
Busta - Czw Kwi 11, 2013 20:43
...cisza przed burzą ;) szkoda że ten wyjazd był tak słabo nagłośniony ale...kto chce ten pojedzie...
kks ksc - Czw Kwi 11, 2013 20:47
Kto miał się zapisać to już sie zapisał...;) Jedziemy!!;)
krzysiek186 - Czw Kwi 11, 2013 21:20
Wystarczy zobaczyć na terminarz i już wiadomo kiedy są wyjazdy. Jak komuś zależy to zawsze się dowie gdzie jest zbiórka.
KrzysieKKS - Czw Kwi 11, 2013 22:22
Chłopaki, każdy ma terminarz a przynajmniej dostęp do niego na wielu stronach i wie gdzie kiedy jedziemy. Co tutaj szczególnie nagłaśniać i siać propagande ? fakt faktem... plakatów zero, banerów zero, projektów graficznych na strony brak... są osoby które się tym zajmują u nas. Najwyraźniej brakło chęci, czasu, nieważne. Nikt nikogo na siłe na wyjazdy nie ciągnie i lepsze 60 osób które wie po co jedzie na wyjazd niż 160 z czego połowa jedzie za "niewolnika".
Do odwołania wyjazdu tłumy a info o wyjeździe to gdzie? ;))
Wyjazd jest zbiórka jest o godzinie 11:30 pod hala jak zawsze. Autokary będą przed 12 szybko się pakować tak by o 13 wyjechać i spokojnie dojechać na stadion do Jaworzna.
Po meczu transport SKS wraca do Nowego Sącza. Jedzie pare osób straszych i wyznaczonych do pilnowania towarzystwa więc wszelkie uwagi do nich.
Nie jedziecie na wieś więc trzymać fason i nie zalewać ryja napojami %. Pokażcie że jak chcemy to potrafimy.
Na kolejny wyjazd tj GKS Katowiece (nie licze Brzeska) trzeba zmienić zasady organizacji naszych wyjazdów. Bo tak jak jest być nie będzie. To się tyczy również propagandy przedmeczowej i całej reszty zachowań w tym %
Albo robimy coś wspólnymi siłami albo... no właśnie. Zotawiam to do przemyślenia.
kibicns7 - Czw Kwi 11, 2013 22:35
"lepsze 60 osób które wie po co jedzie na wyjazd niż 160 z czego połowa jedzie za "niewolnika". "
Dokładnie :)
mati513 - Czw Kwi 11, 2013 22:45
Święte słowa, podpisuję się obiema rękami i nogami! Trzeba w końcu ogarnąć nasze wyjazdy(głównie pod względem %) i dopingować na 100% zAWsze! Do zobaczenia w Jaworznie .. !
hasky1910 - Czw Kwi 11, 2013 22:52
Się już doczekać nie mogę, pasuje się odprężyć po całym tygodniu :D Co do alkoholu choć sam w nim nie gustuje (w dużych ilościach) to lubie jak wariaty popiją a potem za rozpory trzymają i za cpn wyglądają hehe
PS: Ktoś tam coś wspominał na początku tematu o prowiancie więc poproszę bułkę z polędwiczką, żółtym serkiem i majonezem :D hahahahaha
slawek1164 - Pią Kwi 12, 2013 02:48
no to jedziemy!!:D:D
Melon90 - Pią Kwi 12, 2013 13:14
Wiadomo juz w ile osob u nas zagoscicie?;)
GKS&KKS
wborzecki@gmail.com - Pią Kwi 12, 2013 13:37
:-D :-D ŁOD ŚTYRECH DO ŁOŚMIU TYSIĘCY ;-D;-D I JOO :-)) I ŁONYCH PARU :-))
Wooojtek - Pią Kwi 12, 2013 15:07
Kto chciał to się zapisał, a kto nie to pewnie będzie żałował :)
Do jutra w Jaworznie KKS & GKS
internacionale - Pią Kwi 12, 2013 18:21
Chce ktoś na wyjazd zabrać kamerkę i uwiecznić najciekawsze momenty ?
Chodzi oczywiście o relację kibicowską...
gsm/sms 695 455 645
mati513 - Sob Kwi 13, 2013 20:17
Przyjemny wyjazd i na +, chociaż bardzo krótki bo co prawda z Krakowa.
Bardzo podobała mi się mobilizacja 15min po rozpoczęciu 2giej połowy. Jak jest nas taka ilość i potrafimy zebrać się w 'kupę' + wszyscy zaśpiewamy, to naprawdę nam to dobrze wychodzi. Myślę, że pokazaliśmy kawałek dobrego dopingu z Sącza. Brawo dla prowadzącego doping. Oby kolejne wyjazdy już były tylko lepsze! Oczywiście pod względem ilości jak i ograniczenia mocnych trunków w drodze na mecz. Dozo na kolejnym meczu .. PozdrAWiam :)
krzysiek186 - Sob Kwi 13, 2013 20:47
GKS Tychy - Sandecja
http://www.sandecja.net/g...13.04.2013.html
Owca - Nie Kwi 14, 2013 09:33
Jeśli chodzi o ilość postojów i odstępy między nimi, kolega z sektora C zgłosił na wyjeździe swoją uwagę na ten temat. Dodam, że uwaga jak najbardziej na miejscu, a na kolejnych wojażach nie będzie więcej kwasów związanych z tego typu niedogodnościami. Pozdrawiam
YG-US - Nie Kwi 14, 2013 10:41
RydzSmigly - Nie Kwi 14, 2013 10:55
Na tym stadionie Victorii dość przyjemną mieli tą trybunę krytą, może bez szału ale zdecydowanie lepiej wyglądała niż prowizorka jak np. w Radomiu.
kibicns7 - Nie Kwi 14, 2013 19:10
U nas chyba nie bardzo ma to kto ogarnąć, to samo samowolka w zarzucaniu przyśpiewek.
KrzysieKKS - Nie Kwi 14, 2013 21:27
Nie mieszkacie na roznych planetach. Macie do siebie nr telefonow lub chociazby mozliwosc wyslania priva. Dyskutujcie tam o zasadności tego czy owege. Nie musza wszyscy tego czytać...
Co do % z wyjazdów ktoś ma uwagi pisac mi priv. Nie byłem nie wiem miałem opinie że było w granicach przyzwoitości ? Zale do mnie, bedziemy to sobie na spokojnie weryfikowac, porzadkowac. Inne uwagi też mile widziane.
Sytuacje z Tychów wyjaśniajcie między sobą macie na prawde nie tak bardzo daleko.
Temat zamykam i w wolnej chwili zrobie porzadek w temacie.
KrzysieKKS - Pon Kwi 15, 2013 00:35
Temat wyczyszczony.
Proszę zachować odpowiedni poziom dyskusji. Wszelkie osobiste i personalne sprawy rozwiązywać na priv a najlepiej osobiście. Jak potrzeba mediatora to chętnie się piszę ;)
Co do alko... temat wałkowany dziesiatki razy. Moje rozwiązanie TYMCZASOWE lub nawet i dłużej. Jest lista wyjazdowa z każdego meczu organizowanego przez SKS. Tak więc od kolejnych wyjazdów nie będzie problemu z "wychaczeniem" osób łamiących pewne pisane i niepisane zasady. Delikwent łamiący zasady trafia na "czarną listę" i wyjazdy ma z głowy lub jest zawsze ostatni w kolejce czy też poza nią. Nikt nikogo na siłe kultury nie będzie uczyć a tym bardziej znosić jej braku.
Jeśli faktycznie opisy z forum i kilka opini osób obecnych na wyjezdzie przedstawiają realny obraz... To nie pozostaje nic innego jak już założyć "liste chwały". Jak się nie da jak z dorosłymi to trzeba będzie jak z dziećmi a i jak to nie poskutkuje to... ku*** mać :)
Na chwilę obecną moją wstępną i tymczasową decyzją jako osoby odpowiedzialnej za wynajem transportu i organizacji wyjazdu z ramienia SKS którego co "gorsza" jestem prezesem jest:
-Wciągniecie całej listy wyjazdowej na mecz GKS Tychy - KKS Sandecja na czarną listę.
Powyższe skutkuje iż takie osoby jeśli znajdą się na liście wyjazdowej na: Okocimski Brzesko, GKS Katowice (o ile organizatorem będzie SKS i wejście będzie możliwe) będą brane pod uwagę jako OSTATNIE przy rezerwacji biletów, włącznie z możliwością pozbawienia ich biletów na rzecz innych osób które nie będą na "czarnej liście" wpuszczania do autokaru jako ostatnie(zawsze znajdą się miejsca stojące), kilka innych gratisów się jeszze znajdzie.
Jaki cel na takie postępowanie ? Wzbudzić w każdym poczucie współodpowiedzialności za kumpli, ziomków, poziomków etc itd. To że SKS załatwia autokar to nie znaczy że daje przyzwolenie do zrobienia w nim chlewu. Jak kolor tapicerki kumoś nie pasuje lub za bardzo buja autokarem to nie znaczy że trzeba go zarzygać. Dodatkowym skutkiem wprowadzenia listy ma być to że każdy zajmie się sąsiadami i tym żeby nie robili chlewu.
To narazie tymczasowe do momentu spotkania w kameralnym gronie i ustalenia kilku zasad orgniazacji i dalszej działalności... Czarna lista będzie więc krzyżyk na drogę tym co już rozpoczeli jej pierwszy rozdział.
Przewiduje również mozliwość zrehabilitowania się za swoje błędy "młodości" by wypisać się z czarnej listy ale... ja wiem czy warto ?:D To tylko od Was zależy.
Płacze, uwagi, zażalenia, skarki, pochwały oraz wszelkie inne odczucią proszę kierować na priv.
Dziękuje ża uwagę.
hanys - Pon Kwi 15, 2013 07:17
ja jeszcze się chcialem zapytać czy na wyjeździe był niejaki "gluc" ;D
wborzecki@gmail.com - Pon Kwi 15, 2013 07:40
:-D NIE BYŁO:-))) ZAMULIŁ PO ZIMIE PRZY GRZEJNIKACH :-))
|
|