|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
KKS Sandecja Nowy Sącz - Sandecja - Cieczka
Bianconeri - Sob Maj 10, 2014 09:49 Temat postu: Sandecja - Cieczka http://www.sandecja.org/1...a_Nieciecza.htm
Sandecja Nowy Sącz - Termalica Bruk-Bet Nieciecza, godz. 12:15, sędzia: Marcin Liana (Bydgoszcz).
Vidarius - Sob Maj 10, 2014 13:24
Niedziela 12:30,takie jakby mini derby,fajnie byłoby gdyby tych kibiców troche przyszło! :D Tak wiec jutro wszyscy na mecz i doping :D
matys5392 - Sob Maj 10, 2014 13:26
Pierwszy raz słyszę nazwisko tego sędziego. Dla mnie po raz kolejny dziwna decyzja z wyznaczaniem sędziego z drugiego końca Polski. Z tego co kojarzę,ostatnio nasz mecz z Niecieczą gwizdał pan z Koszalina.
Orientuje się ktoś jak wygląda nasza kadra meczowa? Tak sobie sprawdzam te kartki i kontuzje i zdaje się,ze możemy jutro wystąpić w następującym składzie:
-----------------Cabaj----------
Makuch-----Bartków----Margol-----Kacala
Bębenek--Nather--Grzeszczyk--Frańczak
-----------------Traore----------------------
----------------Fałowski---------------------
Nie wiem jak wyglada sytuacja zdrowotna Szczepańskiego. Margol jest już ponoć zdolny do gry,więc przy braku obrońców pewnie zobaczymy go na stoperze. Bartków,mimo ze fajnie prezentuje się na prawej obronie,to zmuszony będzie zagrać na środku.
Typ:1:1
radziufan - Nie Maj 11, 2014 08:31
matys5392 napisał/a: |
Orientuje się ktoś jak wygląda nasza kadra meczowa? |
Sytuacja kadrowa zespołu znad Kamienicy przed niedzielnym meczem jest bardzo trudna. Z powodu kontuzji nie mogą zagrać: Cićman, Gomez, Petran, który rozpoczął już treningi, ale grać raczej nie będzie. Podobnie jest ze Słabym. Na uraz narzeka Szczepański, a Margol się leczy i jego występ stoi pod dużym znakiem zapytania. Za kartki pauzuje m.in Mójta. Jednym słowem – szpital. Niektórzy przy Kilińskiego żartują, że na obronie staną prezesi. Wiele wskazuje na to, że szanse gry dostaną młodzi zawodnicy. Na razie jednak trwają zabiegi nad skompletowaniem osiemnastki meczowej, bo rezerwy też muszą grać i zwyciężać.
- Takie sytuacje się zdarzają – komentuje trener Sandecji Ryszard Kuźma. – Oczywiście obecnie jest taka mała kumulacja, ale gramy dalej i chcemy wygrać. Przed sezonem mówiłem, aby do zespołu trafiło więcej obrońców i teraz to się opłaciło. Oczywiście będą małe zmiany w ustawieniu, ale na pewno nie będziemy murowali bramki. Od tygodnia trenujemy nowe ustawienia taktyczne pod kątem meczu z Termalicą. Mam nadzieję na ciekawe i emocjonujące spotkanie.
Bianconeri - Nie Maj 11, 2014 09:14
matys5392 napisał/a: | Pierwszy raz słyszę nazwisko tego sędziego. |
Też go nie kojarzę zupełnie.
lajfy http://www.sandecja.org/1...a_Nieciecza.htm
A sutuację kadrowa mamy super, a jak nie ma Adama Mójty to nie mamy ani obrony ani ataku :)
matys5392 - Nie Maj 11, 2014 14:55
Zdaje się,ze z Termalicą w każdym meczu jesteśmy skazani na wygrana ;) Wyjątkowo lubimy tego rywala :)
Pierwsza połowa na duży plus.Zasłużone prowadzenie.Bardzo dobra gra Szczepańskiego i tradycyjnie Grzeszczyka. Najsłabiej wyglądał Margol i mimo wszystko Urban.
Druga połowa to już straszna męczarnia. Trener Kuźma chyba nigdy nie był tak zdenerwowany. Szczęśliwie dowozimy korzystny wynik do końca i utrzymujemy się w lidze ;)
PS: Czy ktoś z kumatych może wyjaśnić sytuacje z Grzeszczykiem?
polak_ns - Nie Maj 11, 2014 15:28
Bianconeri napisał/a: | A sutuację kadrowa mamy super, a jak nie ma Adama Mójty to nie mamy ani obrony ani ataku :) |
po co nam atak i obrona jak wygrywamy hehe
Bianconeri - Nie Maj 11, 2014 15:45
matys5392 napisał/a: | PS: Czy ktoś z kumatych może wyjaśnić sytuacje z Grzeszczykiem? |
Bardzo nieładnie się zachował w pewnym lokalu i bardzo brzydkie piosenki śpiewał.
Zresztą nie tylko on ...
Vidarius - Nie Maj 11, 2014 16:21
To niezbyt ładne też że kibice go tak wyzywali,jeden z naszych najlepszych graczy :)
Bianconeri - Nie Maj 11, 2014 16:28
To idź go przytul.
Jak się nie potrafi zachować to niech cierpi za własną głupotę.
A to czy najlepszy czy najsłabszy nie ma w tym momencie nic do rzeczy.
Vidarius - Nie Maj 11, 2014 16:42
Nie no, nie wiem jak było, nie wypowiadam sie już, ale chyba musiał narozrabiać troche :)
szymon_YG - Nie Maj 11, 2014 17:08
http://www.sadeczanin.inf...ma/JEC_8395.JPG
....
mirek678 - Nie Maj 11, 2014 17:12
To niech stad znika jak najszybciej
Kmicic - Nie Maj 11, 2014 17:30
Niech se gra , wystarczy mu ujebać kciuka u prawej reki:D
remigiusz84 - Nie Maj 11, 2014 17:30
"L" na palcach pokazal po strzelonej bramce ??
xXkosiarzXx - Nie Maj 11, 2014 20:14
Tylko zastanawiam sie co tego pajaca na legie naszło skoro ani z Wawy nie jest ani tam nie grał
matys5392 - Nie Maj 11, 2014 20:23
Pochodzi z Ostrołęki a o ile się nie mylę,to Narew Ostrołęka jest fc legii.
Co prawda to temat piłkarski i raczej nie miejsce na takie dyskusje,ale do końca sezonu zostało jeszcze kilka spotkań. Teraz pozostaje pytanie,jak rozwiązać sytuacje z Grzeszczykiem.
x_cite - Nie Maj 11, 2014 20:27
Gra dla Nas strzela bramki, co było gdzieś tam to nie wiem, najlepiej zapytać samego zainteresowanego co to L oznaczało i tyle.
lukas33 - Nie Maj 11, 2014 20:30
Porozmawiać z chłopem i wyjaśnić sytuację. No chyba, ze nie ma odważnego i lepiej lżyć anonimowo w tłumie.
Bianconeri - Nie Maj 11, 2014 20:46
Dzisiejsza "cieszynka" to tylko kontynuacja sytuacji z zeszłego tygodnia.
Ale co racja to racja, im mniej pisania a więcej działania tym lepiej, bo na pewno nie można tego tak zostawić.
flowbone - Nie Maj 11, 2014 21:03
Bianconeri napisał/a: | Dzisiejsza "cieszynka" to tylko kontynuacja sytuacji z zeszłego tygodnia.
Ale co racja to racja, im mniej pisania a więcej działania tym lepiej, bo na pewno nie można tego tak zostawić. |
A co stało się w zeszłym tygodniu?
Bianconeri - Nie Maj 11, 2014 21:05
Masz stronę wcześniej
Cytat: | Bardzo nieładnie się zachował w pewnym lokalu i bardzo brzydkie piosenki śpiewał.
Zresztą nie tylko on ... |
flowbone - Nie Maj 11, 2014 21:40
Bianconeri napisał/a: | Masz stronę wcześniej
Cytat: | Bardzo nieładnie się zachował w pewnym lokalu i bardzo brzydkie piosenki śpiewał.
Zresztą nie tylko on ... |
|
Widziałem to, ale nieładne zachowanie i brzydkie piosenki to bardzo ogólnie powiedziane. Trudno sobie na podstawie tego wyrobić zdanie.
mlodykks - Nie Maj 11, 2014 22:34
Nie widzę go już w naszym zespole...
matys5392 - Nie Maj 11, 2014 22:39
x_cite napisał/a: | Gra dla Nas strzela bramki, co było gdzieś tam to nie wiem, najlepiej zapytać samego zainteresowanego co to L oznaczało i tyle. |
Przypuszczam,ze ta "L" to nie był przypadek. Tak samo jak to co udostępnił wczoraj na fcb. Nie ma sensu bawić się w detektywów internetowych,ale gdyby kogoś to interesowało,to polecam sprawdzić jego profil. I broń Boże nie lajkować żadnych zdjęć! ;)
flowbone - Nie Maj 11, 2014 23:07
mlodykks napisał/a: | Nie widzę go już w naszym zespole... |
To idź do prezesa i powiedz, żeby rozwiązali z nim kontrakt. Na pewno się zgodzi :D.
vanacastin - Nie Maj 11, 2014 23:16
Grzeszczyk przyszedł do Sandecji po okresie bycia rezerwowym w spadkowiczu ekstraklasy, gdzie właściwie nie pojawiał się na boisku. W Nowym Sączu dostał swoją szansę, zbudował formę i wypowiadał się w mediach bardzo pozytywnie o swoim pobycie w naszym klubie, będąc przecież jego czołowym zawodnikiem. Nagle pewnego razu po pijaku robi awantury oraz odstawia jakieś prowokacyjne szopki. Kompletnie odcięło mu chyba prąd w mózgu.
Vidarius - Nie Maj 11, 2014 23:42
Niech ktoś z nim po prostu pogada i tyle,a nie od razu róbmy zamieszanie że nie ma dla niego miejsca w tym klubie,niech Łukasz wyjaśni jak sie sprawy mają,wtedy można prowadzić dyskusje myśle.
weber - Pon Maj 12, 2014 09:35
dla leniwych
https://www.facebook.com/...&ref=ts&fref=ts
Masahiko - Pon Maj 12, 2014 10:03
A bo to nie można być kibicem innego klubu jak zgody Sandecji? Facet przyszedł do naszego klubu nie z powodu sympatii, ale po to, żeby grać i zarabiać pieniądze. Oczywiście pokazywanie "elki" na meczu jest zwykłą prowokacją, co zapewne miało związek z innymi wydarzeniami. Niech odpowiednie osoby sobie to załatwiają.
matys5392 - Pon Maj 12, 2014 12:01
Masahiko napisał/a: | A bo to nie można być kibicem innego klubu jak zgody Sandecji? Facet przyszedł do naszego klubu nie z powodu sympatii, ale po to, żeby grać i zarabiać pieniądze. Oczywiście pokazywanie "elki" na meczu jest zwykłą prowokacją, co zapewne miało związek z innymi wydarzeniami. Niech odpowiednie osoby sobie to załatwiają. |
Ale oczywiście,ze można kibicować innej drużynie,tylko po co się z tym tak obnosić? W dodatku gdy ten klub nie jest z nami w pozytywnych relacjach.
Przyszedł do nas,żeby grać - ok,racja,ale gra się również dla kibiców i trzeba mieć do nich odrobinę szacunku a Grzeszczyk o tym kompletnie zapomniał.
Wydaje mi się,ze gdyby po meczu choć na chwilę podszedł do młyna i chociaż spróbował wyjaśnić te nieporozumienia,to już byłby przez kibiców inaczej odbierany.
bzyku - Pon Maj 12, 2014 14:11
Nie mam pretensji o to co ma na FB bo to jest jego prywatna sprawa, ale pokazywanie po zdobyciu bramki symbolu, który w gronie kibiców jest jednoznacznie kojarzony z pewnym klubem nie jest na miejscu!!! Łukasz ogarnij się jak Ci się u nas nie podoba to droga wolna...
collo - Pon Maj 12, 2014 14:14
Pogadać, wyjaśnić, a nie robić szopki w obrażanie się.
Jeśli nie obraża Sandecji, ani naszej zgody a śpiewa sobie piosenki o pewnym klubie ze stolicy to niech to sobie robi. Nam nic do tego kto komu kibicuje.
Przypomnę tylko, że jest taki były piłkarz Aco Vuković, który mimo grania w Legii, kibicowania jej i mówieniu o kibicowaniu Legii w ogólnopolskich mediach, jest bardzo lubiany w Koronie i szanowany przez chyba każdego w tym klubie.
rudeboyz - Pon Maj 12, 2014 15:22
collo, Śpiewanie o Legii w Sądeckich lokalach,pokazywanie L na Sądeckim stadionie,jest niczym innym,jak właśnie obrażaniem Sądeckich kibiców.
Pajac z Was kpi,a wy go bronicie?
Vuković tego nie zrobił,więc nawet nie porównuj go do tego idioty.
Kmicic - Pon Maj 12, 2014 15:26
collo napisał/a: |
Jeśli nie obraża Sandecji, ani naszej zgody a śpiewa sobie piosenki o pewnym klubie ze stolicy to niech to sobie robi. Nam nic do tego kto komu kibicuje. |
Wszystko ok. ale z tym śpiewaniem to bym się na Jego miejscu zastanowił. Trafi w lokalu na kilku wyrywnych lekko podlanych i może mieć kilka kiepskich chwil. A tego mu nie życzę.
hipis_np - Pon Maj 12, 2014 15:28
nie obraża Cie to? to jakbym Ci napluł w twarz, a Ty chcialbyś ze mną o tym podyskutować.
mirek678 - Pon Maj 12, 2014 15:47
a do kiedy on ma kontrakt ? ktoś się orientuje
rudeboyz - Pon Maj 12, 2014 15:47
Kmicic napisał/a: | collo napisał/a: |
Jeśli nie obraża Sandecji, ani naszej zgody a śpiewa sobie piosenki o pewnym klubie ze stolicy to niech to sobie robi. Nam nic do tego kto komu kibicuje. |
....Trafi w lokalu na kilku wyrywnych lekko podlanych i może mieć kilka kiepskich chwil. A tego mu nie życzę. |
A ja mu właśnie dokładnie tego życzę:) i to szczerze,tak z całego serca...
kosiarz - Pon Maj 12, 2014 16:09
mirek678 napisał/a: | a do kiedy on ma kontrakt ? ktoś się orientuje |
Do niedzieli 11 maja 2014. Miał dłużej ale mu wygasł. Niech spierd...
Masahiko - Pon Maj 12, 2014 16:24
matys5392 napisał/a: |
Przyszedł do nas,żeby grać - ok,racja,ale gra się również dla kibiców i trzeba mieć do nich odrobinę szacunku a Grzeszczyk o tym kompletnie zapomniał. |
Jasna sprawa. Pamiętajmy że to przecież też pieniądze od kibiców sponsorują Grzeszczyka.
Kmicic - Pon Maj 12, 2014 16:28
hipis_np napisał/a: | http://www.sadeczanin.info/media/gallery/2013/2015-05/11/pilka%20Sandejca-Terma/JEC_8395.JPG
nie obraża Cie to? to jakbym Ci napluł w twarz, a Ty chcialbyś ze mną o tym podyskutować. |
Toż i o to mi chodzi. W dupie mam komu on kibicuje ale niech się z tym po Sączu nie obnosi. Tak w knajpie jak i tym bardziej na naszym stadionie po strzelonej bramce. Jak zauważyłeś wyżej napisałem o Jego prawym kciuku bo też mnie to wkurwia ale myślę że można z nim najpierw pogadać zanim zbierze oklep.
By3ekns - Pon Maj 12, 2014 16:44
Masahiko nikt tu nie dyskutuje o jego zdolnościach piłkarskich, pobieranej pensji itd tylko o jego zachowaniu więc skończ już z tego typu wypowiedziami, ponieważ pieniądze to nie wszystko, i grało już u nas kilku piłkarzy ,którzy mieli "różne" sympatie klubowe ale nas szanowali i co najwyżej w sercu mieli swoje "ulubione kluby", a ten gość jawnie prowokuje, mając nas gdzieś, co on ku*** na jakąś wieś przyjechał do "A" klasy? Cała Polska nas szanuje, nie raz pokazaliśmy charakter pomimo ,że jest nas nie wielu, u siebie też mieliśmy swoje 5 minut kiedy inni zachwycali się naszym dopingiem itp. a teraz przyjeżdża do nas jakiś pastuch spod stolicy i może sobie z nas drwić? Ogarnijcie się, bo nie można udawać ,że pada deszcz kiedy ktoś na was "sika".
xXkosiarzXx - Pon Maj 12, 2014 17:02
Jak dla mnie gość jest skończony, pokazał swoją klasę gdy uciekł do szatni zamiast przyjść do kibiców, o ile tam pod młynem pewnie dałoby sie jakoś sprawę załagodzić tak teraz podobnie pewnie jak duża część kibiców nie chce go w Sączu widzieć. Ode mnie wielki + dla Mateusza Bartków za postawę po meczu i rozmowę z nami, a także dla Marcina Cabaja bo pewnie nie każdy słyszał bo było głośno ale podczas przybijania piątek i po wysłuchaniu opinii na temat grzeszczyka powiedział "macie rację chłopaki"
Masahiko - Pon Maj 12, 2014 17:16
By3ekns napisał/a: | Masahiko nikt tu nie dyskutuje o jego zdolnościach piłkarskich, pobieranej pensji itd tylko o jego zachowaniu więc skończ już z tego typu wypowiedziami, ponieważ pieniądze to nie wszystko, i grało już u nas kilku piłkarzy ,którzy mieli "różne" sympatie klubowe ale nas szanowali i co najwyżej w sercu mieli swoje "ulubione kluby", a ten gość jawnie prowokuje, mając nas gdzieś, co on ku*** na jakąś wieś przyjechał do "A" klasy? |
Ja nie bronie Grzeszczyka i uważam podobnie jak większość. Chodziło mi to, że sympatie klubowe piłkarzy, o ile się z nimi nie afiszują, nie są istotne. Nie ma się co denerwować. Najwyżej na Grzeszczyka. Pozdrawiam.
Bianconeri - Pon Maj 12, 2014 17:22
U nas jest sprawa prosta.
Obojętnie skąd piłkarz przyszedł ale gra dla nas, szanuje Sandecję i jej kibiców to zawsze będzie w Sączu mile widziany (np Darek Gawęcki, Wojtek Trochim, Niane i wielu innych).
A są też tacy jak Gryźlak, jak dla mnie Burkhardt czy Grzeszczyk, którzy się nie umieli zachować i nie mają tu czego szukać.
hipis_np - Pon Maj 12, 2014 17:33
Kmicic, pisałem do tego gagatka collo, tylko nie zacytowałem ;)
collo - Pon Maj 12, 2014 17:54
Bianconeri napisał/a: | U nas jest sprawa prosta.
Obojętnie skąd piłkarz przyszedł ale gra dla nas, szanuje Sandecję i jej kibiców to zawsze będzie w Sączu mile widziany (np Darek Gawęcki, Wojtek Trochim, Niane i wielu innych).
|
Dokładnie o to mi chodziło.
Co do śpiewania to po pijaku ludzie wiele głupich rzeczy robią, ale nie było mnie tam więc się nie wypowiadam.
Zdjęcia szczerze nie widziałem, więc nie wziąłem tej elki w ogóle pod uwagę w mojej wypowiedzi.
Po obejrzeniu zdjęcia stwierdzam, że z tym symbolem na stadionie całkiem przesadził i tutaj macie rację, zwracam honor.
Mateusz1234 - Pon Maj 12, 2014 18:17
Zacznijmy od tego ze zawodowy pilkarz I ligowy dzien przed meczem upija sie w jakims lokalu...za to powinien juz wyleciec z klubu na zbity pysk.
Kmicic - Pon Maj 12, 2014 18:34
hipis_np napisał/a: | Kmicic, pisałem do tego gagatka collo, tylko nie zacytowałem ;) |
łoki:D A tak w ogóle to co piłkarz w sezonie robi NAJEBANY w knajpie! Ja rozumiem przyjść, zjeść tak jak to robił Ruben przychodząc (często) do Safira, ale nie żeby się skuć. Jakby nie było to lekiem na kondycję to to nie jest.
style - Pon Maj 12, 2014 19:12
Mateusz1234 napisał/a: | Zacznijmy od tego ze zawodowy pilkarz I ligowy dzien przed meczem upija sie w jakims lokalu...za to powinien juz wyleciec z klubu na zbity pysk. |
Widać ma ciekawe podejście do swojej pracy i naszego klubu...
matys5392 - Pon Maj 12, 2014 19:27
A czy nasz szanowny zarząd wie o tej sytuacji? Może warto byłoby porozmawiać z którymś z prezesów? Wiem,ze amatorka,ze "piekorz i masaż",ale może chociażby pan rzecznik wystosowałby do kibiców jakikolwiek komunikat odnosnie tej sprawy?
vanacastin - Pon Maj 12, 2014 20:54
matys5392 napisał/a: | A czy nasz szanowny zarząd wie o tej sytuacji? Może warto byłoby porozmawiać z którymś z prezesów? Wiem,ze amatorka,ze "piekorz i masaż",ale może chociażby pan rzecznik wystosowałby do kibiców jakikolwiek komunikat odnosnie tej sprawy? |
A skąd wiadomo czy zarząd o tym wie? Przecież zapewne nie śledzą zawodników w czasie prywatnym, ani raczej z nimi na balangi nie chodzą. Nie wierzę również, aby na drugi dzień główni aktorzy całego zajścia się zwyczajnie przyznali / poskarżyli. Może warto byłoby więc wysmarować ze Stowarzyszenia jakieś oficjalne pisemko lub maila ze stosowną informacją i opisem całej sytuacji, łącznie z "elką".
Bianconeri - Pon Maj 12, 2014 21:02
To tak jeszcze odchodząc od "afery Grzeszczykgate", warto zwrócić uwagę na jedną odnośnie meczu z Cieczką:
http://www.sandecja.org/1..._w_Sandecji.htm
matys5392 - Pon Maj 12, 2014 21:32
Ooo bardzo fajnie,ze poruszyłeś ten temat :)
Nasi młodzi "zdolni" niestety słabo. Wynik końcowy mamy dobry,ale gdybym miał oceniać naszych młodych gwiazdorów indywidualnie,to nic szczególnego nie pokazali(z resztą, niczego wielkiego się po nich nie spodziewałem).
U Szeligi bardzo rzucało się w oczy jego trzymanie rękami przeciwnika.Gdy robił to poza polem karnym - ok. Ale co najmniej w 2 przypadkach sędzia miał podstawę,żeby odgwizdać rzut karny dla Niecieczy. Fajnie,ze młody chłopak miał okazję sobie pograć,ale jego spóźnienia do przeciwnika i gra pod faul mogły się dla nas źle skończyć.
Co do młodego Danka,to chciałem go zobaczyć w akcji,żeby przekonać się,czy faktycznie potrafi grać czy jednak nazwisko i więzy rodzinne robią swoje. Gość miał 10 minut i nie dostał piłki. Niestety,ale reszta kolegów z drużyny notorycznie pomijała go w rozgrywaniu piłki. Akcje cały czas prowadzone były prawą stroną boiska,gdzie Makuch,Bębenek i Traore wiedzieli jak umiejętnie potrzymać piłkę przy nodze. Cięzko go oceniać,ale gdyby był dobry,to pewnie zagrałby więcej.
bzyku - Sro Maj 14, 2014 09:27
Czy pojawi się jakieś oficialne stanowisko klubu na temat zachowania Grzeszczyka??? Mam wrażenie, że cała sprawa rozejdzie sie po kościach i ucichnie...
hanys - Sro Maj 14, 2014 09:54
a co klub ma napisać?? jak oni pewnie anwet nie wiedza co pokazał Grzeszczyk i co to miało znaczyć...
wyjście jest jedno, podejśc porozmawiac z piłkarzem i tyle
bzyku - Sro Maj 14, 2014 14:02
Hanys jak oficiele klubu nie widzieli to podsyłam link niech zobaczą
A co oznacza ten symbol niech zapytaja kibiców :-). Zawodnik jest pracownikiem klubu i swoim zachowaniem odpowiada za wizerunek wobec klienta jakim są kibice. To tak jakbys pracował w sklepie i na kazdego klienta wystawiał d..ę.
Jeżeli klubowi zalezy na dobrych relacjach to powinien zdyscyplinowac zawodnika a ten powinien przeprosić kibiców. Tak ta sprawa powinna być załatwiona żeby nie doszło do rękoczynów.
hanys - Sro Maj 14, 2014 15:00
bzyku w jakim ty swiecie zyjesz?? myslisz ze oni sie tym przejmują?? juz widze jak Danek lub Leśniak przychodzą do młyna pytać co to mogło oznaczać i w czym jest problem.
Do tego wydaja oświadczenie i takie tam inne pierdoły
trzeba samemu podejśc do Pana Grzeszczyka mu wytłumaczyć, że robi źle i tyle.
kibicKKS - Sro Maj 14, 2014 15:32
bzyku napisał/a: | Hanys jak oficiele klubu nie widzieli to podsyłam link niech zobaczą
A co oznacza ten symbol niech zapytaja kibiców :-). Zawodnik jest pracownikiem klubu i swoim zachowaniem odpowiada za wizerunek wobec klienta jakim są kibice. To tak jakbys pracował w sklepie i na kazdego klienta wystawiał d..ę.
Jeżeli klubowi zalezy na dobrych relacjach to powinien zdyscyplinowac zawodnika a ten powinien przeprosić kibiców. Tak ta sprawa powinna być załatwiona żeby nie doszło do rękoczynów. |
Ja osobiście myślę że nie muszą pytać kibiców bo jeśli tego nie wie sam prezes (nie wiem jak teraz ale jeszcze do niedawna zadeklarowany kibic Legii) to na pewno wie rzecznik prasowy.
A propo Pana Leśniaka to być może ta L-ka właśnie miała oznaczać Leśniak? w związku z czym niekoniecznie obraził kibiców a już na pewno nie wszystkich ;)
Bianconeri - Sro Maj 14, 2014 16:48
hanys napisał/a: | bzyku w jakim ty swiecie zyjesz?? myslisz ze oni sie tym przejmują?? juz widze jak Danek lub Leśniak przychodzą do młyna pytać co to mogło oznaczać i w czym jest problem.
trzeba samemu podejśc do Pana Grzeszczyka mu wytłumaczyć, że robi źle i tyle. |
A i dupa, za długo w agreście siedziałeś i niekumaty jesteś :p
Zarówno "masorz" jak i "piekorz" dobrze wiedzą o co chodzi, tematem przejęli się może i nawet za bardzo, w to wszystko włączył się również trener.
A co i jak z tego wyjdzie (i czy wyjdzie) to się okaże.
matys5392 - Sro Maj 14, 2014 17:44
Bianconeri napisał/a: | hanys napisał/a: | bzyku w jakim ty swiecie zyjesz?? myslisz ze oni sie tym przejmują?? juz widze jak Danek lub Leśniak przychodzą do młyna pytać co to mogło oznaczać i w czym jest problem.
trzeba samemu podejśc do Pana Grzeszczyka mu wytłumaczyć, że robi źle i tyle. |
A i dupa, za długo w agreście siedziałeś i niekumaty jesteś :p
Zarówno "masorz" jak i "piekorz" dobrze wiedzą o co chodzi, tematem przejęli się może i nawet za bardzo, w to wszystko włączył się również trener.
A co i jak z tego wyjdzie (i czy wyjdzie) to się okaże. |
A czy jakiś sądecki dziennikarzyna nie potrafi wybrać się na trening i zrobić wywiad z Grzeszczykiem? Bądź co bądź byłby to wywiad z jednym z najlepszych piłkarzy ostatniego meczu jak i również strzelca bramki dla Sandecji. Skoro na rzecznika nie ma co liczyc,to może jakiś odważny dziennikarz postanowi wybrac sie na trening i podpytać Grzeszczyka o sytuację z uwielbieniem Legii?
Bianconeri - Sro Maj 14, 2014 20:56
A może lepiej nie, zaraz będzie wina kibola ;)
flowbone - Sro Maj 14, 2014 21:16
Bianconeri napisał/a: | A może lepiej nie, zaraz będzie wina kibola ;) |
No, ale jaka wina kibola? Pokazał, co pokazał. Ja chciałbym przynajmniej przeczytać, co on na to. Swoją drogą nikt nie poszedł na trening i nie gadał z nim?
Bianconeri - Sro Maj 14, 2014 21:52
Lubisz cytaty więc masz w sobie coś z dziennikarza, idź zapytaj :)
Sprawa w toku, tyle że nie o wszystkim jest sens pisać na forum.
Będzie ktoś miał coś konkretnego do przekazania to przekaże.
bzyku - Sro Maj 14, 2014 22:35
kibicKKS napisał/a: | bzyku napisał/a: | Hanys jak oficiele klubu nie widzieli to podsyłam link niech zobaczą
Jeżeli klubowi zalezy na dobrych relacjach to powinien zdyscyplinowac zawodnika a ten powinien przeprosić kibiców. Tak ta sprawa powinna być załatwiona żeby nie doszło do rękoczynów. |
Ja osobiście myślę że nie muszą pytać kibiców bo jeśli tego nie wie sam prezes (nie wiem jak teraz ale jeszcze do niedawna zadeklarowany kibic Legii) to na pewno wie rzecznik prasowy.
A propo Pana Leśniaka to być może ta L-ka właśnie miała oznaczać Leśniak? w związku z czym niekoniecznie obraził kibiców a już na pewno nie wszystkich ;) |
Niech jeszcze wstawi kilka fotek uwielbiających prezesa Leśniaka na FB i będzie po sprawie :)
www.megachem.pl - Czw Maj 15, 2014 10:55
Jak dla mnie temat do zamknięcia. Są odpowiednie osoby do reedukacji kopacza, a rozkładanie sprawy na czynniki pierwsze na forum nie ma sensu. Zachował się jak palant i tyle. Potrzebna reakcja i tyle. A może zgłosicie to do "Rozmów w toku"?
internacionale - Pią Maj 16, 2014 20:32
Mix Grzeszczykowych "cieszynek"
Oceńcie sami....
kks13 - Pią Maj 16, 2014 20:50
To jest przechodzi wszelkie pojęcie... Za kazdym razem to oznacza wynik na 2;0 ...?
matys5392 - Pią Maj 16, 2014 22:08
Jak dla mnie słowa Grzeszczyka z ostatniego wywiadu,to jedna wielka ściema, mająca na celu własną obronę i zaprzeczenie faktów. Skoro jest możliwosc spotkania sie z piłkarzem i wyjaśnienia sytuacji,to trzeba z niej skorzystać. I dobrze byłoby mu pokazać ten filmik. Okoliczności pokazywania tej "elki" sugerują,ze jednak nie był to przypadek...
|
|