Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

KKS Sandecja Nowy Sącz - Sandecja - Dolcan Ząbki

radziufan - Sro Wrz 04, 2013 07:23
Temat postu: Sandecja - Dolcan Ząbki
Już w sobotę o godzinie 20 Sandecja zmierzy się z Dolcanem Ząbki.

Goście zajmuja obecnie 2 miejsce w tabeli. Dolcan zanotował dotychczas 4 zwycięstwa i 2 remisy. Ich bilans bramkowy to 16-5. Na wyjazdach zaliczyli jedną wygraną i dwa remisy. W ostatniej kolejce pokonali u siebie Flotę 2:1.

Sandecja wreszcie zapunktowała ale czy jest to jakiś początek dobrej serii czy jednorazowy epizod trudno wyrokować.

Mecz transmitowany na antenie Orange Sport

Zapraszamy do dyskusji

lukas33 - Sro Wrz 04, 2013 08:52

Dolcan to mocny rywal. Myślę że nawet remis byłby dobrym wynikiem. Ciekawe czy ruszy się coś na lepsze czy też ostatni sukces to tylko przypadek.
Mój typ 1-1.

x_cite - Sro Wrz 04, 2013 09:51

Sandecji zawsze (przeważnie) dobrze grało się z zespołami lepszymi i silniejszymi. Wygrana 2:1 :)
bzyku - Sro Wrz 04, 2013 09:55

Mam pytanie co z dopingiem będzie? Czy dalej jest protest ?
hanys - Sro Wrz 04, 2013 10:06

wpierd... krótko i na temat
Amadik24 - Sro Wrz 04, 2013 14:43

Będzie Doping Na Tym Meczu ? Czy Nadal Jest Protest ?
1910... - Sro Wrz 04, 2013 16:19

Stawiam na 2-1 dla nas. Jeśli będzie protest to lepiej zróbmy transparent bo jest transmisja w TV.
bzyku - Sro Wrz 04, 2013 16:29

Panowie to będzie czy nie ?
Fani Bianconeri - Sro Wrz 04, 2013 17:21

A masz informacje że protest został zniesiony lub zawieszony??? NIE!! Protest wiec póki co trwa!!
polak_ns - Sro Wrz 04, 2013 21:16

niektórych łatwo zadowolić, a mówili koledzy ze stowarzyszenia, że klatka dla gości to dopiero poczatek postulatów ;)
Rummek - Sro Wrz 04, 2013 23:10

przerwać protest? to byłaby dziecinada jeszcze przed meczem, który można obejrzeć w TV. Cały czas sądziłem, że klatka dla gości to było sedno ale jak widać się myliłem. No cóż... a gdyby kibice innych drużyn chciały każde niezadowolenie oprotestowywać i nie przychodzić na mecze to w Polsce byłoby głucho, cicho, a echo kopanej pilki roznosiłby świszczący wiatr. No ale pewnie Sandecja jest jedynym klubem gdzie dzieje się źle, a inne kluby to oaza szczęścia i radości. Dlatego Sandecja nie będzie miała na meczach dopingu aż będziemy w 4 lidze bo wtenczas będą przyjeżdzać atrakcyjni kibicowsko rywale jak Glinik albo Unia.
W razie czego to proponuję oprotestować dodatkowo Kaczyńskiego, że gada głupoty albo Macierewicza, że tylko on sam siebie rozumie w swoim obłędzie. Może to pomoże? AAAAA no i Tuska też :)))))

Snoopi86 - Sro Wrz 04, 2013 23:20

Rummek napisał/a:
przerwać protest? to byłaby dziecinada jeszcze przed meczem, który można obejrzeć w TV. Cały czas sądziłem, że klatka dla gości to było sedno ale jak widać się myliłem. No cóż... a gdyby kibice innych drużyn chciały każde niezadowolenie oprotestowywać i nie przychodzić na mecze to w Polsce byłoby głucho, cicho, a echo kopanej pilki roznosiłby świszczący wiatr. No ale pewnie Sandecja jest jedynym klubem gdzie dzieje się źle, a inne kluby to oaza szczęścia i radości. Dlatego Sandecja nie będzie miała na meczach dopingu aż będziemy w 4 lidze bo wtenczas będą przyjeżdzać atrakcyjni kibicowsko rywale jak Glinik albo Unia.
W razie czego to proponuję oprotestować dodatkowo Kaczyńskiego, że gada głupoty albo Macierewicza, że tylko on sam siebie rozumie w swoim obłędzie. Może to pomoże? AAAAA no i Tuska też :)))))

głupoty to kolego sam opowiadasz narazie...

kibicKKS - Czw Wrz 05, 2013 09:44

Rummek napisał/a:

Sądzę, że kibice innych drużyn nie chciały... :)

Co do meczu to ciężko bardzo ciężko z remisu będę zadowolony, wymęczone 0-0 :)

x_cite - Czw Wrz 05, 2013 22:48

Ale nudy na tym wątku....coś dla rozruszania...
"Ciekawy" sędzia będzie w sobotę gwizdał przy K47.
Znalezione w necie:
http://sport.fakt.pl/Sedz...y,134420,1.html

http://jagiellonia.salon2...n-vs-lyczmanski cyt.:Dziś szef Kolegium Sędziów PZPN Janusz Eksztajn złożył wniosek o zdegradowanie do I ligi arbitra meczu Polonia Warszawa - Górnik Zabrze Wojciecha Krztonia. Przypominam, w końcówce meczu uznał on bramkę strzeloną przez piłkarza o nazwisku Nakoulma, po wcześniejszym przyjęciu piłki ręką. Wypaczył w ten sposób wynik meczu, bo był to gol wyrównujący. Polonia prowadziła 1-0. Przez pomyłkę tzw. "sędziego" Krztonia straciła więc dwa punkty. A prezes Wojciechowski groził bojkotem rozgrywek ligowych, w przypadku wyznaczenia tzw. "sędziego" Krztonia do prowadzenia następnych spotkań w Ekstraklasie.

Rummek - Pią Wrz 06, 2013 08:53

Sądzę, że kibice innych drużyn nie chciały... :)

Co do meczu to ciężko bardzo ciężko z remisu będę zadowolony, wymęczone 0-0 :)[/quote]

ojj tam - czepiasz się literówki a nie o to w tym chodziło. Chodziło o to żeby doping wrócił i wrócili młyniarze w sporej ilości. Bo jeśli ktoś olewa temat kibicowania i chce zrzucić to na "jakiś kolejny protest" to oczywiście tak można ale... Nie sądzicie że to jest chore? No bo albo jest się kibicem albo członkiem grupy demonstracyjnej.

PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW!

KAPI - Pią Wrz 06, 2013 10:19

A PIERDOLICIE A WIEKSZOSC osob z was gdy w mlynie bylo 50 osob uciekalo na sektor c do tych do tej pijackiej patologi bo wstydziliscie sie mlyna to teraz sie tu spinacie trzebalo chodzic na mlyn i dopingowac a nie mowic zeby wrócili bo jesli kazdy nakreci swoich kolegów i na ktorys mecz na ktorym bd doping przyjda to bd nas wiecej i wtedy bd jak dawniej na kazdym meczu bd doping potrzeba cierpliwosci
www.megachem.pl - Pią Wrz 06, 2013 11:35

Od C to się odpierdol.
bzyku - Pią Wrz 06, 2013 13:01

A co z "wyjazdem" do kogutowa też protest ;-).
Kazek G f H - Pią Wrz 06, 2013 13:41

Wyjazd to wyjazd kolego.

Jak doping będzie miał wrócić, to na pewno pojawi się odpowiednie info.

Mam nadzieje że osoby będące na meczu dostosują się do tego, mówię tu szczególnie o części sektora C, aby nie powtórzyła się sytuacja z meczu z Arką.

mariusz79 - Pią Wrz 06, 2013 19:36

ale wy macie napierdzielone z tym protestem i myslicie ze ktos się wami przejmuje? zamiast isc na mecz dopingowac swoją druzynę to jakis smieszny protest sobie robicie. oj dzieciaki dzieciaki :)
polak_ns - Pią Wrz 06, 2013 20:14

mariusz79 napisał/a:
ale wy macie napierdzielone z tym protestem i myslicie ze ktos się wami przejmuje? zamiast isc na mecz dopingowac swoją druzynę to jakis smieszny protest sobie robicie. oj dzieciaki dzieciaki :)

jakby nasi w bitwie pod Grunwaldem i Wiedniem mieli takie podejście do życia to byśmy mieli problem z nadmierną ilością kebabów. najłatwiej jest nie robić nic co nie?

KubaNS - Pią Wrz 06, 2013 20:21

Cytat:
myslicie ze ktos się wami przejmuje

Pewnie podobnie jak tym co masz do powiedzenia tutaj :). Idz wiec, dopinguj, wspieraj pilkarzy, cokolwiek- nie zawracaj jednak glowy. Tydzien w tydzien to samo.
Temat pilkarski- przypominam

Busta - Pią Wrz 06, 2013 23:21

...ale jak przyjedzie dobra kibicowsko ekipa to każdy sobie pomyśli że fajnie że ten sektor gości jest i przypomną się mecze z klimatem. Tylko pamiętajcie że sektor gości nie wziął się znikąd. Jeżeli ktoś przychodzi na nasz stadion tylko po czyste doznania sportowe to to raczej nie jest dobre miejsce żeby nacieszyć oko grą kopaczy. ( włączcie Canal + ...bardziej wam się spodoba) Większość, przynajmniej tak mi się wydaje przychodzi tam dla atmosfery i klimatu, ale coś się "stało" i nie ma jednego ani drugiego. Miejmy nadzieje że protest przyniesie pożądane efekty...
bear_ns - Pią Wrz 06, 2013 23:34

Cytat:
Miejmy nadzieje że protest przyniesie pożądane efekty...

gorzej jeśli będzie trwał w nieskończoność...

Kazek G f H - Sob Wrz 07, 2013 08:19

W nieskończoność to nie. Jest jeszcze parę kwestii o które warto powalczyć.

Cierpliwości. To też są działania które mają polepszyć życie nam kibiców na naszych "własnych śmieciach", ale niestety zawsze znajdzie się ktoś kto będzie opluwał i wyszydzał pewne działania prowadzone z naszej strony.

rudeboyz - Sob Wrz 07, 2013 14:11

Kazek G f H, ja osobiście wiem o co chodzi,i się pod tym podpisuje..ale zrozum też innych,w większości oni po prostu nie wiedzą o co chodzi..zobaczyli że młyn schodzi,zostawia transparent i tyle..nie każdy czyta forum,a nawet jak sporadycznie czyta to informacja o protescie jest gdzieś głeboko zakopana.
Jeśli on ma dłużej potrwać to informacja powinna być widaczna na stronie głownej,ludzie też pod stadionem powinni być uświadamiani.
Bo potem są takie jaja jak na Arce na sektorze C,a fakty są takie że tam większość myślala że młyna po prostu znowu nie ma..kogoś poniosło i wyszło tragicznie.

mirek678 - Sob Wrz 07, 2013 14:51

ja jestem za tym zeby wszystko było jasne i klarowne ... Jestem za protestem .. ale oczekuje ujawnienia postulatów o które jeszcze walczymy bo tak to masło maslane się zrobiło i nie wiadomo o co chodzi dla przeciętnego kibola ...
Czilli - Sob Wrz 07, 2013 15:03

Optymistycznie typuję wynik 2-1 dla naszych graczy , dolcan w końcu musi przegrać :)
Aczkolwiek , nie mogę się już doczekać kiedy protest się skończy , jak najbardziej rozumiem o co walczą kibice .

bear_ns - Sob Wrz 07, 2013 15:32

Cytat:
ja jestem za tym zeby wszystko było jasne i klarowne ... Jestem za protestem .. ale oczekuje ujawnienia postulatów o które jeszcze walczymy bo tak to masło maslane się zrobiło i nie wiadomo o co chodzi dla przeciętnego kibola ...

myślę, że mirek trafił w sedno...

radziufan - Sob Wrz 07, 2013 16:01

rudeboyz napisał/a:
Kazek G f H, ja osobiście wiem o co chodzi,i się pod tym podpisuje..ale zrozum też innych,w większości oni po prostu nie wiedzą o co chodzi..zobaczyli że młyn schodzi,zostawia transparent i tyle..nie każdy czyta forum,a nawet jak sporadycznie czyta to informacja o protescie jest gdzieś głeboko zakopana.
Jeśli on ma dłużej potrwać to informacja powinna być widaczna na stronie głownej,ludzie też pod stadionem powinni być uświadamiani.
Bo potem są takie jaja jak na Arce na sektorze C,a fakty są takie że tam większość myślala że młyna po prostu znowu nie ma..kogoś poniosło i wyszło tragicznie.

nic dodać nic ująć

1910... - Sob Wrz 07, 2013 16:10

Wykorzystajcie to ,że jest transmisja w TV!! Wywieście jakiś transparent, bo przecięny widz nie wiedziacy o protescie pomyśli ,że Sączersi to kibice sukcesu
wacek - Sob Wrz 07, 2013 16:43

Czy może ktoś dac linka na transmisje w necie ,do odbioru za granica.
collo - Sob Wrz 07, 2013 17:29

Tutaj:
http://www.wiziwig.tv/bro...298&part=sports
lub tutaj:
http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=sobota

szukaj linków na godzinę przed meczem.

Jeśli ktoś ma telefon w orange, nawet na kartę to wystarczy założyć konto na orange.pl i transmisja będzie darmowa.

1910... - Sob Wrz 07, 2013 17:30

http://mecze.goodcast.tv/index2.html
Snoopi86 - Sob Wrz 07, 2013 21:58

ruszyła maszyna już nikt nie zatrzyma ;) oby tak dalej, chociaż do utrzymania jeszcze w pizzzzdu daleko
matys1812 - Sob Wrz 07, 2013 22:07

Snoopi86 napisał/a:
ruszyła maszyna już nikt nie zatrzyma ;) oby tak dalej, chociaż do utrzymania jeszcze w pizzzzdu daleko

Jakie utrzymanie? Idziemy na ekstraklasę :D

mati513 - Sob Wrz 07, 2013 22:08

Wychodzimy z cienia.. ;) HEJ HEJ SANDECJA !!!

off: Jak minie protest to musi być dopiero PIERDOL**** jakiego jeszcze nie było na K47!

nitroactive - Sob Wrz 07, 2013 23:00

Bo się posikacie...
Snoopi86 - Sob Wrz 07, 2013 23:14

nitroactive napisał/a:
Bo się posikacie...

Dwie wygrane pod rząd jednak cieszą po ostatnich popisach, ale fakt że za tydzień już możemy odpuścić szturm na ekstraklase..

x_cite - Sob Wrz 07, 2013 23:26

Nikomu nie dogodzi! Przegrywają to źle, wygrywają też źle!Ogarnijcie się...wyszliśmy ze strefy spadkowej, piłkarze dobrze grali są małe plusy :) A hit dzisiejszego meczu to słowa naszego "spikera" w czasie kiedy piłkarze wychodzili z tunelu zapowiedział dzisiejszy mecz Ząbkovia - Sandecja :D
nitroactive - Sob Wrz 07, 2013 23:31

O jakim opuszczeniu mówisz skoro jutro swoje mecze grają 2 zespoły ze strefy, które mogą nas wyprzedzić?

O dogadzaniu nie pisz, bo zanim zaczniemy się podniecać, trzeba wygrywać regularnie.
Typowo Polskie sa właśnie podniety 2 meczami i już wszystko idealnie. Już klub działa, mamy scouting, marketing wszystko jest zajebiście bo kopacze 2 mecze łaskaw byli wygrać.

Plusy są, poprawę widać, jest nadzieja... ale na utrzymanie, a nie walkę o awans.

Nikt tu nie pisze że jest źle jak wygrywają :)
Ale podniecać się póki co nie ma czym.

x_cite - Sob Wrz 07, 2013 23:40

I nikt tu się nie podnieca...na pewno nie ja. Jest małe światełko w tunelu i z tego tytułu można być zadowolonym, ale masz rację jest cała masa rzeczy do zrobienia i poprawy m.in. pusty stadion, bilety, nagłośnienie, spiker itd.itp.
Masahiko - Sob Wrz 07, 2013 23:42

x_cite napisał/a:
ale masz rację jest cała masa rzeczy do zrobienia i poprawy m.in. pusty stadion, bilety, nagłośnienie, spiker itd.itp.

I zrobić to mają zapewne piłkarze.

x_cite - Sob Wrz 07, 2013 23:45

Masahiko napisał/a:
x_cite napisał/a:
ale masz rację jest cała masa rzeczy do zrobienia i poprawy m.in. pusty stadion, bilety, nagłośnienie, spiker itd.itp.

I zrobić to mają zapewne piłkarze.

Gra piłkarzy w pewnej części przekłada się na frekwencję jak sam doskonale wiesz, ale u nas czyli w Nowym Sączu jest wiele innych części składowych, na które składa się m.in. zapełnienie stadionu, ale to dyskusja nie w tym wątku.

KubaSSNS - Sob Wrz 07, 2013 23:53

O co chodzi od 0;55
ktos wyjasni ? http://www.sandecja.tv/18...ncja.htm&lang=1

itachi - Nie Wrz 08, 2013 00:42

Zupełnie inny zespół niż za Hajdy. Piłkarze wiedzą co mają robić, już próbują grać schematami. Powiedziałbym, że zasłużone zwycięstwo, wygrała drużyna dojrzalsza. Co z tego, że Dolcan cisnął od momentu wyrzucenia z boiska Makucha, jak z tego ciśnięcia tak naprawdę nie wynikało wiele. Chyba tylko raz czy dwa mi skoczyło ciśnienie, przy akcjach Dolcanu, a poza tym raczej nie miałem wrażenia, że pomimo gry w przewadze przeciwników, iż "bramka jest tylko kwestią czasu". Przeciwnie, to już Sandecja miała dogodniejsze sytuacje: główka po rożnym, przestrzelenie z 5 metrów Grzeszczyka, sam na sam Certika - to tylko tak na szybko.

Piłkarzem meczu Bębenek. Cabaj też mocno na plus, bo co miał wyjąć, to wyjął. Zauważyłem, że Dolcan w ogóle nie mógł się przebić przez środek, piękniusieńko czyścili defensywni pomocnicy. Wiadomo, że zawsze bardziej się zwraca uwagę na poczynania ofensywy, więc nie wykluczam, że po dokładniejszym przyjrzeniu się z taśmy, ktoś uzna, że najlepszy był Nather czy Margol.

radek - Nie Wrz 08, 2013 07:10

Należało się to zwycięstwo za walkę jaką podjeli nasi kopacze. A ja i tak protestuje dlaczego jest otwarty sektor gości a gości nie ma PROTESTUJE! Ten cały protest to jeden wielki śmiech
lukas33 - Nie Wrz 08, 2013 08:26

Dzisiaj po raz pierwszy od dawien dawna widziałem Sandecję walcząca, grającą z olbrzymią ambicją i zaangażowaniem. I za to zasłużyli na te 3 pkt.
Świetnie bronił Cabaj, dobra gra bloku obronnego ( najlepszy mecz krytykowanego przeze mnie Petrana jaki kiedykolwiek widziałem- praktycznie bez błędu), z przodu mamy chyba największe braki.
Brawo za ten mecz i teraz byłoby dobrze pójść za ciosem by usadowić się na jakimś bezpiecznym miejscu w środku tabeli.

radziufan - Nie Wrz 08, 2013 09:14

KubaSSNS napisał/a:
O co chodzi od 0;55

Aj tam aj tam:)
Po prostu sektor C, nie wiem czemu nazwany rodzinnym, "wywierał dużą presję" na Leszczyńskim bramkarzu Dolcana który zasłynął w ubiegłym seozonie tym że bardzo obnosił się z swoimi sympatiami do pewnego klubu z Warszawy :D no i wczoraj nie miał łatwego życia chlopaczyna

Rummek - Nie Wrz 08, 2013 09:56

mecz w TV, pół Polski ogląda, więc wielki wstyd na całą Polskę spowodowany przez prawdziwych i zagorzałych kibiców. Wszyscy będą porównywać kibicowsko Sandecję z Termaliką, Kolejarzem albo Grybowem bo na trybunach puchy i śmiać się jaka to kibicowaska potęga jest w Nowym Sączu.
No cóż....jest jak jest dlatego postuluję aby następne mecze nagrywać i filmować od strony Kamienicy bo obraz trybun będzie bardziej okazały. A jak nie to oświadczam, że będzie kolejny protest!
Dobrze, że kopacze nie przyniesli wstydu :))))))

hanys - Nie Wrz 08, 2013 10:22

a ja mysle ze kumaci kibice z calej Polski ktorzy ogladali mecz dobrze wiedza co sie u nas wyprawia i nie przejmuja sie tym ze nie ma dopingu, zreszta kazdy jest Panem swojego podworka
ciekawe czy wszyscy placzacy tutaj kibice ze nie ma dopingu wybiorą sie do Chojnic dopingowac swoja druzyne

POzdrawiam

ps. ja nie placze ;)

rudeboyz - Nie Wrz 08, 2013 10:45

Rummek napisał/a:
mecz w TV, pół Polski ogląda, więc wielki wstyd na całą Polskę spowodowany przez prawdziwych i zagorzałych kibiców. Wszyscy będą porównywać kibicowsko Sandecję z Termaliką, Kolejarzem albo Grybowem bo na trybunach puchy i śmiać się jaka to kibicowaska potęga jest w Nowym Sączu.
No cóż....jest jak jest dlatego postuluję aby następne mecze nagrywać i filmować od strony Kamienicy bo obraz trybun będzie bardziej okazały. A jak nie to oświadczam, że będzie kolejny protest!

Rummek,z Twoich postów wynika źe do młynu Ci daleko,i nigdy tam nie zasiadasz ....dlatego się nie odzywaj,skoro sam nic nie robisz..
Ewentualnie jak Ci forma protestu nie odpowiada,to zrób coś z tym..i popraw nasz kibicowski wizerunek w TV na którym Ci tak bardzo zależy,malkontentów jest tu na forum masa,zbierzcie się,gniazdo macie wolne i pokażcie na co was stać.Ty zostanierz głownym ,,młynarzem" (jak to bywalców tego sektora kiedyś nazwałeś)...reszta narzekajacych będzie zwykłymi ,,młynarzami",i jazda...
Na początek zarzuć ,,...Ole,Ole.Ole..nie damy się..." I tym samym zacznij nową,kibicowską jakośc na K47.

kibicKKS - Nie Wrz 08, 2013 11:05

KubaSSNS napisał/a:
O co chodzi od 0;55

Nie dość, że zarząd przywrócił sektor gości to jeszcze stworzył ,jak się dowiedzieliśmy od Podolińskiego, sektor rodzinny...

I niech ktoś jeszcze raz powie że lawina inwestycji nie ruszyła :D:D:D

gogo1910 - Nie Wrz 08, 2013 11:21

Rummek, jeśli nie chcesz mieć wstydu, to weź swoich znajomych i jedź na wyjazd. Pozdro
nitroactive - Nie Wrz 08, 2013 11:54

Cytat:
Ty zostanierz głownym ,,młynarzem"

I tak szpaku był najlepszy na ostatnim meczu reprezentacji, gdzie stwierdził że na meczach ligowych jest taki "wodzirej" :D Padłem... :D

damo_kks - Nie Wrz 08, 2013 12:23

Ja uważam że protest jest potrzebny żeby się wszystko oczyściło.
Wolelibyście to co było wcześniej kiedy to normalny doping był 4 razy w sezonie a po za tym to jakieś okrzyki co 10 minut albo żaden ? Czy tak jak za dawnych lat kiedy był zajebisty doping na każdym meczu. Przez protest dążymy do normalności (przynajmniej w jakimś stopniu) więc nie rozumiem czemu takie lamenty wkoło tego wszystkiego i już nie narzekajcie na protest bo jak się skończy (oby jak najprędzej) to wszystko powróci do normalności.

Snoopi86 - Nie Wrz 08, 2013 12:54

nitroactive napisał/a:
O jakim opuszczeniu mówisz skoro jutro swoje mecze grają 2 zespoły ze strefy, które mogą nas wyprzedzić?

O dogadzaniu nie pisz, bo zanim zaczniemy się podniecać, trzeba wygrywać regularnie.
Typowo Polskie sa właśnie podniety 2 meczami i już wszystko idealnie. Już klub działa, mamy scouting, marketing wszystko jest zajebiście bo kopacze 2 mecze łaskaw byli wygrać.

Plusy są, poprawę widać, jest nadzieja... ale na utrzymanie, a nie walkę o awans.

Nikt tu nie pisze że jest źle jak wygrywają :)
Ale podniecać się póki co nie ma czym.

O żadnym podniecaniu się nie ma mowy, zwyczajnie się ku*** cieszę, że po 5 meczach bez bramki nawet w końcu wygrywamy, bo jak napisałem do utrzymania jeszcze w pizdu daleko, a po zwycięstwach zawsze się cieszę i chyba nie tylko ja..

Snoopi86 - Nie Wrz 08, 2013 12:55

Rummek napisał/a:

Przecież Ty nawet pojęcia nie masz o czym piszesz człowieku...

Tomasz - Nie Wrz 08, 2013 14:44

Dobry mecz fajnie to sie oglądało mnustwo sytuacji a wynik mógł być duzo wyższy niz 1:0 . Cos dgneło w Sandecji. Oby tak dalej.
Felek - Nie Wrz 08, 2013 16:28

damo_kks napisał/a:
Ja uważam że protest jest potrzebny żeby się wszystko oczyściło.
Wolelibyście to co było wcześniej kiedy to normalny doping był 4 razy w sezonie a po za tym to jakieś okrzyki co 10 minut albo żaden ? Czy tak jak za dawnych lat kiedy był zajebisty doping na każdym meczu. Przez protest dążymy do normalności (przynajmniej w jakimś stopniu) więc nie rozumiem czemu takie lamenty wkoło tego wszystkiego i już nie narzekajcie na protest bo jak się skończy (oby jak najprędzej) to wszystko powróci do normalności.

A tak dla jasności, czy można gdzieś przeczytać przeciwko czemu/komu jest ten protest? Ciekaw jestem jakie dokładnie są jego postulaty.

internacionale - Nie Wrz 08, 2013 20:25

Skrót meczu. Dla wytrwałych na końcu mały bonusik:

http://www.sandecja.tv/17...skrot_meczu.htm