|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
KKS Sandecja Nowy Sącz - Sandecja - GKS Katowice, piatek 19:45
radziufan - Nie Mar 02, 2014 12:51 Temat postu: Sandecja - GKS Katowice, piatek 19:45 no to zaczynamy
co słychac u nas w miare wiemy a poza tym piszemy w innym temacie.
Goście w przerwie zimowej wzmocnili się:
Bartosz Kucharski (B - rezerwy) , Szymon Skrzypczak (N - Górnik Zabrze), Radosław Sylwestrzak (O - Ilanka Rzepin), Maciej Wierzbicki (B - Ruch Radzionków)
odeszli: Arkadiusz Kowalczyk (N - Nadwiślan Góra), Jewhen Radionow (N - Ursus Warszawa), Robert Widawski (B - Skra Częstochowa), , Dariusz Zapotoczny (P - Odra Opole)
w okresie przygotowawczym rozegrali sparingi z
Skra Częstochowa – GKS Katowice 1:3 (1:2)
Bramki dla GKS-u: 0:1 – Duda (12., karny), 1:2 – Goncerz (26.), 1:3 – Cholerzyński (67.).
GKS Katowice - Raków Częstochowa 0:0
MFK Karviná - GKS Katowice 0:1
Szymon Skrzypczak 50
Jack - Nie Mar 02, 2014 14:06
Mogę do tego dodać, że nasz bilans z GKS Katowice na szczeblu I ligi wygląda remisowo z tendencją do pogorszenia.
3 zwycięstwa, 3 remisy i 3 porażki (bramki 6-9). Ostatnią bramkę naszym rywalom strzelił Zbozień prawie 3 lata temu. Oto szczegóły.
I liga - 16. kolejka 2009-10-24 14:00 GKS Katowice Nowy Sącz 1-0 (0-0) Zawadzki
I liga - 33. kolejka 2010-06-01 17:00 GKS Katowice Katowice 1-0 (0-0) Bębenek
I liga - 13. kolejka 2010-10-23 17:00 GKS Katowice Katowice 3-2 (2-2) Kukol, Makuch, Aleksander
I liga - 30. kolejka 2011-05-20 19:00 GKS Katowice Nowy Sącz 1-1 (1-0) Zbozień
I liga - 17. kolejka 29-10-11 18:00 GKS Katowice Katowice 0-2 (0-0)
I liga - 34. kolejka 27-05-12 17:00 GKS Katowice Nowy Sącz 0-0
I liga - 10. kolejka 29-09-12 18:00 GKS Katowice Nowy Sącz 0-2 (0-0)
I liga - 27. kolejka 04-05-13 18:00 GKS Katowice Katowice 0-0
I liga - 2. kolejka 03-08-13 19:00 GKS Katowice Katowice 0-2 (0-1)
K@KS - Wto Mar 04, 2014 12:20
GieKSa absolutna czołówka, walczą o ekstraklase, ale slabiutko grają na wyjazdach. Stworzyli w Katowicach taką samą twierdzę jak kiedyś mieliśmy my i głównie tam zdobywają punkty.
Wyjazdowy ich bilans to zaledwie 1 zwycięstwo, 3 remisy i 4 porażki, bramki 6-15.
Cięzko po tak długiej przerwie coś obstawiać, ale liczę na jakieś punkty.
kks13 - Wto Mar 04, 2014 15:42
Ktos wie czy Gieksa organizuje wyjazd ?
1910... - Wto Mar 04, 2014 16:32
https://www.facebook.com/...519269541520753
koniec miejsc czyli pewno cały sektor gosci.
arkoniusz - Wto Mar 04, 2014 18:47
Albo dostali z 200 biletów i już się rozeszły... Ale to tym większa mobilizacja dla nas.. Wszyscy na F
mlodykks - Wto Mar 04, 2014 21:59
Lecimy na mecz !!
kacper108 - Sro Mar 05, 2014 15:46
http://www.gieksa.pl/mecz...rdziej-mylnego/
I mocno zmobilizowany Sylwestrzak:
kks13 - Sro Mar 05, 2014 19:39
Wszyscy na czarno i lecimy z dopingiem ! wszyscy na F!!
radziufan - Czw Mar 06, 2014 14:27
Sandecja Nowy Sącz - GKS Katowice, godz. 19:45, sędzia: Tomasz Kwiatkowski (Warszawa).
kacper108 - Czw Mar 06, 2014 14:47
Ten sędzia prowadził 5 meczy w których Sandecja nie wygrała ani razu, 3 razy padł remis a 2 razy nasi przegrali. Oby w piątek ta statystyka poprawiła się na naszą korzyść...
Wszyscy na Giekse i do Lubina
zombi117 - Czw Mar 06, 2014 17:54
Wiem, że kilku z Nas przebywa na stałe lub czasowo w Warszawie i w związku z tym mam takie pytanie. Czy jest gdzieś pub\klub\knajpka gdzie można spokojnie bez problemów obejrzeć jutrzejszy mecz? Niestety nie ma mam w tv orange sport, a bardzo chce zobaczyć mecz...
collo - Czw Mar 06, 2014 18:05
Jeśli masz telefon w Orange(nawet na kartę) to wystarczy założyć darmowe konto na orange.pl i możesz oglądać na:
http://www.orange.pl/kid,...wo,article.html
Oprócz tego szukaj transmisji też na:
drhtv.com.pl
soccer-live.pl
meczyki.pl
Na pewno znajdziesz działający link
klaun1910 - Czw Mar 06, 2014 22:21
WSZYSCY NA MECZ !
Bianconeri - Pią Mar 07, 2014 07:08
Dla tych co nie mogą iść na stadion i nie mają telewizora :)
http://www.sandecja.org/1...KS_Katowice.htm
1910... - Pią Mar 07, 2014 07:58
Nie ma że nie może przyjść ! Wszyscy idą na młyn!!
radziufan - Pią Mar 07, 2014 08:59
Dzisiaj o godz. 19.45 rozpoczynają się rozgrywki w I lidze. Z dużymi nadziejami na piękne mecze czekają kibice Sandecji. Jak będzie po zmianach kadrowych? Dowiemy się w czerwcu.
- Koniec przerwy czas na mecz. Wszystko udało się zrealizować?
- Okres przygotowawczy przepracowaliśmy mniej więcej, tak jak zaplanowałem – mówi trener Sandecji Ryszard Kuźma. – Rozegraliśmy sporo meczów sparingowych. Przyglądałem się wielu kandydatom do gry w zespole. Ci, którzy spełniają nasze oczekiwania i dobrze rokują zostali w klubie.
- Pierwszy mecz po tak długiej przerwie jest zawsze niewiadomą. Czy duże emocje panu towarzyszą przed tym spotkaniem?
- Skłamałbym, że nie czuję dreszczyku emocji. Każdy trener, piłkarze, kibice odczuwają podobnie. Oczywiście chcemy wygrać, rywale też, ale jak będzie tego nie wie nikt. Dla mnie to pierwszy taki moment tą drużyną, po takiej przerwie. Sam jestem ciekawy, jak się zawodnicy zachowają, jak zniosą stres, itd…Wszyscy rwą się do grania, a ja i moi współpracownicy mamy nadzieję, na dobry wynik.
- Oglądając mecze sparingowe trudno byłoby powiedzieć, kto wybiegnie dzisiaj na boisko.
- Nie wynikało to z jakiegoś kamuflażu, a troski o zawodników. Graliśmy na różnych podłożach, od hali po sztuczną nawierzchnię i trawę. Piłkarze różnie na to reagowali, a nie chciałem by pod koniec okresu przygotowawczego przydarzyła się komuś kontuzja. Dałem też pograć naszym najmłodszym zawodnikom, by sami przekonali się, że liga to trudny teren i stąd niektóre wyniki. Kto wybiegnie na boisko w meczu przeciwko GKS? Sądzę, że dużych zaskoczeń nie będzie.
Sandecja (osiemnastka): Marek Kozioł, Marcin Cabaj – Marcin Makuch, Robert Cicman, Mateusz Bartków, Adam Mójta, Kamil Słaby, Pablo Gomez Alonso – Łukasz Grzeszczyk, Tomasz Margol, Matej Nather, Rudolf Urban, Maciej Bębenek, Adrian Frańczak, Sebastian Szczepański – Maciej Górski, Fabian Fałowski, Maciej Kononowicz.
Początek meczu godz. 19:45, a zawody poprowadzi Tomasz Kwiatkowski z Warszawy.
www.sadeczanin.info
Mileniak - Pią Mar 07, 2014 10:04
zombi117 napisał/a: | Wiem, że kilku z Nas przebywa na stałe lub czasowo w Warszawie i w związku z tym mam takie pytanie. Czy jest gdzieś pub\klub\knajpka gdzie można spokojnie bez problemów obejrzeć jutrzejszy mecz? Niestety nie ma mam w tv orange sport, a bardzo chce zobaczyć mecz... |
Kawiarnia Czarna Koszula, ul. Konwiktorska 6
goral - Pią Mar 07, 2014 12:00
Mam pytanie techniczne.
Gdzie w necie będzie transmisja tego meczu?
Do stadionu mam ok. 2000 km więc raczej nie zdążę a TV odpada, bo krzyczy, że materiał dostępny tylko na terenie Polski.
www.drhdtv.com.pl nie ma w planowanych transmisja na dziś, macie może jakieś inne strony gdzie będzie ten mecz pokazany?
Pozdrawiam i Dzięki.
weber - Pią Mar 07, 2014 12:57
http://www.meczyki.pl/
tu masz 6 różnych transmisji, powinna chociaż jedna z nich działać
pozdrawiam
KKS_FAN - Pią Mar 07, 2014 14:33
goral napisał/a: | Mam pytanie techniczne.
Do stadionu mam ok. 2000 km więc raczej nie zdążę a TV odpada, bo krzyczy, że materiał dostępny tylko na terenie Polski.
www.drhdtv.com.pl nie ma w planowanych transmisja na dziś, macie może jakieś inne strony gdzie będzie ten mecz pokazany?
Pozdrawiam i Dzięki. |
długo używam tego programu i dość mnie nie zawodzi :
http://www.sportlemon.tv/...468-764049.html
radziufan - Pią Mar 07, 2014 15:12
z ślunskiej prasy
ERNESTO - Pią Mar 07, 2014 18:08
goral napisał/a: | Mam pytanie techniczne.
Pozdrawiam i Dzięki. |
Jesli masz Cyfre+, to Orange Sport ... poza granicami kraju tez dziala.
Pzdr
goral - Pią Mar 07, 2014 19:04
ERNESTO napisał/a: |
Pzdr |
Dzięki ale raczej nie chce Polskiej TV. O 1000 x lepsza jest brytyjska;)
W Polskiej TV same reklamy... i jakieś seriale m jak miłość czy plebania - hehe nie, dziękuje za Polską TV.
goral - Pią Mar 07, 2014 19:05
Super! Dzięki.
ERNESTO - Pią Mar 07, 2014 19:18
goral napisał/a: | ERNESTO napisał/a: |
Pzdr |
Dzięki ale raczej nie chce Polskiej TV. O 1000 x lepsza jest brytyjska;)
W Polskiej TV same reklamy... i jakieś seriale m jak miłość czy plebania - hehe nie, dziękuje za Polską TV. |
Poniekad sie zgadzam, aczkolwiek lubie ogladac trybuny naszej rodzimej ekstraklasy (boisko mniej ;) i I ligi. Gdyby nie to + hitowe spotkania LM czy poszczegolnych lig, to w ogole nie potrzebowalbym TV :)
No a internet to nie to samo - czasem przytnie, czasem wywali itp itd :)
Pzdr
Dziekan - Pią Mar 07, 2014 19:28
Wszystkim posiadaczom internetu będącym za granicą polecam stronę www.weeb.tv poproscie znajomych lub sami przelejcie kwotę ok. 60zł na konto firmy zoo z siedzibą na Cyprze ;)
Sam korzystam od niemal 2 lat...w pakiecie dostaniecie min:
C+
C+Sport
Esport
Esport2
Nsport
OrangeSport
C+Film
itp...
wychodzi niecałe 20zł miesięcznie. Jakość HD . Laptopa podpinam do Plazmy i mam HD a 46 calach... Przy okazji nie nabijam kieszeni WSI TVN :)
goral - Pią Mar 07, 2014 20:36
Po I połowie - źle to widzę.
Albo GKS jest tak mocny albo niestety Sandecja bardzo słaba.
Zero pomysłu w I połowę na grę, są za wolni, GKS zamkną Sandecja na jej połowie.
Jak Sandecja utrzyma wynik z I połowy to będzie to sukces Sanecji.
radziufan - Pią Mar 07, 2014 22:36
to jak? idziemy na awans?;)
a tak na poważnie to gra przecietna, żeby nie napisac słaba. W pierwszej połowie nie zagrozilismy bramce GKS, w drugiej juz to lepiej wyglądało, szczegolnie akcje lewym skrzydlem. Bramke strzelil paradoksalnie chyba jeden ze słabszych zawodników, ale samo wykonczenie palce lizac i czapki z głów za zimna krew;)
Szkoda ze nie wpadlo na 2:0 ale tam bramkarz wyciągnął nieziemsko
Pablo wymiata:)
nitroactive - Pią Mar 07, 2014 23:10
No ,gra za fajna nie była, wynik cieszy :D GKS był lepszą drużyną.
kacper108 - Pią Mar 07, 2014 23:11
Skrót z meczu:
http://ekstraklasa.net/sk...b9d3a235ec2f3a3
x_cite - Pią Mar 07, 2014 23:14
Pablo nowy idol!:) Na ostatnim sparingu bacznie go obserwowałem i po cichu liczyłem, że zagra chociaż chwilę a tu taka niespodzianka - grał od początku i to bardzo ambitnie i bez błędnie. Co o napastników...sorki, ale Górski słabiutko, zmiana na Fałowskiego na duży plus. W ogóle druga połowa dużo lepsza, braki są, ale chłopaki zgrają się ze sobą :) Co do zespołu z Katowic to słabo. Kibice z Katowic przyjechali do Nowego Sącza na rekolekcje wielkopostne, gdyż ich młynowy dwoił się i troił oraz musiał mocno motywować do dopingu w czasie meczu:D
flowbone - Sob Mar 08, 2014 00:11
x_cite napisał/a: | Pablo nowy idol!:) Na ostatnim sparingu bacznie go obserwowałem i po cichu liczyłem, że zagra chociaż chwilę a tu taka niespodzianka - grał od początku i to bardzo ambitnie i bez błędnie. Co o napastników...sorki, ale Górski słabiutko, zmiana na Fałowskiego na duży plus. W ogóle druga połowa dużo lepsza, braki są, ale chłopaki zgrają się ze sobą :) Co do zespołu z Katowic to słabo. Kibice z Katowic przyjechali do Nowego Sącza na rekolekcje wielkopostne, gdyż ich młynowy dwoił się i troił oraz musiał mocno motywować do dopingu w czasie meczu:D |
Mówiąc, że Gomez grał bezbłędnie, musisz mieć klapki na oczach:)
wborzecki@gmail.com - Sob Mar 08, 2014 01:28
TAK TERAZ TO PABLO WYMIATA :-)) A NA SOBOTNIM SPARINGU ....
OJ SIĘ BĘDZIE DZIAŁO JAK SPOTKAM ,, DWÓCH SZPECJALISTÓW ZNANYCH MI Z WIDZENIA,,
a na poważnie POTWIERDZA SIĘ MÓJ KOMENTARZ Z SOBOTNIEGO SPARINGU
CZEKAM NA MŁODEGO PISZCZKA W 1 SKŁADZIE JAK PRZEZWYCIĘŻY TERMĘ TO...
mirek678 - Sob Mar 08, 2014 04:26
A gdzie Urban dziś ?
www.megachem.pl - Sob Mar 08, 2014 08:51
Bardziej drewnianego gościa, jak Margol, to dawno nie widziałem. Nie licząc lig amatorskich. Ogólnie błędy krycia z tyłu i brak pomysłu na grę z przodu. Na plus punkty. Możemy tak grać do końca rundy, byle punkty się zgadzały.
flowbone - Sob Mar 08, 2014 10:41
To, że Rudolf Urban nie wszedł z ławki świadczy o potędze Sandecji :). A tak na poważnie, to Szczepański zagrał bardzo dobrze i widocznie wygrał rywalizację. A Margol? Nie zagrał dobrze, ale się rozkręci.
x_cite - Sob Mar 08, 2014 10:55
flowbone napisał/a: | x_cite napisał/a: | Pablo nowy idol!:) Na ostatnim sparingu bacznie go obserwowałem i po cichu liczyłem, że zagra chociaż chwilę a tu taka niespodzianka - grał od początku i to bardzo ambitnie i bez błędnie. Co o napastników...sorki, ale Górski słabiutko, zmiana na Fałowskiego na duży plus. W ogóle druga połowa dużo lepsza, braki są, ale chłopaki zgrają się ze sobą :) Co do zespołu z Katowic to słabo. Kibice z Katowic przyjechali do Nowego Sącza na rekolekcje wielkopostne, gdyż ich młynowy dwoił się i troił oraz musiał mocno motywować do dopingu w czasie meczu:D |
Mówiąc, że Gomez grał bezbłędnie, musisz mieć klapki na oczach:) |
Jestes zbyt aptekarski...rozegral bardzo dobre zawody. Tak jak Wlodek pisal trzeba bylo byc na ostatnim meczu sparingowym to bys nie bredził:-) jak sie wygrywa to ma się klapki na oczach:-)
ERNESTO - Sob Mar 08, 2014 10:58
Gra nie zachwycila moze, ale podobalo mi sie kilkukrotne wyjscie z szybka klepa 3-4 podania, gdzie Gieksa sie troche gubila. U nas lewa obrona dramat - GKS wchodzil jak w maslo przez cala 1 polowe.
Ogolnie rzecz biorac spodziewalem sie wiekszej kopaniny ;)
Pzdr
kosiarz - Sob Mar 08, 2014 10:59
Trzeba znowu i kolejny raz pochwalić przede wszystkim Cabaja. Gdyby nie on, w pierwszej połowie przegrywalibyśmy co najmniej z 2:0. Bronił z wyczuciem, bez błędów, stał gdzie stać powinien. Wielkie brawa.
flowbone - Sob Mar 08, 2014 11:00
Byłem na sparingu i Pablo zagrał ok. Ale pamiętajmy, że to był Poroniec. Wczoraj Gomez popełnił trochę błędów grał chaotycznie i trener często krzyczał, żeby poprawił swoje ustawienie na boisku.
kacper108 - Sob Mar 08, 2014 11:19
flowbone napisał/a: | A tak na poważnie, to Szczepański zagrał bardzo dobrze. |
Mówisz o wczorajszym meczu? Bo jak dla mnie był pierwszy do zmiany...
polak_ns - Sob Mar 08, 2014 12:31
Pablo miał kilka interwencji, które były kluczowe dla meczu choćby wślizg w polu(lub przed polem) karnym gdy wybijał piłkę z pod nóg gieksiarza.
kibicKKS - Sob Mar 08, 2014 13:22
flowbone napisał/a: | To, że Rudolf Urban nie wszedł z ławki świadczy o potędze Sandecji :). A tak na poważnie, to Szczepański zagrał bardzo dobrze i widocznie wygrał rywalizację. A Margol? Nie zagrał dobrze, ale się rozkręci. |
Wygrał rywalizację ale przede wszystkim wiekiem, bo jakiś młodzieżowiec w składzie musiał być. Urban nawet jakby ściął włosy to by się na młodzieżowca nie załapał :)
flowbone - Sob Mar 08, 2014 14:32
kacper108 napisał/a: | flowbone napisał/a: | A tak na poważnie, to Szczepański zagrał bardzo dobrze. |
Mówisz o wczorajszym meczu? Bo jak dla mnie był pierwszy do zmiany... |
Pierwszy do zmiany ponieważ?
jacek55 - Sob Mar 08, 2014 14:33
Panowie a co z z ilością kibiców na naszym meczu ,bilety taniej atrakcyjny przeciwnik żeby w 75 tś. mieście nie było 5,6 tyś kibiców na meczu to wstyd szacunek dla tych co byli a nie kapcie i TV ,OGARNIJCIE SIĘ MIESZKAŃCY NOWEGO SĄCZA.
arkoniusz - Sob Mar 08, 2014 15:18
Nowy Sącz ma oficjalnie 85 tyś, a mówi się ze na 100 :P ale to tak nawiasem. Co do Gomeza to jak na piewrszy mecz to duży dla niego za serce zostawione na boisku, Szczepańska fakt, słaby mecz.. Urban był przygotowany do wejścia, ale skurcze Gomeza spowodowały zmiane planów i wejście Słabego, które pokazał się z dobrej strone te 15 minut. Widoczny jest brak napastnika i to aż razi. I jeszcze wracajac do Gomeza to ktoś napisał, że trener krzyczał na niego często poprawiając jego pozycje na boisku. Z tego co wiem to nie jest nominalnym środkowym obrońcą i może to z tego wynikało..
kacper108 - Sob Mar 08, 2014 16:06
Cytat: |
kacper108 napisał/a:
flowbone napisał/a:
A tak na poważnie, to Szczepański zagrał bardzo dobrze.
Pierwszy do zmiany ponieważ? |
Nie widoczny praktycznie w ogóle, nie brał na siebie odpowiedzialności za rozgrywanie akcji. Jak dla mnie o wiele za dużo bezsensownego biegania gdzieś w okolicy rozgrywania piłki a za mało aktywnego uczestniczenia w meczu. Zdanie subiektywne i każdy może mieć inne ;)
polak_ns - Sob Mar 08, 2014 16:51
kacper108 napisał/a: | Cytat: |
kacper108 napisał/a:
flowbone napisał/a:
Nie widoczny praktycznie w ogóle, nie brał na siebie odpowiedzialności za rozgrywanie akcji. Jak dla mnie o wiele za dużo bezsensownego biegania gdzieś w okolicy rozgrywania piłki a za mało aktywnego uczestniczenia w meczu. Zdanie subiektywne i każdy może mieć inne ;) |
ale jakby w 1 połowie strzelił gola gdy miał okazję to byś się zachwycał jak zaje... zagrał ;)
Snoopi86 - Sob Mar 08, 2014 21:51
Gdyby nie Cabaj to ciężko, a straty własnym polem karnym przy próbie wyprowadzenia piłki to kryminał, tak to nie można...
KubaSSNS - Sob Mar 08, 2014 22:16
Przed meczem na rynku w Starym Sączu
http://www.youtube.com/watch?v=jL0zTxM-zVw
radziufan - Sob Mar 08, 2014 22:38
super panowie!
wborzecki@gmail.com - Nie Mar 09, 2014 01:19
REWELACJA :-))
Kmicic - Nie Mar 09, 2014 08:15
No extra! Przypominają się lata 80-te jak przyjeżdżała na mecze ekipa ze Słonecznego.
flowbone - Nie Mar 09, 2014 10:44
kacper108 napisał/a: | Cytat: |
kacper108 napisał/a:
flowbone napisał/a:
Nie widoczny praktycznie w ogóle, nie brał na siebie odpowiedzialności za rozgrywanie akcji. Jak dla mnie o wiele za dużo bezsensownego biegania gdzieś w okolicy rozgrywania piłki a za mało aktywnego uczestniczenia w meczu. Zdanie subiektywne i każdy może mieć inne ;) |
A ja powiem tak - zaliczył asystę i to się bardzo liczy. Poza tym z jakiegoś powodu on grał w I składzie. Wiadomo, przepis o młodzieżowcu. Tylko coś musi być nie tak z formą Rudolfa Urbana, że w ogóle nie wszedł z ławki. Ok, sytuacja była specyficzna, Hiszpan musiał zejść. Ale zawsze można było ustawić wyjściowy skłąd z Fabianem w napadzie i Rudim na ofensywnym pomocniku. Myślę, że trener dokonał słusznego wyboru.
Hazarr - Nie Mar 09, 2014 13:46
Co do liczby mieszkańców w Nowym Sączu to wynosi w granicach 50/55 tys. mieszkańców po ustawie "śmieciowej" i faktycznych wynikach mieszkańców z roku 2013. Liczba 75/80 to liczba zarejestrowanych, a nie przebywanych w NS. Może i o tym głośno się nie mówi.
Bianconeri - Nie Mar 09, 2014 19:42
Chyba nie uważasz śmieciowych papierków za jakiś oficjalny wyznacznik liczby mieszkańców?
jacek55 - Nie Mar 09, 2014 20:14
Panowie nie ważne czy 85tyś czy 100tyś ma Nowy Sącz mieszkańców dużo jest na emigracji ale dlaczego na trybunach jest ich coraz mniej , pogoda ,mecz w tv ,czy moda na Sandecję się skończyła nie wiem .
x_cite - Nie Mar 09, 2014 20:40
Bianconeri napisał/a: | Chyba nie uważasz śmieciowych papierków za jakiś oficjalny wyznacznik liczby mieszkańców? |
Kolego niestety to jest wyznacznik liczby mieszkańców Nowego Sącza....w każdej rodzinie, na każdej klatce w bloku, w prawie każdym domu jest ktoś kogo tu nie ma, bo pracuje za granicą ,Krakowie, Warszawie...zobacz na Millenium ilu ludzi młodych nie ma....jest ubytek i to znaczny!
Bianconeri - Nie Mar 09, 2014 20:43
No nie wydaje mi się, ale to nie czas i nie miejsce na takie rozkminki :)
nitroactive - Nie Mar 09, 2014 22:23
Będzie praca, płaca, i jako taka normalność życia, to ludzie będą chodzić na mecze. Póki co tego nie ma, za to jest spory burdel w klubie i nie tylko... i tak się to układa w całość.
|
|