|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
Kibice - Wyjazd do Zabrza !!
internacionale - Wto Wrz 01, 2009 11:06 Temat postu: Wyjazd do Zabrza !! Nie trzeba chyba nikomu przedstawiać naszego niedzielnego rywala. Wyjazd na ten mecz to rzecz prawie święta dla każdego prawdziwego kibica.
Informujemy, że jest organizowany wyjazd autokarowy na to spotkanie.
Koszt przejazdu - 30zł
Koszt biletu - 10 zł
Zapisy prowadzone będą podczas meczu Sandecja - Znicz Pruszków. (pod zegarem na stoisku z pamiątkami). Można zapisywać się także bezpośrednio na osiedlach u "malolat_19" (większość zainteresowanych będzie wiedziała do kogo się zgłosić ;) a także u mnie.
Przy zapisie wpłacamy 20 zł zaliczki, oraz podajemy imię, nazwisko, pesel. Przy zapisie każdy otrzyma już bilet na mecz !! Kolejne 20 zł dopłacamy przy wejściu do autokaru w dniu wyjazdu.
Czasu nie zostało dużo. Zapisy będą prowadzone do piątku do godziny 12:00 !! ok godziny 13:00 musimy już wysłać faksem dane wszystkich uczestników do klubu w Zabrzu.
Godzina zbiórki zostanie podana w tym miejscu ok czwartku, piątku...
ps. Bilety dzisiaj do nas dotarły...
DNL - Wto Wrz 01, 2009 11:21 Temat postu: Re: Wyjazd do Zabrza !! W srode gramy ze Zniczem, podczas meczu chyba tez bedzie mozna sie zapisac?
Tylko nie przypominajcie mi, ze na poprzedni wyjazd zapisala sie wtedy tylko 1 osoba, to zupelnie co innego. I mimo wszystko szkoda, ze zapisy tak pozno.
Aha, i przypominam, ze mecz jest 6.09 w niedziele o 18:00, wczesniej byla podawana data 5.09 i niektorym sie utrwalila.
internacionale - Wto Wrz 01, 2009 11:53
Uzupełniając powyższą informację:
- na meczu ze Zniczem Pruszków także będzie można zapisać się na wyjazd i zakupić bilet. (pod zegarem na stoisku z pamiątkami)
- osoby udające się własnym transportem, na listę także muszą się zapisać, jednak płacą tylko 10 zł (za bilet)
- biletów na miejscu w Zabrzu nie będzie można zakupić !! Każdy bilet jest numerowany i przypisany do konkretnej osoby !!
glowaBNS - Wto Wrz 01, 2009 13:43
A mam pytanie. Od jakiego wieku można jechać bez opieki?
małolat_19 - Wto Wrz 01, 2009 13:58
Informujemy również,iż kibice podróżujący własnym transportem wszyscy razem wyjeżdżaja spod hali,a także ,aby ograniczyć się na napojami wyskokowymi,albo najlepiej je sobie darować..Ochrona i zarząd w Zabrzu jest dość skrupulatny,dlatego chyba nikomu nie zależy aby spędzić weekend w ,,hotelu tymczasowym'';)..
No i co tu pisać..
WSZYSCY DO ZABRZA!!!..
YG-US - Wto Wrz 01, 2009 14:33
małolat_19 - Wto Wrz 01, 2009 15:07
Bilety już u mnie,dlatego chętni podbijać..Pasuje jak najszybciej się zapisywać,aby wiedzieć ile autokarów będziemy potrzebować..Żeby pożniej nie było płakania,że dla kogoś brakło miejsca..
YG-US - Wto Wrz 01, 2009 15:22
Dokładnie ! zapisywać sie jak najszybciej nie odkładać tego na poźniej jak sie ma czas bo potem sie zapomni albo kase przejebie!
a taki wyajzd zdaża sie rzadko i WARTO na niego jechać;) !
POZDRO
internacionale - Wto Wrz 01, 2009 16:50
Wbrew temu co wcześniej napisałem,
NIE BĘDZIE ZAPISÓW W SKLEPIE SPOŻYWCZYM DANIEL PRZY UL HUBALA !!
Na obecną chwilę można zapisywać się u małolata u mnie oraz podczas jutrzejszego meczu.
We czwartek i piątek, także będą zapisy ale jeszcze nie wiadomo gdzie...
krzysiek186 - Wto Wrz 01, 2009 21:09
Dawno nie było takiego bliskiego wyjazdu, WSZYSCY NA ŻABOLI !!
internacionale - Wto Wrz 01, 2009 21:29
Jako że wyjazd jest bliski, rywal atrakcyjny, pokaźna liczba biletów udostępniona przez gospodarzy, koszty wyjazdu relatywnie małe oraz perspektywa uzbierania dużej ilości pieniędzy w bardzo krótkim okresie czasu (pomoc naszym kolegom) - koszt wyjazdu zwiększa się o jedyne 5 zł !!
Zresztą podczas wyjazdu także będzie prowadzona zbiórka pieniędzy tak więc niech każdy kto może odmówi sobie przez ten weekend czegokolwiek, aby zaoszczędzić te kilka(naście) złotych i przeznaczy je na szczytny cel.
Z tego miejsca apeluję także do emigrantów i ludzi przebywający z dala od Nowego Sącza (niemogący wziąźć udział w meczu wyjazdowym) o jakiekolwiek wsparcie. Dobrowolne datki prosimy wpłacać na konto stowarzyszenia.
Stowarzyszenie Kibiców Sandecji
77 1940 1076 3042 1936 0000 0000
z dopiskiem: pomoc
małolat_19 - Wto Wrz 01, 2009 21:37
Pieniążki musimy uzbierać do jutra wieczór,więc czasu jest nie wiele,a każdy grosz się liczy..
SANDECJA NOWY SĄCZ-NIGDY NIE ZOSTANIESZ SAM!..
internacionale - Wto Wrz 01, 2009 21:39
małolat_19 napisał/a: | Pieniążki musimy uzbierać do jutra wieczór,więc czasu jest nie wiele,a każdy grosz się liczy..
SANDECJA NOWY SĄCZ-NIGDY NIE ZOSTANIESZ SAM!.. |
Prostuję: Do jutra wieczór byłoby najlepiej, jednak nie będzie dużej tragedi jeżeli tylko uda się uzbierać całość do soboty-niedzieli...
YG-US - Wto Wrz 01, 2009 22:13
Plakat kserowac drukować;)
misions - Wto Wrz 01, 2009 22:29
Mam pytanko u Włodka sa zapisy
internacionale - Wto Wrz 01, 2009 22:31
misions napisał/a: | Mam pytanko u Włodka sa zapisy |
nie
Kafałek - Wto Wrz 01, 2009 22:31
Ja w sprawie zapisu na wyjazd niebedzie mnie na meczu w środę. Mozna jakis kontakt najlepiej telefoniczny do osoby u ktorej morzna sie zapisac.Z gory dziekuje
KubaNS - Wto Wrz 01, 2009 22:52
Cytat: | Ja w sprawie zapisu na wyjazd niebedzie mnie na meczu w środę. Mozna jakis kontakt najlepiej telefoniczny do osoby u ktorej morzna sie zapisac.Z gory dziekuje |
Najlepiej priv do malolata ewnetualnie mozna sledzic watek i czekac na info co do zapisow czwartkowych i piatkowych.
Jeden z dwoch najblizszych wyjazdow w tej rundzie, zainteresowanie jakis czas temu bylo spore, zobaczymy jak to sie przelozy na nasza liczbe.
Przeciwnik klasa sama w sobie i jedyna chyba okazja zeby odwiedzic zabrzanski sektor gosci z Sandecja.
Zamiast sie klocic tutaj co kto i jak wypada poprostu pokazac czy "zaslugujemy na ta 1 lige czy nie" ;)
Kazdy wybierajacy sie na wlasna reke rowniez bilecik do odbioru bo na miejscu bedzie to niemozliwe.
polak_ns - Wto Wrz 01, 2009 23:22
Namawiajcie kumpli na osiedlach i drukujcie plakaty :D
YG-US - Sro Wrz 02, 2009 09:55
poprawiony
Tomko54 - Sro Wrz 02, 2009 14:01
Ja będe na tym meczu jednak najprawdopodobniej nie będe z Wami w klatce tylko z kibicami Górnika... To nie ode mnie zależy bo mój wujek jest kibicem Górnika więc do klatki nie wejdzie a ja sam nie moge wejść wiec lipa ;/ Oczywiście będe kibicował Sandecji jak sie da (jednak nie będe mógł wziąść szalika ani koszulki). Licze że Sandecja pokaże co potrafi i chociaż zremisujemy!!! Pozdro.
Łukasz - Sro Wrz 02, 2009 14:29
mam pytanie .. mam 15 lat moge sie zapisac na wyjazd?
internacionale - Sro Wrz 02, 2009 14:33
Łukasz napisał/a: | mam pytanie .. mam 15 lat moge sie zapisac na wyjazd? |
Jak masz skończone 15 lat to tak (przynajmnie w ubiegłym sezonie nie było z tym problemów)
ERNESTO - Sro Wrz 02, 2009 18:25
Tomko54 napisał/a: | Ja będe na tym meczu jednak najprawdopodobniej nie będe z Wami w klatce tylko z kibicami Górnika... To nie ode mnie zależy bo mój wujek jest kibicem Górnika więc do klatki nie wejdzie a ja sam nie moge wejść wiec lipa ;/ Oczywiście będe kibicował Sandecji jak sie da (jednak nie będe mógł wziąść szalika ani koszulki). Licze że Sandecja pokaże co potrafi i chociaż zremisujemy!!! Pozdro. |
Urzekla mnie Twoja historia
Zastanawia mnie po co takie wynurzenia ludzie pisza na forum ...
jaro_jaro - Sro Wrz 02, 2009 20:48
można wiedzieć jaka liczba osób zapisała się podczas meczu ?
Wiele osób chodziło po stadionie i pytało się gdzie można się zapisać we czwartek i piątek, więc niech ktoś poda jakieś informacje dla tych osób...
Owca - Sro Wrz 02, 2009 20:48
Panowie i panie, stadion Górnika to sanktuarium polskiej piłki nożnej. Każdy kibic powinien go odwiedzić. W niedziele nadarzy się ku temu okazja. Wszyscy do Zabrza !
Bianconeri - Sro Wrz 02, 2009 21:09
Zapisy jutro w kasach stadionu (będą specjalnie otwarte) w godzinach 17 - 19, jeśli ktoś da radę wcześniej przyjść i posiedzieć to niech da znać do Internacionale na priv
Potrzebne są również osoby na piątek i sobotę, które będą mogły posiedzieć tam i posprzedawać.
Inna forma zapisu to kontakt z osobami z forum podanymi na początku tematu.
internacionale - Sro Wrz 02, 2009 21:15
Zapisy także jutro u Michała. Można go zastać w sklepie Salamandra na ul. Jagiellońskiej 31.
Górnik_Zabrze - Sro Wrz 02, 2009 22:14
Tak gwoli ścisłości to nasze barwy to biało-niebiesko-czerwone, a nie biało-czerwono-niebieskie (tak jak na waszych grafikach i w tytule działu. :) )
Pozdrawiam i do zobaczenia w niedzielę.
x_cite - Sro Wrz 02, 2009 22:21
http://gornikzabrze.pl/in...nformacji=16687
taka ciekawostka:)
krzysiek186 - Sro Wrz 02, 2009 22:49
Gdyby ktoś się zastanawiał to kibce Jagielloni znaleźli aż 1000 powodów by jechać do Zabrza, a mieli dużo dalej ;)
KrzysieKKS - Sro Wrz 02, 2009 23:08
Nawet jest nasz regionalny akcent
204. Bo jeśli nie nazbieramy tysiąca cała kibicowska Polska będzie się z nas śmiała. Na przykład Legia
205. I Lechia
206. I Arka
...
218. I Kolejarz Stróże
:))))
Pozdrawiam
grubas_KKS - Sro Wrz 02, 2009 23:57
Kolejny wyjazd i kolejny gul... Mam nadzieję że dosyć spora liczba uzbiera się na taki wyjazd i co po niektórzy zaczną inaczej patrzeć na temat "wyjazdy" i coraz więcej osób zacznie jeździć na dalsze mecze.Pozdro dla wybierających się do Zabrza i reszty emigrantów ;)
Maerqin - Czw Wrz 03, 2009 00:05
A co Ty przywiazany tam za granica do czegos jestes? Ja lece do Polski na ten mecz i na kilka kolejnch, jaki problem wziac urlop? No chyba ze 'nie mozesz' przyleciec.(kmw...) Pozdro!
grubas_KKS - Czw Wrz 03, 2009 00:33
Nic się nie bój o mnie ja na "swój" wyjazd za Sandecję już zaklepany samolot mam.A skoro pracujesz za granicą to sam doskonale wiesz jak jest z urlopami i czasem różne rzeczy wypadają (czyt.ślub brata,Święta Bożego Narodzenia,swoje wakacje,sylwester)gdzie musisz ten urlop zarezerwować na inne dni...Pozdro
Maerqin - Czw Wrz 03, 2009 00:45
Spoko, rozumiem doskonale, nie pomyslalem o tych ''roznych rzeczach'' w tym momencie:)
spdr - Czw Wrz 03, 2009 09:49
kolejny akcent http://www.gornikforum.co...php?f=8&t=13213
internacionale - Czw Wrz 03, 2009 10:58
Przypominam miejsca gdzie będzie można zakupić bilety i zapisać się na listę !!
- Michał (można go zastać w sklepie "SALAMANDRA" - ul. Jagiellońska 31 codziennie od 10-17)
- Kasa na stadionie od ul. Killińskiego, czwartek 17-19, piątek 10-17
- osoby na osiedlach: - u mnie na Barskiej, Byczek-"piekło", Małolat-WP
- Zapisy są przedłużone do soboty do godziny 12:00 !!
- Najpóźniej w sobotę o godzinie 14:00 muszę wysłać listę do Zabrza.
- NIE BĘDZIE MOŻLIWOŚCI DOPISANIA SIĘ PO TYM TERMINIE !!
szymon_YG - Pią Wrz 04, 2009 16:11
Witam Wszystkich !!
chciałbym poinformować Was, drodzy kibice, że dzisiaj przyszły nowe Vlepki !!
Cena za komplet (6 vlepek kwadratowych + 1 podłużna) to jedynie 2,50zł !!!
Wieczorkiem wrzucę fotkę nowych vlepek.
Pierwszą okazją żeby nabyć te vlepki, będzie najbliższy mecz w Zabrzu, już w Niedziele !!
internacionale - Pią Wrz 04, 2009 16:33
WYJAZD
- zbiórka w niedzielę o godzinie 10:00 pod Halą na ul. Nadbrzeżnej
- planowana godzina wyjazdu- 11:30
- do przejechania jest 213km. Planowany czas podróży 5,5h
SKARHEAD - Pią Wrz 04, 2009 19:20
internacionale napisał/a: |
- Zapisy są przedłużone do soboty do godziny 12:00 !!b] |
czy w sobote do 12:00 w kasie klubowej taz bedzie mozna sie jeszcze zapisac ?
internacionale - Pią Wrz 04, 2009 19:21
W sobotę także można się zapisać w kasie klubowej, w godzinach od 10-12 !!
Tomek-NS1 - Pią Wrz 04, 2009 20:38
mopzemy sie umówic jeszce dzisiaj zebym sie zapisał na liste jutro nie dam rade
internacionale - Pią Wrz 04, 2009 20:56
Tomek-NS1 napisał/a: | mopzemy sie umówic jeszce dzisiaj zebym sie zapisał na liste jutro nie dam rade |
Odbierz wiadomość
KrzysieKKS - Pią Wrz 04, 2009 23:23
Ja jeszcze przypomnę że:
"- osoby udające się na wyjazd własnym transportem również proszone są o pojawienie się na miejscu zbiórki celem wspólnego wyjazdu jak i powrotu"
Owca - Sob Wrz 05, 2009 11:33
Niech każdy wyjazdowicz zabierze ze sobą barwy Sandecji w postaci szala. Myślę że nie trzeba pokazywać zdjęć innych ekip wyjazdowych i ich "ubarwienia", to na prawde daje zajebisty efekt!
Pozdro
[ Dodano: Sob Wrz 05, 2009 11:39 ]
Chcę tylko uprzedzić wpisy pt. "ja nie mam szala bo coś tam.. ", na ostatnim meczu można było zakupić najładniejszy wg mnie szal Sandecji: Soltanto. Nie ma wymówek, każdy mógł sobie pozwolić na jego zakup.
Jeszcze raz Pozdro
internacionale - Sob Wrz 05, 2009 13:20
Zapisy zakończone.
Listę właśnie przed chwilą wysłałem do Zabrza.
Do zobaczenia jutro !!
ERNESTO - Sob Wrz 05, 2009 13:36
Kazde kolejne pytanie o liczbe lub podanie liczby osob na wyjezdzie az do powrotu = usuniecie z forum.
I niewazne, ze na jakiejs relacji live napisza ile osob od nas. Tutaj do momentu powrotu liczba ma sie nie pojawic.
Ostrzegam, ze dotyczy to tez czata i shoutboxa !
Pulo - Sob Wrz 05, 2009 14:03
Może by forum w pizdu blokować dopóki cała ekipa nie wróci z wyjazdu za każdym razem. Utnie to kilka głupich pytań
fanatycznie - Sob Wrz 05, 2009 15:49
no, zamknąć forum i dać obrazek "Jesteśmy w Zabrzu ;))" u zostawić SB dla nieobecnych żeby o wynikach pisać
Owca - Nie Wrz 06, 2009 08:21
Proponuję wstawić baner "Jesteśmy w salonie Peugota". ( ;
Teraz na poważnie, niech każdy weźmie ze sobą szal. Pokażmy się w Zabrzu z dobrej strony.
Pozdro
ERNESTO - Nie Wrz 06, 2009 11:45
Zgodnie z zyczeniem wylaczona zostala mozliwosc pisania na forum. Jest dostep do czata i shoutboxa
Zasady dotyczace zachowania sie na czacie i SB podczas meczow wyjazdowych:
http://www.sandecja.pl/forum/viewtopic.php?p=27258
Bianconeri - Nie Wrz 06, 2009 19:00
A ja moge pisać:p:D
grubas_KKS - Pon Wrz 07, 2009 01:57
gr
[ Dodano: Pon Wrz 07, 2009 02:00 ]
Sprawdzałem czy można już coś pisać :D Pozdro dla obecnych w Zabrzu... na forum Górnika parę osób napisało że byliście dla Nich "egzotycznym" przeciwnikiem :O Chyba coś im się lekko poejabało =/
ERNESTO - Pon Wrz 07, 2009 02:13
grubas - po tylu lat widywania Legii, Lecha, Wisly itp na pewno dla nich bylismy egzotycznym przeciwnikiem :)
sanch3z - Pon Wrz 07, 2009 08:38
e co Ty spoko było kozacki stadion i wogole murawa haha szkoda tylko, ze nie bylo mi dane zobaczyc wiecej niz bramek wejsciowych ;] Ochrona jak najbardziej nieudolne bezmózgi (to tak naprawde łagodnie ujęte), no ale tak to jest jak sie nokautuje krzeselkiem haha....
Pozdrawiam ;]
ERNESTO - Pon Wrz 07, 2009 12:40
Ciekawostka z forum Gornika:
Cytat: | Cytat: | merlin napisał(a):
Cytat: | eddie napisał(a):Taka mała ciekawostka:
Sandecja to była Nasza zgoda !! |
Czy mógłbyś coś więcej napisać na ten temat. Jesteś kibicem starszej daty może coś pamiętasz, kiedy to było? Ile trwało? |
Było to jak zacząłem jeździć na mecze w latach 80 - tych.
W młynie wisiała czarno - biała flaga Sandecji.
Oczywiście nie brakowało pozdrowien :).
Tylko tyle pamiętam - jeśli idzie o ten epizod.
Oczywiście nikogo nie poznałem z tej ekipy bo byłem fest młody. |
Z mojej strony prosba o dementi :)
SKARHEAD - Pon Wrz 07, 2009 16:42
cos takiego, mialo miejsce
nawet na stadionie przy kilinskiego, mozna było usłyszec
...gornik....zabrze....
jako pozdrowienie...
było to lataa temu
Bianconeri - Pon Wrz 07, 2009 16:53
To chyba wszyscy ci którzy tak śpiewali wyginęli wraz z dinozaurami bo jakoś nikt nigdy o czymś takim nie wspominał ...
No chyba że to jeszcze przed latami 80 było no to może jeszcze by się i zgodził (pomijając kwestię kiedy u nas ruch kibicowski z tzw prawdziwego zdarzenia tak naprawdę zaczął działać), to może i były jakieś oznaki sympatii dla dobrze grającego Górnika Zabrze.
Jak dla mnie taki sam farmazon jak nibyzgoda z Zagłębiem Sosnowiec wymyślona przez Romana Z. na potrzeby książki ;)
hipis_np - Pon Wrz 07, 2009 17:12
Jak się prezentuje nasza oficjalna liczba wyjazdowa?
KubaNS - Pon Wrz 07, 2009 17:14
Sprzedanych biiletow dokladnie 273 szt w tym delegacje Jasla, Cracovii i Mielca.. plus kilka osob zostaje pod stadionem..
koleśw - Pon Wrz 07, 2009 17:24
w Zabrzu mają przepierdolony doping... nie ma co ukrywac...
maro - Pon Wrz 07, 2009 18:23
Bianconeri napisał/a: | To chyba wszyscy ci którzy tak śpiewali wyginęli wraz z dinozaurami bo jakoś nikt nigdy o czymś takim nie wspominał ...
No chyba że to jeszcze przed latami 80 było no to może jeszcze by się i zgodził (pomijając kwestię kiedy u nas ruch kibicowski z tzw prawdziwego zdarzenia tak naprawdę zaczął działać), to może i były jakieś oznaki sympatii dla dobrze grającego Górnika Zabrze.
Jak dla mnie taki sam farmazon jak nibyzgoda z Zagłębiem Sosnowiec wymyślona przez Romana Z. na potrzeby książki ;) |
[ Dodano: Pon Wrz 07, 2009 18:30 ]
pamiętam jak dziś w latach 80-ych pozdrowienia dla Górnika na naszym stadionie"ks ksg ks Górnik Zabrze"
wel - Pon Wrz 07, 2009 22:06
Cytat: | . plus kilka osob zostaje pod stadionem.. |
+ 1 na płycie ;)
Zapraszam do fotorelacji z wyjazdu i meczu:
http://sandecja-foto.pl/gornik-sandecja.html
Mateusz.
Maerqin - Pon Wrz 07, 2009 22:45
Wyjazd wiadomo zajebisty, chociaz liczylem na ciut "wiecej". Mam tylko pytanie do grupy osob z prawej strony sektora. Robiliscie za statystow, udawaliscie jakas "bojowke" czy 15000 osob na stadionie wprawilo was w oslupienie ze nie mogliscie spiewac jak nalezy?
nunek87 - Pon Wrz 07, 2009 22:52
no dokładnie niektórzy wyglądali tak ze jak pojechali na wyjazd to wystarczy ze postoją na stadionie jak " widły w gnoju" i to starczy ... , z co poniektórzy jak sie mówiło żeby dopingowali to sie patrzyli tak jakby ktoś im kazał robić niewiadome co
ERNESTO - Pon Wrz 07, 2009 22:52
Dzieki wel, super fotorelacja !
Czy mozna bedzie liczyc na fotorelacje z innych wyjazdow ? Czy raczej tylko okazjonalnie ?
x_cite - Wto Wrz 08, 2009 07:59
relacja rewelka:) bardzo dobre zdjęcia oddające klimat tego wyjazdu dla tych co nie byli.
jaro_jaro - Wto Wrz 08, 2009 10:55
Wyjazd na prawdę super ;);) Szkoda że wynik nie taki jak miał być... pozdro dla obecnych w Zabrzu !
ps. Zabrzański karnawał miaźdzy...
slawekns - Wto Wrz 08, 2009 14:02
Chciałbym zapytac w jakiej liczbie wsparły nas nasze zgody?
szymon_YG - Wto Wrz 08, 2009 14:03
Cracovia 6, Czarni Jasło 14 (w tym jedna dziewczyna), Korona 1, Stal Mielec 2
Pozdrawiam ;)
slawekns - Wto Wrz 08, 2009 14:19
Dzięki. :)
Pozdrawiam
Jacek94 - Wto Wrz 08, 2009 14:33
Może ktoś podać dokładna liczbę ile nas było w Zabrzu?
Nie mogę tego nigdzie znaleźć ;)
DNL - Wto Wrz 08, 2009 14:39
Jakby bylo post nad Toba pewnie tez bys nie znalazl.
Jest taka informacja na tej stronie.
AdoDC - Wto Wrz 08, 2009 14:40
acek 94: słabo szukasz ^^
odpowiedz :
KubaNS napisał/a: | Sprzedanych biiletow dokladnie 273 szt w tym delegacje Jasla, Cracovii i Mielca.. plus kilka osob zostaje pod stadionem.. |
nunek87 - Wto Wrz 08, 2009 15:21
dlaczego nikogo z Tych nie było ? grali swój mecz czy jak ?
Milosz_1910 - Wto Wrz 08, 2009 15:24
Byli w Radzionkowie z Zawiszą z tego co wiem:)
ERNESTO - Wto Wrz 08, 2009 15:39
nunek87 napisał/a: | dlaczego nikogo z Tych nie było ? grali swój mecz czy jak ? |
Patrzmy przede wszystkim na siebie.
Tyscy widocznie mieli powody by w Zabrzu sie nie pojawic.
80 osob od nich w tym czasie wspieralo Zawisze w Radzionkowie
wel - Wto Wrz 08, 2009 17:04
Sory, poleciały na serwer co nie trzeba niektóre.
Poprawione.
Mateusz.
małolat_19 - Wto Wrz 08, 2009 17:09
Własnie dobrze stwierdził koleśw..Górnik,nie Górnik,ale twarze powinny być cenzurowane..
To taka rada,pozatym fotorelacja miazga;)..
VTR - Wto Wrz 08, 2009 22:44
http://bukowa1.pl/2009/09...y-po-7-kolejce/
Jako taka ciekawostka, ogolnie zaprzestalem ten ranking sobie czytac, bo wystarczy spojrzec na nasza liczbe z Zabrza :D
ERNESTO - Wto Wrz 08, 2009 22:48
Liczba wzieta zostala chyba z forum Gornika, tam wlasnie widnialo 150 ...
VTR - Sro Wrz 09, 2009 19:20
wydaje mi sie ze mimo wszystko jesli robia taki ranking to powinni sie opierac na oficjalnych informacjach od ekipy ktora byla na wyjezdzie
Pulo - Sro Wrz 09, 2009 20:13
ten ranking i tak wygra GieKSa i tak hehe trzeba go brać z przymrużeniem oka
DNL - Sro Wrz 09, 2009 20:39
Poprawili nam liczbe na 280, jednoczesnie w tabeli nie dopisali odpowiedniej liczby punktow.
ERNESTO - Sro Wrz 09, 2009 21:36
Dodali ... mamy za pierwsza kolejke 200, za druga 330 i za trzecia 980. Srednia z tego wychodzi 503,33
fanatycznie - Sro Wrz 09, 2009 23:22
cieszmy się że największa liczba w kolejce :D
ynul - Czw Wrz 10, 2009 00:23
Witam przesyłam linka dopingu z meczu.Mam nadzieję że wrażenia z meczu w Zabrzu są ok http://www.torcida.eu/dop...ik_sandecja.php Pozdrawiam Torcida Ruda Śląska
koleśw - Czw Wrz 10, 2009 15:04
doping pierwsza klasa!!!!
|
|