Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

Kibice - Sandecja - GKS (kibicowsko)

radziufan - Nie Paź 18, 2009 19:54
Temat postu: Sandecja - GKS (kibicowsko)
Pozwoliłem sobie założyć ten temat gdyż przed nami mecz w którym musimy pokazać się godnie i chodzi mi tu zarówno o sektor F jak i sektor C gdzie bywa różnie...

Prośba niech wypowie się na ten temat ktoś bardziej kompetentny ode mnie, ale uważam że spora część chłopaków z C mogłaby przejśc na ten mecz na F co pozwoliłoby na lepszy doping. Będzie prawdopodobnie gniazdo więc myśle że wszystko wyjdzie dobrze tylko potrzeba zmobilizować ludzi.

Gieksa na bank wypełni klatke szczelnie więc my muimy im pokazać że zagłuszac to My ale nie Nas:)

style - Nie Paź 18, 2009 20:20

Pogoda ma byc ładna = komplet
Dzien i godzina tez ok
Rywal bardzo atrakcyjny
Kibice gosci = mobilizacja u nas

zwłaszcza ze po ostatnim meczu z KSZO aura bardzo dołowała tak teraz trzeba sobie przypomniec jak wygladaja u nas mecze a zwłaszcza z takimi rywalami

jeszcze zeby tylko piłkarze podkrecili atmosfere to bedzie goraco :)

Same plusy -

kazdy musi byc na meczu!

VTR - Nie Paź 18, 2009 20:23

Zajebiscie ze bedzie gniazdo :) Mysle ze to duzo pomoze :)
x_cite - Nie Paź 18, 2009 20:36

Mecz kibicowsko zapowiada się ekstraklasowo!:) Myślę, że padnie jakiś rekord na Naszym estadio - myślę tu o sektorze przyjezdnych bo o Naszych kibiców to nie ma co się martwić. Tak jak pisałem wyznacznikiem jest przeciwnik oraz miejsmy nadzieję piękna pogoda o której pisałem w innym dziale:)
misions - Nie Paź 18, 2009 22:41

Czy bedzie pogoda czy nie kazdy ma na meczu byc musi. Chlopaki nie naklaniajcie napinaczy z c na F bo kazdy wie gdzie jest młyn. Gniazdo zmobilizuje cały sektor. Mam nadzieje ze bedzie sie dzialo. Emeryci tez beda spiewali sialalalala HEJ SANDECJA :) Do zobaczenia w sobote.
ktoS - Pon Paź 19, 2009 17:27

z tymi bialymi koszulkami to moze juz lepiej poczekac na wiosne..:) bo jak zalozysz koszulke na kortke to bedziesz sie czuł jak kiszony ogorek w sloiku^_^
klap - Pon Paź 19, 2009 17:57

no niby tak ale ma pyć około 20 stopni w sobote, więc na bluze spokojnie można koszulke zapodać !!!
GoToSleep - Pon Paź 19, 2009 20:21

ja słyszałem że 13 ale zobaczymy ^^
radziufan - Pon Paź 19, 2009 20:25

a może i być z minus 5 a co to za dla nas różnica.....jedziemy z dopingiem i tyle...koniec dyskusji o pogodzie!!!!!
hinduista - Wto Paź 20, 2009 10:53

a mam pytanie, jak chcecie przywitac trenera Nawałke? mam nadzieje ze obedzie sie bez gwizdow, choc raz powinnismy go pozdrowic przed meczykiem, albo na poczatku, troche zdrowia stracil w Sandecjii. Takie jest moje zdanie. A co do meczu... to 3ba utrzymac dobra domowa passe. bo...3 punkty mieć musimy!!:D
sns1910 - Wto Paź 20, 2009 11:46

hinduista napisał/a:
a mam pytanie, jak chcecie przywitac trenera Nawałke? mam nadzieje ze obedzie sie bez gwizdow, choc raz powinnismy go pozdrowic przed meczykiem, albo na poczatku, troche zdrowia stracil w Sandecjii. Takie jest moje zdanie. A co do meczu... to 3ba utrzymac dobra domowa passe. bo...3 punkty mieć musimy!!:D

Moim zdaniem niczym szczególnym sobie nie zasłużył żeby dostać specjalne przywitanie, ale też gwizdy byłyby bezsensowne w tej sytuacji. Według mnie zwykłe brawa i tyle.

hinduista - Wto Paź 20, 2009 11:56

noo to mi wlasnie chodzilo, to byl ciezki okres dla klubu, a pozatym wielu pilkarzy z tamtego okresu bardzo cieplo mowi o swoim bylym trenerze, moze nie wszscy podziela moje zdanie, ale brawa przed meczem mu sie naleza.
KubaNS - Wto Paź 20, 2009 12:33

Na gwizdy sobie napewno nie zasluzyl. Klimat na lini trener- kibice byl mocno poprawny czy nawet to Czermno i caloksztalt pracy w Sandecji.
Proponuje jednak w tym miejscu zakonczyc temat pana Nawalki ewentualnie przeniesc sie do tematu meczowego.
Pzdr.

matiz - Wto Paź 20, 2009 15:00

Gks Katowice ponad 300 bedzie
kolafy - Wto Paź 20, 2009 15:12

Wnioskując z postu Ciebie pewnie zabraknie ;)
afim - Wto Paź 20, 2009 15:47

panowie do zobaczonka w sobote napewno sektor gosci zapelni sie szczelnie i to z nawiazka pozdrowienia z Trójkolorowych Katowic GzG !!!
matiz - Wto Paź 20, 2009 16:59

http://www.youtube.com/watch?v=FsK3W_PQ4rk
YG-US - Sro Paź 21, 2009 23:07

WSZYSCY DO MŁYNA!

czorny88 - Czw Paź 22, 2009 20:44

cos temat ucichl a mecz coraz blizej!!!
grubyy - Czw Paź 22, 2009 21:01

Lepiej, żeby tutaj było cicho a na trybunach głośno, niż na odwrót :) .
kriskks - Czw Paź 22, 2009 22:28

Ekipa z Uszwi będzie, sektor F
jaro. s - Czw Paź 22, 2009 22:33

To miło.
Pozdr. SG

By3ekns - Pią Paź 23, 2009 14:56

Każdy na to spotkanie zabiera trochę więcej pieniążków,a nawet więcej niż trochę ponieważ odwiedzi nas wielu przyjaciół...mam nadzieje ze sektor C również się dorzuci :) do jutra
Rosicki - Pią Paź 23, 2009 17:05

Na jutro pełna mobilizacja!! Jedziemy przez 90 minut z zajebistym dopingiem, jak przystało na SĄCZERSÓW!
19GKS64 - Pią Paź 23, 2009 18:50

POZDrOWIENIA OD HOPAKOW Z KATOWIC !!
KubaNS - Pią Paź 23, 2009 19:04

Cytat:
Prośba niech wypowie się na ten temat ktoś bardziej kompetentny ode mnie, ale uważam że spora część chłopaków z C mogłaby przejśc na ten mecz na F

Mysle ze 2-3 razy na runde przy okazji takich meczow jak z GKSem mozna sie pokazac i tam i pomoc w tworzeniu odpowiedniej atmosfery chociazby takiej jak na ŁKSie. Conajmniej paru forumowiczow powinno sie skusic ;) Taka opcja jest chyba najlepsza w obecnej naszej sytuacji. C sobie da rade tak czy siak
A moze "FC Krakow" tam zrobi spotkanie i nie po meczu tylko przed?;)

krzysiek186 - Pią Paź 23, 2009 19:27

Na ostatnim meczu po pierwszej bramce nasz spiker pociagnął imię strzelca bramki, i szkoda że F nie odpowiedziało. Może ustalmy że od teraz, gdy Weimer powie "Bramkę dla Sandecji strzelił Arkadiusz .... " to my "ALEKSANDER" i analogicznie w przypadku pozostałych piłkarzy.

KubaNS napisał/a:

A moze "FC Krakow" tam zrobi spotkanie i nie po meczu tylko przed?;)

Na początek, kiedy liczę że do naszej grupki dołączy pare osób więcej, nie chce zmieniać ustalonego miejsca spotkania. Cel jest inny niż robienie "porządku" na C ;)

KubaNS - Pią Paź 23, 2009 19:54

Nie zrozumielismy sie..
Mialem na mysli F i w cale nie chodzilo o robienie porzadku;)

Pzdr.

RydzSmigly - Pią Paź 23, 2009 21:23

FC Kraków... dobre Kuba;) sami rodowici krakowianie ;p
x_cite - Pią Paź 23, 2009 22:01

kriskks napisał/a:

Nie wiedziałem, że tam mamy FC!!!:) brawo chłopaki! Terytorialnie to chyba do Brzeska należycie, ale kibicowsko do Nowego Sącza!:)

Maerqin - Sob Paź 24, 2009 15:32

krzysiek186 napisał/a:
Na ostatnim meczu po pierwszej bramce nasz spiker pociagnął imię strzelca bramki, i szkoda że F nie odpowiedziało. Może ustalmy że od teraz, gdy Weimer powie "Bramkę dla Sandecji strzelił Arkadiusz .... " to my "ALEKSANDER" i analogicznie w przypadku pozostałych piłkarzy.

No, najwyzsza pora zeby cos takiego wprowadzic, efekt jest super gdy kilkaset osob(lub wieksza czesc stadionu) krzyczy nazwisko strzelca bramki a potem jeszcze nagradza go brawami. Tylko zeby Weimer nie mowil tego jak wszyscy jeszcze beda sie cieszyc i prowadzic doping bo wiadomo ze nikt nie odpowie.

radziufan - Sob Paź 24, 2009 16:59

O kurde dopiero teraz widze jaka ta oprawa byłą zajebista:) od dołu nie wyglądała tak fajnie hehehe
hanys - Sob Paź 24, 2009 17:35

niestety musze stwierdzic, ze doping dzis wg mnie byl slabiutki, poza kilkoma "wzniesieniami" szczegolnie na dwie strony czy lokomotywa to lezymy i kwiczymy

ale to tylko moja opinia

radziufan - Sob Paź 24, 2009 17:43

doping był jaki był i ja sie nie dziwie ze tak bylo bo duza czesc stoi sobie i nie spiewa...no ale to juz taki nasz Sądecki charakter chyba..na przekór
mirek678 - Sob Paź 24, 2009 17:50

Oprawa z meczu :
http://www.youtube.com/watch?v=DA32fv9CPoQ

Jam - Sob Paź 24, 2009 18:00

Naprawde oprawa bardzo fajna. Slowa uznania dla tworcow :) Doping w pierwszej polowie slaby, w drugiej juz duzo lepiej.
x_cite - Sob Paź 24, 2009 18:02

Co do kibicowania - pierwsza połowa zdecydowanie słabsza - GKS był głośniejszy - jednak 2 połowa zdecydowanie dla sektora F!:) widac było gołym okiem doszło kilkadziesiąt osób i to dało świetny efekt! Zresztą co będę pisał kto nie był ten niech żałuje!:) Dziś na pewno padł zdecydowany rekord pod względem liczby kibiców przyjezdnych! Fajnie wyglądali w tych czapkach jeden przy drugim. A prezentacja YG mistrzowska!:)))
hanys - Sob Paź 24, 2009 18:07

Oprawa fajna, az sie prosi zeby bylo piro ale niestety....

a co do dopingu to chyba faktycznie taki nasz charakter, ale coz mam nadzieje ze to sie kiedys zmieni....

K@KS - Sob Paź 24, 2009 18:46

Super II połowa, gdy sporo ludzi z C na F przyszło.
oprawa też zajebista.
GKS był natomiast najlepsza ekipą w tym sezonie przy K47, fajny efekt dały im te czapeczki.

kriskks - Sob Paź 24, 2009 20:04

x_cite napisał/a:
kriskks napisał/a:

Nie wiedziałem, że tam mamy FC!!!:) brawo chłopaki! Terytorialnie to chyba do Brzeska należycie, ale kibicowsko do Nowego Sącza!:)

Tylko terytorialnie, ale jako jedyni w okolicy zawsze za Sandecją!:) Pozdrawiam

sz3ur - Sob Paź 24, 2009 20:36

całe szczescie ze nas panowie z c wspomogli,oby to było normą,i chyba ci którzy gadali na temat chłopaków z tego sektora głupoty powinni teraz zapasc sie pod ziemie:)))
sns1910 - Sob Paź 24, 2009 22:26

Jakbyśmy zawsze trzymali takie pier**lnięcie z obu sektorów jak w pierwszych pięciu minutach to byłoby świetnie...Potem z czasem coraz gorzej, dobrze że C poratował młyn to jakoś to wyszło w II połowie. Szkoda, bo z ŁKS pokazaliśmy, że jak chcemy to potrafimy pokazać wysoki poziom, a dziś było ogólnie średnio...Na duży plus na pewno oprawa - pomysł i wykonanie rewelacja ;)
GieKSiarze.pl - Sob Paź 24, 2009 22:49

Fotogaleria z meczu jest na stronie www.GieKSiarze.pl

Zapraszamy!

piknik76 - Nie Paź 25, 2009 10:25

Jak zwykle siedziałem na sektorze C ale doping na tym sektorze z meczu na mecz robi się coraz bardziej żenujący (flaga też wstyd. Co ona wogóle przedstawia?) i na szczęscie kilka osób wpadło na pomysł żeby przejść na F i w przerwie pociągneli za sobą następnych. Moim zdaniem ktoś powinien wytłumaczyć tej starej gwardii że od połowy lat osiemdziesiątych minęło troche czasu i kibicowanie też się zmieniło.
Busta - Nie Paź 25, 2009 12:15

W połowie przeszedłem wraz z innymi z C na F i powiem tak że gdyby co poniektórzy młyna nie traktowali jak punktu widokowego i miejsca żeby pogadać z kumplami to co mecz byśmy mieli doping jak na ŁKS-ie. Nie wiem czym to idzie że się komuś nie chce pośpiewać ale stałem z kumplami trochę dalej od młynowego jechaliśmy jak zwykle na 100% ale niektórzy uważają chyba że jak młynowy nie patrzy to można odpocząć ;]. Miejmy nadzieje że jak będzie gniazdo jakość dopingu znacznie się poprawi.
małolat_19 - Nie Paź 25, 2009 13:02

Do Piknik76..

Popieram w 100%..

hanys - Nie Paź 25, 2009 13:19

Busta napisał/a:
W połowie przeszedłem wraz z innymi z C na F i powiem tak że gdyby co poniektórzy młyna nie traktowali jak punktu widokowego i miejsca żeby pogadać z kumplami to co mecz byśmy mieli doping jak na ŁKS-ie. Nie wiem czym to idzie że się komuś nie chce pośpiewać ale stałem z kumplami trochę dalej od młynowego jechaliśmy jak zwykle na 100% ale niektórzy uważają chyba że jak młynowy nie patrzy to można odpocząć ;]. Miejmy nadzieje że jak będzie gniazdo jakość dopingu znacznie się poprawi.

Miejmy nadzieje ze ludzie ku*** w koncu zmadrzeja i zaczna w koncu myslec po co przychodza na stadion w okreslone miejsce

Piknik rowniez popieram...

Rosicki - Nie Paź 25, 2009 13:46

Tak na przyszłość młynowy jest jeden i chciałbym żeby po każdej przyśpiewce 10 osób narzucało swoich pieśni ! Jeśli ktoś ma jakieś propozycję to albo przed meczem albo w przerwie podejść i powiedzieć , ale nie w trakcie trwania spotkania!!
misions - Nie Paź 25, 2009 14:18

Chłopaki zawsze jestem na F ale co do oststniego meczu pokazalismy to smiech na sali. Na poczatku meczu C napinalo sie na giekse i odwrotnie. Doping na F czym wiecej ludzi tym mniej słychac mlynowego i robi sie lipa bo ludzie zamiast spiewac to jak zwykle stoja pod flagami i pogawedki urzadzaja. Ogarnijcie to chlopaki bo naprawde bryndza wychodzi. Pamietam jak za starych czasow jak Tomek dowodzil to nawet jak bylo 50 osob na mlynie to bylo na pełnej... Pozdrowienia i jeszcze jedno moze czas zaczac juz pisac o wyjezdzie na Podbeskidzie dobrze by bylo jechac w duzej ekipie przynajmniej tak jak do zabrza
internacionale - Nie Paź 25, 2009 14:36

misions napisał/a:
... moze czas zaczac juz pisac o wyjezdzie na Podbeskidzie dobrze by bylo jechac w duzej ekipie przynajmniej tak jak do zabrza...

Z tego co wiem Podbeskidzie ma zamkniętą klatkę i w tej rundzie dostali pozwolenie z PZPN na niewpuszczanie kibiców gości.

Ale pewny na 100% nie jestem.

KubaNS - Nie Paź 25, 2009 14:45

A ja w 100% popieram szczura
Cytat:
całe szczescie ze nas panowie z c wspomogli,oby to było normą,i chyba ci którzy gadali na temat chłopaków z tego sektora głupoty powinni teraz zapasc sie pod ziemie:)))

Nie wiem co stalo sie w pierwszej polowie, mniej wiecej od 15 minuty meczu ale byla to katastrofa jakich malo. Niektorym sie chyba wydaje ze samo stanie w mlynie robi z nich szefa wszystkich szefow oraz ze historia kibicowania na Sandecji zaczela sie rowno z ich pojawieniem sie na Kilinskiego 2-3 lata temu, a wczesniej nie bylo nic i cala reszta to pikniki.
Dobrze ze w drugiej polowie Ci "mniej wazni" z sektora C, ktorzy nie mogli dluzej patrzec co robi "najwazniejszy sektor na stadionie" dodali troche zycia temu czemus co bylo w pierwszej polowie bo byla by katastrofa do kwadratu.

PS. GKS byl zdecydowanie najlepsza ekipa w tym sezonie na naszym stadionie zarowno wizualnie jak i wokalnie.

PS2. Na Podbeskidziu nie wpuszczaja zoorganizowanych grup kibicow z powodu remontu stadionu, chyba ze cos sie zmienilo.

klap - Nie Paź 25, 2009 15:15

nic sie nie zmieniło odnośnie Podbeskidzia !!! niestety a szkoda :(((
Puchu - Nie Paź 25, 2009 19:11

jak byla lokomotywa i młynowy poszedl po to zeby reszta narodu wstala i dopingowala to ktos sobie krzyknal raz kazdy sobie sam robil lokomotywe od tego jest mlynowy druga sprawa to taka ze nei ktorzy to sie lansuja na mlynie troche ludzi stoi oglada mecz reszta cos tam spiewa jak ja ide na mlyn z kolegami to nei czujemy gardla do nastepnej kolejki:) i wiele jest takich osob a u neiktorych dziala to w druga strone nei spinac sie tylko spiewac na pelnej kurw** po drugiej polwoie doping zdecydowanie lepszy. SANDECJA nadal nei pokonana u siebie ;) pozdro
RaTo - Nie Paź 25, 2009 20:00

sluchaj kolego moze i masz troche racji...ale wez tez pod uwage,ze tak jak np.wczoraj gdzie bylo u nas duzo zgod itd. ktos musial z nimi stac pogadac o tym i o tamtym by to jakos wygladalo i mialo rece i nogi a nie da sie jednoczesnie rozmawiac i dopingowac!to tylko taka moja drobna uwaga :D
x_cite - Nie Paź 25, 2009 20:10

piknik76 napisał/a:
Jak zwykle siedziałem na sektorze C ale doping na tym sektorze z meczu na mecz robi się coraz bardziej żenujący (flaga też wstyd. Co ona wogóle przedstawia?) i na szczęscie kilka osób wpadło na pomysł żeby przejść na F i w przerwie pociągneli za sobą następnych. Moim zdaniem ktoś powinien wytłumaczyć tej starej gwardii że od połowy lat osiemdziesiątych minęło troche czasu i kibicowanie też się zmieniło.

PO części masz rację. Zgodzę się z tym, że doping był bardzo słaby i nie ogarnięty na sektorze C. Dobrym posunięciem było przejście dużej grupy z C na F. A tak apropos Starej Gwardii nie tak łatwo jest urobić starszych jak młodszych;)) pzdr

misions - Nie Paź 25, 2009 20:28

RaTo napisał/a:
sluchaj kolego moze i masz troche racji...ale wez tez pod uwage,ze tak jak np.wczoraj gdzie bylo u nas duzo zgod itd. ktos musial z nimi stac pogadac o tym i o tamtym by to jakos wygladalo i mialo rece i nogi a nie da sie jednoczesnie rozmawiac i dopingowac!to tylko taka moja drobna uwaga :D
Super ze byly zgody z nami na tym meczu lecz to nikumu nie szkodzilo pogadac i zachecic chlopakow do spiewania a tak bylo nas duzo na sektorze F a spiewalo nie wielu szkoda Tylko ze te osoby co krzycza na innych teraz na pelnej.. stoja kolo mlynowego sami nie spiewa. Mam nadzieje ze to bedzie dla nas nauczka ta runda i wiosennej bedzie 100% lepiej.
sz3ur - Nie Paź 25, 2009 20:49

www.szalikowcy.com warto moze oddac glos na nasza oprawe:)
Puchu - Nie Paź 25, 2009 21:01

Rato troche racji masz ;) aleeee moglismy zachecic ich takze do dopingu zawsze to wiecej kilka gardel do zdarcia:D
berthold_ns - Nie Paź 25, 2009 22:40

Moje obserwacje po meczu z GKSą
Doping coraz gorszy.
Apel do kibicó z "C" NIE PIJCIE PRZED MECZEM!!!!!!!
Doping na ŁKSie był o wiele lepszy (po.łowa F świewała).Wydzierałem sie na całe gardło ale ludzie którzy stali obok nie śpiewali a dlaczego??Dlatego że nie znają tekstu albo gadali ze sobą o ch**j wie czym!!!!!Trzeba im prze meczem dać kartki z tekstem i pociągnąć każdy tekst 2 albo 3 razy bo nie każdy słyszy młynowego.Stałem zaraz obok młynu i wierzcie mi że ledwo słyszałem co młynowy krzyczy(czy miał megafon czy nie)
Mam nadzieję że jak będzie Flota sprężymy się wszyscyi doping będzie OK.W drugiej połowie jak część ludzi przeszło z C do F juz wyglądało to dużo lepiej.
Miałem nadzieję że pokażemy kibicom z GKSu jak dopingować swoją drużynę (ale sie pomyliłm)Nawet jak coś wychodziło to obawiam się że ledwo to słyszał sędzia liniowy nie mówiąc o reszcie ludzi:((Początek śpiewania dobry ale już każdy kolejny wers śpiewany pod nosem:(((
Miałem nadzieję że kibice z GKSu wyjadą z niesmakiem po wizycie w Nowym Sączu (wyjechali bo przegrali) ale miałem na myśli nasz doping.
Najlepiej wyszło rzucanie wydruków kasowych:))oraz transparent KILIŃSKIEGO 47 choć i tak niektórzy jęczeli że maja białe palce albo że zasłania sie im grę.LUDZIE CHCECIE SPOKOJU TO IDZCIE DO KOŚCIOŁA!!!!!!!!!
Reasumując
Doping słabiutki a miałem nadzieję że pokażemy GKSie jak dopinguje się swoją drużynę
Nawet lokomotywa nie wyglądała tak jak zawsze:((
Wk***ia mnie fakt że PZPN daje kary za to że pikłarze po meczy podchodzą do siatki i klepią piuątki kibicom(ale jak wszyscy wiemy to Państwo w Państwie)

klipol - Pon Paź 26, 2009 00:22

berthold_ns napisał/a:

Wk***ia mnie fakt że PZPN daje kary za to że pikłarze po meczy podchodzą do siatki i klepią piuątki kibicom(ale jak wszyscy wiemy to Państwo w Państwie)

Będą pieniądze w klubie to i piłkarze będą z nami piątki klepać, a na razie dziękujmy im na odległość ;)

Blendzior - Pon Paź 26, 2009 00:30

Filmiki z dopingiem kibiców Sandecji I GieKSy dostępne na stronie:

WWW.SANDECJA-FOTO.TK

jacolmc - Pon Paź 26, 2009 08:26

Były też plusy i to duże: sektorówka totalny odjazd,serpentyny też spoks,fajnie dawał ziom na bębnie.
aidos - Pon Paź 26, 2009 09:01

Sektorówka zajebista.
Serpentyny fajne, ale rzucone raz, a nie rzucane pojedynczo jeszcze przez pare minut.
Chociaż tak dla laika i widza to na serpentyny powinien być wybrany jakiś dobry moment (bramka?) a tak to trochę ni w ch.. ni w oko.

A z "A" dało się słyszeć iż na taką flagę to wartało "im" rzucić piątke do puszki. ale później, że za bezsęsowne przedłuzanie to nic dziś nie dostaną.

Owca - Pon Paź 26, 2009 14:13

aidos napisał/a:

A z "A" dało się słyszeć iż na taką flagę to wartało "im" rzucić piątke do puszki. ale później, że za bezsęsowne przedłuzanie to nic dziś nie dostaną.

Nie da się dogodzić każdemu i dzięki za każdą złotówkę wrzuconą do puszki :D

Szkoda że nie mogłem być na tym meczu.. /;

kls86 - Wto Paź 27, 2009 12:20

http://vimeo.com/7271734
jaro. s - Wto Paź 27, 2009 22:27

Witam wszystkich.
Jeśli chodzi o mecz, wynik i oprawę- to super. Doping poza pierwszymi 10 minutami(zajebiście młynek i sektor C), do końca I połowy- wstyd. Fakt, iz posiłki od nas (C)- uratowały pod tym względem II połówkę. Powiem wszystkim którzy psioczą na C, bez żadnego napinania- nigdy na Sandecji nie było tak dobrze, że doping prowadzi nie tylko "obecna ekipa kibicowska" ale jeszcze goście którzy "mają już trochę lat ...." i dodatkowo nie wstydzą się dopingować- od zawsze swojego klubu.
Osobiście jestem zdania i będziemy starali się doprowadzić do tego- aby pełnoletnia młodzież na stałe zawitała z C na F- tam ich miejsce. Pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibiców naszej "Starej Damy". SG

Busta - Sro Paź 28, 2009 00:09

Cytat:
Osobiście jestem zdania i będziemy starali się doprowadzić do tego- aby pełnoletnia młodzież na stałe zawitała z C na F- tam ich miejsce.

Jestem jak najbardziej za! Na C wielu chłopaków rwie się do dopingu i wielu z nich brało udział w ostatnim "przemarszu" na F, może dzięki temu zobaczyli że na młynie nie jest tak źle a ludzie tam nie gryzą ;]. Więc może jest szansa że poczują że ten sektor jest dla nich najlepszym miejscem na stadionie. A chłopaków z młyna wstydzących się dopingu i śpiewających od czasu do czasu zapraszam na C tam goście z SG pokażą wam kawałek dobrego dopingu - oczywiści jeżeli będą w dobrej dyspozycji ;].

Pozdro dla wszystkich zdzierających gardła. A i kiedy nowa flaga na C na którą składka była parę kolejek temu%? ;] Pozdro SG

hanys - Sro Paź 28, 2009 07:59

tylko zeby jeszcze SG poprawila swoja flage bo wyglada bardzo ale to bardzo chujowo.... az wstyd
fanatycznie - Sro Paź 28, 2009 10:27

kls86 - Sro Paź 28, 2009 10:55

fanatycznie napisał/a:

Jak byś popatrzył 4 posty wyżej to jest już ten link.

Masahiko - Sro Paź 28, 2009 11:33

Busta napisał/a:
goście z SG pokażą wam kawałek dobrego dopingu - oczywiści jeżeli będą w dobrej dyspozycji ;].

Proponuję zacząć od mniejszej ilości alkoholu przed meczem :)

VTR - Sro Paź 28, 2009 19:16

Panowie proponuje zaglosowac na nasza oprawe na www.szalikowcy.com , bo utracilismy 1 miejsce na rzecz naszych przyjaciol z Tychów ;)
xhy - Sro Paź 28, 2009 19:46

Cytat:
A i kiedy nowa flaga na C na którą składka była parę kolejek temu%? ;] Pozdro SG

Nie jestem do końca pewny ale ta składka to była na ta flagę która jest aktualnie wywieszana

Masahiko - Sro Paź 28, 2009 21:46

Czyli jednym słowem Panowie SG zrobili zrzutę na coś co już było, a za zebrane pieniądze najprawdopodobniej kupili kilka zgrzewek dobrego browara?
Bianconeri - Sro Paź 28, 2009 22:01

Co poniektórzy zamiast wypisywać farmazony na internecie niech lepiej zadzwonią albo podejdą na meczu do właściwej osoby to na pewno uzyskają odpowiednie informacje.
Nie siejcie zamętu na forum ...

jacekns - Sro Paź 28, 2009 22:07

Masahiko napisał/a:
Czyli jednym słowem Panowie SG zrobili zrzutę na coś co już było, a za zebrane pieniądze najprawdopodobniej kupili kilka zgrzewek dobrego browara?

Podejdź na meczu pod tę flagę to Ci wszystko wytłumaczę, lub jeżeli chcesz wiedzieć na ten temat więcej i wcześniej, to napisz mi PW.

Masahiko - Sro Paź 28, 2009 22:28

Nie interesuję mnie to. Nie wrzucałem do tej czapki (o ile się nie mylę), ale trochę mnie to rozbawiło :)
Busta - Czw Paź 29, 2009 19:20

Cytat:
Nie jestem do końca pewny ale ta składka to była na ta flagę która jest aktualnie wywieszana

Na pewno nie bo flaga już wisiała jak rzucaliśmy drobiazgami do czapeczki ;]. Mam nadzieje że wkrótce pojawi się kozacka flaga i co poniektórzy przestaną głupio dogadywać podczas jakiejś składki że to pewnie na browar i pizze. Gdyby takie podejście miał każdy to nie było by oprav i podobnych rzeczy. Pozdro dla normalnych

rudeboyz - Czw Paź 29, 2009 19:34

Busta napisał/a:
Cytat:

Na pewno nie bo flaga już wisiała jak rzucaliśmy drobiazgami do czapeczki ;]. Mam nadzieje że wkrótce pojawi się kozacka flaga i co poniektórzy przestaną głupio dogadywać podczas jakiejś składki że to pewnie na browar i pizze. Gdyby takie podejście miał każdy to nie było by oprav i podobnych rzeczy. Pozdro dla normalnych

najpierw byla flaga(mlody Pt. zaplacil z wlasnej kieszeni) a potem zbierał na nia pieniadze,calosci nie zebrał i sporo dopłacił z wlasnej kieszeni...i bardzo prosze zanim zaczniecie rzucac jakies podejrzenia na kogos,jakies dziwne insynuacje itp..po prostu zapytajcie tego co zbieral a na pewno wam udzieli stosownej odpowiedzi.a tak na marginesie to po zrzutce na flage kolo tej wlasnie flagi byly liczone publicznie pieniadze z ,,czapeczki"...

[ Dodano: Czw Paź 29, 2009 19:36 ]
Masahiko napisał/a:
Nie interesuję mnie to. Nie wrzucałem do tej czapki (o ile się nie mylę), ale trochę mnie to rozbawiło :)

jak ci to nie interesuje to nie majac kompletu informacji,nie wyrazaj swojej opini,bo oczerniasz w ten sposob kogos.mozesz ja wysmiewac,nabijac sie, twoje prawo..ale nie zarzucaj oszustwa,to kwestia kultury

Masahiko - Czw Paź 29, 2009 21:46

Tutaj również chciałem przeprosić za posądzenie o kradzież.
mirek678 - Pią Paź 30, 2009 08:49

hmm tak się przyglądam waszym wpisom i powiem tak byłem na tym meczu i na sektorze C podczas zbiórki i trzeba było powiedzieć "zbieramy na flagę która wisi" a nie jak to było na meczu mówić "zbieramy na jeszcze jedną nową flagę " :) to tak ode mnie na przyszłość :) bo o to wszystkim chodzi że tak to zostało przedstawione wtedy na meczu pozdro
rudeboyz - Pią Paź 30, 2009 09:25

mirek678 napisał/a:
hmm tak się przyglądam waszym wpisom i powiem tak byłem na tym meczu i na sektorze C podczas zbiórki i trzeba było powiedzieć "zbieramy na flagę która wisi" a nie jak to było na meczu mówić "zbieramy na jeszcze jedną nową flagę " :) to tak ode mnie na przyszłość :) bo o to wszystkim chodzi że tak to zostało przedstawione wtedy na meczu pozdro

nie przypominam sobie aby ktos mówil ze ,,zbieramy na jeszcze jedna flage", ,,czapeczka w obrót" poszla z haslem ,,zbieramy na flage",a skoro wczesniej flagi nie bylo,i nagle sie ,,pojawila",to bylo oczywiste ze chodzi o ta wlasnie flage,i nikomu nie przyszlo do glowy zeby to dokladniej tlumaczyc. aczkolwiek jak chodziła po trybunie czapeczka to pewnie działalo to troche na zasadzie,,gluchego telefonu" wiec byc moze jak doszla w bardziej oddalone od ,,dołu" miejsca sektoru to mogla dojsc z innym ,,hasłem"

aha,zaraz malkontenci zaczna mowic ze ,,czapeczka chodzila"kilka razy wiec pewnie tam byla masa kasy i to nie na ta flage co wisiala,ale na nastepna i jeszcze jedna i w ogole na pelne oflagowanie sektora ,,C"...To niestety ,,czapeczka" owszem byla w ruchu kilka razy(bodajże trzy),dlatego ze iż za kazdym brakowało pieniedzy na to zeby zaplacic calosc...,,czapeczka"poszla by pewnie jeszcze czwarty raz w obrót" ale Młody Pt.stwiedził ze róznice zapłaci ze swojej kieszeni.

i zakończmy tą zbedna dyskusje,bo jest ona zwyczajnie śmieszna...kazdy ma prawo do watpliwosci,kazdy ma prawo do niewiedzy..i szkoda tylko ze zamiast wyjasniać swoje watpliwosci bezpośredno na meczu i uzyskac odpowiedz na nurtujace nas pytania wprost od osoby zajmujacej sie tym,to pojawiaja sie one tutaj,na forum w postaci konkretnie sformulowanych zarzutów

maciekks1910 - Pią Paź 30, 2009 09:47

dobra ku*** skończcie już bo to nie jest temat dotyczący "flagi" tylko meczu z Gieksą który się skończył prawie tydzień temu.. Zamknąć to w pizdu
hanys - Pią Paź 30, 2009 11:15

maciekks1910 napisał/a:
dobra ku*** skończcie już bo to nie jest temat dotyczący "flagi" tylko meczu z Gieksą który się skończył prawie tydzień temu.. Zamknąć to w pizdu

I na tym możemy zakonczyc temat tego meczu....