Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

KKS Sandecja Nowy Sącz - PP: Sandecja - Flota Świnoujście

radziufan - Wto Sie 13, 2013 07:32
Temat postu: PP: Sandecja - Flota Świnoujście
mecz 1/16 PP juz w sobotę o godzienie 18

temat sportowy

KrzysieKKS - Wto Sie 13, 2013 08:51

WOJNA !
klaun1910 - Wto Sie 13, 2013 10:38

bilety w "normalnych" cenach?
x_cite - Wto Sie 13, 2013 11:01

powinna być promocja pod nazwą "BRAMY OTWARTE" czyli wejście za free :D
Kmicic - Wto Sie 13, 2013 11:16

x_cite napisał/a:
powinna być promocja pod nazwą "BRAMY OTWARTE" czyli wejście za free :D

No. I jeszcze pierwsze trzy tysiące kibiców po darmowym kuflu piwa:D

KrzysieKKS - Wto Sie 13, 2013 12:12

Nie ma biletów bo nikt na ten mecz sie nie wybiera;)
matys5392 - Wto Sie 13, 2013 15:07

KrzysieKKS napisał/a:
Nie ma biletów bo nikt na ten mecz sie nie wybiera;)

Gdybym mogł,to dałbym "LUBIE TO" :)

Skoro to temat sportowy,to napisze,że.. sensacyjnie wygramy 1:0 i kolejnym przeciwnikiem będzie Widzew.

1910... - Wto Sie 13, 2013 15:15

Stawiam na skromne 1-0 dla Sandecji tylko dlatego ,że ze Świnoujścia do Sącza jest bardzo daleka droga. Nie wiem czy dalej jest protest ale ja na mecz idę . Pokażmy nowemu trenerowi ,że to był strajk a z dopingiem nie jest tak źle. Z drugiej strony jak nie będziemy chodzić to będą się starać robić coś dla kibiców.
Kmicic - Wto Sie 13, 2013 15:21

Cytat:
Skoro to temat sportowy,to napisze,że.. sensacyjnie wygramy 1:0 i kolejnym przeciwnikiem będzie Widzew.

Albo Ursus. Też sensacyjnie. Flota ligę zaczęła jak zwykle nieźle, ale w PP nawet tak słabi jak w tej chwili nasi kopacze mogą ich przejść. No ale kto to będzie widział?;)

KKS_FAN - Wto Sie 13, 2013 16:30

1910... napisał/a:
Stawiam na skromne 1-0 dla Sandecji tylko dlatego ,że ze Świnoujścia do Sącza jest bardzo daleka droga. Nie wiem czy dalej jest protest ale ja na mecz idę . Pokażmy nowemu trenerowi ,że to był strajk a z dopingiem nie jest tak źle. Z drugiej strony jak nie będziemy chodzić to będą się starać robić coś dla kibiców.

a co mają do tego kilometry ??
napisz jeszcze, że Brzesko wygrało z nami tylko dlatego bo jest niecałe 50 km od nas..

Flota pokazała choćby w ostatnim meczu , który rozgrywali na Kilińskiego (0:2), że w Nowym Sączu potrafią grać..

SączerS - Wto Sie 13, 2013 16:52

odpuszczamy ligę bo idziemy na europejskie puchary ! :)
internacionale - Wto Sie 13, 2013 19:59

1910... napisał/a:
Z drugiej strony jak nie będziemy chodzić to będą się starać robić coś dla kibiców.

Obawiam się że w klubie o proteście nikt nic nie wie....

rudeboyz - Wto Sie 13, 2013 20:11

1910... napisał/a:

Zamknij się...

Sądeczanin - Wto Sie 13, 2013 20:26

internacionale napisał/a:
1910... napisał/a:
Z drugiej strony jak nie będziemy chodzić to będą się starać robić coś dla kibiców.

a może się mylisz... ? :) Mam nadzieje że " Ci w klubie" zobaczą jeszcze bardziej puste trybuny niż na meczu z Miedzią... A więc kolego 1910... TAK PROTEST TRWA NADAL i nikogo z nas tam nie będzie pozdrawiam :)

www.megachem.pl - Wto Sie 13, 2013 21:05

Może list otwarty do zarządu, gdzie wyszczególnione były by postulaty. To przy okazji trafi do pismaków.
x_cite - Wto Sie 13, 2013 21:11

1910... napisał/a:

A od czego mamy Ciebie?? :) Biuro prasowe jak sama nazwa wskazuje ma informować...zarówno media jak i zarząd...

KrzysieKKS - Wto Sie 13, 2013 21:30

Skoro nie wiedzą... to tylko potwierdza gdzie mają swoich kibiców... w dupie.

Zresztą panika związana z projektem "stadionu" to skąd się wzieła ? tak sami z siebie ? yyy... Jasne... najlepiej palić głupa całe życie...

internacionale - Wto Sie 13, 2013 22:07

x_cite napisał/a:
1910... napisał/a:

A od czego mamy Ciebie?? :) Biuro prasowe jak sama nazwa wskazuje ma informować...zarówno media jak i zarząd...

Ja swoje uwagi przekazałem wczoraj, i o ile w w sekretariacie o proteście Panie zostały poinformowane to obawiam się, że władza nie ma o nim pojęcia.

nitroactive - Wto Sie 13, 2013 22:21

No jak w klubie nawet komunikacja między ludzka nie działa, to to już... to już sam nie wiem co to jest.
A "władza" w ogóle rozmawia z kimś z klubu, spoza "zarządu" (chociaż o pogodzie,) czy są jedynie atrapą?

Kmicic - Sro Sie 14, 2013 07:09

Stado średnio zdolnych szympansów by się domyśliło że coś jest nie tak, ale nie nasz zarząd. Ich wzrok nie sięga poza czubki nosów i ich własne interesy są ważniejsze niż jakiś tam bojkot.
radziufan - Sro Sie 14, 2013 13:15

nieoficjalnie:
Normalny bilet - 10 zł,
dla aktualnych karnetowiczów - 5 zł,
jesli ktoś miał karnet na rundę wiosenną zeszłego sezonu (nie bylo meczu z ŁKS) to wchodzi za darmo
przedsprzedaż będzie cały piątek od 8 do 16 a w sobote kasy czynne od 14

KrzysieKKS - Sro Sie 14, 2013 14:25

Widze ża Radziu prowadzisz protest przeciwko protestowi :D ssuuuuuper :)))))))))
radziufan - Sro Sie 14, 2013 14:51

hehe no tak to może wyglądać;) skoro jest to tak niedozwolone to trzeba było temat zblokować, skoro nie to udzielam tylko informacji które posiadam :D
KrzysieKKS - Sro Sie 14, 2013 15:01

Na Twoje szczęście a moje nieszczęście moja władza tutaj nie sięga :D(zresztą to też na pewno przemyślałeś że w tym dziale nie mam władzy !! :D )więc póki co możesz spać spokojnie ale... nie znasz dnia ani godziny :D

Udzielasz informacji ?:D taaaaa... uprzejmie donosze... :D wyszło szydło z worka ! I pewnie jak Michał nie sprzedałeś ale powiedziałeś jak było ? :D Skandal za skandalem ! :D

Bianconeri - Sro Sie 14, 2013 15:03

Nie sprzedał tylko powiedział jak było :D:D
KrzysieKKS - Sro Sie 14, 2013 15:06

Hahaha zostałeś doszczętnie rozkminiony ! :D
wborzecki@gmail.com - Sro Sie 14, 2013 16:06

NA STOS
KUMA RADKA
ŁAMISTRAJKA NA STOS :-))
ALBO HUMANITARNIE ZGILOTYNUJMY TAK DLA PRZYKŁADU :-D:-D

Kazek G f H - Sro Sie 14, 2013 19:20

Zawsze jakiś orzeszek się znajdzie :)
radziufan - Sro Sie 14, 2013 19:40

rodzynek jak juz coś :D
internacionale - Sro Sie 14, 2013 20:56

Bilety, informacja oficjalna:
http://www.sandecja.com.p...scie_bilety.htm

hanys - Sro Sie 14, 2013 21:38

MORD :)
Rummek - Sro Sie 14, 2013 23:45

wborzecki@gmail.com napisał/a:
NA STOS
KUMA RADKA
ŁAMISTRAJKA NA STOS :-))
ALBO HUMANITARNIE ZGILOTYNUJMY TAK DLA PRZYKŁADU :-D:-D

Włodziu? mam nadzieję, że żartujesz bo jeszcze ktoś z młodzieży weźmie to na serio i będzie dramat.
Powiem coś co pewnie Wam się nie bedzie podobało ale uważam, że na mecze nie chodzi się ani "dla" ani "przeciw" zarządowi tylko dlatego że lubi sie pilkę i chce się obejrzeć mecz. W każdym innym wypadku pójście na mecz nijak ma się do normalnych przesłanek pójścia na mecz. Chodzę na mecze od zawsze i mam gdzieś protesty przeciwko Tuskowi, Kaczynskiemu czy w ramach popierania chorych jak Macierewicz albo tych co podpalają stadiony. Mecz to mecz i adrenalinka i to wystarczy żeby kupić bilet!

wborzecki@gmail.com - Czw Sie 15, 2013 02:17

RUMMEK SIĘ ZDECYDUJ ALBO JESTEM PANEM BORZĘCKIM ALBO WŁODZIU :-)) BO ZACIEMNIASZ MEDIALNY PRZEKAZ :-) :-DD
:)) no tak co bym nie napisał TO POLITYKA :-D:-D
I TAK NASZ ZACNY KUM RADOSŁAW AWANSOWAŁ DO PANTEONU SŁAW

ps.
JEST WIELE PODZBIORÓW tj. rodzina,przyjaciele,koledzy,historia,meczyk,rugby,polityka itd.
ALE ZBIÓR JEST JEDEN I NAZYWA SIĘ POLSKA!! :-))
I MY WSZYSCY MUSIMY O TYM PAMIĘTAĆ!!!

radziufan - Czw Sie 15, 2013 08:52

wborzecki@gmail.com napisał/a:

I TAK NASZ ZACNY KUM RADOSŁAW AWANSOWAŁ DO PANTEONU SŁAW

duma mnie rozpiera :D

Kazek G f H - Czw Sie 15, 2013 08:53

Każdy ma swoje własne sumienie, i swoje własne poglądy, ok ja to rozumiem.

Ja nie przyjdę, bo szkoda mi dawać kasę komuś, kto nie traktuje mnie poważnie i robi sobie w żywe oczy jaja. Klub to historia, tradycja i przede wszystkim kibice, BEZ NAS SANDECJA nie istnieje. Dla jednych Sandecja to tylko piłka, dla drugich część życia, pasja, a wręcz religia. Jeżeli ktoś nie rozumie dlaczego ten protest jest, jaki ma cel to już trudno, do każdego to niestety nie dotrze.

rudeboyz - Czw Sie 15, 2013 09:06

Rummek napisał/a:

Powiem coś co pewnie Wam się nie bedzie podobało ale uważam, że na mecze nie chodzi się ani "dla" ani "przeciw" zarządowi tylko dlatego że lubi sie pilkę i chce się obejrzeć mecz. W każdym innym wypadku pójście na mecz nijak ma się do normalnych przesłanek pójścia na mecz.

Super,w pobliżu znajdziesz jeszcze Stróże i Limanową,założ szaliczki tych klubów i milej zabawy.Z Twojego posta wynika że jestes fanem piłki kopanej,a my jesteśmy kibicami Sandecji i dla większości z nas na mecze się chodzi dla ukochanego klubu..a z racji tego że kochamy ten klub to nie będziemy tolerować jawnej patologi która się dzieje w tym klubie.
Własnie dla dobra tego klubu, i to trzeba jasno pokazać...
A Sandecja to nie Danek,Leśniak,Nowak czy cholera wie jeszcze kto, tylko my..Byliśmy na K47 jak ich nie jeszcze nie było,i będziemy jak ich już nie będzie.

Rummek napisał/a:
Chodzę na mecze od zawsze i mam gdzieś protesty przeciwko Tuskowi, Kaczynskiemu czy w ramach popierania chorych jak Macierewicz albo tych co podpalają stadiony. Mecz to mecz i adrenalinka i to wystarczy żeby kupić bilet!

O czym Ty w ogóle piszesz?jakie protesty przeciwko Tuskom i innym,jakie podpalenia stadionów?
Co Ty bredzisz?

radziufan - Czw Sie 15, 2013 11:43

Kazek G f H napisał/a:
Każdy ma swoje własne sumienie, i swoje własne poglądy, ok ja to rozumiem.

Ja nie przyjdę, bo szkoda mi dawać kasę komuś, kto nie traktuje mnie poważnie i robi sobie w żywe oczy jaja. Klub to historia, tradycja i przede wszystkim kibice, BEZ NAS SANDECJA nie istnieje. Dla jednych Sandecja to tylko piłka, dla drugich część życia, pasja, a wręcz religia. Jeżeli ktoś nie rozumie dlaczego ten protest jest, jaki ma cel to już trudno, do każdego to niestety nie dotrze.

a ja przyjdę bo mam wejście za darmo gdyz byłem "szczęśliwym" posiadaczem karnetu na ubiegły sezon....poza tym nie miałem jeszcze "przyjemności" obejrzenia naszych Galacticos w akcji w tym sezonie więc jako niewierny Tomasz muszę zobaczyć żeby uwierzyć:D
Żeby była jasnośc protest w pełni popieram, źle się dzieje w Naszym klubie.
Zresztą nie wydaje mi sie żebym musiał się komukolwiek z czegokolwiek tłumaczyc :D

Kazek G f H - Czw Sie 15, 2013 13:02

No niby nie musisz ale swoją postawą nie pomagasz w tym aby ten protest osiągnął jakiś skutek. Ale cóż.
rudeboyz - Czw Sie 15, 2013 13:13

Każdy ma prawo iść na mecz,lub po prostu odpuścić i nikt nikomu nie musi się tłumaczyć ...ale nie bardzo widzę sens w informowaniu o tym na forum.
www.megachem.pl - Czw Sie 15, 2013 16:33

Szczerze, to ten protest zaczyna wyglądać groteskowo. Albo wszyscy ściśniemy się za jaja i walczymy o lepsze jutro naszego klubu, albo po 2-3 meczach wszyscy zaczną chodzić na mecze i tyle. Moim zdaniem potrzeba jasnego sygnału dla zarządu i reszty kibiców. Bo na razie, to wygląda bez ładu i składu. Jakiś transparent przed stadionem, jakieś postulaty zmian itp. Bo tak jak to teraz wygląda, to nic nie osiągniemy. Trochę szumu medialnego też nie zaszkodzi. Teraz mają nas w dupie i nic się nie zmienia.
xXkosiarzXx - Czw Sie 15, 2013 18:41

www.megachem.pl napisał/a:
Albo wszyscy ściśniemy się za jaja i walczymy o lepsze jutro naszego klubu, albo po 2-3 meczach wszyscy zaczną chodzić na mecze i tyle. Moim zdaniem potrzeba jasnego sygnału dla zarządu i reszty kibiców. Bo na razie, to wygląda bez ładu i składu. Jakiś transparent przed stadionem, jakieś postulaty zmian itp. .

dokładnie! Mimo że uważam za słuszne stwierdzenie 'kto chce iść na mecz niech idzie' to jednak w tym momencie w 100% zgadzam sie z przedmowca, w klubie sobie z nas kpia i musimy coś z tym zrobić, a jeśli jeden, drugi, pięćsetny piknik stwierdzi że i tak pójdzie mecz zobaczyć to zarząd będzie miał w dupie nasz protest. Doping i atmosferę mają gdzieś, ważne że przyjdzie nieswiadomy tłum i zabuli za bilety. Tym bardziej śmieją nam sie w twarz rzucając zrobiony na kolanie projekt trybuny na 'odczep sie' który i tak nie będzie zrealizowany, ale połowa ludzi da sie omamić i nagle ucichnie sprawa sektora gości bo ludzie powiedzą 'czego oni wymagają przecież będzie nowa trybuna'. A chodząc na mecze podczas protestu pokazujemy naszemu szanownemu zarządowi że kasę z biletów na wydatki własne i dalsze pogrążanie naszego ukochanego klubu będą mieć

popieram pomysł z transparentem przed stadionem !

jestem bardzo zielony w tych sprawach ale wydaje sie że zarząd sie musi czasem spotkać więc niech Wparuje tam nasza delegacja albo poprostu niech zbierze sie te 50 osób którym zależy z transparentem i wykrzyczy prezesom co o nich mysli i ze mamy juz tego dość i nie pozwolimy żeby niszczyli nasz klub!
Jeszcze SANDECJA nie zginęła póki MY żyjemy
bo SANDECJA to MY a nie danek nowak czy leśniak

matys5392 - Czw Sie 15, 2013 22:35

Podpisuje się pod ostatnimi postami obiema rękami!

Jak to swego czasu krzyczał Staruch na Żylecie: "Nie ma ku*** równych i równiejszych!". Więc albo wszyscy sie ogarniamy i jedziemy w 100% z protestem albo dajemy sobie siana,bo szkoda się kompromitować.

A skoro nie wszyscy chcą sobie odpuścić chodzenie na mecze,to moze wymyślmy coś innego? Jakiś wjazd na trening w obecności ktoregos z panów prezesów?

mirek678 - Pią Sie 16, 2013 00:10

Mnie też to wqrwia powoli ... albo jeden za wszystkich wszyscy za jednego albo nic z tego nie będzie ... bo lamentują ja lobię piłkę ja nie będę protestował przeciw temu tamtemu... masakra jakaś się zrobiła... a ja kupiłem karnet i h nie chodzę ...tyle w temacie
mirek678 - Pią Sie 16, 2013 00:10

PS. nie robimy tego na dobre klubowi teraz ale by w przyszłości nie dochodziło do takich patologi jak teraz
tom71 - Pią Sie 16, 2013 00:22

Ja pójdę na na mecz pod warunkiem że ci co też idą zrobią mi loda.
Ośmieszacie kiboli Sandecji,idźcie ale nie chwalcie się tym bo to nie powód do dumy.

nitroactive - Pią Sie 16, 2013 00:37

Nie wiem czy to coś da, i miałem się nie wypowiadać w tematach kibicowskich, ale popieram idee. Może gdy zrobi się szum w okół tego burdlu, to ktoś się zastanowi...
Mrozu - Pią Sie 16, 2013 15:16

Powiem tak za małolata chodziłem na mecze, czasami jakis wyjazd się trafił ... teraz przyjeżdzając na urlop do Polski miałem nadzieje na oglądnięcie kilku meczów u Siebie . Ale skoro ogarnięci kibice nie wchodzą ja dostosuje sie i też nie wchodze na stadion... jednakże Ci Janusze którzy będą chcieli to wejdą i nikt z Nas tego nie powstrzyma... Przyłączam sie do pomysłu z transparentem przed stadionem inicjatywa dobra... moze i prowadzenie dopingu z poza stadionu było by niezłym rozwiązaniem
xXkosiarzXx - Pią Sie 16, 2013 19:05

Mrozu napisał/a:
Przyłączam sie do pomysłu z transparentem przed stadionem inicjatywa dobra... moze i prowadzenie dopingu z poza stadionu było by niezłym rozwiązaniem

Pomysł z dopingiem spoza stadionu świetny, byle wszyscy sie zebrali na 24 na 19 na mecz z Arka bo na jutro bez szans

Sądeczanin - Pią Sie 16, 2013 22:37

Gdy na Kilińskiego rozgrywany będzie mecz z Arką my wspieramy braci z Mielca w Krakowie .
flowbone - Sob Sie 17, 2013 08:02

Dla tych, którzy wolą poczytać o meczu niż o sprawach kibicowskich:

http://www.sportowefakty....ota-swinoujscie

szymon_YG - Sob Sie 17, 2013 12:07

znając życie za bardzo nie pośpiewamy spod stadionu, bo zawsze utrudnia to policja (nielegalne zgromadzenie, zakłócanie porządku publicznego itp).

dlatego wszyscy lecimy do Krakowa na mecz Garbarnia - STAL Mielec

matys5392 - Sob Sie 17, 2013 13:20

Mimo,że na stadion dzisiaj się nie wybieram,to pokuszę się o poruszenie tematu typowo piłkarskiego :)

Zastanawiam się,czego mozemy się spodziewać po tej dzisiejszej Sandecji...
Kilka tygodni temu trener Hajdo mowił,ze na efekty jego pracy trzeba będzie poczekac kilka kolejek.Dwa pierwsze mecze były tragiczne,natomiast z Miedzią wyglądało to juz dośc dobrze. Czy dzisiaj bedzie jeszcze lepiej? Moze ten zespoł z meczu na mecz bardzooo powoli się rozkręcał? Co dzisiaj wymyślił trener Kuźma?

Dzisiejszy skład widziałbym następująco:

-----------------------Cabaj-----------------------
Makuch------Petran-------Czarnecki------Mójta
Bębenek---Grzeszczyk---Szczepański---Certik
--------------Badaljan-----Giel---------------------

Trener ma bardzo ograniczone pole manewru.Kontuzjowany jest Kosiorowski,więc jego miejsce zajmie najprawdopodobniej słabiutki Certik. Tragicznie wygląda nasz środek pola.Grzeczyk i Szczepański,w rezerwie zostaje jeszcze Ukrainiec Tistyk i to w zasadzie tyle. Szczerze liczę na Ormianina w ataku. Kiedy jak nie w takim meczu dać mu szansę od poczatku?

1910... - Sob Sie 17, 2013 13:59

Ormianin i Ukrainiec nie wystapia w meczu z flota bo nie maja certyfikatu
Mateusz1234 - Sob Sie 17, 2013 19:49

Wygrywamy 4:2 a tu grobowa cisza :)
Wojna - Sob Sie 17, 2013 20:20

Bo teraz czeka na nas mecz z Ursusem i będzie koniec ciszy
kibicKKS - Sob Sie 17, 2013 20:25

Mateusz1234 napisał/a:

Bo wygrana ani na trochę nie zmienia burdelu panującego w klubie, więc trudno żeby skakać z radości...

1910... - Sob Sie 17, 2013 21:09

Ale zmienia jakość gry. 4-2 a oprócz tego słupek i poprzeczka. Bardzo dobre stałe fragmenty gry po których padły 3 bramki. Ale jeśli chodzi o sprawy organizacyjne to masz rację. Sam Łukasz Grzeszczyk w wywiadzie dla Sądeckiego Podcastu Sportowego to podkreślał. Może być pusty stadion przez całą rundę a zarząd zero odzewu. Powiedzą chcieliście remont to macie. A w grudniu powiedzą ,że jest śnieg i nie da rady budować. Może wkroczyć na jeden z treningów i porozmawiać zarządem?
style - Sob Sie 17, 2013 21:51

kibicKKS napisał/a:
Mateusz1234 napisał/a:

Bo wygrana ani na trochę nie zmienia burdelu panującego w klubie, więc trudno żeby skakać z radości...

Dokładnie..., ja nie mogłem być na meczu, ale mając nawet wolne i tak bym nie poszedł i ciężko mi zrozumieć ludzi, którzy nie potrafią dostosować się do protestu.

flowbone - Sob Sie 17, 2013 22:07

http://www.sportowefakty....flota-swinoujsc

Dla tych, którzy nie byli:)

nitroactive - Sob Sie 17, 2013 22:13

Cytat:
Powiedzą chcieliście remont to macie.

Ja słyszałem jedynie że ludzie chcieli nowego stadionu, a nie remontu który będzie celem samym w sobie, w dodatku mającym na celu coś zupełnie innego niż... wybudowanie stadionu ;)

Właśnie na OS lecą skrócty :)

sandeczanin - Sob Sie 17, 2013 22:35

Jakiego protestu ?? Myślisz człowieku że "władze" coś sobie z niego robią? Myślisz że zależy im na tym żeby było pareset więcej osób? Jakby tak było to nie musiałbyś stać 3 godz w kolejce po bilet który i tak nie wiadomo czy kupisz bo akurat program się zawiesi, nie musiałbyś się czołgać z biletami kupionymi w przedsprzedaży pod barierkami, karnety byłyby jakąś korzyścią. Protest? No tak. Podobno "pan" Danek ma pieniądze utopione w Sandecji. Utopia to jest ale w zarządzaniu tym klubem. Dla prezesików to nawet lepiej że przyjdziecie mniej ludzi= mniej kasy na ochroniarki= więcej kasy do utopienia
flowbone - Sob Sie 17, 2013 23:07

http://www.sportowefakty....atelko-w-tunelu

Jeden z lepszych graczy na boisku.

style - Sob Sie 17, 2013 23:20

sandeczanin napisał/a:
Jakiego protestu ?? Myślisz człowieku że "władze" coś sobie z niego robią? Myślisz że zależy im na tym żeby było pareset więcej osób? Jakby tak było to nie musiałbyś stać 3 godz w kolejce po bilet który i tak nie wiadomo czy kupisz bo akurat program się zawiesi, nie musiałbyś się czołgać z biletami kupionymi w przedsprzedaży pod barierkami, karnety byłyby jakąś korzyścią. Protest? No tak. Podobno "pan" Danek ma pieniądze utopione w Sandecji. Utopia to jest ale w zarządzaniu tym klubem. Dla prezesików to nawet lepiej że przyjdziecie mniej ludzi= mniej kasy na ochroniarki= więcej kasy do utopienia

Powiem Ci tak - jak kasa przestanie sie zgadzać i zrobi sie szum wokol sprawy to myślę, że sobie "zaczną coś z niego robić".

piknik76 - Sob Sie 17, 2013 23:53

Mam takie pytanie czy Sandecja była już kiedyś w 1/8 finału PP ? Bo jakim stary nie pamiętam takiego czegoś.
x_cite - Nie Sie 18, 2013 00:36

piknik76 napisał/a:
Mam takie pytanie czy Sandecja była już kiedyś w 1/8 finału PP ? Bo jakim stary nie pamiętam takiego czegoś.

jest pierwszy raz tak wysoko :)

flowbone - Nie Sie 18, 2013 08:23

Adam Mójta zagrał dobry mecz:) http://www.sportowefakty....a-gra-zespolowa
1910... - Nie Sie 18, 2013 09:00

style napisał/a:
sandeczanin napisał/a:

Powiem Ci tak - jak kasa przestanie sie zgadzać i zrobi sie szum wokol sprawy to myślę, że sobie "zaczną coś z niego robić".
Ale to sie stanie za rok dwa. Moze zrobimy oprawe Danka na taczkach z transparentem Sandecja to nie Danek Lesniak Nowak to my kibole!! I rozglosnimy to do mediow?
xXkosiarzXx - Nie Sie 18, 2013 10:59

1910... napisał/a:
style napisał/a:
sandeczanin napisał/a:

Ale to sie stanie za rok dwa. Moze zrobimy oprawe Danka na taczkach z transparentem Sandecja to nie Danek Lesniak Nowak to my kibole!! I rozglosnimy to do mediow?

trochę jak Polonia Warszawa'kłamstwo ma krótkie nogi i podwójny podbródek' ;)

radek - Nie Sie 18, 2013 11:37

Kto nie był ten trąba i tyle. To był naprawdę dobry mecz choć jest jeszcze parę rzeczy do poprawki. Protest jest w słusznej sprawie i popieram go też chcę normalności ale również lubię akcent piłkarski w tym wszystkim i dlatego będę przychodził na mecze. Po za tym mam wrażenie i chyba nie tylko ja że większość ludzi nie wie po co i o co chodzi w tym proteście. Piłkarze chyba też są tym lekko zaskoczeni. Przyczyna jest prosta wszystko zaczęło się od wewnętrznych konfliktów które już w tedy były widoczne z powodu braku lub słabego dopingu co nagle przeszło w stan protestu a dla zwykłego piknika to jeden wielki chaos. Panowie ulotki po co dlaczego i wogóle nakreślenie sytuacji.
szydar - Nie Sie 18, 2013 12:55

Zastanawiam się czy były brane pod uwage inne formy protestu ? Bo w obecny sposób po zamknięciu sektora gości ,w dalszym ciągu obniżamy jakość widowiska a naszym kopaczom po dość długim okresie wyszedł w końcu mecz , myślę że większa frekfencja i zdrowy doping pomogły by zakończyć okres totalnej mizeri u naszych graczy. Dlatego mój mały apel o to aby jeszcze raz spokojnie przemyśleć co w tej chwili będzie dla Sandecji najlepsze.
rudeboyz - Nie Sie 18, 2013 13:14

szydar,jednak ten protest coś tam dał

W dniu wczorajszym doszło do spotkania przedstawicieli kibiców z prezesem Dankiem w sprawie naszego protestu i jego przyczyn. Zostało wszystko dokładnie panu prezesowi wytłumaczone. Po ok 30 minutach dyskusji ustalono, że od poniedziałku zarząd klubu rozpocznie starania w celu przywrócenia do użytkowania sektora dla kibiców gości.

ps. Inicjatorem spotkania był Maciej Korzym.

deska180 - Nie Sie 18, 2013 13:25

Jaki protest skoro i tak dopingu nie bylo z wyjatkiem kilku meczy na ktorych byl ale na poziomie ktory lepiej przemilczec...i nie bylo to spowodoiwane tym ze ludzie na mlyn sie nie wstawili czego przykladem byl mecz z miedzia gdzie ludzie byli i chcieli dopingowac ale panowie za to odpowiedzialni ocielili sie w 90 minucie...tak wiec jak chcemy cos w Sandecji zmienic to zacznijmy od siebie bo naszym poziomem jestesmy rowno z zarzadem. A tym "protestem" szkodzimy tylko naszemu klubowi.
jacolmc - Nie Sie 18, 2013 14:22

deska180 napisał/a:
Jaki protest skoro i tak dopingu nie bylo z wyjatkiem kilku meczy na ktorych byl ale na poziomie ktory lepiej przemilczec...i nie bylo to spowodoiwane tym ze ludzie na mlyn sie nie wstawili czego przykladem byl mecz z miedzia gdzie ludzie byli i chcieli dopingowac ale panowie za to odpowiedzialni ocielili sie w 90 minucie...tak wiec jak chcemy cos w Sandecji zmienic to zacznijmy od siebie bo naszym poziomem jestesmy rowno z zarzadem. A tym "protestem" szkodzimy tylko naszemu klubowi.

I jak zwykle winni są kibice

hanys - Nie Sie 18, 2013 15:03

normalnie płakać mi się chce jak czytam wypowiedzi co poniektórych, protest zle, brak protestu tez zle, itp itd

Sprawa jest prosta, CI ktorzy wiedza w czym jest problem protestuja i olewają zarząd tak samo jak oni nas. Ci ktorzy mają swoje widzimisie nie protestują i płaczą na forum.

Nie pasuje Ci chodź sobie dalej na mecze, wiadomym jest ze nie bedzie nigdy tak, że nie przyjdzie nikt na stadion, ale skoro Sandecja to MY, to trzymamy się tego co MY ustalili (wiem, że nie gramatycznie )

internacionale - Nie Sie 18, 2013 15:59

Obszerna relacja wideo z wczorajszego zwycięskiego meczu z Flotą Świnoujście:

http://www.sandecja.tv/17...skrot_meczu.htm

radziufan - Nie Sie 18, 2013 20:32

kto znajdzie błąd w skrócie?? Ej Miłosz Miłosz... :D
hanys - Nie Sie 18, 2013 20:43

tam bylo pomieszanie bramek Sandecji z Flotą o ile mi sie dobrze zdaje
internacionale - Nie Sie 18, 2013 22:34

radziufan napisał/a:
kto znajdzie błąd w skrócie?? Ej Miłosz Miłosz... :D

Jaki błąd ? Nie mogę wyłapać.... Chyba za dużo tych meczy jak na jeden weekend :)

ps. Dzisiaj w Stróżach Trochim nie strzelił karnego (bramkarz obronił) ale i tak jakimś cudem koguty wygrały 1-0.

internacionale - Nie Sie 18, 2013 22:44

Hahahah, ale gafa mi się przytrafiła. Już dostrzegłem :) Ale nie poprawiam, zostanie na pamiątkę :)
flowbone - Pon Sie 19, 2013 08:23

http://www.sportowefakty....m-sie-do-presji

Przemysław Szarek dostał kolejną szansę i dobrze ja wykorzystał:)

I do tego trener Kuźma: http://www.sportowefakty....-flocie-powrotu

Masahiko - Pon Sie 19, 2013 11:55

flowbone napisał/a:
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/378433/przemyslaw-szarek-przyzwyczajam-sie-do-presji

Za młody jest. Petran jest pewniejszy i daje spore perspektywy na przyszłość. A tak na poważnie to pewnie jeszcze nie jeden błąd i słaby występ zanotujemy na konto Przemka Szarka, ale to wszystko będzie procentowało. Oby również finansowo dla klubu.

nitroactive - Pon Sie 19, 2013 13:18

W tym całym burdlu organizacyjnym osiągamy historyczny jakby nie patrzeć sukces sportowy :D Ot taki psikus :D
flowbone - Pon Sie 19, 2013 14:14

Masahiko napisał/a:
flowbone napisał/a:
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/378433/przemyslaw-szarek-przyzwyczajam-sie-do-presji

Za młody jest. Petran jest pewniejszy i daje spore perspektywy na przyszłość. A tak na poważnie to pewnie jeszcze nie jeden błąd i słaby występ zanotujemy na konto Przemka Szarka, ale to wszystko będzie procentowało. Oby również finansowo dla klubu.

Jeśli dalej tak będzie grał, to może się okazać, że za chwilę ktoś go zgarnie.

1910... - Pon Sie 19, 2013 15:27

To młody zawodnik i ma umiejętności zbliżone do Czarneckiego ,chociaż wiadomo przydażą mu się błędy. Jednak jak będzie on nagłaśniany do mediów(sportowefakty) jako wielki talent to za 0,5 roku już go tutaj nie będzie.
flowbone - Wto Sie 20, 2013 21:12

1910... napisał/a:
To młody zawodnik i ma umiejętności zbliżone do Czarneckiego ,chociaż wiadomo przydażą mu się błędy. Jednak jak będzie on nagłaśniany do mediów(sportowefakty) jako wielki talent to za 0,5 roku już go tutaj nie będzie.

Wierz mi, portale albo inne media nie są jedynym kanałem dla poszukiwaczy talentów, albo inaczej - skauci mają pewnie dużo lepsze i nie potrzebują podpowiedzi dziennikarzy. A poza tym dziwisz się, że Szarek trafia do mediów, jeśli przyczynia się do zwycięstwa swojej drużyny? To chyba oczywiste, że dziennikorze wtedy chcą o nim napisać.