Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

Kibice - SANDECJA-ŁKS Łódź

YG-US - Wto Wrz 15, 2009 09:31
Temat postu: SANDECJA-ŁKS Łódź
Więc wszystko na temat tego niedzielnego meczu
tutaj plakat (drukować kserować rozwieszać)
http://i25.tinypic.com/2yx3bjo.jpg

i banner

http://i27.tinypic.com/11ax0ti.jpg

NAKRĘCAĆ KAŻDEGO NA TEN MECZ! ! ! i BIAŁE koszulki!
POZDRO

TERRORYSTA - Wto Wrz 15, 2009 09:43

WŁAŚNIE, DRUKOWĄC I ROZWIESZAĆ I PRZYPOMINAĆ LUDZIOM O NOWYM ŁADZIE I PORZĄDKU:

"MECZ Z ŁKS WSZYSCY, KTÓRZY CHCĄ DOPINGOWAĆ PRZYCHODZĄ DO MŁYNA NA SEKTOR F ODZIANI W BIAŁĄ KOSZULKĘ BĄDŹ BLUZĘ (INFORMACJA DLA TYCH Z CUKRU - JAK BĘDZIE PADAĆ TO KOSZULKĘ MOŻNA ZAŁOŻYĆ NA KURTECZKĘ PRZECIWDESZCZOWĄ HEHE) I JEDZIEMY Z DOPNGIEM.
SELEKCJI PRZED WJEŚCIEM NA MŁYN NIE BĘDZIE, KAŻDY JEST MILE WIDZIANY, POD WARUNKIEM ŻE BĘDZIE ZDZIERAŁ GARDŁO DLA SANDECJI OBOJĘTNIE CZY JEST MŁODY CZY STARY, KUMATY CZY PRZYSZCZATY.
W CZASIE MECZU "STACZE" I INNI "APACZE" BĘDĄ WYPRASZANI DO INNYCH SEKTORÓW, GDZIE ZNAJDZIE SIĘ DLA NICH MIEJSCE, POLECAM SEKTOR A.

CO DO SEKTORA C TO BĘDZIE TAM CZĘŚĆ STAREJ GWARDII I GRUPKA CHŁOPAKÓW Z JEDNEGO OSIEDLA + 1 ZE STAŁYCH MŁYNOWYCH DO POMOCY I ONI TAM POCIĄGNĄ DOPING I BĘDĄ SIĘ PODŁĄCZAĆ W ODPOWIEDNICH MOMENTACH I POWINNO WYJŚĆ TO RAZEM POŻĄDNIE."

Maerqin - Wto Wrz 15, 2009 10:21

Ciezki mecz nas czeka. Skoro pilkarze nie beda w stanie stawic czola LKS-owi to MY musimy nadrobic to na trybunach!!! Powiedziane zostalo wiele na temat dopingu i niech sie WSZYSCY zaczna do K... NEDZY tego trzymac!!! Nie typuje wyniku i wole nie krakac.
radziufan - Wto Wrz 15, 2009 10:40

JPiPK napisał/a:
Skoro pilkarze nie beda w stanie stawic czola LKS-owi

a czemu tak sądzisz? jak cos to odpowiedz w temacie pilkarski bo tu kibicowsko o meczu.

Drukowac, roziweszac i prasowac biale koszulki na niedziele:)

AdoDC - Wto Wrz 15, 2009 12:25

Wszyscy zdzierać gardła na meczu!
Liczę też że jakieś punkty zostaną u nas w domu :)

DOZO!

Milosz_1910 - Wto Wrz 15, 2009 15:11

Całkowita zabawa na młynie ma być:)Gardło zdzieramy na maksa...Ma być 2 razy lepiej niż na KSZO :)...pzdr do niedzieli:)
Fredo - Wto Wrz 15, 2009 15:21

Mam pytanie czy będzie można kupić koszulkę na stadionie Sandecji w sobotę po meczu trampkarzy starszych II zespołu i czy będzie można już wtedy kupić bilet i ewentualnie ile to wszystko może kosztować biała koszulka + bilet na mecz z ŁKS?
fanatycznie - Wto Wrz 15, 2009 17:05

bilety po 20zł [info nie potwierdzone, własne - więc nie jestem pewien]
Bianconeri - Wto Wrz 15, 2009 19:18

Bilety będą w takiej samej cenie jak na mecz z Górnikiem Łęczna, tym razem akurat można się zgodzić, że jest to atrakcyjny rywal i mecz.
Czyli bilety po 20zł cały, 15zł ulgowy, 12zł ZOO

eSKa - Wto Wrz 15, 2009 20:02

ROZWIESZAĆ BANERY NA OSIEDLACH. I DRUGA SPRAWA, można podać konto wpłące pare zł. na PŁOTNO i powiesic jak przy okazji meczów wyjazdowych.

Nie bedzie nikomu chyba zal wydac 20 zł.

KAZDY NA MŁYN !!!!!!!!!!!

AJKA - Wto Wrz 15, 2009 20:14

O której jest w końcu ten mecz z ŁKS-em? Bo dzisiaj kupiłam bilety w klubie i na bilecie pisze, że o 17 a na 90minut.pl że o 16 ? :|
GuleKKS - Wto Wrz 15, 2009 20:24

16:00
lechu - Wto Wrz 15, 2009 20:30

liczę, że nie przegramy i powrócimy do dobrej gry przez całe 90 minut, bo to co Sandecja pokazała w meczu z Górnikiem Łęczna to aż strach pomyśleć co by było gdyby był to jakiś mocniejszy zespół.
1908 - Wto Wrz 15, 2009 21:15

Siema jestem z Łodzi mam do was pytanie ile osob pomiesci was sektor gosci?? Bo z tego co czytam na naszej stronie to mamy ogranoczona pule biletow.. A i jak z wchodzeniem u was na mecz jest jakis problem sprawdzanie trzepanie itd.?? I czy sa jakies klopoty jak przyjedzie sporo osob bez biletu czy jest mozliwosc kupieni au was pod stadionem albo czy te osoby zostana wpuszczone a nie trzymane pod brama?? Z gory dzieki za odp. :)
KLUBEM ŁODZI JEST ŁKS!!! pozdro do zobaczenia w niedziele:)

TERRORYSTA - Wto Wrz 15, 2009 21:19

250, WCHODZENIE ZA LISTĄ, NIE MA MOŻLIWOŚCI KUPIENIA POD STADIONEM, MECZ PODWYŻSZONEGO RYZYKA.
1908 - Wto Wrz 15, 2009 21:23

To lipa straszna u nas zapotrzebowanie jest o wiele wieksze....
A co z kupnem biletu u was w kasach i wejscie do siebie na sektor??

[ Dodano: Wto Wrz 15, 2009 21:30 ]
To co zrobi policja jak przyjedziemy w 500?? gdzie oni chca nas upchnac?? czy beda nas pod stadionem pilnowac??

kosiarz - Wto Wrz 15, 2009 21:34

U nas też jest większe zapotrzebowanie. :) Stadion jest taki jaki jest. A cuda odwołane ;)
krzysiek186 - Wto Wrz 15, 2009 21:42

1908 napisał/a:
To co zrobi policja jak przyjedziemy w 500?? gdzie oni chca nas upchnac?? czy beda nas pod stadionem pilnowac??

Nikt do nas nie przyjechał w takiej liczbie, więc się dopiero okaże jak policja was potraktuje.

1908 - Wto Wrz 15, 2009 21:45

No wporzadku mam nadzieje ze zajedziemy na ten mecz taka liczba bo wiekszosc z nas nie byla na tym stadionie i zaitersowanie jest duze i wiem ze te bilety co nam przekazecie rozejda sie szybko i duzo osob napewno bez biletow bedzie jechac w tym mozliwe ze ja:)
1908!! pozdro do niedzieli :)

K@KS - Wto Wrz 15, 2009 21:48

Mam pytanie do internacionale bądź kogoś zorientowanego.
Nie ma możliwości powiększenia tej klatki i to najlepiej jak najszybciej ? (chodzi mi o to czy zarząd cos na ten temat wspominał)
przecież w strone 'ZOO' mozna by ją spokojnie o 100-200 osob powiększyć.

Bianconeri - Wto Wrz 15, 2009 22:46

Dużo rzeczy by można, tylko władze klubu jeśli chodzi o stadion itp niewiele mogą, więcej w gestii MOSiR-u, miasta i ... tych co zawsze wszystko psują;)
internacionale - Wto Wrz 15, 2009 22:59

K@KS napisał/a:
Mam pytanie do internacionale bądź kogoś zorientowanego.
Nie ma możliwości powiększenia tej klatki i to najlepiej jak najszybciej ? (chodzi mi o to czy zarząd cos na ten temat wspominał)
przecież w strone 'ZOO' mozna by ją spokojnie o 100-200 osob powiększyć.

Pewnie że były takie plany na początku sezonu. Nawet osobiście stawiłem się w klubie na prośbę Pana Kadłuczki i rozmawialiśmy m.in. na temat łuku i jego zagospodarowania. Niestety, jak wspomina kolega powyżej, wszystkie plany wzięły w łeb gdy do słowa doszli "ci co zawsze".

Plany były naprawdę zakrojone na szeroką skalę. Jeszcze wtedy poruszana była kwestia oświetlenia, nowej trybuny (za bramką), dużej klatki, krzesełek na łuku itp.

No i na planach się skończyło... W tej chwili nad głupim gniazdem władze klubu rozwodzą się już drugi miesiąc i mimo że zgoda jest to nie ma go kto wybudować...

Na większe inwestycje możemy liczyć po nowym roku kiedy to Sandecja stać się ma spółką akcyjną (a i też nie napewno bo te akcje musi mieć kto kupić). Na dzień dzisiejszy bieda w klubie i nie ma co liczyć na "grubsze posunięcia".

TERRORYSTA - Sro Wrz 16, 2009 08:07

JEST ODPOWIEDNI TEMAT O STADIONIE ITP ... TU JEST TEMAT O MECZU Z ŁKS!
A ZA "AHMEDA" KOMUŚ SIĘ SZYKUJE CHYBA BOBUS SPECJALNY :]->

aczer - Sro Wrz 16, 2009 17:53

mam pytanie bilet ulgowy jest do 16 lat??
K@KS - Sro Wrz 16, 2009 18:00

było to już walkowane.
niby tak, ale ja mając 19lat wchodze na ulgowym.

nunek87 - Sro Wrz 16, 2009 18:04

mam pytanie , mój wujek wierny kibic Sandecji , chodził na mecze jeszcze jak ostatnio Sandecja grała w I lidze w latach 90 , ostatnio trochę schorowany ( 90 lat ) chce sie wybrać na mecz bo powiedział ze meczu z ŁKS nie odpuści, mam pytanie ile kosztuje bilet dla takich osób >?
krzysiek186 - Sro Wrz 16, 2009 18:27

nunek87 napisał/a:
mam pytanie , mój wujek wierny kibic Sandecji , chodził na mecze jeszcze jak ostatnio Sandecja grała w I lidze w latach 90 , ostatnio trochę schorowany ( 90 lat ) chce sie wybrać na mecz bo powiedział ze meczu z ŁKS nie odpuści, mam pytanie ile kosztuje bilet dla takich osób >?

Raczej ma za darmo, ale przeczytaj na plakacie, zadzwoń do klubu.

eSKa - Sro Wrz 16, 2009 19:43

Sandecja nie graa w I lidze :-) w latach 90'siątych. Była to II liga na tamte czasy :-)

Ciśnienie na mecz wysokie. Ze STAREJ KOLONII będzie dobry skład, . :-) Do zobaczenia na meczu

DNL - Sro Wrz 16, 2009 20:13

eSKa napisał/a:

Ze STAREJ KOLONII będzie dobry skład, . :-)

To przekaz znajomym
internacionale napisał/a:

Skandal i patologia to pierwsze słowa które kojarzą się z dzisiejszym meczem i atmosferą na sektorze C.

Młyn jest jeden - sektor F !!

- żaden podpity i niedowartościowany menel nie będzie kierował sceną kibicowską w Nowym Sączu z sektora C !! Jeżeli czyta to któryś z Was to otwarcie mówię - wyp******** pod most ! Wstyd i nic więcej.... Dalej nie skomentuję.

bo z tego co widzialem na ostatnim meczu to prym przy barierkach wiodly osoby ze SK, przynajmniej 2-3.

jaro. s - Sro Wrz 16, 2009 21:38

Chyba z Pekinu. Do zobaczenia na meczu.
Pozdr.

Busta - Sro Wrz 16, 2009 23:58

Jeżeli znajdą się osoby które ogarną cały ten bałagan to mamy wszyscy dużą szansę zobaczyć dobre widowisko. Do niedzieli. Pozdro
misions - Czw Wrz 17, 2009 09:25

To prawda ze po oststnim meczu C wychylalo sie glosniej niz F lecz mam nadzieje ze teraz sie to zmnieni i nie bedzie obciachy na ŁKS-ie Po 1 wszyscy spewaja a nie 10 stoi pod flagami i dra morde na mlodych teraz na pełnek kurwie Sorki jaki przyklad te dzieciaki maja jak sami nie spiewacie a tylko pouczacie . Była Bedzie jest SANDECJA KKS pozdro
jaro_jaro - Czw Wrz 17, 2009 11:47

http://www.youtube.com/wa...player_embedded Zapowiedz ŁKS-y
1910 - Czw Wrz 17, 2009 12:51

misions napisał/a:
To prawda ze po oststnim meczu C wychylalo sie glosniej niz F lecz mam nadzieje ze teraz sie to zmnieni i nie bedzie obciachy na ŁKS-ie Po 1 wszyscy spewaja a nie 10 stoi pod flagami i dra morde na mlodych teraz na pełnek kurwie Sorki jaki przyklad te dzieciaki maja jak sami nie spiewacie a tylko pouczacie . Była Bedzie jest SANDECJA KKS pozdro

Swięte słowa
czorny88 - Czw Wrz 17, 2009 21:22

sa dwie mozliwosci ktore moga zalatwic problem sektora C albo one przechodza do nas na F albo stoi tam kilka "powaznych"chlopakow i trzyma ich za ryj!!!!
GoToSleep - Czw Wrz 17, 2009 22:16

hehe dobry pomysł bo sektora C raczej siła nie zachęci... :D
Masahiko - Czw Wrz 17, 2009 22:21

czorny88 napisał/a:
sa dwie mozliwosci ktore moga zalatwic problem sektora C albo one przechodza do nas na F albo stoi tam kilka "powaznych"chlopakow i trzyma ich za ryj!!!!

Część przyjdzie, a część zostanie. Ci co zostaną powinni być nie tyle "trzymani za ryj" (chyba że piszesz o tych osobnikach co wcześniej Internacionale), ale ładnie poprowadzeni do wspomagania młyna :)

Pozdrawiam i do zobaczenia (i usłyszenia) na meczu :)

VTR - Czw Wrz 17, 2009 22:27

Z racji prestizu meczu wydaje mi sie ze duza czesc osob mlodych z sektora C przejdzie w niedziele do mlyna. Caly problem jest w tym ze pewnie bedzie to dla wiekszosci z nich pierwsza i ostatnia tam wizyta (pewnie pojawia sie ew. za namowa kolegow na meczu z GieKSą), jednakze im wiecej nowych na ŁKS pojawi sie w mlynie tym wieksza szansa ze sie im to spodoba i beda zjawiali sie czesciej :) A jak wiemy od wizyt w mlynie wszystko sie zaczyna - pozyskamy nowych wiernych kibicow ktorzy za swoja druzyna pojada na drugi koniec kraju :)
slawko21ns - Czw Wrz 17, 2009 22:30

dajcie spokuj chlopakom z C niech robia co chca napewno ich glosniej slychac na dwa fronty niz na F na jeden i taka jest prawda to slychac!! mi sie osobiscie podoba na dwie strony a nie tlumienie na jedna lepszy efekt ... to widac slychac i czuc

[ Dodano: Czw Wrz 17, 2009 22:31 ]
tzn nie chodzilo mi ze sa sami glosniejsi od f tylko jak sa dwie strony spiewane to lepiej to slychac przynajmniej tak sie zdaje z meczu i z relacji potem jak sie oglada...!! spiewajcie na dwa a co tam :D pozdro :D

ktoS - Czw Wrz 17, 2009 23:31

slawko21ns napisał/a:
dajcie spokuj chlopakom z C niech robia co chca napewno ich glosniej slychac na dwa fronty niz na F na jeden i taka jest prawda to slychac!! mi sie osobiscie podoba na dwie strony a nie tlumienie na jedna lepszy efekt ... to widac slychac i czuc

tzn nie chodzilo mi ze sa sami glosniejsi od f tylko jak sa dwie strony spiewane to lepiej to slychac przynajmniej tak sie zdaje z meczu i z relacji potem jak sie oglada...!! spiewajcie na dwa a co tam :D pozdro :D

eh jak to wyglada to kazdy ogarniety wie jak to wygladalo na gorniku.....;] Mlyn jest jeden byl jeden i zapewne bedzie jeden jak w kazdym klubie....:) a C powinno siedziec CIIIIIIICHO i oczekiwac na "druga strona odpowiada";] lub przy bawieniu sie "sialalalallala"

kks sandecja - Czw Wrz 17, 2009 23:35

slawko21ns napisał/a:

Ludzie czy wy wreszcie zrozumiecie, że młyn od wielu lat jest i pewnie jeszcze trochę będzie na F a nie na C, nagle jak do I ligi weszliśmy się zaczął robić tam drugi "młyn"...

"Dajcie spokój C" mnie to np osobiście irytuje, co z tego, że głośniej jak tam siedzą kilkanaście kumatych osób, a reszta to kibice sukcesu którzy pójdą gdzie im lepiej...krótko rzecz biorąc sektor C stał się sektorem na Top-ie i chodzą tam teraz osoby żeby się znowu tam polansować albo ponapinać do kibiców przyjezdnych nie mając o wielu rzeczach pojęcia, nieraz propozycje padały by tam przenieść młyn pośpiewalibyście 20min i by się wam znudziło...MŁYN dla mnie to miejsce fanatyczne dla najwierniejszych kibiców, którzy nie tylko obecnością, ale i zdzieraniem gardła przez pełne 90minut pokazują miłość do klubu, a C może od czasu do czasu odpowiedzieć coś na naszą prośbę lub zrobić razem wspólna lokomotywę...

koper - Pią Wrz 18, 2009 09:09

Hej.
Na forum jestem nowy ale sledze wszystkie dyskusje. Jestem bywalcem sektora C ale na ostatnim meczu w polowie nie wytrzymalem i poszedlem na druga strone i bede bywal tam czesciej.
Mam propozycje - moze ktos przy rozejsciu na sektory C lub F stanie i "zacheci" odpowiednie osoby do zawitania na F (moze dziewczyny sie za to wezma i skusza osoby swoimi walorami - one juz maja te swoje sposoby:-)))

Pozdrawiam i dozo na F.

hinduista - Pią Wrz 18, 2009 12:18

a takie mam pytanie, moze od nas ludzie tez by potrafili taka zapowiedz zrobic, marzeniem scietej glowy jest dalej Sandecja TV, pasowaloby cos ruszyc w tym kierunku, jeszcze bardziej na atrakcyjnosci urosłoby zainteresowanie Sandecja, wcale nie trzeba byc zespolem ekstraklasowym lub bylym zeby cos ciekawego wymyslic, moze troche odbiega od tematu ale co tam... to jest zapowiedz meczu... a klasowego.... http://www.youtube.com/watch?v=W2C4bNLuBPI
1908 - Pią Wrz 18, 2009 13:19

Mam do was pytanie jeszcze 1 ile wysylacie biletow dla przyjezdnych?? jaka ilosc najbardziej mnie to obchodzi??
Do zobaczenia ŁKS ON TOUR!!

PROSTO - Pią Wrz 18, 2009 13:26

napewno nie wiecej niz 250... tyle miesci u nas sektor gosci! pzdr
Plemnik - Pią Wrz 18, 2009 14:32

Jedno pytanie, będzie można jutro, tj. sobota, kupić bilet? W jakich godzinach?
VTR - Pią Wrz 18, 2009 17:53

Sekretariat 8-15, chyba ze w soboty pracuja inaczej.
Snoopi86 - Pią Wrz 18, 2009 18:15

chyba do 12 ale nie jestem pewny
grubas_KKS - Pią Wrz 18, 2009 18:18

Jeśli chodzi o...doping to wybiegnę trochę w przyszłość a mianowicie do rundy wiosennej gdzie doping i cała reszta na stadionie się lekko "ruszy".Już będzie miał kto o to zadbać...Sorry że nie w temacie.Pozdro Wariaty,zjedźcie ŁKS dopingiem bo na piłkarzy to raczej nie ma co liczyć...obstawiam kolejnych 5 kolejek i mamy strefę spadkową bo nagle cudów na wyjeździe nie zaczną grać a zwłaszcza kiedy drużyny coraz "lepsze" =/
SączerS - Pią Wrz 18, 2009 18:23

POKAŻMY ,ŻE JAK CHCEMY TO MOŻEMY WSZYSCY NA F !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1910 - Pią Wrz 18, 2009 18:42

Nie wiem czemu utarło się że młyn nie może wyjść za pierwsze schody może by ktoś staną dalej i informował ze tu wchodzą tylko osoby które przyszły dopingować a w przeciwnym wypadku proponować inne sektory stadionu
DNL - Pią Wrz 18, 2009 18:44

A po co skoro ostatnimi czasy nawet od schodow do zoo nie jest zapelniany?
Bianconeri - Pią Wrz 18, 2009 21:25

Dobra nie ma tu co pisać, podziało się trochę niedobrego ostatnio, parę osób trochę przesadziło, ale forum to nie miejsce na wylewanie żali o takie sprawy, czy umoralnianie kogoś itp, takie sprawy się załatwia wiadomo gdzie osobiście, więc ten wątek uważam za zakończony, skupiamy się na tym by na meczu z ŁKS było jak najlepiej.

I właśnie w tej sprawie spotkałem się z dwoma starszymi wariatami:) i na ten mecz większość chłopaków z Pekinu, SK, którzy się razem zbierają zawsze przede meczem idą na młyn na F, a na C zostaje część starej gwardii i loża szyderców i rozruszają C i podciągną z dopingiem.
Powinno być dobrze, do tego co i jak było nie wracamy, skupiamy się by było jak najlepiej w niedzielę.

lolo2 - Sob Wrz 19, 2009 12:38

ważne jest to by, nie było głupich odzywek na młynie ze strony pewnych osób stojących na dole. i żeby poważnie podchodzić do tego jak i co sie spiewa a nie tak jak ostatnio na Łęcznej. bo będzie coraz mniej osób na młyn przychodziło.
do jutra.

adamek H - Sob Wrz 19, 2009 12:47

i niech kazdy pamieta ze biała koszulka i szalik nie gryzą...:)
radziufan - Sob Wrz 19, 2009 13:42

lolo2 napisał/a:
ważne jest to by, nie było głupich odzywek na młynie ze strony pewnych osób stojących na dole. i żeby poważnie podchodzić do tego jak i co sie spiewa a nie tak jak ostatnio na Łęcznej. bo będzie coraz mniej osób na młyn przychodziło.
do jutra.

na tym meczu na mlyn przyjdzie duzo osob starszych wiec niech mlynowy wezmie to pod uwaga bo jedno to zachecac do dopingu a inna sprawa to klnąć na wszystkich

do zobaczenia jutro na F

Bianconeri - Sob Wrz 19, 2009 14:21

Zobaczymy, jak się każdy sam nie upilnuje to nikt nikogo ani błagał ani też na siłę zmuszał nie będzie bo to już nie o to w tym wszystkim chodzi.

Jak ktoś "nie czuje" jak to się ładnie mówi "tego czegoś" to ani prośbą ani groźbą nic nie zrobisz, ale takie osoby się same eliminują i powoli aczkolwiek skutecznie będziemy dążyć do czegoś co nazywamy w przenośni "lepsze 50 ogarniętych niż 200 wynalazków".

Więc każdy pilnuje sam siebie, ewentualnie mobilizuje kolegów i będzie dobrze, tylko tyle i aż tyle trzeba ...

style - Nie Wrz 20, 2009 12:09

niech wszyscy pamietaja o minuty ciszy
Sączersi - Nie Wrz 20, 2009 18:32

Super doping,i C i Młyn....Piękny mecz,Piękny doping-Oby tak dalej:)
kosiarz - Nie Wrz 20, 2009 18:36

C jeszcze musi poćwiczyć :D...ale nieźle było :)

I najważniejsze, mamy flagę "Stara Gwardia" :). Niedługo będą koszulki.

K@KS - Nie Wrz 20, 2009 18:37

MŁYN dzisiaj brawo.
cięzko ocenić liczbe z jego środka ale 500(?) to chyba spokojnie + oczywiscie drugie tyle na C. co do C - dzisiaj włączali się super.
Najlepsze na dwie strony Sandecja Hej,o raz pozdrawianie zgód.
najlepszym podsumowaniem naszego dopingu może byc to, że ŁKS wcale się nie odzywał, a jak juz to i tak nie bylo słychać co spiewają.
Oby tak dalej !
aaha i czekam na jakieś foty z oprawy.

KubaNS - Nie Wrz 20, 2009 18:43

Podsumuje to tak.. Jak sie chce i podchodzi powaznie do sprawy to mozna.. Bylo pare momentow przestojow, ale jeszcze nie jestesmy ekipa, ktora potrafi non stop przez 90 min pospiewac na cisnieniu..
Duzy wplyw na taka a nie inna atmosfere mial wynik. A moze to atmosfera miala wplyw na wynik?;)
Z perspektywy stoiska z pamiatkami byly naprawde dobre momenty kiedy ten doping plynal tak jak powinien..
Sporo jeszcze do poprawienia, ale niech ten mecz bedzie jakims malym krokiem, zebysmy chociaz u siebie potrafili sie zaprezentowac jak na srednia, 1 ligowa ekipe przystalo..
Brawo...

PS. I z C mozna zrobic uzytek i wykorzystac potencjal...;)

ViruS - Nie Wrz 20, 2009 18:49

Brawo i jeszcze raz BRAWO!!!! Było świetnie i w końcu ktoś się zajął sektorem C i już nie ma że śpiewają co chcą, a na F była świetna atmosfera. Tylko jakoś mało śpiewał ŁKS.

Pozdro

jacolmc - Nie Wrz 20, 2009 19:06

Było super-Brawo
ViruS - Nie Wrz 20, 2009 19:09

Oby tak dalej było na kolejnych spotkaniach, co dopiero będzie jak przyjdzie widzew :)
DNL - Nie Wrz 20, 2009 19:11

Dokladnie tak jak napisal Kuba, jesli chcemy to potrafimy. Oby co najmniej tak bylo w kolejnych meczach. Na duzy plus : la la, la la la la la la...
I bardzo fajnie wyszlo jak C na poczatku meczu powtarzalo po mlynie.

Jeszcze uzupelniajac wypowiedz kolegi z watku pilkarskiego :

krochmal napisał/a:
i jeszcze dwa cytaty z wypowiedzi trenera ŁKS-u :

Cytat:
Do końca sezonu zostało dużo spotkań, w których Tomek będzie bardziej potrzebny niż w meczu przeciwko beniaminkowi ligi - mówi trener Grzegorz Wesołowski.

:D

Cytat:
Według Wesołowskiego, o punkty w Nowym Sączu może być jednak łatwiej niż w dotychczasowych spotkaniach wyjazdowych, bo Sandecja spisuje się coraz słabiej. Nie wygrała trzech ostatnich spotkań (przegrała ze Stalą Stalowa Wola 0:2 i Górnikiem Zabrze 0:1 oraz zremisowała z Górnikiem Łęczna 2:2) i zajmuje 11. miejsce w tabeli.

:D

tylko tyle mojego komentarza :)

dodam cytat z lksfans.pl

Cytat:
Wygra ŁKS, bo:
- łodzianie w końcu muszą się przełamać na wyjeździe, a Sandecja nie jest rywalem z najwyższej półki. Przy odpowiedniej mobilizacji i koncentracji przez pełne 90 minut, stać łodzian na zdobycie 3 punktów,
- do Nowego Sącza pojechali kibice Łódzkiego Klubu Sportowego, którzy gorącym dopingiem będą wspierać swoich ulubieńców. W wyjazdowych starciach, gdy zabrakło z powodu remontów fanów ŁKS-u, nasi piłkarze prezentowali się znacznie gorzej. Może dziś niesieni dopingiem sprawią miłą niespodziankę?

;)

rossobianco - Nie Wrz 20, 2009 19:12

Doping i oprawa MIAZGA!!!! Mankamenty sa ale utrzymac taki poziom to naprawde byloby rewelacyjnie:) Chlopaki z YG'04 robicie swietna robote, coraz wiecej piknikow zaczyna to wreszcie doceniac...oby sie to przelozylo rowniez na $ :))))
Nie omine rowniez 'cieplego' slowa dla sektora C.....swietnie sie wlaczali do dopingu - no i skutecznie zagluszali gosci:)

DaroKKS - Nie Wrz 20, 2009 19:15

Boze ale gul ze jeszcze nie widzialem jak nasza Sandecja ga w pirwszej lidze ;/ jutro bukuje bilet na jaki kolwiek mecz...:) Gratulacje za dzisiejszy meczyk :) juz nie moge doczekac jakis fotek :)
GoToSleep - Nie Wrz 20, 2009 19:30

Niestety sektora C nie miał kto poprowadzić ;/
Ale i tak było super...

ktoS - Nie Wrz 20, 2009 20:15

hmmm a co sie stalo ze LKs przez murowane 80 min milczal bo wiecej niz 10 min nie mozna powiedziec , ze cos spiewali zliczajac wszystkie przypiewki...? hm moze zabraklo im mlynowego? be, beben tez byl ale wogole chyba go nie uzyli?
GoToSleep - Nie Wrz 20, 2009 20:16

z tego co widzialem to młynowy był od początku. Ludzie z flagami i bębnem dopiero później weszli do klatki
Dziekan - Nie Wrz 20, 2009 20:18

Już tak nie skaczcie, że ŁKS milczał, ich grajki w chuja lecą więc widocznie doping im się nie należał
TERRORYSTA - Nie Wrz 20, 2009 21:03

BYŁO DOBRZE I O TO CHODZI!.
ZAWSZE BĘDZIE PARĘ RZECZY DO DOCIĄGNIĘCIA, COŚ TAM SIĘ POPIEPSZY ITP ALE OGÓLNIE NAPRAWDĘ FAJNIE DZIŚ WYSZŁO, BRAWA I PODZIĘKOWANIA DLA WSZYSTKICH.

ŻEBY SIĘ TO JESCZE NA WYJAZDY PRZEŁOŻYŁO TO JUŻ BY BYŁO SUPER.

remik23 - Nie Wrz 20, 2009 21:15

Powiem krótko sektor C " tzw. drugi młyn " ma potężny potencjał naprawdę daje kopa całemu stadionowi oraz piłkarzom i co najciekawsze można z niego jeszcze wydusić Powera. Brakuje gościa który pociągną by to wszystko i jeszcze był komunikatywny z sektorem F wtedy było by Super. Zawsze możemy się pochwalić że mamy jedyny stadion który posiada 2 młyny ;-) Bo tak raczej będzie oficjalnie czy nie oficjalnie.
krzysiek186 - Nie Wrz 20, 2009 21:39

Fotki oglądnijcie fotki od kibicowskiej strony. Jest co podziwiać :)

A można info od ultrasów ile kosztowała oprawa ?

Masahiko - Nie Wrz 20, 2009 23:21

Wyrażę zdanie jako kibic zasiadający na sektorze "C" i tam dzisiaj zdzierający gardło.

Dobry pomysł ze Starą Gwardią, ale znowu co jakiś czas wkradało się rozluźnienie i samowolka. Sektor "C" ma odpowiadać młynowi, a jeśli się włączać to równo. Dzisiaj początek był OK, ale później dowodzący z "SG" zaczęli coś kombinować na własną rękę. Młyn jest jeden i to nim musimy się kierować. Inna sprawa że prowadzącego doping (takiego z prawdziwego zdarzenia) nie było. Tak jak ktoś pisał wcześniej - potrzebny jest ktoś kto stanie na środku sektora i zachęci wszystkich do dopingu. Jeżeli czyta ktoś to ze Starej Gwardii to niech następnym razem lepiej się zorganizują i usiądą na środku sektora, aby odpowiednio zachęcić w obie strony.

Natomiast jeśli chodzi o "Młyn" to wielkie gratulacje. Wyglądało imponująco. Szkoda tylko że piro zabrakło...

KubaNS - Nie Wrz 20, 2009 23:23

Piro nie bylo i nie bedzie przynajmniej w najblizszym czasie... Nie stac na to ani Klubu, ani nas...
Rudy - Pon Wrz 21, 2009 01:07

a moim skromnym zdaniem jak na taką liczbę w młynie, mało mamy szalików.
http://i38.tinypic.com/15x737m.jpg

radziufan - Pon Wrz 21, 2009 07:33

kosiarz napisał/a:

mam pytanie czemu na faldze "Stara Gwardia" sa dwa różne herby

i co najwazniejsze nei ma na niej herbu historycznego, uznawanego za oficjlany przez kibiców?

arkoniusz - Pon Wrz 21, 2009 07:42

Zabawa była większa niż na KSZO, ale ja miałem wrazęnie w po przerwie tak jakby młyn się zmniejszył. Ale ogólnie fajnie i ta nowa przyśpiewka ledwo zaczeliśmy ją spiewać a już bramka dla nas :D. Oby tak dalej na młynie i przychodzić na każdy mecz a nie na takie ważniejsze.
ERNESTO - Pon Wrz 21, 2009 08:59

radziufan napisał/a:
kosiarz napisał/a:

mam pytanie czemu na faldze "Stara Gwardia" sa dwa różne herby
[url=http://images40.foto...med.jpg]Obrazek[/URL]

i co najwazniejsze nei ma na niej herbu historycznego, uznawanego za oficjlany przez kibiców?

Przyznam, ze tez mnie to zaintrygowalo ... zrozumialbym, gdyby byl herb "stary" i "nowy", zrozumialbym, gdyby byly dwa takie same (bez wzgledu na to czy stary czy nowy). Nie rozumiem czemu pojawil sie "nowy" i ... ni to stary ni nowy ...

Pozdrawiam

kosiarz - Pon Wrz 21, 2009 09:12

Miał być stary i nowy :).

Flaga powstała w szybkim tempie, może jest niedokończona...;)

rudeboyz - Pon Wrz 21, 2009 09:32

pod koniec pierwszej polowy dostalem nastepujacego sms od żony(os.millenium):,,czy mozecie spiewac ciszej bo mi zagluszacie w tv ,,na dobre i na zle " :) :) :)....he he he
Timador - Pon Wrz 21, 2009 14:10

ogólnie mecz pod względem kibicowskim był na wysokim (jak na nasze mozliwosci) poziomie :)) cieszy coraz lepsza współpraca "MŁYNA" i "SG" oby tak dalej :))
pozdro

kks sandecja - Pon Wrz 21, 2009 14:39

krzysiek186 napisał/a:
Fotki oglądnijcie fotki od kibicowskiej strony. Jest co podziwiać :)

A można info od ultrasów ile kosztowała oprawa ?

Mecz jednym słowem miazga:)

Oprawa kosztowała nas około 1000zł, cieszy to że się podobała i docenia to coraz więcej ludzi:) My tylko robimy to co lubimy choć wkładamy w to wiele trudu i poświęcenia,ale efekty końcowe są widoczne:) jedyne co nas czasami trzyma na rzeczy to niestety pieniądze, jeśli podobają się wam nasze oprawy i chcecie by ich było więcej to wrzućcie do puszki chociaż po tej symbolicznej złotówce, oczywiście wyższe darowizny na te cele mile widziane:) jeśli ktoś chciałby wesprzeć Ultras jakąś wyższą kwotą i np. pozostać anonimowy bądź oficjalnie jak kto woli zawsze może napisać do mnie lub do kogokolwiek z YG:) za każde wsparcie serdecznie Dziękujemy!!

Pozdrawiam!

peter23-23 - Pon Wrz 21, 2009 15:09

Brawo, gratulacje dla młynu, naprawde kapitalna oprawa i doping, co do C to zgodze się że musi byc jedna osoba, narzuca co spiewamy z młynem lub odpowiadamy. Swietnie wyszlo jej oddalem serce swe..... na poczatku meczu, gdy mlyn intonowal a C powtarzalo. Z kolei te dluzsze piesni, gdzie jest szybsza melodia ciezko zgrac na 2 strony bo wiadomo jaka jest akustyka, ale ogolnie swietny mecz, swietne gra i atmosfera oby tak dalej.
simo_n - Pon Wrz 21, 2009 16:13

Oprawa super, wiecie co możecie zrobić następnym razem? Puścić flagą, sektotorówkę, w stronę kas, nie żeby była w jednym miejscu tylko się przesuwała.
oldschool - Pon Wrz 21, 2009 16:44

na sektorze C jest wielu ludzi którzy z głosnym dopingiem nie miało do tej pory wiele wspólnego i dopiero się uczą .Śpiewają jak im ''serce'' podpowiada!! Nie ma co wprowadzać na siłe kogos kto ''karze'' śpiewać klaskac skakac itd na sektorze C bo to tylko odstraszy większą część dopingujących tam ludzi i będzie odwrotny efekt do zamierzonego- SEKTOR C sam się nakręca - Jest dobrze -NIC NA SIŁE !!!!!!
Snoopi86 - Pon Wrz 21, 2009 18:47

dziekuje naszym kopaczom za tak wspaniala niedziele;) doping kur** rewelacja...tylko jeden mankament jak koleszka z mlynu szedl z megafonem przez caly sektor F jeszcze wszyscy nie wstali on mowil do ludzi a ktos krzykanal RAZ!!! i polecialo;/ tak byc nie moze niestety, powinien wrocic i z megafonu dac sygnal a nie zeby sie ktos wyrywal
Rudy - Pon Wrz 21, 2009 19:11

Snoopi86 napisał/a:
dziekuje naszym kopaczom za tak wspaniala niedziele;) doping kur** rewelacja...tylko jeden mankament jak koleszka z mlynu szedl z megafonem przez caly sektor F jeszcze wszyscy nie wstali on mowil do ludzi a ktos krzykanal RAZ!!! i polecialo;/ tak byc nie moze niestety, powinien wrocic i z megafonu dac sygnal a nie zeby sie ktos wyrywal

No jak widać nie wszystkie zachowania ktokolwiek jest w stanie kontrolować, jedna osoba krzyknie "RAZ" i każdy trzymający ręce w górze, słysząc to reaguje. Ogólnie było super. Gratulacje dla sektora F i C za atmosferę jaką stworzyli na niedzielnym meczu. POZDRO!

juring - Pon Wrz 21, 2009 19:13

No właśnie, lokomotywy tym razem do dupy .Trzeba jak dawniej dłużej nawoływać ludzi do wstania.
TERRORYSTA - Pon Wrz 21, 2009 19:37

A POMÓGŁ KTÓRYŚ Z WAS ŻEBY BYŁ LEPSZA??
WIADOMO ŻE KRYTYKOWAC ŁATWO, TYLE ŻE PRZEWAŻNIE

FAKT CIUFCIA TYM RAZEM NIE WYSZŁA NAJLEPIEJ, ALE TRAGEDII TEŻ NIE BYŁO, ZAMIAST KRYTYKOWAĆ, SZCZEGÓLNIE NA FORUM, TO NA NASTĘPNYM MECZU WSTAĆ, PRZEJŚĆ WZDŁUŻ SEKTORA, USTAWIĆ LUDZI ODPOWIEDNIO, WCZUĆ SIĘ W RYTM I "WSKOCZYĆ" Z OKRZYKIEM I KLASKIEM W OPDPOWIEDNIM MIEJSCU.

I WTEDY ZAMIAST NARZEKAĆ NA FORUM BĘDZIECIE ZBIERAĆ POCHWAŁY RAZ SAMI DLA SIEBIE, DWA DLA WSZYSTKICH KIBICÓW I CAŁEGO STADIONU.

TO JAK, WCHODZICIE PANOWIE W TEN INTERES ??

kosiarz - Pon Wrz 21, 2009 19:46

Terrorysto widocznie Twoje działania przed meczem nie poszły na marne :)...

Mam nadzieję, że ktoś uwiecznił na "taśmie filmowej" doping i oprawy kibiców Sandecji w tym meczu.
Film z wspaniałym dopingiem kibiców ŁKS-u jest już na YouTubie. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=yMgPxDdRO9k

TERRORYSTA - Pon Wrz 21, 2009 19:56

HEH DZIĘKI ALE PRZYZNAM SIĘ BEZ BICIA ŻE NA MECZU MNIE NIESTETY NIE BYŁO BO DZIECIAK MIAŁ WYPADEK I MUSIAŁEM SPĘDZIĆ PARĘ GODZIN W SZPITALU, WIĘC DZIAŁANIA O KTÓRYCH PISZESZ TO ZAPEWNE NIE MOJE.
CO PRAWDA BLISKO I BYŁO WAS DOBRZE SŁYCHAĆ ALE TO NIESTETY NIE TO...

NADROBIĘ NA NASTĘPNYM A NA RAZIE CIESZMY SIĘ Z TEGO CO MAMY, ŻE FORUM NIECO ODŻYŁO I PRZEDE WSZYSTKIM Z ATMOSFERY NA STADIONIE.

POZDRAWIAM

ktoS - Pon Wrz 21, 2009 20:57

fajnie bylo ale sezonowcow na mlynie nie braklo^^:) ale co tam wazne ze bylo dobrze:) teraz Widzew i pozniej musi byc miazga na KSZO:))))

Nazwy klubów piszemy wielką literą. Za kolejne podobne posty będą lecieć ostrzeżenia i nikogo nie będzie interesowało czy ktoś je używa "na codzień" czy nie. Dotyczy to wszystkich użytkowników- Administracja :)

biker_ns - Pon Wrz 21, 2009 21:24

Wystarczy że ze 20-30 osób z forum rozsiądzie się po sektorze F i wstając do lokomotywy będzie motywować reszte/głownie mam na mysli część sektora F od strony kas,bo tam nie zawsze ludzie się włączają w ciufci/.Wiem jak to działa bo sam siedząc 15-20 metrów od młyna wstając krzycze:panowie wstajemy,trzeba pomóc drużynie itp.Zapewniam to działa.
W każdym razie jest już nieźle,nawet część sektora A, głownie górna część próbuje się z Nami bawić może kiedyś cały wstanie/choć ten "beton"ciężko będzie poderwać/.

POZDRAWIAM

Snoopi86 - Pon Wrz 21, 2009 21:24

bron Boze z mojej strony to nie byla krytyka kogokolwiek...chcialem tylko zeby ktos zwrocil uwage na to.pzdr
Dziekan - Pon Wrz 21, 2009 21:57

Przydałby się jakiś bliski wyjazd np na unie tarnów ;)

ktoS napisał/a:

Nazwy klubów piszemy wielką literą. Za kolejne podobne posty będą lecieć ostrzeżenia i nikogo nie będzie interesowało czy ktoś je używa "na codzień" czy nie. Dotyczy to wszystkich użytkowników- Administracja :)

Wyjatek potwierdzajacy regule :)- Administracja

kosiarz - Pon Wrz 21, 2009 22:09

Prowokacja, prowokacja....;)
aidos - Pon Wrz 21, 2009 22:37

Cytat:
W każdym razie jest już nieźle,nawet część sektora A, głownie górna część próbuje się z Nami bawić może kiedyś cały wstanie/choć ten "beton"ciężko będzie poderwać/.

Tym razem to A chyba nawet lepiej wypadło niż "druga połówka" F.
A "beton" się podrywa tylko potrzeba mu impulsu i wszystko w odpowiednim momencie się da zrobić.

DNL - Pon Wrz 21, 2009 23:02

http://www.youtube.com/watch?v=GWNvbjTxxQY

EKSPERCI z sektora A, polecam sie wsluchac.

RydzSmigly - Pon Wrz 21, 2009 23:28

ktoS napisał/a:
fajnie bylo ale sezonowcow na mlynie nie braklo^^:)

Ludzie nie przychodzą na młyn: beee, ludzie przyjdą na młyn "sezonowcy".Skończ tą gadkę, bo nie o to chodzi żeby ciągle narzekać, chyba dobrze ze ludzie którzy chcą pośpiewać w niedziele się zjawili i byli tego częścią.Pozdrawiam

sns1910 - Wto Wrz 22, 2009 07:25

DNL napisał/a:
http://www.youtube.com/watch?v=GWNvbjTxxQY

EKSPERCI z sektora A, polecam sie wsluchac.

Ciekawe czy panowie z A zrobią teraz podobną karierę co "daj kamienia"? :) Wszystko przed nimi xD "Niech nawet se torbą strzeli" - nie mam pytań! :D

polak_ns - Wto Wrz 22, 2009 08:00

" W ryja mu "xD padłem jak obejrzałem.
ktoS - Wto Wrz 22, 2009 14:07

no to ja juz nie wiem.:) raz pisza ze z malej piszemy a teraz z duzej...szczerze mowiac zastanawialem sie jak to napisac no ale jak tak kaze administracja to trzeba tak...sry:)
kls86 - Wto Wrz 22, 2009 14:49

A może ktoś podać jakie były nasze zgody na tym meczu i w ile osób ?? Tak z ciekawości pytam :)
kolafy - Wto Wrz 22, 2009 15:18

Korona 26, Jasło 32, Cracovia ponad 20 i parę osób z Tychów.
YG-US - Sro Wrz 23, 2009 18:05

http://polscykibice.com/infopage.php?id=725
głosujcie:D
hehe

internacionale - Sro Wrz 23, 2009 18:11

beniu napisał/a:
głosujcie:D
hehe

jakby się komuś chciało zwiększyć ilość głosów na Nas to polecam: http://anonymizer.nntime.com/
:)))

jaro. s - Czw Wrz 24, 2009 01:20

Jeśli chodzi o flagę- następna będzie lepsza... Z tymi herbami faktycznie- kolega sknocił.

[ Dodano: Czw Wrz 24, 2009 01:21 ]
Ktoś wie ile osób było z Tych z ŁKS- em?
Pozdr

nunek87 - Czw Wrz 24, 2009 02:40

na kibice.net pisali ze jedna w klatce z Tych
" JSC napisał(a):
Tyszanie byli w Nowym Sączu na Sandecja - ŁKS ?
Jeżeli tak to w jakich liczbach i po której stronie.

Byli tak jak fani Korony, Stali Mielec, Czarnych Jasło czy Cracovii.
Po stronie ŁKU-u była to jedna osoba a po stronie Sączersów coś więcej zresztą ktoś od nich jak będzie chciał to napisze."
http://kibice.net/forum/v...=11290&start=30

kolafy - Czw Wrz 24, 2009 07:16

Byli, pili, palili :) GKS TYCHY TO NASI BRACIA OPRYCHY! :))))
Owca - Czw Wrz 24, 2009 07:36

Skoro oprawa YG została zauważona i nominowana do oprawy kolejki to jestem pod ogromnym wrażeniem, sam fakt nominacji do miana oprawy kolejki to wielkie wyróżnienie. Gratulacje chłopy ( ;
nunek87 - Czw Wrz 24, 2009 09:14

oprawy kolejki w I lidze czy to ogólnopolska liga ultras ( czy jak to nazwać, że nie ma znaczenia w której lidze gra dana drużyna?t tylko ze ocenia sie równo wszystkie drużyny od A klasy do Ekstraklasy )
YG-US - Czw Wrz 24, 2009 09:17

Patrzyłem tam to oceniają wybrane oprawy co tydzień albo krócej...
ogólnopolska no bo raz widziałem ankiete z unia t... hehe i wygrała z taką oprawą, że szkoda gadać i przegonili jakaś ekipe z 1 ligi;)
POZDRO

Owca - Czw Wrz 24, 2009 09:30

z oprawą Korony nie mamy szans ;b ale może uda nam się wskoczyć na 2 miejsce :D ale bez względu na to które miejsce dostaniemy to i tak uważam że to sukces być wyróżnionym wśród tylu opraw pierwszoloigowych i ekstraklasowych.

Pozdro

Adi 325 - Czw Wrz 24, 2009 10:09

Kibice Korony w drodze do Nowego Sącza http://i36.tinypic.com/mm520j.jpg
ksandi - Czw Wrz 24, 2009 15:37

Sandecja ŁKS k

krótki filmik :)

http://www.youtube.com/watch?v=Pmxj0BUyHho

Owca - Czw Wrz 24, 2009 22:16

Panowie i Panie, proszę głosować na naszą oprawe bo zaledwie 15% mamy ;b

Maerqin - Czw Wrz 24, 2009 22:32

Mielibysmy wieksze szanse jakby byly jeszcze flagi i moze jakies swiece dymne a tak jest troche malo efektowne...
nunek87 - Pią Wrz 25, 2009 00:22

JPiPK napisał/a:
Mielibysmy wieksze szanse jakby byly jeszcze flagi i moze jakies swiece dymne a tak jest troche malo efektowne...

gdybyś Ty oraz inni Tobie podobni wrzucili do puszki po tej piątce i by sie uzbierała pokaźna suma to były by i te race ... ale widać każdy lubi narzekać i tyle, lepiej zamiast narzekać i gdybać co by było gdyby to byś docenił Tych chłopaków, bo robią nie małą robotę i za to należy się im uznanie ! Bo tez można napisać ze lepiej by to wyglądało jak w młynie było by z 3 tyś osób a nie 500 czy 600 ale trzeba patrzeć realnie i doceniać to co jest !

Owca - Pią Wrz 25, 2009 09:02

W związku z paranoiczną ustawą o bezpieczeństwie imprez masowych i konsekwencjach wynikających z postanowień tej ustawy, Ultrasi nie będą odpalać pirotechniki na meczach Sandecji. Pragnę również dodać że wszelkie przypadki odpalania pirotechniki, które mogą mieć miejsce w przyszłości (ale nie muszą), nie będą związane z członkami YG '04. My stawiamy na sektorówki, flagi, itp. Pragnę poinformować. że nie jesteśmy służbą porządkową ani organizatorami imprezy masowej (mecz) i nie bierzemy odpowiedzialności za fanatycznych kibiców, którzy są przyzwyczajeni do odpalania tych niebezpiecznych środków.

EDIT:
Chciałem jeszcze podziękować wszystkim, którzy dokładają symboliczną złotówkę do puszki i dzięki waszej pomocy, Ultrasi mogą działać.

Pozdro

Maerqin - Pią Wrz 25, 2009 13:45

nunek87 napisał/a:
JPiPK napisał/a:

gdybyś Ty oraz inni Tobie podobni wrzucili do puszki po tej piątce i by sie uzbierała pokaźna suma to były by i te race ... ale widać każdy lubi narzekać i tyle, lepiej zamiast narzekać i gdybać co by było gdyby to byś docenił Tych chłopaków, bo robią nie małą robotę i za to należy się im uznanie ! Bo tez można napisać ze lepiej by to wyglądało jak w młynie było by z 3 tyś osób a nie 500 czy 600 ale trzeba patrzeć realnie i doceniać to co jest !

Zawsze jak jestem na meczu wrzucam wiecej niz te 5 a to ze wiekszoc mlynu to malolaci niemajacy nawet zlotowki to juz inna sprawa. Wiem ze te oprawy kosztuja i oczywiscie doceniam prace chlopakow. Ale wyraznie napisalem ze oprawa bylaby bardziej efektowna z flagami, ktore byly pod reka i tylko o to chodzilo...

Masahiko - Pią Wrz 25, 2009 13:57

Ale i tak wyjdziesz na malkontenta, bo śmiesz zwrócić uwagę.

Owca dopóki będziecie tak sprawnie działać, dopóty ludzie będą wrzucać pieniążki do puszek i was wspomagać. Z czasem może nawet hojniej :)

rossobianco - Pią Wrz 25, 2009 14:38

A ja ponownie zapytam czy nie istnieje mozliwosc aby pilkarze wchodzili na murawe z flagami i przekazywali je kibicom??? :) pytam ponownie bo poprzednio jasnej i klarownej odpowiedzi nie otrzymalem :)
krzysiek186 - Pią Wrz 25, 2009 16:24

rossobianco napisał/a:
A ja ponownie zapytam czy nie istnieje mozliwosc aby pilkarze wchodzili na murawe z flagami i przekazywali je kibicom??? :) pytam ponownie bo poprzednio jasnej i klarownej odpowiedzi nie otrzymalem :)

Nie raz tak bywało.

biker_ns - Pią Wrz 25, 2009 16:56

To dodatkowo integruje zawodników z kibicami i sympatycznie wygląda.Dobrze by było gdyby ktoś kto ma kontakt z drużyną o tym napomknął np.kapitanowi.

POZDRAWIAM

x_cite - Sob Wrz 26, 2009 10:21

rossobianco napisał/a:

A może by tak kolega wybiegał z flagami??:) hehe żartuje sobie - dobry pomysł kiedyś już tak było i wyszło OK

radziufan - Sob Wrz 26, 2009 12:29

ok drodzy panowie i droge panie...zamykamy dzis gramy z Warta wiec najwyższa pora

THE END