Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

Kibice - Sandecja- Pogoń Szczecin

lampoos - Pon Sie 16, 2010 10:40
Temat postu: Sandecja- Pogoń Szczecin
Może najwyższy czas ochłonąć po meczu z Ruchem i przygotować się na Pogoń, z którą gramy w sobotę o 18, wie ktoś może coś na temat biletów, od kiedy, w jakiej cenie?

Zapraszam do dyskusji

Sączersik - Pon Sie 16, 2010 11:27

Szkoda jednego bo Pogon to dobry przeciwnik. A chcacy uzbierać porzadna liczbe kibiców na stadionie to fajnie by było gdyby były do nabycia bilety od dzisiaj lub od jutra rana. Jesli tak bedzie że dzisiaj popołudniu albo jutro rano to może bedzie 5-6 tys ludzi.... :D:D fajnie by było
seseba - Pon Sie 16, 2010 13:16

Bardziej niż frekwencją i biletami trzeba się martwić godziną meczu. Zakładając, że będzie choć trochę pochmurno to końcówka meczu będzie naprawdę ciężka.
Raffio - Pon Sie 16, 2010 14:52

może by zrobić tak jak kiedyś na Górnik Zabrze kilka transparentów zachęcających na mecz i przypominających o białej koszulce na mostach zawiesić ;P
Grzechotnik - Pon Sie 16, 2010 15:02

seseba napisał/a:
Bardziej niż frekwencją i biletami trzeba się martwić godziną meczu. Zakładając, że będzie choć trochę pochmurno to końcówka meczu będzie naprawdę ciężka.

Rozmawiają z PZPN na temat przesunięcia meczu na godz. 17

grubas_KKS - Pon Sie 16, 2010 16:26

Radzionków już za Nami,teraz pasuje u siebie na meczu z Pogonią wspomóc naszych piłkarzy,tak że WSZYSCY NA F i jazda z dopingiem!
lampoos - Pon Sie 16, 2010 17:00

Hhaa, bilety od środy, a mecz w sobote, dodatkowo bilety po 20zł, brak ulgowych... Już widzę 6000 ludzi na stadionie, po raz kolejny będzie najwyżej 3500
Sączersik - Pon Sie 16, 2010 17:07

Wypada zrobić na wiaduktach w mieście czy gdzie tam mozna i zachecać ludzi by przyszli. Cośtam takiego JAzda z dopingiem wszyscy na F obowaizkowo biała koszulka i szalik. Na jesień u siebie mamy 2 atrakcyjne mecze własnie Pogoń i Piasta Gliwice. Ciekawe bo na wiosne kibice Pogoni nie przyjechali moze teraz......
Sądeczanin - Pon Sie 16, 2010 17:39

no zaczyna się z biletami jeszcze jeden mecz będą pewnie ulgowe a później już same po 20...szkoda gadac bo już dużo było powiedziane o sytuacji z cenami.
lechu - Pon Sie 16, 2010 17:57

lampoos napisał/a:
Hhaa, bilety od środy, a mecz w sobote, dodatkowo bilety po 20zł, brak ulgowych... Już widzę 6000 ludzi na stadionie, po raz kolejny będzie najwyżej 3500

Nie wiem jaki jest sens tej wypowiedzi, w temacie kibicowskim. Wiadomo było przed sezonem, że na takie mecze bilety będą po 20zł, więc proponuję skupić się na mobilizacji i zachęcaniu wszystkich do pójścia na stadion, a nie narzekać na wszystko i wszystkich rozmydlając temat.

Pozdrawiam.

misns - Pon Sie 16, 2010 18:11

Cytat:

Nie wiem jaki jest sens tej wypowiedzi, w temacie kibicowskim. Wiadomo było przed sezonem, że na takie mecze bilety będą po 20zł, więc proponuję skupić się na mobilizacji i zachęcaniu wszystkich do pójścia na stadion, a nie narzekać na wszystko i wszystkich rozmydlając temat.

Zgadzam sie z przedmowca.wiadomo bylo juz od dawna ze na mecze z potencjalnymi faworytami calej ligi nie bedzie biletow ulgowych,co innego jesli by po tym meczu juz do konca rundy byly dostepne bilety tylko po 20 zeta,zreszta pozyjemy,zobaczymy...

Pietrucha - Pon Sie 16, 2010 18:57

"Zmiana godziny meczu z Sandecją.
Sobotni mecz Pogoni Szczecin z Sandecją Nowy Sącz rozpocznie się o 17.00 na stadionie w Nowym Sączu."

http://pogonszczecin.info...2-722-4037.html

wel - Pon Sie 16, 2010 19:12

No i całe szczęście.
Każdy widzi jak jasno jest teraz na zewnątrz, a planowo właśnie zaczynałaby się 2 połowa...
Owszem, jest burza itd., ale nie wiadomo co będzie w sobotę, a może być tak samo.

Tak czy owak mam nadzieję, że będzie przynajmniej sucho.

Maerqin - Pon Sie 16, 2010 21:00

lampoos napisał/a:

To nie ty sie przypadkiem udzielales na forum R/R ? ...

polak_ns - Pon Sie 16, 2010 21:02

JPiPK napisał/a:
lampoos napisał/a:

To nie ty sie przypadkiem udzielales na forum R/R ? ...

nick ten sam wiec to chyba on.

lampoos - Pon Sie 16, 2010 21:15

nie chodziło o ceny biletów, a o FREKWENCJĘ, wiadomo, że zapowiedź była, atrakcyjne mecze 20 zł. dokładniej chodziło oto, że bilety dopiero od środy, więc frekwencja 6000 jest mało realna, widać się nie rozumiemy, co do forum, osobiście nie śledzę tego co ty piszesz na forach, to jest indywidualna sprawa, więc zwyczajnie się OD.... a nieważne
lechu - Pon Sie 16, 2010 22:51

a co ma do tego data rozpoczęcia sprzedaży biletów, bo wydaje mi się, że kto ma pójść na mecz i go na to stać to i tak pójdzie.
lampoos - Wto Sie 17, 2010 00:13

No to uważasz widocznie inaczej niż ja, proste: im wcześniej rozpocznie się sprzedaż biletów, tym więcej ludzi, ponieważ np. sektory: A,C to ludzie pracujący w większości i często nawet nie mają kiedy tych biletów zakupić i często rezygnują z pójścia na mecz, co innego gdy mają na to 5 dni, a nie 2, wtedy znajdzie się czas na zakup, niestety ludzie tak to rozumują...
mlodykks - Wto Sie 17, 2010 07:35

http://forum.pogononline....did=1&tid=10114

No kibice Pogoni będą.

WojtekNS - Wto Sie 17, 2010 10:40

Widzę że Pogoni wybiera się do nas .
Musimy pokazać że Nowy Sącz ma prawdziwych kibiców !
WSZYSCY NA POGOŃ SEKTOR F + BIAŁA KOSZULKA + SZALIK !!!

arkoniusz - Wto Sie 17, 2010 12:16

Panowie widać, ze Pogoń sie mocno mobilizuje na ten mecz i w dodatku bedzie wsparta przez kibiców Legii.

Także wszyscy na F w białej koszulce i z szalikiem !!!!

edit: nazwy klubów z wielkiej litery!!!!

major - Wto Sie 17, 2010 12:23

No już nie mogę. To jest dla was najważniejszy element tego meczu? Że przyjadą? Przychodzicie na ten stadion dla Sandecji i dla niej dopingujecie. Więc nie jarajcie się tak tą Pogonią...Mecz jest o niebo lepszy z kibicami gości, ale ileż można. Skupmy się w tym temacie na nas.
Maerqin - Wto Sie 17, 2010 15:01

I wbijcie sobie raz na zawsze do glowy ta biala koszulke a nie przypominajcie o niej w co drugim poscie- ''wszyscy biala koszulka''- bo to juz jest meczace...
jaro. s - Wto Sie 17, 2010 18:57

Sektor C- czarna koszula.
Pozdr., SG

WojtekNS - Wto Sie 17, 2010 20:36

Ej Ziom nie ma żadnego sektora c na doping JEST TYLKO F !
Sądeczanin - Wto Sie 17, 2010 21:02

jakbyś nie zauważył Stara Gwardia zawszę zajmuje C i nie pomagały zaproszenia na F więc można powiedziec że to ich miejsce a oczywistym jest że młyn to młyn i tam przez 90 minut każdy a przynajmniej każdy powinien (bo nie zawsze tak jest w przypadku niektórych) zdzierac gardło
WojtekNS - Wto Sie 17, 2010 22:07

A chyba lepiej by była jak by wszyscy z C poszli na młyn !
Rudy - Wto Sie 17, 2010 22:42

Skończ tą polemikę bo i tak nie przejdą.
lampoos - Wto Sie 17, 2010 23:10

popieram Rudego, po co spekulować, skoro i tak wyjdzie inaczej, tzn. tak jak ludziom się "zachcę"
grubas_KKS - Sro Sie 18, 2010 12:05

Nie ma co już dyskutować o F i C,My zajmujemy F a SG C i jest gitara.My jak i SG to Sandecja bez podziałów,tak że My i kibice z C niech się mobilizują i na 2 strony doping będzie miazga!Koniec dyskusji w tym temacie.Pozdro
rudeboyz - Sro Sie 18, 2010 12:43

grubas_KKS napisał/a:
Nie ma co już dyskutować o F i C,My zajmujemy F a SG C i jest gitara.My jak i SG to Sandecja bez podziałów,tak że My i kibice z C niech się mobilizują i na 2 strony doping będzie miazga!Koniec dyskusji w tym temacie.Pozdro

nic dodac,nic ujac-ŚWIĘTE SŁOWA

Maerqin - Sro Sie 18, 2010 15:24

Cytat:
na 2 strony doping będzie miazga

Bedzie miazga jak bedzie prowadzony tak jak nalezy i wszyscy sie podporzadkuja a nie tak jak juz wiele razy bylo ze F swoje a C swoje co wyglada tragicznie delikatnie mowiac...

Sądeczanin - Sro Sie 18, 2010 16:14

"- Niestety mecz został zaliczony do spotkań podwyższonego ryzyka – dodaje Andrzej Danek. – Niesie to ze sobą określone ograniczenia. M.in. dlatego też nie będzie biletów ulgowych dla młodzieży. Musimy dmuchać na zimne."
http://sadeczanin.info/aktualnosci-sport/5774

przepraszam co ma mecz podwyższonego ryzyka do tego że nie ma ulgowych biletów dla młodzieży ???

internacionale - Sro Sie 18, 2010 16:49

Pewnie chodzi o to, że muszą zatrudnić większą liczbę ochroniarzy a co się z tym wiąże - większy wydatek.

Wymyślono więc, że z biletów wpadnie większa kaska...

hanys - Sro Sie 18, 2010 17:51

pierdolenie o szopenie po prostu to jest mecz podwyzszonej atrakcyjnosci i trzerba zarobic jak najwiecej, a ze kolejny raz trzeba jakos wyjsc z tego to wymyslili ze mecz podwyzszonego ryzyka i nie ma biletow ulgowych, tak jakby to zalezalo jedno od drugiego....
Raffio - Sro Sie 18, 2010 18:09

Kibice Pogoni Pogoni bardzo mobilizują się na przyjazd do nas (u nich bilety po 5 i 10 zł do nas) więc pewnie zapełnią cały sektor więc i u nas mobilizacja by się przydała ;P najlepiej jakieś transparenty na wiaduktach (najlepiej na moście na lwowskiej ten z lwami) i plakaty kibicowskie na osiedlach ;p może by ktoś zrobił projekt plakatu i jakiś baner

Tak więc wszyscy na Stadion w sobotę i jedziemy z dopingiem xD

AJKA - Sro Sie 18, 2010 18:46

berthold_ns - Sro Sie 18, 2010 23:15

TROCHĘ A MOŻE WIĘCEJ NIŻ TROCHĘ DZIWI MNIE FAKT ŻE MÓJ POST ZOSTAŁ USUNIĘTY!!!!!!Dlatego krzyczę

Chcę pomóc żeby na całym sektorze F był dobry doping a nie tylko na młynie a moderator usuwa mojego posta.Czy to kibic Sandecji......

Przecież nic złego nie napisałem poza tym że mam wydrukowane kilkaset sztuk przyspiewek formatu A4.Przyśpiewki są o Sandecji a nie o Pogoni

Chodzę na mecze (nie tylo jak przyjeżdza faworyt) i widzę że częśc sektora F nie śpiewa z powodu nieznajomości przyśpiewek więc myślę że pomagam młynowemu w dopingu a w nagrode mój post ląduje w śmieciach????

O co tu chodzi????

Do zobaczenia na meczu

ktoS - Sro Sie 18, 2010 23:42

berthold_ns napisał/a:
TROCHĘ A MOŻE WIĘCEJ NIŻ TROCHĘ DZIWI MNIE FAKT ŻE MÓJ POST ZOSTAŁ USUNIĘTY!!!!!!Dlatego krzyczę

Chcę pomóc żeby na całym sektorze F był dobry doping a nie tylko na młynie a moderator usuwa mojego posta.Czy to kibic Sandecji......

Przecież nic złego nie napisałem poza tym że mam wydrukowane kilkaset sztuk przyspiewek formatu A4.Przyśpiewki są o Sandecji a nie o Pogoni

Chodzę na mecze (nie tylo jak przyjeżdza faworyt) i widzę że częśc sektora F nie śpiewa z powodu nieznajomości przyśpiewek więc myślę że pomagam młynowemu w dopingu a w nagrode mój post ląduje w śmieciach????

O co tu chodzi????

Do zobaczenia na meczu

o to ze nie jestesmy w kosciele . i nie ma tu spiewnikow....a przyspiewki kazdy napewno dobrze zna . trudno nie zna slyszac je od paru lat ...!

KubaNS - Czw Sie 19, 2010 00:19

Twoj post zostal prawdopodobnie usuniety dlatego ( nie wiem, nie usuwalem) ze dokladnie taki sam zamiesciles "pietro wyzej" na forum "pilkarskim"...
Jest tam caly czas i nic zlego sie z nim nie dzieje. Taka wiec rada na przyszlosc, wystarczy raz... zaoszczedzi i nerwow i czasu;)

Pzdr.

RydzSmigly - Czw Sie 19, 2010 08:39

ktoS napisał/a:

o to ze nie jestesmy w kosciele . i nie ma tu spiewnikow....a przyspiewki kazdy napewno dobrze zna . trudno nie zna slyszac je od paru lat ...!

Weź się chłopie nie kompromituj, na ilu stronach kibicowskich jest zakładka śpiewnik, wiec widać jak się znasz. Druga sprawa to twoja hipoteza o tym ze przyspiewki zna kazdy jest taka jak to ze Kamienica nigdy nie wyleje podczas powodzi....Jest jakas inicjatywa od kogos to wez to gosciu uszanuj, a nie krytykuj i irytuj innych.Moze bys sam cos wymyslil...Patrz przede wszystkim na siebie!

krzysiek186 - Czw Sie 19, 2010 08:42

berthold_ns napisał/a:

Bardzo ładna inicjatywa. Ze swojej strony przypomne ze YG kiedys wydrukowalo jakies przyspiewki i rozdalo w trakcie wyjazdu do Stróż, niestety ludzie je zniszczyli :/. Uwazam ze trening spiewu czy nauka nowych piosenek nie powinno byc w trakcie meczy z kibicami gosci.

kolafy - Czw Sie 19, 2010 11:18

PRZYPOMINAM O UBRANIU NA SIEBIE BIAŁEJ KOSZULKI I ZABRANIU SZALIKA!
kolafy - Czw Sie 19, 2010 12:42

W wyniku zaistniałej sytuacji z szacunku dla naszego kolegi pierwsze 15 minut zachowamy cisze na meczu i nie będziemy prowadzić dopingu.
SG36 - Czw Sie 19, 2010 15:13

widze ze na forum nic mozna napisac złego na sektor f bo od razu jest usuwana wypowiedz to nie dobrze ze tak robicie
kosiarz - Czw Sie 19, 2010 15:19

Jeszcze bana powinieneś dostać. Co ty jesteś straż graniczna?
KubaNS - Czw Sie 19, 2010 18:16

Nie ma znaczenia czy post jest o F czy jest o C, ewentualnie o A czy o XYZ. Natomiast ma znaczenie czy dyskusja zmierza do kolejnej klotni i zaczepek czy tez nie.
Dlatego prosilbym zeby wrocic do tematu bez dzielenia sie na sektory i inne pierdoly. Dzieki...

Pzdr

berthold_ns - Czw Sie 19, 2010 19:12

ktoS napisał/a:

To wytłumacz mi dlaczego śpiewa tylok młyn??a druga połowa siedzi cicho

Jedynie co w miarę fajnie wychodzi to lokomotywa ponieważ ludzie wiedzą co mają robić i cały sektor wstaje i klaszcze.

Dlaczego doping na całym F nie miałby wyglądać jak lokomotywa.

Zgadzam się z Toba że jeżli ktoś chodzi na mecze od kliku lat to wie co śpiewać ale weź pod uwagę ile "nowych" kibiców doszło , kiedy miałeś na stadionie frekfencję miminum 3000 luda??

major - Czw Sie 19, 2010 19:21

berthold_ns napisał/a:

Jak dla mnie sprawa prosta, po prostu reszty nie interesuję ciągły doping. Gdyby tak było staliby w młynie. Kilka razy mogą się odezwać ale nic więcej.

rudeboyz - Czw Sie 19, 2010 20:22

berthold_ns napisał/a:

Dokladnie,krotich piesni w stylu,,do boju Sandecjo,"..,,sialala,hej Sandecja...i innych to nawet turbo-debil,lub nawet osoba cierpiaca na utrate pamieci krotkotrwalej,jest w stanie zapamietac nie uszkadzajac sobie przy okazji mózgu od zbytniego wysilku ,wiec problem tak jak juz wspomnial moj przedmowca tkwi w braku checi udzialu w czynnym dopingu, niz w nieznajomosci piesni...spiewnik moze i ma sens ale wowczas jak jest wprowadzana nowa,dluzsza piosenka

grubas_KKS - Czw Sie 19, 2010 21:10

Dobra koniec kłótni na temat śpiewników...
jaro_jaro - Pią Sie 20, 2010 10:39

ku***, Pogoń się mobilizuje na wyjazd do nas a my się kłócimy na forum o doping.
JUTRO BIAŁA KOSZULKA i DOPING OD 15 MINUTY NA PEŁNEJ, MA BYĆ LEPIEJ NIŻ W RADZIONKOWIE !!

i zamknąć temat do meczu, bo raczej nikt tu nic mądrego do powiedzenia nie będzie miał...

kolafy - Pią Sie 20, 2010 14:31

Każdy kolejny post na temat dopingu będzie karany ostrzeżeniem jest do tego odpowiedni temat!!!
marchw - Pią Sie 20, 2010 18:22

kolafy napisał/a:
Każdy kolejny post na temat dopingu będzie karany ostrzeżeniem jest do tego odpowiedni temat!!!

Ale tamten temat to chyba jest zamknięty.

jaro_jaro - Pią Sie 20, 2010 18:35

marchw napisał/a:
kolafy napisał/a:

Ale tamten temat to chyba jest zamknięty.

http://www.sandecja.org/f...p?p=56370#56370

Gekon KSP - Sob Sie 21, 2010 00:09

JUTRO NA MECZU DOSTĘPNE BĘDĄ PRAWICOWE VLEPKI POLONII 8x8cm.
W PRZERWIE POD GNIAZDEM...

Sączersik - Sob Sie 21, 2010 11:02

Gekon KSP napisał/a:
JUTRO NA MECZU DOSTĘPNE BĘDĄ PRAWICOWE VLEPKI POLONII 8x8cm.
W PRZERWIE POD GNIAZDEM...

:D W sumie to dzisiaj. Ile będzie tych vlepek i za ile zł. ??

mati513 - Sob Sie 21, 2010 19:21

DOPING MIAZGA! TERAZ TYLKO NOWA PRZYŚPIEWKA I JAZDA !!!
blind - Sob Sie 21, 2010 20:15

Nowa przyśpiewka fajna tylko według mnie mogło być bez tego "więc" na początku.

http://www.youtube.com/watch?v=4GHxhBcBbAI

Bzymcio - Sob Sie 21, 2010 20:21

i bez bębna po "więc wstań" bo wprowadza nie małe zamieszanie, ludzie słyszą bęben i przestają śpiewać
YG-US - Sob Sie 21, 2010 20:30

NIE ZNALAZŁ NIKT BLUZY Z REEBOKA CZARNEJ ROZSUWANEJ Z KAPTUREM?? Z CZERWONYMI SZNURECZKAMI Od Kaptura? pisać na PW!! została na młynie
hanys - Sob Sie 21, 2010 20:34

doping dobry, a przez pierwsze minuty spotkania po prostu miazga, dobre riposty dla sledzi, oby tak dalej.
saku194 - Sob Sie 21, 2010 20:56

Czemu nie było oprawy? Widziałem, że chłopaki jakieś tam kije na F wnosili, ale oprawy nie było..chyba ze pod wpływem emocji przeoczyłem:)
hanys - Sob Sie 21, 2010 21:00

bo ktos nie pomyslal wczesniej i pewne rzeczy sie poszly kochac
DNL - Sob Sie 21, 2010 21:14

No i jak dla mnie ta przyśpiewka ma sens jedynie na początku meczu i II połowy ;)
Bo kilkukrotne celowe siadanie/kucanie wygląda trochę komicznie, rozumiem że dziś tylko tak w celu przećwiczenia.

LaMaquinaRoja - Sob Sie 21, 2010 22:06

Co to się tam paliło na płocie?
Zastanawiam się co było kiepskie przez prawie godzinę... kiepska gra, czy kiepski doping bo kiepsko grali... bo po tych dwóch golach stadion oszalał. :)

arkoniusz - Sob Sie 21, 2010 22:09

Koszulka Legii, szalik Pogoni i jeszcze jeden szalik, ale nie wiem kogo
wojo94 - Sob Sie 21, 2010 22:24

i 2 szaliki legii...ale czy to istotne??? liczy się to że dzisiaj wszyscy się spisaliśmy w mojej ocenie ale zawodnicy też chyba dostali przysłowiowego kopa kiedy w drugiej połowie pokazaliśmy jak się kibicuje w Sączu no wynik mówi sam za siebie
Sądeczanin - Sob Sie 21, 2010 22:37

hahha zajebisty dzień dzisiaj:D meczyk klasa a do tego podobnie jak eSKa nie mogę się powstrzymac od śmiechu:)
Fani Bianconeri - Sob Sie 21, 2010 22:38

To tak samo jak ja:) ciekawe ile to dziecko ma lat :)
Sądeczanin - Sob Sie 21, 2010 22:40

hahaha:D STOlat1910 a czemu oni nas wyzywali bo ja tego w sumie nie rozumiem :Dwytłumaczysz mi to ???:Djestem ciekawy Twojej odpowiedzi ale w sumie nie dam rady już się śmiac:))
Kilinskiego 47 - Sob Sie 21, 2010 22:41

Fani Bianconeri napisał/a:
To tak samo jak ja:) ciekawe ile to dziecko ma lat :)

Myślę, że to dziecko mogłoby być twoim ojcem, tylko, że jest nie w temacie i stąd mędrkuje i w oczach niektórych się kompromituje.

STOlat1910 - Sob Sie 21, 2010 22:45

Kto kogo wyzywał?

I czemu moje posty są dla was takie śmieszne? Nie mogę pojąć faktu, jak palenie szalików czy wyzywanie może być dla niektórych "wisienką na torcie" po upalnym tygodniu.... no i jeszcze rozpamiętywanie kto kogo i gdzie wyzywał.

Kilinskiego 47 - Sob Sie 21, 2010 22:51

STOlat1910 napisał/a:
Nie mogę pojąć faktu, jak palenie szalików czy wyzywanie może być dla niektórych "wisienką na torcie" po upalnym tygodniu.... no i jeszcze rozpamiętywanie kto kogo i gdzie wyzywał.

A ja nie mogę pojąć dlaczego niektórzy nie mogą tego pojąć - bo taki jest ten świat (sam do niego bezpośrednio nie należę) i ty tego nie zmienisz!

Będziesz mógł pojąć dlaczego Arab się z ciebie śmieje, jak go zapytasz dlaczego nienawidzi Żyda? Przecież to też jest takie nielogiczne (szczególnie po upalnym tygodniu na Bliskim Wschodzie:))

STOlat1910 - Sob Sie 21, 2010 23:11

Miałem zamiar napisać trochę dłuższą odpowiedź, ale mam wrażenie, że większość tu czytających/piszących nigdy tego nie zrozumie, że palenie jakichkolwiek rzeczy w geście "agresji do innego klubu" lub wyzywanie przeciwnej drużyny od takich czy siakich, jest przez większość społeczeństwa odbierane jako debilna i szczeniacka zagrywka, która nic nie daje.
Kilinskiego 47 - Sob Sie 21, 2010 23:13

^^No i co z tego?
Maerqin - Sob Sie 21, 2010 23:17

@ STOlat1910 Na 'naszasandecja.pl' na pewno Cie zrozumieja.
STOlat1910 - Sob Sie 21, 2010 23:20

"No i to z tego", że dalej nie rozumiem dlaczego to robicie/robisz/robią?
Czy kibice Sandecji, którzy są wrogo nastawieni do... do świata, nie mogą się zebrać nad rzeką Dunajec i tam sobie popalić jakieś ciekawe memorabilia? A normalni, dopingować na sektorze F?

Kilinskiego 47 - Sob Sie 21, 2010 23:25

Robią to, bo taka jest "kultura kibicowania" w Polsce. Jak każda kultura - podlega ewolucji - to znaczy, że zmienia się na przestrzeni lat, a nie pod wpływem postów takich jak twoje.

Może się ona komuś podobać lub nie (mnie wiele jej elementów się nie podoba, tylko - no właśnie - co z tego?)

kolafy - Sob Sie 21, 2010 23:32

Koniec dyskusji jeszcze jeden ''jebnięty" post i lecą ostrzeżenia!
N_ - Sob Sie 21, 2010 23:37

16 osób z Czarnych 1910 Jasło na tym meczu.
kamilyes - Sob Sie 21, 2010 23:48

STOlat1910 napisał/a:
Edytuję ten post, bo mój punkt widzenia może się nie spodobać "mędrcom" tego Forum....

Życzę wszystkim kibicom, którzy zdrowo plują łaciną i utylizują przeróżne memorabilia w sobotnie popołudnia zdrowia, szczęścia i pomyślności.

coś się nie podoba zapraszamy do Stróż, tam na pewno znajdziesz swoje miejsce w "gnieździe"
żeby nie było off, doping naprawdę na wysokim poziomie, zachowanie kibiców gości (15 minut) pozostawiam bez komentarza.. troszkę gościu na bębnie czasem nie łapał rytmu, przez co tworzyło się zamieszanie, przyśpiewka więc wstań dosyć ale myślę bez tego bębna o dużo lepiej wyjdzie, emocje niesamowite, fajna pogoda, zwycięstwo, dobry doping czego więcej chcieć?

Woojtek - Nie Sie 22, 2010 00:12

radość po bramkach - nieludzka :)
nie pozostaje nam nic innego niż pobić dzisiejszą liczbe Pogoni w Szczecinie, czyż nie ? : >

N_ - Nie Sie 22, 2010 00:27

Nas (Wisła) w Łodzi 800 z oprawą oraz dobrym dopingiem.
Wracając do Krakowa na głównym jesteśmy w czasie kiedy Pogoń wracająca z NS ma przesiadkę.
biegniemy w poprzek torów i peronów w ich stronę, gdzie na ostatnim z nich na drodze staje policja - w nich kamionka.
Pogoń ogranicza się do otwarcia drzwi w pociągu i machania rekami, mimo ze dzielił nas tylko 1 peron
z kamieniowaną policją, czyli raczej brakło chęci do konfrontacji. Wystarczyło zejsc na tory i wejsc na peron który nas dzielił. Poźniej wpada nam na nasz peron prewencja od boku i koniec końców do niczego nie dochodzi.

Hahahah a tak się spianli jeszcze parę godzin wcześniej że nikt z pociągu jak oni atakowali nie wysiadł hahahaha

ERNESTO - Nie Sie 22, 2010 20:23

STOlat1910 napisał/a:
"No i to z tego", że dalej nie rozumiem dlaczego to robicie/robisz/robią?
Czy kibice Sandecji, którzy są wrogo nastawieni do... do świata, nie mogą się zebrać nad rzeką Dunajec i tam sobie popalić jakieś ciekawe memorabilia? A normalni, dopingować na sektorze F?

Chcesz ? Przyjdz na F, albo najlepiej pojedz do Stroz i zacznij "naprawiac swiat". Powodzenia zycze. Czegos nie rozumiesz ? To zrozum, ze nas srednio obchodzi Twoje zdanie, a placzem na forum niczego nie zmienisz. I nikogo nie interesuje co mysli "wiekszosc spoleczenstwa".

www.megachem.pl - Nie Sie 22, 2010 20:31

Kolego- piłka nożna rządzi się swoimi prawami. Na szczęście w Muszynie jest świetny zespół siatkarski. Na stadionie również jest kilka sektorów, gdzie można w mniej, lub bardziej kulturalny sposób pooglądać mecz. W razie czego są też Stróże. Bez obrazy- ale świata nie zmienisz.
MARCO - Nie Sie 22, 2010 21:17

Ten STOLAT jazde sobie kręci albo rzeczywiście ma nasrane w głowie a wy z nim jeszcze dyskutujecie nie wiem po co
Sądeczanin - Wto Sie 24, 2010 17:39

Będzie jakiś filmik z samego dopingu ?
Blendzior - Wto Sie 24, 2010 18:16

Sądeczanin napisał/a:
Będzie jakiś filmik z samego dopingu ?

Z naszej strony niestety nie będzie filmiku z dopingiem.

kolafy - Wto Sie 24, 2010 19:29

Szkoda bo doping był chyba najlepszy w tym roku na Sandecji!
Raffio - Wto Sie 24, 2010 19:36

na sandecja.pl po prawej stronie są 3 krótkie filmiki z dopingu
tomek_ns3 - Wto Sie 24, 2010 19:56

"kibole sandecja - pogoń". Podpis filmików powala. Nie dość żę "kibole", to jeszcze nazwy klubów małymi literami:/.
hanys - Wto Sie 24, 2010 20:00

kolafy napisał/a:
Szkoda bo doping był chyba najlepszy w tym roku na Sandecji!

Na Gorniku byl zdecydowanie lepszy, ale ten tez byl dobry

kolafy - Wto Sie 24, 2010 21:00

Uważam że na Góniku mimo 2x większej grupy osób był doping gorszy np. pod względem synchronizacji prawej strony z lewą, nie było nowych piosenek no i dużo ludzi się opierdalało.
koper - Sro Sie 25, 2010 07:52

Kolafy - przy synchronizacji lewej z prawa strona najwazniejsze jest zeby prowadzacy wykrzyczal poczatek przyspiewki w obie strony - bo czasem jest tak ze jedna strona slyszy co ma spiewac a druga nie i druga wtedy po jakims czasie wchodzi ze spiewem ale nieraz nierowno.

A i jeszcze jedna kwestia bo nikt nie poruszyl tego. BEBEN !!! Coraz mniej go slychac a przy synchronizacji spiewania jest zaj..scie wazne. Moze by cos zrobic zeby go zamontowac na gniezdzie ????? Bedzie go lepiej slychac.

Pozdrawiam.

Sądeczanin - Sro Sie 25, 2010 10:48

u nas im więcej ludzi w młynie tym jakoś gorzej i nie równo wychodzi nam ten doping...nie raz przy mniejszym młynie był na prawdę konkretny doping np mecz ze Stalówką
PS - Sro Mar 16, 2011 09:49

N_, Jedna uwaga do CIebie! Szczycisz sie tym,ze w 500 osób atakujecie grupe 150osobowa rzucajac kamieniami i ty sie dziwisz ,ze tylko otworzyli drzwi i was wołali?? MY POGOŃ SZCZECIN mielismy je odwage otworzyc i czekac na was ale zachowaliscie sie jak tchorze i woleliscie rzucac kamyczkami niz bezposredniego starcie z nami bylo was tyle,ze mogliscie dojebac tych 5 pieskow i ruszyc na gołe piesci na konfrontcja z nami . My akurat nie mielismy tej mozliwosci z tego wzgledu,ze lecial grad kamieni! Pozdrowienia z grodu gryfa szybkiego przyjazdu do SZN !
hanys - Sro Mar 16, 2011 09:52

PS jedna uwaga do Ciebie N_ przytoczyl tylko opis Wisły z powrotu, on jest z Jasła a nie Wisły...
internacionale - Nie Mar 27, 2011 16:11

Więcej na temat samego wyjazdu napisze zapewne w tym temacie ktoś kompetentny.

małolat_19 - Nie Mar 27, 2011 18:17

Otóż..Wyśpię się i ogarnę ,to coś wpiszę;)..
kolafy - Nie Mar 27, 2011 19:03

ps. 32:40 minuta meczu - pozdrowienia ze Szczecina :)) hhahaha

http://sport.tvp.pl/pilka...cz-mecz/4209005

kamel - Nie Mar 27, 2011 20:07

Bożena Dykiel !!
matiKSP - Nie Mar 27, 2011 20:12

Na wyjeździe 10-ciu kibiców Polonii Warszawa. Dzięki za wszystko! Polonia&Sandecja ;)