Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

KKS Sandecja Nowy Sącz - Zawisza Bydgoszcz - Sandecja

radziufan - Czw Lip 21, 2011 11:38
Temat postu: Zawisza Bydgoszcz - Sandecja
temat piłkarski, zapraszamy do dyskusji
biker_ns - Czw Lip 21, 2011 11:55

Bardzo ciężki mecz,remis przyjmuję z pocałowaniem ręki,przypomina mi się sytuacja jak my zaczynaliśmy występy w I lidze z Podbeskidziem które sezon wcześniej przegrało walkę o ekstraklasę gorszym stosunkiem bramek,a w Sączy musiało się namęczyć z głodnym sukcesu i ambitnym beniaminkiem jakim była Sandecja.
Obstawiam 1-1 z którego był bym bardzo ucieszony.

POZDRAWIAM

radziufan - Czw Lip 21, 2011 11:58

beniaminek grający pierwszy mecz u siebie zawsze jest bardzo niewygodnym przeciwnikiem. Z drugiej strony będą grali pod presja publiczności więc ja również typuję remis
simo_n - Czw Lip 21, 2011 12:16

Jest to inna drużyna niż w zeszłym sezonie, więc dla nas mogą nie być jeszcze tak zgrani jak nasi piłkarze. Tutaj widzę szansę dla Sandecji. Typuję minimalną wygraną Sandecji 1-2 albo 0-1 ;)
qqq - Czw Lip 21, 2011 14:06

biker_ns napisał/a:
Bardzo ciężki mecz,remis przyjmuję z pocałowaniem ręki.

Nic dodać, nic ująć.

hanys - Czw Lip 21, 2011 14:50

jak nasi pilkarze nie przestana srac w gacie przed pierwszym meczem z rywalem ktory ma troche glosniejsza nazwe, to remisy bedziecie przyjmowac z pocalowaniem reki.
Trzeba zapierdalac i nie dac sie presji i bedzie dobrze.

biker_ns - Czw Lip 21, 2011 15:02

hanys napisał/a:
jak nasi pilkarze nie przestana srac w gacie przed pierwszym meczem z rywalem ktory ma troche glosniejsza nazwe, to remisy bedziecie przyjmowac z pocalowaniem reki.
Trzeba zapierdalac i nie dac sie presji i bedzie dobrze.

Święte słowa,może zrozumieją nasi piłkarze że to między innymi oni mają rozdawać karty w lidze w tym sezonie,oby tak było.Z roku na rok, z sezonu na sezon gra u nas coraz więcej doświadczonych zawodników jak choćby Dymkowski,Derbich na których inauguracja ligi na Zawiszy przynajmniej teoretycznie nie powinna robić jakiegoś piorunującego wrażenia czyt.drżenia nóg.

POZDRAWIAM

matys5392 - Czw Lip 21, 2011 15:12

Internetowe pompowanie balona w Zawisze sprawiło że teraz wszyscy boją się z nimi grać.A tak na prawdę patrząc na to co sie tam stało w przerwie letniej,to jest to drużyna przypadkowych ludzi,ktorzy podpisywali kontakty na 2-3 tygodnie przed ligą.Nazwiska też nie powalają.Piłkarze z przeciętnego Zagłębia,którzy nie łapali się do składu czy Gevorgyan i Zawistowski którzy spadli odpowiednio z KSZO i Arką z lig.
Ten sezon bedzie tak na prawdę sprawdzianem dla trenera Kurasa.W zeszłym dokończyl on tylko dzieło Wójtowicza.
W meczu z Zawiszą chciałbym,zeby od pierwszej minuty zagrali:

---------------Kozioł-------------------
Makuch---Jano---Dymkowski---Boro
-------Trochim----Berliński------------
Jędrzejowski----Gawęcki----Eissmann
--------------Aleksander----------------

Na ławce powinno znaleść się miejsce dla Rózalskiego,Fechnera,Woźniaka,Derbicha,Szeligi,Wiśniewskiego i Leśniaka.
W sytuacji gdy w kadrze mamy trzech napastników,najlepsze wydaje się ustawienie z jednym wysuniętym Aleksandrem.Może Gawęcki grający za plecami napastnika znów odnalazłby dawną formę...? Pomijam kontuzjowanego Chmiesta oraz czekającego na ważne dokumenty z Macedonii Duricia,ktorego widziałbym w pierwszym składzie.

Fajnie byłoby zacząć sezon od zwycięstwa,i to jeszcze wyjazdowego z tak "medialnym" przeciwnikiem,ale tak jak pisał radziufan beniaminek grający pierwszy mecz u siebie zawsze jest bardzo niewygodnym przeciwnikiem,dlatego wywalczony tam punkt bedzie dobrym wynikiem.

collo - Czw Lip 21, 2011 17:56

Zawisza Bydgoszcz - Sandecja Nowy Sącz, godz. 19:00, sędzia: Łukasz Bednarek (Koszalin).
1980_NS - Czw Lip 21, 2011 18:10

Mam nadzieję, że nie będzie to miało żadnego znaczenia, ale widzę, że sędzia jest debiutantem na tym poziomie rozgrywek. Oby nie dał się przygnieść presji, którą zapewne cały stadion będzie na nim wywierał.
SKARHEAD - Czw Lip 21, 2011 20:44

Zawisza-Sandecja 2:0 - niestety na start będzie zimny prysznic..
K@KS - Czw Lip 21, 2011 21:10

My raczej początki mamy słabe, więc nie spodziewam się cudów.
Zawisza ma raczej słaby skład, wiele nie namiesza, w późniejszej fazie sezonu ich spokojnie wyprzedzimy, ale mamy pecha, że gramy pierwszy mecz u nich kiedy mają takie ciśnienie.
Stawiam 3:1 dla nich.

jedrzej - Czw Lip 21, 2011 21:20

nie chcę nikogo obrażać i wiem, że łatwo się mówi ale zawiodłem się trochę na Stowarzyszeniu bo myślałem że będzie organizowany wyjazd do Bydgoszczy.
Spokojnie uzbierałby się przynajnmiej jeden autokar. Trza było prowadzić zapisy pod warunkiem że się odbędzie jeśli będzi odpowiednia ilość chętnych. Zawiodłem się!!!

kedz10r - Czw Lip 21, 2011 21:32

SANDECJA POKAŻE ŻE STAĆ JĄ NA GRE W EKSTRAKLASIE WIĘC JA MYŚLĘ ŻE WYGRA 1 DO 0
rafal30 - Czw Lip 21, 2011 22:01

K@KS napisał/a:
My raczej początki mamy słabe, więc nie spodziewam się cudów.
Zawisza ma raczej słaby skład, wiele nie namiesza, w późniejszej fazie sezonu ich spokojnie wyprzedzimy, ale mamy pecha, że gramy pierwszy mecz u nich kiedy mają takie ciśnienie.
Stawiam 3:1 dla nich.

Co za głu[ie i bezsensowne gadanie!
Zawisza ma słaby-raczej- skład?
Przecież większość piłkarzy grała w ekstraklasie czy 1 lidze i nawet 1 mecz w reprezentacji.
Widzisz choćby te nazwiska?Na jakiej pozycji Sandecja ma lepsze nazwiska i zawodników?
Każdy z nich jest ograny czy to w ekstraklasie ponad 100 i około 200 meczów czy w 1 lidze i utalentowani,młodzi gracze naprawde ciekawe nazwiska.
Witan
Ilków-Gołąb --- Hrymowicz --- Skrzyński --- Markowski
Ekwueme --- Zawistowski
Błąd --- Geworgian --- Majkowski
Leśniewski(Imeh)
To podstwowy skład Zawiszy przewidziany na ten mecz i aż roi sie od znanych nazwisk.W rezerwie są chocby Jankowski,Oleksy,Piętka,Wójcicki,,Jackiewicz,Masłowski czy Okińczyc.
Na meczu spodziewamy się około 12.000 kibiców a moze i wiecej wiec atmosfera bedzie super.
Nie mam wątpliwosci,ze Zawisza będzie "czarnym koniem" rozgrywek i moze z tak zróżnicowaną kadrą pokusic sie nawet o awans do ekstraklasy na co Bydgoszczy zależy majac taką publike takie zaplecze jak stadion reprezentacyjny na 22.000 i całą bazę treningową i przede wszystkim "medialność" i wielkosć miasta(prawie 380.000) i historię Zawiszy z której wywodzą sie miedzy innymi Zbigniew Boniek,Stefan Majewski,Piotr Nowak.
Mam nadzieję,ze za rok kolejne wielkie miasto i wielki klub ze znakomitą przeszłościa zagosci w ekstraklasie bo tam jest jej miejsce.

lukas33 - Czw Lip 21, 2011 22:14

Kolego powyżej proponuje dwa głebsze oddechy na uspokojenie. Wasz problem polega na tym, ze te nazwiska które wymieniłeś zagrają w meczu z nami po raz pierwszy w życiu ze sobą. My gramy tym samym składem z róznymi niewielkimi zmianami czy retuszami właściwie juz drugi sezon i pod wzgledem zgrania czy zrozumienia bijemy Was na głowę. Poza tym jakoś nie widze by strzelajacy co sezon kilkanaście bramek w I lidze Aleksander był gorszy od bramkostrzelnego ale w II lidze Lesniewskiego. Podobnie na kilku innych pozycjach nie widze jakiejś wielkiej przewagi Zawiszy nad Sandecją. Zreszta dyskusja jest typowo akademicka gdyż wszystko i tak zweryfikuje w sobotę boisko a w maju za rok tabela. Także proponuje spuścić nieco "ciśnienie" i spokojnie udać sie na meczyk.
Z kibicowskim pozdrowieniem!

krochmal - Czw Lip 21, 2011 22:26

rafal30 napisał/a:
?Na jakiej pozycji Sandecja ma lepsze nazwiska i zawodników?

Aleksander - 103 mecze w Ekstraklasie 20 bramek - Leśniewski 0-0, Imeh 29-2 (wow napastnik z 2 bramkami)
taki jeden przykład

rafal30 napisał/a:
Każdy z nich jest ograny czy to w ekstraklasie ponad 100 i około 200 meczów czy w 1 lidze i utalentowani,młodzi gracze naprawde ciekawe nazwiska.

Każdy?? tzn. ?? Ponad 100 występów mają Skrzyński i Gevorgyan - faktycznie wszyscy

rafal30 napisał/a:
Nie mam wątpliwosci,ze Zawisza będzie "czarnym koniem" rozgrywek i moze z tak zróżnicowaną kadrą pokusic sie nawet o awans do ekstraklasy na co Bydgoszczy zależy majac taką publike takie zaplecze jak stadion reprezentacyjny na 22.000 i całą bazę treningową i przede wszystkim "medialność" i wielkosć miasta(prawie 380.000) i historię Zawiszy z której wywodzą sie miedzy innymi Zbigniew Boniek,Stefan Majewski,Piotr Nowak.
Mam nadzieję,ze za rok kolejne wielkie miasto i wielki klub ze znakomitą przeszłościa zagosci w ekstraklasie bo tam jest jej miejsce.

Fantastyczna reklama miasta, które zapewne jest piękne. Czy Zawisza będzie czarnym koniem?? Może tak, może nie zweryfikuje wszystko boisko.
Ja jednak radzę mocny okład z lodu i ostudzenie nadmiernych emocji bo nazwiska nie grają nawet najbardziej znane a i też nie pomoże wielkość oraz zapewne chlubna historia :)

ZawiszaOnTour - Czw Lip 21, 2011 22:27

rafi to jakis dziwolag jezeli mozna to zbanujcie go.Sklad Zawisza ma mocny jak na beniaminka mozemy wygrac przegrac okaze sie.Stadion Zawiszy to twierdza-Kuras bardzo dobrze wie oco chodzi :).Do zobaczenia.

PS - My mamy grac o spokojny sezon a Extraklase atakujemy za rok wiec po co oceniacie to i owo.Zawisza swoja siłe pokaze kibicowsko na tym sie skupiamy

x_cite - Czw Lip 21, 2011 23:43

1:3 tyle w temacie :)
polak_ns - Pią Lip 22, 2011 00:49

0:1 i było by miło
Bianconeri - Pią Lip 22, 2011 07:25

Wynik będzie jaki będzie i żaden inny:) nie obstawiam bo się na piłce nie znam:)
Tu trochę informacji przedmeczowych:

http://www.sandecja.org/1...a_Bydgoszcz.htm

Ziomak - Pią Lip 22, 2011 11:07

Stawiam remis 1:1.
K@KS - Pią Lip 22, 2011 11:22

rafal30 napisał/a:

Co za głu[ie i bezsensowne gadanie!
Zawisza ma słaby-raczej- skład?
Przecież większość piłkarzy grała w ekstraklasie czy 1 lidze i nawet 1 mecz w reprezentacji.
Widzisz choćby te nazwiska?Na jakiej pozycji Sandecja ma lepsze nazwiska i zawodników?
Witan
Ilków-Gołąb --- Hrymowicz --- Skrzyński --- Markowski
Ekwueme --- Zawistowski
Błąd --- Geworgian --- Majkowski
Leśniewski(Imeh)
To podstwowy skład Zawiszy przewidziany na ten mecz i aż roi sie od znanych nazwisk.W rezerwie są chocby Jankowski,Oleksy,Piętka,Wójcicki,,Jackiewicz,Masłowski czy Okińczyc.
Na meczu spodziewamy się około 12.000 kibiców a moze i wiecej wiec atmosfera bedzie super.

Znowu pierdolisz jak potłuczony.
Nie wiem co to za chłop, ale Ty wchodzisz tutaj żeby nam prezentować historię Zawiszy i dajesz informacje o Bydgoszczy, a większość osób ma na to wyjebane. Nie wspominając o tym, że historia nie gra, a wielkość miasta generalnie uja znaczy.
Skład macie taki sobie, szału nie robi.
Geworgian jest tragicznie słaby, napastnicy bez szału, bramkarz także więc nie wiem nad cyzm się spuszczasz, bo narazie to taki zlepek nowych graczy, zresztą nie chce mi się pisać - zobaczysz w lidze.
Już nie takie kluby jak Zawisza z duużo lepszymi składami (Pogoń, Warta, ŁKS dwa sezony temu itd) wiele nie zwojowały, z tym twoim zajebistym składem nie będzie inaczej.

ZawiszaOnTour - Pią Lip 22, 2011 12:18

CHłopaki przeciez prosilem zeby nie odpisywac tym dziwolagam ktorzy pisza głupoty.Zawisza nie gra o mistrza 1 ligi dopiero za rok bedziemy atakowac Extraklase ten sklad jest na srodek tabeli a jak zaskocza i beda wyzej to bedzie mile zaskoczenie jedno jest pewne kazdemu moga zabrac pkt.A to ze Sandecja nie pisze o wyjezdzie to nie znaczy Zawiszak ze sie nie pojawi dzbanie !
matys5392 - Pią Lip 22, 2011 13:33

Cytat:
W kadrze meczowej Sandecji na mecz z Zawiszą Bydgoszcz nie znaleźli się Serb Milan Durić i Marcin Chmiest.
- Marcin nie pojechał, bo musi doleczyć do końca uraz - mówi kierownik drużyny Maksymilian Cisowski. - Jeśli chodzi o Milana to nie udało się dopiąć jeszcze kwestii papierkowo- formalnych.
Kadra meczowa: Marek Kozioł, Mariusz Różalski, Marcin Makuch, Jan Frohlich, Tomasz Midzierski, Sebastian Fechner, Łukasz Derbich, Marcin Woźniak, Wojciech Trochim, Patryk Jędrzejowski, Bartosz Szeliga, Rafał Berliński, Dariusz Gawęcki, Lukas Janić, Michał Trzeciakiewicz, Pavel Eismann, Bartosz Wiśniewski, Arkadiusz Aleksander.

Z najważniejszych piłkarzy nie ma Borovicanina i Dymkowskiego.Kontuzje?

KaKaEs1910 - Pią Lip 22, 2011 15:01

Dymkowski to chyba coś z więzadłami ale nie jestem pewien bo to on miał być pewniakiem obok Jana. Boro może poprostu niema formy :)
Bianconeri - Sob Lip 23, 2011 08:15

Relacja live:
http://www.sandecja.org/2...z__Sandecja.htm

http://ekstraklasa.net/1l...baedd325b000000

radziufan - Sob Lip 23, 2011 18:51

ZAWISZA
Andrzej Witan
Krzysztof Hrymowicz
Łukasz Skrzyński
Paweł Oleksy
Michał Ilków-Gołąb
Martins Ekwueme
Adrian Błąd
Rafał Piętka
Paweł Zawistowski
Vahan Gevorgyan
Benjamin Imeh

SANDECJA
Marek Kozioł
Marcin Makuch
Jano Frohlich
Tomasz Midzierski
Łukasz Derbich
Bartosz Szeliga
Wojciech Trochim
Michał Trzeciakiewicz
Lukas Janić
Dariusz Gawęcki
Arkadiusz Aleksander

matys5392 - Sob Lip 23, 2011 19:10

Skład chyba optymalnie najmocniejszy.Oprócz Eissmanna grają wszyscy najlepsi z powołanej osiemnastki.Ciekaw jestem postawy młodego Szeligi.Fajnie że wraca stare "Wójtowiczowe" ustawienie 4-2-3-1 z grającym za plecami Aleksandra, Gawęckim.I ciekawe jak się spisze,tak zle wspominany przez inne kluby Trzeciakiewicz.Fajnie że w końcu znalazł się konkurent dla Berlińskiego.
radziufan - Sob Lip 23, 2011 19:39

http://www.itv24.com.pl/l...n6ptlmlgrs3&/1/ live video, troche sie tnie ale jakos hula
x_cite - Sob Lip 23, 2011 19:47

no to kolego czemu tego linka wcześniej nie dałeś?? :)
radziufan - Sob Lip 23, 2011 19:48

bo go znalazlem przed chwilą, juz mi nie hula....
x_cite - Sob Lip 23, 2011 19:49

ja odświeżam jak się zacina i jakoś działa dalej :)
wel - Sob Lip 23, 2011 19:53

Działa zacnie. Dzięki :)
qqq - Sob Lip 23, 2011 20:02

Dlaczego transmisja idzie jak przerwa w meczu jest? Nie ma ani zegara, ani wyniku. Nie wiadomo nic. Chyba jest opoznienie...
anton1910 - Sob Lip 23, 2011 20:02

zmiencie te neo na kablowke ciac nie bedzie :)) mi hula az miło :)
Ziucini - Sob Lip 23, 2011 20:02

Oglądamy mecz w Bułgarii ,cisza nagle słychać "Sandecja..." błysk w oku i wszyscy "Pojechali" i banan na twarzy ;]
matys5392 - Sob Lip 23, 2011 20:07

Kto miał okazję oglądać większą cześć pierwszej połowy zgodzi się chyba że nasze skrzydła nie istnieją.Bartek Szeliga nawet nie zdąży dobrze zabrać się z piłką a już ją traci, a Janić jest kompletnie nie widoczny.
Najlepsi na boisku środkowi pomocnicy - Trzeciakiewicz i Trochim.Dobrze gra nasza linia obrony,pewnie broni Kozioł.
Na razie typowy mecz na remis.Dużo sytuacji ale mało celnych strzałów w światło bramki.Szkoda naszych niewykorzystanych rzutów wolnych.Nasi piłkarze uderzali kilkakrotnie wysoko nad poprzeczką bramki Zawiszy.
Szkoda zmiany Gawęckiego.Wiśniewski zajął teraz miejsce na ;lewej pomocy a Janić przesunął się do środka.
Na drugą połowę fajnie byłoby zobaczyć od początku Eismanna,właśnie za słabego Janicia.
Pierwsza połowa bardzo wyrownana,Zawisza gorźnia kontruje,ale mecz jest dla Sandecji jak najbardziej do wygrania.

x_cite - Sob Lip 23, 2011 20:14

mi z kablówki tnie...aż miło:)
hanys - Sob Lip 23, 2011 20:18

ku*** podales linka i teraz nie dziala...;D
sepy weszly;)

qqq - Sob Lip 23, 2011 20:19

Teraz w ogóle nie działą stronka ...
internacionale - Sob Lip 23, 2011 20:19

Trzeba było Radek "samym swoim" na gg wysłać :)
anton1910 - Sob Lip 23, 2011 20:20

nic by to nie dało link krązy po wszystkich relacjach XD
Amico - Sob Lip 23, 2011 20:25

Też wyczaiłem tego linka na początku meczyku a po przerwie lipa, cała strona już nie działa :(
Johny Bravvo - Sob Lip 23, 2011 20:28

dokladnie u mnie tez lipa nic nie dziala
anton1910 - Sob Lip 23, 2011 20:35

71′
Ważne zdarzenie
Sandencja w kontraataku. Pewnie Witan ci sie nigdy nie naucza ??:D

x_cite - Sob Lip 23, 2011 20:36

coś goli nie widać a ja obstawiałem 1:3 - chyba nici z tego wyniku. Z relacji wychodzi, że mecz typowo na remis lub jedną bramkę...
anton1910 - Sob Lip 23, 2011 20:38

człowieki bedzie dobrze :)) w 81 strzeli Aleksander albo Wisniewski xD
qqq - Sob Lip 23, 2011 20:45

0:0 i bede zadowolony. Zawisza teraz dominuje ...

EDIT .. No włąsnie :| 1:0 kurde

matys5392 - Sob Lip 23, 2011 20:45

Niedobrze...dostajemy bramkę na 13 minut przed końcem... ;/
KKS_FAN - Sob Lip 23, 2011 20:45

no to pięknie...
anton1910 - Sob Lip 23, 2011 20:45

przegrywamy 1-0
KKS_FAN - Sob Lip 23, 2011 20:46

niestety to nie jest "Błąd"...
hanys - Sob Lip 23, 2011 20:46

no i po frytkach
Amico - Sob Lip 23, 2011 20:47

Raczej po ptokach... :) Trudno się mówi
qqq - Sob Lip 23, 2011 20:48

Błąd Makucha - z relacji.
anton1910 - Sob Lip 23, 2011 20:49

wchodzi ejsi zaraz im rozdupcymy ta twierdze :)
matys5392 - Sob Lip 23, 2011 20:49

W końcu Eisi na boisku :D
Szkoda,że nie wytrzymalismy do końca na zero z tyłu,ale z relacji testowej wynika że bardzo cofnęliśmy się do defensywy...

K@KS - Sob Lip 23, 2011 20:53

My na inauguracje zazwyczaj przegrywamy, więc można było to wkalkulować :)
anton1910 - Sob Lip 23, 2011 20:53

hahah 2-1 dla nas
hanys - Sob Lip 23, 2011 20:54

pierunie
anton1910 - Sob Lip 23, 2011 20:54

mowilem ze Aleksander xD
malpaA(KKS) - Sob Lip 23, 2011 20:54

gOOOOOOOOOOOOLLLL! jEst kur....;)
KKS_FAN - Sob Lip 23, 2011 20:54

anton1910 napisał/a:
człowieki bedzie dobrze :)) w 81 strzeli Aleksander albo Wisniewski xD

o 5 minut się pomyliłes..;)

radziufan - Sob Lip 23, 2011 20:54

o żesz ku***
anton1910 - Sob Lip 23, 2011 20:55

dupacofneli jednego ??
KubaSSNS - Sob Lip 23, 2011 20:55

Aleksander ! :)
mlodykks - Sob Lip 23, 2011 20:55

jak 2-1 jak 1-1
wel - Sob Lip 23, 2011 20:55

BRAWO :D
radziufan - Sob Lip 23, 2011 20:56

no juz myslalem ze za 3 rzucal:)
matys5392 - Sob Lip 23, 2011 20:56

Arek Aleksander potwierdza formę z zeszłego sezonu :D
qqq - Sob Lip 23, 2011 20:56

Jest 1:1!
qqq - Sob Lip 23, 2011 20:57

Jeszcze 3-5 minut. Utrzymać to i bedzie dobrze!
mlodykks - Sob Lip 23, 2011 20:57

Ładnie zaczął 1 lige :)
anton1910 - Sob Lip 23, 2011 20:58

no wiem ze 1-1 ale chwile było napisane ze 2-1 :D sam zbielałem ale normalnie az podskoczyłem do góry :)) dobry i remis :)
mlodykks - Sob Lip 23, 2011 20:59

LUDZIE 1 MECZ U SIEBIE GRAMY W PIĄTEK MUSI BYĆ MOBILIZACJA . ROBIĆ PLAKAT I JEDZIEMY MUSI BYC DOPING JAK CHCECIE EKSTRAKLASĘ TO PROSZĘ !
malpaA(KKS) - Sob Lip 23, 2011 20:59

Kurde jakby grał Boro, Dymkowski i Chmiest w tym meczu to może przynajmniej nie mieli byśmy gola w plecy:0 Ale jest dobrze panowie!
x_cite - Sob Lip 23, 2011 21:00

kur** te relacje live to o dupę rozbić - tną, wieszają się -szkoda gadać z tym netem!
hell_boy - Sob Lip 23, 2011 21:01

koniec po 1
matys5392 - Sob Lip 23, 2011 21:02

anton1910 napisał/a:
wchodzi ejsi zaraz im rozdupcymy ta twierdze :)

Na Wisłę Płock Eisi od pierwszej minuty ;]

qqq - Sob Lip 23, 2011 21:02

Koniec. Wynik dobry.
x_cite - Sob Lip 23, 2011 21:11

Historia zatoczyła i po raz drugi na inaugurację remisujemy 1:1 :) w każdym razie bijąc się o ekstraklasę takie mecze trzeba wygrywać i pokazać na boisku, że awans się nam należy - do 3 razy sztuka i oby teraz drużyna się dotarła i wygrywała mecz za meczem :)
simo_n - Sob Lip 23, 2011 21:13

Zawisza u siebie jeszcze nie jednej drużynie urwie punkty. Najważniejsze, że udało się zdobyć bramkę. Arek królem strzelców :)
ptica - Sob Lip 23, 2011 21:22

Wynik dobry, z relacji wynika że mecz był wyrównanyy , ja osobiście jestem zadowolony. Tylko dlaczego miałm jakieś dziwne wrażenie ze będzie remis , przed meczem obstawiałem na 0:0 . Teraz mecze u siebie i naprzód, Pozdro S.G,
anton1910 - Sob Lip 23, 2011 21:25

no na Wisłę konkretna liczba musi byc na stadionie róbmy cos :)
Kmicic - Sob Lip 23, 2011 21:45

Wynik ok. Mogło być lepiej ale zobaczycie że tam niejedna ekipa zaliczy zero. Tym bardziej że to w Bydgoszczy od lat pierwszy mecz w 1 lidze i było ciśnienie. Jest dobrze i na Wisłę musi być FULLL na stadionie.
rafal30 - Sob Lip 23, 2011 22:23

Mecz to zdecydowana przewaga Zawiszy.
Ekwueme słupek,Zawistowski poprzeczka do tego 3 setki Geworgiana,Błąda i Piętki i moglo być wcześniej po meczu.
U was słaba gra a ten cały Makuch czy Trrzeciakiewicz to drewna strasznie wolni i mało zwrotni.
Jeden celny strzał(o innych niecelnych nie wspominam bo moze były ze dwa jeszcze)i gol z niczego.
Cały czas kapitalnie grał Ekwueme,Imeh i obrona szczególnie pewnie stoperzy Hrymowicz i Skrzyński i bardzo szybkie skrzydła Geworgiana i Błąda.
Zawisza z taką grą na pewno powalczy o ekstraklasę gdy jeszcze bardziej się zgrają i w pełni sprawny bedzie "płuco Zawki",zawistowski.
Sandecja też powalczy o awans jak dojdzie ktoś za Makucha i drugi napastnik bo sam Aleksander niewidoczny i pilnowany przez cały mecz a jak mówie gol z niczego i strasznie fuksiarski.
Zawisza jedzie do wioski z Niecieczy po 3 punkty z taka grą i taką determinacją jest jak najbardziej realne.

www.megachem.pl - Sob Lip 23, 2011 22:28

Wzruszyła mnie twoja historia.
Kmicic - Sob Lip 23, 2011 22:30

Noo. Ja też nie wiem co napisać.
internacionale - Sob Lip 23, 2011 22:54

Rozmowa z trenerem Mariuszem Kurasem - sprzed chwili....

http://www.sandecja.com.p...a_Bydgoszcz.htm

qqq - Sob Lip 23, 2011 23:07

Teraz mamy 3 mecze u siebie i trzeba to wykorzystać.
simo_n - Sob Lip 23, 2011 23:08

http://www.itv24.com.pl/f...ecja_bramki_11/

Maki się nie popisał za bardzo, ale wierzę w niego, że się zmobilizuje po tym błędzie, co pokazał już raz. pierwsza runda nie poszła, za to później, jak zaskoczył :)

Natomiast Arek widać, że potrafi ładne bramki strzelać :) jak w zeszłym sezonie :) oby tak do końca sezonu

Jaro - Sob Lip 23, 2011 23:13

Dobry wynik ;)

Mamy punkt na trudnym terenie. Poza tym gramy z beniaminkiem który inauguruje 1 ligę, mobilizacja na pewno u nich była większa. Z każdego punktu trzeba się cieszyć :)

1980_NS - Sob Lip 23, 2011 23:21

Gola sami sobie strzeliliśmy. Trudno, zdarza się. Natomiast bramka dla nas bardzo ładna, fajna akcja. Super odegranie Trzeciakiewicza. Widać, że nie jest to typowy defensywny pomocnik jak można sądzić po wzroście. Potrafi zagrać kombinacyjnie, spoko.
Rafalsky - Sob Lip 23, 2011 23:48

Wynik bardzo dobry jak na wyjazdową inaugurację sezonu.
iqn - Nie Lip 24, 2011 00:09

http://zawiszafans.pl/galeria/foto/284/19 ok 75 osob od was

http://zawiszafans.pl/galeria/foto/284/25 ok 6tys u nas

KaKaEs1910 - Nie Lip 24, 2011 00:10

Musi teraz być mobilizacja na mecz z Wisła Płock. Pełny stadion i żywiołowy doping przez cały mecz i jeszcze trochę dłużej.. Dobry pomysł tutaj jeden kolega zaproponował zaprojektować i kopiowac plakaty i coś z tego napewno będzie :)
matys5392 - Nie Lip 24, 2011 00:11

Wynik jak na inaugurację bardzo dobry.Teraz trzy mecze u siebie,z Wisłą Płock,Arką i Polonią Bytom.7 punktów jak najbardziej realnie możemy ugrać,a przy dobrych wiatrach nawet i komplet.Dojdzie Durić,być może Chmiest wiec i kadrowo będziemy mocniejsi.
internacionale - Nie Lip 24, 2011 12:04

Pomeczowe multimedia:

Bramki z meczu oraz konferencja prasowa

http://www.sandecja.com.p..._multimedia.htm

qqq - Nie Lip 24, 2011 12:52

Aleksander kapitalnie strzelił. Makuch - błąd na poziomie trampkarzy. Szkoda, ale nie miejmy do niego pretensji. Wazne 1:1.
tomusNS - Nie Lip 24, 2011 13:54

A wiadomo dlaczego Gawęcki został zmieniony po 30 minutach?Kontuzja?
INDOR - Nie Lip 24, 2011 16:27

Szczęśliwy remis.Gdyby wszystkie sytuacje zostały wykorzystane wynik byłby 5:3 dla Zawiszy.Ogólnie Zawisza lepiej się prezentowała.
P.S Byłem widziałem na własne oczy.

małolat_19 - Nie Lip 24, 2011 19:16

Nas pociągiem,busem,oraz autami jakieś 85os. w tym 21 Korona, 8 Polonia, 6 Czarni i 3 Cracovia..Parę razy coś tam krzyczymy,gdyż aby przebić doping Zawiszy graniczyło z cudem..
Część osób od Nas dojeżdża dopiero w drugiej połowie przez psiarnię ,która woziła ich po jakiś lasach pod Łodzią..
Przez cały wyjazd spokój,lecz sytuacji śmiesznych i nadzwyczajnych było naprawdę sporo ;-) ..

Wielkie dzięki dla zgód za wsparcie,oraz dla Zetki za wodę,a także ogarnięcie niektórych spraw..

Zawiszak - Pon Lip 25, 2011 02:01

Przepraszam za durny wpis , co do Waszego wyjazdu, faktycznie nie pomyslałem, szacunek za to że stawiliście się u nas mimo kilometrów i róznych przeciwności, pozdrawiam i post oczywiscie do usunięcia