Chciałbym powiedzieć że... |
Autor |
Wiadomość |
Karuzel
|
Wysłany: Pią Sie 18, 2017 11:46
|
[Cytuj]
|
|
W Hiszpanii też się dzieje... znowu... |
|
|
|
|
polak12
|
Wysłany: Pią Sie 18, 2017 11:57
|
[Cytuj]
|
|
Czy jest jakiś kraj w Europie w którym nie było zamachów terrorystycznych lub wydarzenia za takie uznane przez władze? |
|
|
|
|
klipol
=FS=Klipol | PL
|
Wysłany: Pią Sie 18, 2017 12:46
|
[Cytuj]
|
|
Karuzel napisał/a: | W Hiszpanii też się dzieje... znowu... |
Dokładnie miesiąc temu spacerowałem z rodziną po la rambli i aż mnie ciary przeszły jak sobie przypomniałem jak dużo dzieciaków z Polski tam bylo. Jakby wpadł w taką grupę to by była rzeź, masakra. |
_________________ Ku Waszej pamięci Żołnierze Wyklęci |
|
|
|
|
ERNESTO
|
Wysłany: Pią Sie 18, 2017 23:38
|
[Cytuj]
|
|
ciekawi mnie jednak miejsce zamachu, bo dla mnie to nie ma sensu. Zawsze bylo to podciagane ideologicznie pod polityke, ze ktorys tam kraj walczy z ISIS itp. A z kim walczy Katalonia ? Chyba tylko z Hiszpania, bo chca sie od nich odciac ...
Potwierdza to tylko, ze to wszystko to jest jeden wielki przypadek, zero szerszego planu i proba wzbudzenia strachu wsrod cywili przede wszystkim. |
|
|
|
|
wborzecki@gmail.com
|
|
|
|
|
x_cite
|
Wysłany: Pon Sie 21, 2017 10:10
|
[Cytuj]
|
|
http://sadeczanin.info/wi...rl-nagle-w-nocy
Zmarł Jerzy Leśniak....a jeszcze miesiąc termu widzieliśmy się przy okazji pierwszego historycznego "domowego" meczu w Niecieczy z Arką Gdynia...biegał zachwycony z aparatem, robił zdjęcia na pamiątkę...a dziś taka smutna wiadomość...Wieczny Odpoczynek Racz Mu Dać Panie... |
|
|
|
|
Karuzel
|
Wysłany: Pon Sie 21, 2017 11:49
|
[Cytuj]
|
|
polak12 napisał/a: | Czy jest jakiś kraj w Europie w którym nie było zamachów terrorystycznych lub wydarzenia za takie uznane przez władze? |
Polska. |
|
|
|
|
polak12
|
|
|
|
|
Karuzel
|
Wysłany: Pią Sie 25, 2017 11:15
|
[Cytuj]
|
|
Ale nie był beżowy :) |
|
|
|
|
arek88
|
Wysłany: Sob Sie 26, 2017 13:00
|
[Cytuj]
|
|
Z racji iz wczoraj bylo zakonczenie Pieszej Pielgrzymki Tarnowskiej, w której idą grupy z Nowego Sącza, na fb mozna trafic na duzo zdjec i filmikow z tego dnia :) jeden z nich jest szczegolnie godny uwagi, mimo ze sie nie kazdemu pewnie spodoba, uwazam, ze bardzo fajnie wyszlo wykorzystanie naszej przyspiewki jako piosenki na trase pielgrzymki :)
https://www.facebook.com/...?type=2&theater
Jakby sie komus nie otwieralo to po prostu w wyszukiwarce wpisac grupa 20 ppt :) |
_________________ Oddaj lepiej pokłon dla zwycięskiej SANDECJI!
Dla ludzi, którzy honor stawiają ponad wszystko. |
|
|
|
|
Karuzel
|
Wysłany: Pią Wrz 01, 2017 14:16
|
[Cytuj]
|
|
Trochę nie moje klimaty, ale szanuję za kreatywność :D |
|
|
|
|
hanys
Oda do Śląskości
|
Wysłany: Czw Lis 30, 2017 09:19
|
[Cytuj]
|
|
Andrzejom wszystkiego naj ;) |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
|
|
|
|
|
bzyku
|
Wysłany: Czw Lis 30, 2017 14:13
|
[Cytuj]
|
|
hanys napisał/a: | Andrzejom wszystkiego naj ;) |
Heheh czyżby jakaś wazelina ;-) |
|
|
hanys
Oda do Śląskości
|
Wysłany: Czw Lis 30, 2017 18:02
|
[Cytuj]
|
|
wydaje mi się że nie byłem rano aż tak najebany żeby tu pisać <lol> |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
|
|
|
|
|
Karuzel
|
Wysłany: Sro Gru 20, 2017 15:00
|
[Cytuj]
|
|
I gdzie ten śnieg? Miała być zima stulecia a u mnie nawet mokro na drogach nie jest. |
|
|
|
|
|