Szybka akcja leczenia kaca :) |
Autor |
Wiadomość |
19Martin10
|
Wysłany: Pią Mar 02, 2018 13:13 Szybka akcja leczenia kaca :)
|
[Cytuj]
|
|
Cześć
Mój kuzyn ma wieczór kawalerski dzień przed ślubem :)
Na bank trzeba będzie go ratować jakoś z rana na drugi dzień więc szukam sprawdzonych sposób na wyleczenie u niego kaca :) Czasu będzie mało więc akcja musi być szybka :)
Coś doradzicie? |
|
|
|
|
www.megachem.pl
|
Wysłany: Pią Mar 02, 2018 13:58
|
[Cytuj]
|
|
Ja też tak miałem i dałem radę ;-) |
_________________ Patologia sektor C. |
|
|
|
|
hanys
Oda do Śląskości
|
Wysłany: Pią Mar 02, 2018 14:02 Re: Szybka akcja leczenia kaca :)
|
[Cytuj]
|
|
19Martin10 napisał/a: | Cześć
Mój kuzyn ma wieczór kawalerski dzień przed ślubem :)
Na bank trzeba będzie go ratować jakoś z rana na drugi dzień więc szukam sprawdzonych sposób na wyleczenie u niego kaca :) Czasu będzie mało więc akcja musi być szybka :)
Coś doradzicie? |
czym się strules tym się lecz |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
|
|
|
|
|
Kmicic
|
Wysłany: Pią Mar 02, 2018 19:42
|
[Cytuj]
|
|
Rano lodowata piana i czacha nie trzeszczy, potem druga i jest się jak młody Bóg. Potem trzecia i następne no i do ślubu idzie się na lekkiej nieświadomce ale za to bezstresowo;D |
|
|
|
|
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Pią Mar 02, 2018 19:47
|
[Cytuj]
|
|
WEŹ DWIE ASPIRYNY NA 3-5 GODZIN PRZED PICIEM KAC MNIEJSZY
A PRZEDE WSZYSTKIM PRZEPIJAJ WODĄ MINERALNĄ Z CYTRYNĄ NICZYM INNYM
BROŃ BOŻE KOLĄ I INNYMI SYFAMI Z TEGO JEST NAJWIĘKSZY KAC!!
NO I KLIN RZECZ WAŻNA :-DD |
_________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio. |
|
|
|
|
hanys
Oda do Śląskości
|
Wysłany: Pią Mar 02, 2018 19:53
|
[Cytuj]
|
|
Wzięto do niewoli oficera "białych" i, żeby wymusić od niego zeznania, spito do nieprzytomności. Po jakimś czasie okazało się, że oficer, ku rozpaczy Rżewskiego, dalej nic nie chce powiedzieć.
- Mam pomysł - odzywa się nagle Jaworny, asystent Rżewskiego. - Wszystko powie, jak jutro nie damy mu klina!
- Ależ ty jesteś potworem, Jaworny... - szepnął z podziwem Rżewski. |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
|
|
|
|
|
Karuzel
|
Wysłany: Wto Paź 30, 2018 13:51
|
[Cytuj]
|
|