baner |
Autor |
Wiadomość |
Pemko11 [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Gru 01, 2008 19:32 baner
|
[Cytuj]
|
|
witam!czy forum jest chętne zamiana banerem?z www.czarnijaslo.dzs.pl Stronka mojego autorstwa odwiedzona 3 tys razy ...DZieenie ok 100:) proszę o kontakt tu lub GG
Ja już mam gotowy kod :) |
|
|
|
|
Bzymcio
|
Wysłany: Pon Gru 01, 2008 19:37
|
[Cytuj]
|
|
dziś wejść - 12 :)
średnio - 1.2 :)
no, 3000 się zgadza :) |
_________________ (: SANDECJA :) |
|
|
|
|
Pemko11 [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Gru 01, 2008 19:47
|
[Cytuj]
|
|
Przpepraszam ,ale wiesz dziś dodałem ten katalog więc tylko 12 :) więc proszę się diś nie sugerować :)
Dziś wejść 78 :) |
|
|
|
|
SączerS
Sector 17
|
Wysłany: Czw Gru 11, 2008 15:10
|
[Cytuj]
|
|
Stronka dobra ale mam trochę zastrzeżeń wg mnie:
-banery rozsypane może lepiej jak by były gdzieś z boku
-dwa razy jest temat Zgody i Kosy
-fotki i tapety można w galerii dodać
-i to tło takie dziwne może jak byś sprobował coś barwami klubowymi wymyślić
To tylko moje prywatne zdanie zrobisz jak będziesz chciał;) |
|
|
|
|
internacionale
|
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 16:09
|
[Cytuj]
|
|
Na górze forum pojawił się banner ING. Firma ta płaci 35 zł za wypełnienie krótkiego formularza kontaktowego który pojawia się po kliknięciu.
Jak by ktoś był zainteresowany to zapraszam... |
|
|
|
|
przemo
|
Wysłany: Pon Sie 24, 2009 23:06
|
[Cytuj]
|
|
internacionale napisał/a: | Na górze forum pojawił się banner ING. Firma ta płaci 35 zł za wypełnienie krótkiego formularza kontaktowego który pojawia się po kliknięciu.
Jak by ktoś był zainteresowany to zapraszam... |
formularz zawsze można wypełnić przecież to nic nie szkodzi a 35 zł sie zawsze sprzyda |
|
|
|
|
Maerqin
|
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 00:19
|
[Cytuj]
|
|
Watpie, ze kazdemu placa 35 zl bo co jakby teraz milion...no moze nie milion ale 100 tys ludzi chcialo wypelnic ten formularz? ING rozdalby ot tak 3,5 mln zlotych na lewo i prawo? Za darmo nikt pieniedzy nie rozdaje, poza tym obok jest napisane, ze po wypelnieniu formularza kontaktuje sie z Toba ich przedstawiciel blablabla...A wogole po co wysylac swoje dane tym bardziej pesel ''w swiat''? |
_________________ > AGAINST MOD€RN FOOTBALL < |
|
|
|
|
Fallen
;)
|
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 05:40
|
[Cytuj]
|
|
Ten to zawsze ma swoje filozoficzne wytłumaczenie na każdy temat.
Mistrzu Sensei ucz nas pokornego i skromnego życia... |
_________________ Piknik, dosłownie piknik... |
|
|
|
|
internacionale
|
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 06:50
|
[Cytuj]
|
|
JPiPK napisał/a: | Watpie, ze kazdemu placa 35 zl bo co jakby teraz milion...no moze nie milion ale 100 tys ludzi chcialo wypelnic ten formularz? ING rozdalby ot tak 3,5 mln zlotych na lewo i prawo? Za darmo nikt pieniedzy nie rozdaje, poza tym obok jest napisane, ze po wypelnieniu formularza kontaktuje sie z Toba ich przedstawiciel blablabla...A wogole po co wysylac swoje dane tym bardziej pesel ''w swiat''? |
Ja tam wypełniłem, owszem wczoraj ktoś zadzwonił, powiedziałem krótko że się rozmyśliłem i tyle....
W lipcu gdy był banner HESTI gdzie za kliknięcie płacili po 50gr uzbierałem 340zł dzięki Wam. W tym miesiącu na koncie jest już 265zł.
ps. Oczywiście te 340 zł bez problemu wypłacili ! |
|
|
|
|
Maerqin
|
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 11:28
|
[Cytuj]
|
|
Aha czyli to dziala na tej zasadzie co baner Hestii. Myslalem ze maja placic kazdemu kto wypelni formularz. |
_________________ > AGAINST MOD€RN FOOTBALL < |
|
|
|
|
przemo
|
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 11:40
|
[Cytuj]
|
|
JPiPK napisał/a: | Aha czyli to dziala na tej zasadzie co baner Hestii. Myslalem ze maja placic kazdemu kto wypelni formularz. |
wyraznie jest napisane ze za wypełnienie formularza... działa to na podobnej zasadzie co tamto tylko tam wystarczyło kliknac i dostawało sie 50 gr a tu za wypełnienie 35 zl |
|
|
|
|
Ad@ś=)
|
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 12:14
|
[Cytuj]
|
|
a mozna wypelnic swoimi danymi i peslem ale zmyslic tel zeby do mnie nie dzwonili? albo ewentualnie wypelnic na kogos innego znajac jego pesel??;p |
|
|
|
|
internacionale
|
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 12:24
|
[Cytuj]
|
|
Ad@ś=) napisał/a: | a mozna wypelnic swoimi danymi i peslem ale zmyslic tel zeby do mnie nie dzwonili? albo ewentualnie wypelnic na kogos innego znajac jego pesel??;p |
Myślę że tak a dlatego że po wypełnieniu formularza kasę u siebie w profilu mam po 30 minutach a dzwonią na drugi dzień... |
|
|
|
|
|