Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: internacionale
Czw Gru 28, 2017 21:16
Stadion Sandecji
Autor Wiadomość
kolafy

Wysłany: Sro Wrz 08, 2010 12:05    [Cytuj]

Wracamy do tematu bo trochę rozmyliśmy...
[Profil] [PM]

radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Sro Wrz 08, 2010 15:58    [Cytuj]

tak jak napisal kolafy wracamy do tematu każdy nastepny post polityczny do wykasowania + ostrzezenie

misiek_1984
Misiek

Wysłany: Czw Wrz 09, 2010 18:27    [Cytuj]

Raffio napisał/a:
albo prosty transparent "Panie Nowak Dziękujemy" każdy chyba będzie wiedział o co chodzi tak mi się wydaje ;P
tutaj też nie ma nic o polityce tylko podziękowanie jakby delegat coś się szczerbił xD

Transparentu na meczu z Widzewem zapewne nawet nie zrozumiał, ale i tak miał coś przeciw. Tak więc trzeba uważać, bo nasze stadionowe przepisy zabraniają nawet pozwalać na zabranianie aczkolwiek de facto zabraniają ;)
[Profil] [PM] [E-mail]

qqq

Wysłany: Pią Wrz 10, 2010 12:55    [Cytuj]

Ludzie o co wy sie sprzeczacie? Oswietlenie mialo byc na tą runde -> nie udalo sie. Kolejna proba - Przetarg zostal rozstrzygniety i jupitery mialy byc na 100% na runde wiosenna. Przetarg zostal uniewazniony, jednak jak najszybciej zostanie wyloniony nowy zwyciesca. Termin na wiosne nie jest zagrozony w ZADEN SPOSÓB! Gdyż zamontowanie takich jupiterów to MAX 2 miesiace. A czasu do rundy wiosennej mamy jeszcze 7 MIESIECY!!! Sprzeczacie sie o nie wiadomo co! Nawet jakby teraz bylo wiadomo kto zamontuje te jupitery to i tak bysmy w tej rundzie nie zagrali juz w swietle. Nie rozumiem o co wam chodzi.

Jak wam sie nie podoba to glosujcie na Lachowicza z SuperPartii PO, ktory ma w dupie Sandecje i gdyby zostal prezydentem to z braku kasy spadlibysmy spowrotem do II lub nawet III ligi. Cieszcie sie, ze Nowak daje co roku te 4-5 milionow, aby klub normalnie funkcjonowal w tej 1 lidze.
[Profil] [PM] [E-mail]

kibicKKS

Wysłany: Sob Wrz 11, 2010 00:34    [Cytuj]

Sto lat nie było oświetlenia i było dobrze, teraz to się opóźni o jakieś pół roku i już tragedia. Eh...
[Profil] [PM] [E-mail]

poskus

Wysłany: Sob Wrz 11, 2010 00:51    [Cytuj]

kibicKKS napisał/a:
Sto lat nie było oświetlenia i było dobrze, teraz to się opóźni o jakieś pół roku i już tragedia. Eh...

Gratulacje za trafną wypowiedz
[Profil] [PM] [E-mail]

MisQ
Amor vincit ómnia

Wysłany: Sob Wrz 11, 2010 08:09    [Cytuj]

Znalazłem na necie przed chwilką :)

http://www.przetargi.egos...CJA_2010_2.html
[Profil] [PM] [E-mail]

P4weł

Wysłany: Sob Wrz 11, 2010 22:27    [Cytuj]

Może jednak coś z tego będzie:D pożyjemy zobaczymy;]
[Profil] [PM] [E-mail]

Felek

Wysłany: Nie Wrz 12, 2010 09:07    [Cytuj]

kibicKKS napisał/a:

Nie chodzi o pół roku (BTW - mówi się o tym już od znacznie dłuższego czasu.. czy przypadkiem oświetlenie w pierwszej wersji nie miało być gotowe już w ostatniej przerwie zimowej? o podgrzewanej murawie nie wspominając.. ;). Faktycznie, sto lat nie było oświetlenia, więc przez kolejnych sto też być nie musi.
Chodzi o obietnice.. obiecanki cacanki, a głupiemu radość..
A "lawiny inwestycji" jak nie było, tak nie ma. Nie wspominając już o konkretach (dla przypomnienia - miały pojawić się w maju br. ;)
[Profil] [PM] [E-mail]

DNL

Wysłany: Nie Wrz 12, 2010 11:15    [Cytuj]

Felek napisał/a:
kibicKKS napisał/a:

Faktycznie, sto lat nie było oświetlenia, więc przez kolejnych sto też być nie musi.

Zajebiste myślenie. To zastanów się teraz jeden z drugim jak by wyglądał współczesny świat gdyby ludzie myśleli w ten sposób.

Obecnie oświetlenie to jest minimum jakie powinien spełniać stadion drużyny z czołówki 1 ligi.
[Profil] [PM]

qqq

Wysłany: Nie Wrz 12, 2010 15:08    [Cytuj]

Spokojnie panowie. Jestem pewny, ze na runde wiosenna bedzie swiecic piekne nowoczesne oswietlenie na stadionie Sandecji. :) Teraz tylko pilkarze musza biegac, walczyc i wygrywac mecze, abyśmy w maju mogli sie cieszyc z awansu do ekstraklasy. Wtedy BEDZIE MUSIALA posypac sie lawina inwestycji ( podgrzewana murawa, modernizacja stadionu itd. ) Wiara czyni cuda ...
[Profil] [PM] [E-mail]

Felek

Wysłany: Pon Wrz 13, 2010 16:09    [Cytuj]

qqq napisał/a:
Spokojnie panowie. Jestem pewny, ze na runde wiosenna bedzie swiecic piekne nowoczesne oswietlenie na stadionie Sandecji. :) Teraz tylko pilkarze musza biegac, walczyc i wygrywac mecze, abyśmy w maju mogli sie cieszyc z awansu do ekstraklasy. Wtedy BEDZIE MUSIALA posypac sie lawina inwestycji ( podgrzewana murawa, modernizacja stadionu itd. ) Wiara czyni cuda ...

O oświetlenie też jestem raczej spokojny (mimo przerażenia tempem inwestycji). Gorzej z lawiną.. otóż żadne inwestycje się nie posypią bez odpowiedniego przygotowania. Koncepcja, projekt, warunki zabudowy, pozwolenia, przetarg.. takich rzeczy nie załatwi się w przerwie między sezonami. Trzeba planować z odpowiednim wyprzedzeniem.
A u nas, wiadomo - najpierw zapowiedź, potem podanie terminu realizacji, a następnie kilku(nasto)krotne przekładanie w czasie - bo np. nikt nie wpadł na to, ze potrzebne jest pozwolenie na budowę..
[Profil] [PM] [E-mail]

grucha
[Usunięty]

Wysłany: Czw Wrz 16, 2010 18:39    [Cytuj]

czytam te posty i smiać mi sie chce...tak naprawde nowak co miał osiągnąc to juz osiągnął czyli wygrane wybory i najciekawsze w tym wszystkim jest to że ma to tylko za obietnice i jeszcze raz tylko obietnice(patrz internet mial byc 4 lata temu). a tak naprawde gdyby byla wola to juz coś by sie zaczelo i nie mowie tu o oswietleniu tylko o medernizacji stadionu przynajmniej jakies konkretne ruchy juz powinny byc poczynione a jest...;( pewnie mozna mowic ze przez 100 lat nie bylo stadionu z prawdziwego zdarzenia to i teraz byc nie musi ale panowie czym my jestesmy gosci od teje lecznej kszoków czy innych miast niekoniecznie od nas wiekszych w ktorych miasto nie tylko gadalo ale tez zrobilo!!!!!

kosiarz

Wysłany: Czw Wrz 16, 2010 18:48    [Cytuj]

grucha kiedyś napisał;

Cytat:
mam pytanie odnośnie karnetów. wysłalem znajomego po kupno i mam zapis o sektorze ktos wie gdzie moge zbaczyc rozklad cektorów i miejsc?

Juz się rozejrzałeś?

Teraz zaproponuj kogoś lepszego niż Nowak. Nikt nie jest idealny, ale tymczasem nikogo lepszego nie ma.

rudeboyz

Wysłany: Czw Wrz 16, 2010 18:53    [Cytuj]

grucha napisał/a:
czytam te posty i smiać mi sie chce...tak naprawde nowak co miał osiągnąc to juz osiągnął czyli wygrane wybory

taaakkkk ??? cholera bo coś mi umkneło...kiedy były te wybory? w sierpniu jak bylem na wakacjach?czy może tobie coś umkneło????bo wedlug powszechnej wiedzy wybory 21 listopada,i bynajmniej Nowak nie jest pewniakiem
To ciągle jeszcze wstaje
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » WALCZYMY O STADION! » Stadion Sandecji
[ ODPOWIEDZ ]