Grupa honorowych dawców krwi |
Autor |
Wiadomość |
KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~
|
Wysłany: Sob Mar 05, 2011 09:33 Grupa honorowych dawców krwi
|
[Cytuj]
|
|
Temat powstania takiej grupy pojawiał się już z początkami naszego stowarzyszenia, lecz równie szybko jak powstał tak i umarł śmiercią naturalną. W późniejszym czasie powstała grupa "Sandecja Crew" ?? która ze stowarzyszeniem nie miała nic wspólnego a sposób jej działania a raczej jego brak doprowadził poraz kolejny do śmierci naturalnej "pacjenta". Idea warta krwi ;) i szlachetna więc uważam, że trzeba ten temat poruszyć i działać.
W gronie kibiców jest conjamniej kilku dawców krwi i na pewno chętnie podzielą się nią w jakiś zorganizowany sposób. Chętnie podejme się działania w takiej grupie tylko podstawowe pytanie: są chętni ? i jak byście widzieli działanie takiej grupy? jakieś za/przeciw ?
Temat przedstawony bardzo ogólnie (na konkrety przyjdzie czas)a nie rozwijam go licząc na jakąś konstuktywna dyskusje i wymiane opini. Każde zdanie na w/w temat mile widziane.
ZAPRASZAM DO TEMATU, WYRAŻANIA OPINI, DYSKUZJI !!
POZDRAWIAM !! |
_________________ Jest ryzyko jest zabawa albo cmentarz albo sława!
Przecież wrócą tamte lata,
tamte piękne złote dni.
O Królowo Tego świata tak
będziemy śpiewać Ci...
...::: Najlepsze Ciacha Małopolski :::... |
|
|
|
|
MisQ
Amor vincit ómnia
|
Wysłany: Pon Mar 07, 2011 18:46
|
[Cytuj]
|
|
Hm...moje zdanie znasz więc jest to do ogarnięcia ;) potrzeba tylko kilku osób które by chciały się dołączyć i pomóc. Czekamy na reakcje...może raczej odzew czy odpowiedź na zaproszenie dla naszego otoczenia które w końcu już nie jest takie małe. Mam nadzieję iż znajdzie się kilka osób chętnych podjęcia wyzwania które będzie robione przecież dla szczytnego celu ;] Kilka pomysłów jest kwestia omówienia ich na spotkaniu luźnym które myślę można zorganizować jak będzie już kilka osób które będą chętne do pomocy ;] Dopiero po takim spotkaniu będzie można powiedzieć czy jest sens tworzyć taką grupę/stowarzyszenie i czy nie umrze projekt znowu śmiercią naturalną. Jeżeli są takie osoby które chciałby oddać krew, pomóc przy organizowaniu zbiórek w mniejszym lub większym stopniu zapraszamy do udziału w dyskusji. Zawsze możecie zapytać na PW o co tylko chcecie jeżeli ktoś nie chce pisać w temacie.
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
AdoDC
|
Wysłany: Pon Mar 07, 2011 18:53
|
[Cytuj]
|
|
Witam, tak więc zgłaszam się. Jestem chętny i do pomocy ( w tym większym stopniu ) w organizowaniu i do oddawania krwi :) Jak coś to PW.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~
|
Wysłany: Wto Mar 15, 2011 22:54
|
[Cytuj]
|
|
Myślę że dyskusję można uznać za zakończoną... ;) co dalej czas pokaże.
Zainteresowani dostaną info na priv.
Pozdrawiam |
_________________ Jest ryzyko jest zabawa albo cmentarz albo sława!
Przecież wrócą tamte lata,
tamte piękne złote dni.
O Królowo Tego świata tak
będziemy śpiewać Ci...
...::: Najlepsze Ciacha Małopolski :::... |
|
|
|
|
|