Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 18:40 |
Podbeskidzie - SANDECJA |
Autor |
Wiadomość |
syfon12
Łoboz Marcin
|
|
|
|
|
hanys
Oda do Śląskości
|
Wysłany: Pon Maj 22, 2017 06:29
|
|
|
x_cite napisał/a: | Właśnie wróciłem z B.B...stadion obleci. Na pewno lepszy jak nasz:D Co do meczu...piłkarze pełny luz, to było widać...mecz typowo na remis. Młyn Podbeskidzia dramat...nie wiem co oni się tak spinali na Nas...Nasz sektor bez dwóch zdań dwa razy większy od PBB i lepiej słyszalny. Na trybunach mnóstwo ludzi z Nowego Sącza. Dwóch typków w szalikach zaczęli cisnąć Nas Sądeczan od wieśniaków i ku** wyzywać, więc nie wytrzymałem i podchodzę do nich i mówię dosadnie idźcie na Nasz młyn jak takie kozaki jesteście i powiedzcie to Sączersom w twarz...jeden spalił wroty a drugi zaczął mi coś pyskować, że to My zaczęliśmy i głupie tłumaczenia. Szkoda przegranej, mecz na remis. Ale nie ma tego złego. Ekstraklasa bez Kurasa! :D pozdro dla tych co byli. Sandecja on Tour :) |
pokaz samojebke ze stadionu, bo inaczej nei uwierzę ze byles....
następnym razem zanim zaczniesz jakiś temat to miej czyste sumienie... |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
|
|
|
|
|
x_cite
|
Wysłany: Pon Maj 22, 2017 06:31
|
|
|
hanys napisał/a: | x_cite napisał/a: | Właśnie wróciłem z B.B...stadion obleci. Na pewno lepszy jak nasz:D Co do meczu...piłkarze pełny luz, to było widać...mecz typowo na remis. Młyn Podbeskidzia dramat...nie wiem co oni się tak spinali na Nas...Nasz sektor bez dwóch zdań dwa razy większy od PBB i lepiej słyszalny. Na trybunach mnóstwo ludzi z Nowego Sącza. Dwóch typków w szalikach zaczęli cisnąć Nas Sądeczan od wieśniaków i ku** wyzywać, więc nie wytrzymałem i podchodzę do nich i mówię dosadnie idźcie na Nasz młyn jak takie kozaki jesteście i powiedzcie to Sączersom w twarz...jeden spalił wroty a drugi zaczął mi coś pyskować, że to My zaczęliśmy i głupie tłumaczenia. Szkoda przegranej, mecz na remis. Ale nie ma tego złego. Ekstraklasa bez Kurasa! :D pozdro dla tych co byli. Sandecja on Tour :) |
pokaz samojebke ze stadionu, bo inaczej nei uwierzę ze byles....
następnym razem zanim zaczniesz jakiś temat to miej czyste sumienie... |
Ty uważasz, że co mnie nie było na meczu?? Ej Dawid Dawid...pomyliłeś mnie chyba z jakimś gimbusem...daj numer na PW to Ci powysyłam fotki niedowiarku |
|
|
|
|
hanys
Oda do Śląskości
|
Wysłany: Pon Maj 22, 2017 06:35
|
|
|
dobrze wiesz o czym pisze a to znowu była ironia bez odbioru |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
|
|
|
|
|
x_cite
|
Wysłany: Pon Maj 22, 2017 06:46
|
|
|
hanys napisał/a: | dobrze wiesz o czym pisze a to znowu była ironia bez odbioru |
Wybacz, ale nie wyczułem w Twoim poście ironii. |
|
|
|
|
|