Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:30 |
Sandecja - Jeziorak Iława |
Autor |
Wiadomość |
jaro_jaro [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 12:52 Sandecja - Jeziorak Iława
|
|
|
Myśle że już można zacząć dyskusje na temat tego meczu!
Sandecja Nowy Sącz - Jeziorak Iława
25 kwietnia, 16:00 SOBOTA !
I WSZYSCY NA BIAŁO !! |
|
|
|
 |
nick
|
Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 14:46
|
|
|
A ja bym się wstrzymał dd meczu z Hetmanem |
|
|
|
 |
www.megachem.pl
|
Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 17:18
|
|
|
Na tym meczu ma być uruchomiona już osobna brama dla osób, które kupiły bilet w przedsprzedaży. |
_________________ Patologia sektor C. |
|
|
|
 |
nick
|
Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 18:26
|
|
|
Jak z przedsprzedażą ? Można już kupować bilety? |
|
|
|
 |
małolat_19

|
Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 18:45
|
|
|
Dajcie spokój..Jeszcze się nie zaczął mecz z Hetmanem,a Wy już myślicie o sobocie..Jedzcie na wyjazd,wspomóżcie wszędzie piłkarzy,a nie wybiegajcie od razu w przyszłość jedynie w internecie..Jak dla mnie temat do zamknięcia,przynajmniej do końca meczu w Zamościu..
Ps.Może zacznijcie się rozpisywać o wyjeżdzie na Otwock???..Jakieś sugestie???.. |
_________________ Until they kill me,I'll be livin this life,I know U feel me.. |
Ostatnio zmieniony przez radziufan Wto Kwi 21, 2009 19:09, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Ad@ś=)

|
Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 18:54
|
|
|
Małolat_19 tu się z Tobą nie zgodze... mecz z Jeziorakiem już w sobote a jak ktoś ma ochote kupić bilet wcześniej to bardzo dobrze. Więc myśle że niepotrzebnie tak impulsywnie reagujesz na te posty. Nie wszyscy jeżdzą na wyjazdy przecież... a każdy ma prawo wypowiedzieć się lub zadać pytanie na forum. Więc lepiej by było zamiast się wkurzać spróbować odpowiedzieć na pytanie zadane post wyżej.
Pozdrawiam;) |
|
|
|
 |
sanch3z [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 19:10
|
|
|
Osobna brama dla tych co kupili bilet w przedsprzedazy ? co za dramat... Popieram zdanie małolata, zamiast wybiegac w przyszlosc patrzcie co mamy za pierwszym zakretem czyli mecz w zamosciu i na nim sie trzeba skoncentrowac. A osoby, ktorych tam nie bedzie niech okaża choc troche zainteresowanie przynajmniej z szacunku dla tych, ktorzy fatyguja sie zeby tam pojechac, a nie jakies gdybanie na temat na, ktory bedzie jeszcze wiele czasu ;]
A jezeli nie, to moze lepiej zrobic osobny temat(lub jakoś to podzielić) dla tych uzytkowników, ktorych obchodza tylko mecze u siebie a wyjazdy maja w punkcie witalnym G!
PoZDROWIOM |
|
|
|
 |
lolo2 [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 21:59
|
|
|
to co tym razem też na biało ? ;) efekt musi być fajny a my musimy pomóc naszym w zdobyciu jakże ważnych 3 pkt !! i w dużej liczbie na młynie oby |
|
|
|
 |
DNL
|
Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 22:04
|
|
|
Pablo napisał/a: | Masahiko jak nie masz ochoty tego czytać to się przenieś na inne forum ....
|
I vice verca. Nie podoba Wam sie (jeszcze) ten temat - nie piszcie. Kto chce to pisze.
Rozpisalem sie, ale usunalem bo stwierdzilem, ze nie ma sensu.
Jedziesz na wyjazd, chwala Ci za to. Ale chyba jedziesz dla Sandecji, dla siebie a nie po to by wywyzszac sie nad tymi ktorzy nie jada. Tak?
Ja nie jade, ba nawet mnie w sobote nie bedzie na meczu. Czy mam sie czuc jako kibic gorszej kategorii?
Skonczcie z tymi podzialami i napinkami. Jestesmy kibicami JEDNEGO klubu.
Potrzebne sa osoby ktore pojada na wyjazd, i oby takich bylo jak najwiecej. Potrzebne sa pikniki, i oby takich bylo jak najwiecej. Potrzebni sa kibice sukcesu i oby takich tez bylo jak najwiecej, w koncu moze zlapia bakcyla, a jak nie to chociaz przez jakis czas beda zasilac kase klubu.
Dla wszystkich jest miejsce na stadionie. Na forum tez. |
|
|
|
 |
Milosz_1910
milosz_1910

|
Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 22:09
|
|
|
Dokładnie DNL masz rację:)...Wszyscy jesteśmy kibicami JEDNEGO klubu, który każdy z nas KOCHA....Dla kazdego jest miejsce i na forum i na stadionie...Nie wszyscy są tacy sami..Jeden jeżdzi na wyjazdy zawsze,drugi jak moze to jedzie trzeci chodzi na kazdy mecz u siebie i dobrze jest!!...Ale wszyscy robia to z milosci do klubu,jeden w taki sposob a drugi w inny i sie trzeba uzupelniac:)...pzdr:) |
_________________ Czy wygrywasz czy nie,
ja i tak kocham Cię,
w moim sercu zawsze jest,
nasz sądecki KKS!!;) |
|
|
|
 |
Kazek G f H

|
Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 22:35
|
|
|
DNL napisał/a: |
Dla wszystkich jest miejsce na stadionie. Na forum tez. |
a moje posty giną:D |
_________________ Brutal Fans Hooligans - Glinik Gorlice ... :)
 |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 23:32
|
|
|
słuchajcie otwórzcie sobie temat jaka szata zdobi człowieka na Hyde Parku i tam się wymieniajcie poglądami czy białe a może czarne koszulki! porządek musi być i koniec kropka. |
|
|
|
 |
moru
|
Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 23:46 Re: Sandecja - Jeziorak Iława
|
|
|
poskus napisał/a: |
A czarny kolor gdzie...? I wszyscy powinni przychodzić w szalikach Sandecji nie licząc zgód |
O szalikach to chyba żadnemu rozgarniętemu kibicowi mówić nie trzeba....
Według mnie jednolity kolor podkoszulków robi dużo lepsze wrażenie, poza tym wydaje się że ludzie szybciej by to podchwycili gdyby była jedna obowiązująca barwa
Uprzedzam kolejne pytanie
Biały bo :
* Dużo osób już posiada białe podkoszulki
* Zbliża się okres w którym na pewno nikt na czarno nie chciał by znaleźć się w słońcu przez minimum 90 minut... może znajdzie się paru "odważnych" ale zapewne szybko się przekonają co do błyskotliwości własnej decyzji
P.S Do ewentualnej sondy (jeśli pan admin takową przygotuje) można dorzucić trzecią opcje (biały lub czarny) |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 23:49 Re: Sandecja - Jeziorak Iława
|
|
|
moru napisał/a: |
P.S Do ewentualnej sondy (jeśli pan admin takową przygotuje) można dorzucić trzecią opcje (biały lub czarny) |
Sonda będzie lada dzień ale niestety póki co skrypt forum ma jakiś błąd sam w sobie uniemożliwiający umieszczenie ankiety. |
|
|
|
 |
moru
|
Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 00:04
|
|
|
x_cite napisał/a: | słuchajcie otwórzcie sobie temat jaka szata zdobi człowieka na Hyde Parku i tam się wymieniajcie poglądami czy białe a może czarne koszulki! porządek musi być i koniec kropka. |
Ech... Nie można było przenieść tego do nowego tematu w dziale kibice??? Czy to była aż na tyle skomplikowana operacja??? Czytałeś to co usuwałeś??? (Prosiłem o wypowiedź w kwestii wprowadzenia białych podkoszulków na stałe, czy według Ciebie gadałem sobie o kolorach??? ) Może niech szanowny kolega zajmie się piepszeniem o szacunku do ludzi jeżdżących na wyjazdy (Tylko po co!?) - rzeczywiście mecz z Jeziorakiem wydaje się być bardziej odpowiednim tematem do tego typu konwersacji... lepiej kasować posty bezpośrednio związanych z oprawą meczu. Naprawdę brak słów... |
|
|
|
 |
|