Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Football Manager 2010
Autor Wiadomość
kriss68
[Usunięty]

Wysłany: Czw Maj 28, 2009 09:19   Football Manager 2010 [Cytuj]

Przed kilkoma dniami ruszyły prace nad bazą danych do FM 2010. Jak co roku trwają poszukiwania ludzi, którzy mogliby starannie opracować jeden z wielu dostępnych klubów. Jeżeli chcesz współtworzyć Football Managera, podejmij wyzwanie jak research Sandecji.
By zostać researcherem trzeba spełniać następujące warunki . Zainteresowani proszeni są o wysłanie wiadomości na adres kristoffs@o2.pl, w której należy uzasadnić swoją kandydaturę na to stanowisko.

Masahiko

Wysłany: Sob Paź 31, 2009 16:33    [Cytuj]

Ktoś z was miał już styczność z najnowszym managerem?

Rosicki

Wysłany: Sob Paź 31, 2009 19:10    [Cytuj]

tak. Jestem szczesliwym posiadaczem:) sorry heheheh ja mam championship managera:P
[Profil] [PM] [E-mail]

ERNESTO

Wysłany: Czw Lis 05, 2009 16:35    [Cytuj]

Heh, to faktycznie "drobna" roznica ... jakbys porownal pes do sensible soccer ;)

Jestem na etapie instalacji nowego FM

Pozdrawiam
[Profil] [PM]

klipol
=FS=Klipol | PL

Wysłany: Czw Lis 05, 2009 23:29    [Cytuj]

ERNESTO napisał/a:

Jestem na etapie instalacji nowego FM

ERNESTO i jak tam nasza Sandecja wygląda w nowym FMie ?

ERNESTO

Wysłany: Pią Lis 06, 2009 09:38    [Cytuj]

No wiec tak, jest pare mniejszych bledow - np Boro to ofensywny lewy pomocnik. Jedyne co mnie troszke wkurzylo to to, ze prezesem jest ... niejaki Igor Lukasik. Po przejrzeniu statystyk zawodnikow, nasza najslabsza formacja jest ... obrona, pomoc tez nie blyszczy (chyba najlepszy Choruzi). W ataku do dyspozycji mamy tez Nowickiego. Najwiecej warci w zespole sa Miroslaw Lauko i Arkadiusz Aleksander (obaj 16 tys funtow) i wspomniany Choruzi (14 tys funtow).

Poki co, przyzwyczajam sie do interface`u. Jest ponoc zrobiony na podstawie uwag graczy - zostal kompletnie zmieniony, ale wydaje sie byc naprawde intuicyjny. Nie znalazlem wczoraj czasu, zeby dluzej pograc, zagralem sobie tylko sparing Sandecja - Sandecja u21 wygrany 3:0 po dwoch bramkach Jonczyka i jednej Banii. Media typuja mnie na 17 miejsce w lidze. Kluczbork jest typowany na 16, a na 18 Motor.

Ogolnie pierwsze wrazenia niezle, na pewno nikt nie przesadzil z nasza kadra, pogram pare meczow to bede mogl cos wiecej napisac :)

Pozdrawiam
[Profil] [PM]

klipol
=FS=Klipol | PL

Wysłany: Pią Lis 06, 2009 15:03    [Cytuj]

dzięki za streszczenie :)

fanatycznie

Wysłany: Pią Lis 06, 2009 15:26    [Cytuj]

ERNESTO napisał/a:
No wiec tak, jest pare mniejszych bledow - np Boro to ofensywny lewy pomocnik. Jedyne co mnie troszke wkurzylo to to, ze prezesem jest ... niejaki Igor Lukasik. Po przejrzeniu statystyk zawodnikow, nasza najslabsza formacja jest ... obrona, pomoc tez nie blyszczy (chyba najlepszy Choruzi). W ataku do dyspozycji mamy tez Nowickiego. Najwiecej warci w zespole sa Miroslaw Lauko i Arkadiusz Aleksander (obaj 16 tys funtow) i wspomniany Choruzi (14 tys funtow).

Poki co, przyzwyczajam sie do interface`u. Jest ponoc zrobiony na podstawie uwag graczy - zostal kompletnie zmieniony, ale wydaje sie byc naprawde intuicyjny. Nie znalazlem wczoraj czasu, zeby dluzej pograc, zagralem sobie tylko sparing Sandecja - Sandecja u21 wygrany 3:0 po dwoch bramkach Jonczyka i jednej Banii. Media typuja mnie na 17 miejsce w lidze. Kluczbork jest typowany na 16, a na 18 Motor.

Ogolnie pierwsze wrazenia niezle, na pewno nikt nie przesadzil z nasza kadra, pogram pare meczow to bede mogl cos wiecej napisac :)

Pozdrawiam

u mnie jest jakiś chyba Ogórek prezesem, ale w każdym bądź razie ktoś inny niż u Ciebie :/

razi to że stadionu nie można rozbudować gdyż "Gmina" nie posiada terenów pod rozbudowę, razi również to że kiedyś tam mi news wyskoczył że w Sączu jest burmistrz xD

Masahiko

Wysłany: Pią Lis 06, 2009 15:38    [Cytuj]

U mnie również prezesem jest kto inny. Szkoda ze nie postarano się o prawdziwe nazwiska. U mnie z kolei Borovicanin jest ofensywnym prawym pomocnikiem. Generalnie gra oddaje możliwości drużyny. W pierwszym sezonie udało mi się zająć 14 miejsce i uniknąć spadku, ale przyznam się, że mogło być dużo lepiej. Z lepszych graczy udało się ściągnąć Bledzewskiego. Ale nie zagrzeje pewnie miejsce w pierwszym składzie, bo Kozioł wymiata :)

Co do stadionu to mam nadzieję, że jak uda się wyciągnąć Sandecje na wyższą półkę finansową to będzie możliwość budowy np. nowego stadionu. Nie wyobrażam sobie, żebym na dłuższą metę mógł grać na 5tys stadioniku.

ERNESTO

Wysłany: Pią Lis 06, 2009 16:22    [Cytuj]

Boro to ofensywny prawy pomocnik, zgadza sie. Myslalem, ze chociaz strone poprawna mu dali ...

Ja poki co sciagnalem do zespolu:
Ivana Udarevica (srodkowy obronca)
Karola Janika (ofensywny skrzydlowy, napastnik) - aczkolwiek on bedzie zbyt slaby w dluzszej perspektywie
i jestem na etapie sciagania Lakomego z ŁKS

Pozdrawiam
[Profil] [PM]

baltek93

Wysłany: Pią Lis 06, 2009 18:57    [Cytuj]

lakomy dobry zawodnik mam go makuch juz nie wchodzi na prawa strone ogolnie gram diamentem 4-4-2
wypozyczylem Hanzel z odry dobry chlopak na napad jeszce jakiegos bialorusina tez dobry ogolnie jestem 9 po 29 kolojekach niestety roza dostal kontuzji a marek jedzie na przeciwbolowych niestety :(
[Profil] [PM] [E-mail]

ERNESTO

Wysłany: Pią Lis 06, 2009 20:38    [Cytuj]

Poki co krotkie podsumowanie. Sparingi tak sobie: wygrane z Trenczynem i jakims wegierskim zespolem, remis w Strozach, wysoka porazka z Rakowem w Czestochowie (0:3).

Inauguracja to wysoka porazka ze Stilonem (znow 0:3), pozniej ... jak to Sandecja, u siebie wygrywam wszystko (i jeden remis - z Podbeskidziem :D ), na wyjezdzie przegrywam wszystko (zwyciestwo z ... Wisla Plock ! :) ). Bardzo szybko otrzymuje embargo transferowe, a klub zostaje przejety przez nowe konsorcjum, ktore sie chce mnie pozbyc ... jednak szybko zmieniaja zdanie. Lakomego udalo mi sie pozyskac tuz przed tym embargo. Po 15 kolejkach zajmuje 11 miejsce, mam 22 pkt ... ale mam tylko 6 pkt straty do 3 Dolcanu Zabki. Najskuteczniejszym strzelcem jest Bania (5 bramek) ...
Najwyzej dostalem z Widzewem na wyjezdzie (0-5), najwiecej bramek padlo w meczu z Pogonia na wyjezdzie (3-4). Sam wygrywam skromnie, poza meczem z Pogonia nie udalo mi sie strzelic wiecej, niz 2 bramek w jednym meczu. Gram w miare standardowym 4-4-2 i zmniejszylem rozmiary boiska do najmniejszych mozliwych (w zasadzie zawsze tak robie jak gram slabszym zespolem).

Pozdrawiam
[Profil] [PM]

baltek93

Wysłany: Sob Lis 07, 2009 07:17    [Cytuj]

1 sezon skonczylem wstawiam pare obrazkow
http://img266.imageshack.us/i/krolstrzelcow.png/ najlepszy strzelec
http://img340.imageshack.us/i/tabelaj.jpg/ tabela
Moim zdaniem moglem byc w pierwsze 5 tylko runda jesienna byla nie udana mialem 10 remisow. Na wiosne zmienilem styl i widac po efektach. Bylem 4 druzyna pod wzgledem strzelonych bramek. Tyle z mojej strony zaczynam 2 sezon pozniej wstawie transfery jezeli jakies przeprowadze.
Mam jedno pytanie doszedl ktos do 2 sezonu i Sandecja grala w pucharze polski??
[Profil] [PM] [E-mail]

ERNESTO

Wysłany: Sob Lis 07, 2009 13:38    [Cytuj]

tabela: http://i34.tinypic.com/909kz9.jpg

Koncowka sezonu dramat, 7 meczow bez zwyciestwa z rzedu ... skonczylem na 12 miejscu, mimo, ze przed ta seria zajmowalem 5 miejsce i mialem jedynie 3 punkty straty do 2 miejsca.

Czy Wy tez nie wystepowaliscie w pierwszym sezonie w PP ?

Pozdrawiam
[Profil] [PM]

fanatycznie

Wysłany: Sob Lis 07, 2009 13:40    [Cytuj]

ERNESTO napisał/a:
tabela: http://i34.tinypic.com/909kz9.jpg

Koncowka sezonu dramat, 7 meczow bez zwyciestwa z rzedu ... skonczylem na 12 miejscu, mimo, ze przed ta seria zajmowalem 5 miejsce i mialem jedynie 3 punkty straty do 2 miejsca.

Czy Wy tez nie wystepowaliscie w pierwszym sezonie w PP ?

Pozdrawiam

też

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Hyde Park » Football Manager 2010
[ ODPOWIEDZ ]