Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:31
AKCJA "ZŁOTÓWKA"
Autor Wiadomość
kolafy

Wysłany: Czw Paź 21, 2010 08:37   AKCJA "ZŁOTÓWKA"

Postanowiłem założyć w tej sprawie osobny temat do ewentualnych komentarzy bo w istniejącym który dotyczy meczu z Podbeskidziem jest to post typowo informacyjny...

Kiedyś jedna z naszych zgód, a mianowicie MKS KORONA KIELCE zrobiła bardzo udaną akcje, idąc śladem przyjaciół postanowiliśmy identyczną zrobić u nas. Dokładnie chodzi o AKCJE POD KRYPTONIMEM... ''ZŁOTÓWKA''! Już tłumacze o co chodzi, każdy w młynie czy na stadionie który czyta forum, powtarzam KAŻDY przynosi ze sobą 1 zł nie 50 gr nie 2 złote ale złotówkę na mecz z Podbeskidziem Bielsko-Biała i wrzuca ją do puchy. Ktoś zapyta po co i dlaczego np. na oprawy, transy zachęcające na wyjazdy, graffiti, ewentualnie nowe flagi, również (ale to dotyczy tylko młyna) na zgody. Każdy wie że wór pieniędzy to mało na wszystkie potrzeby także weźcie sobie to do serca bo wrzucając do puchy 1 zł nikt na pewno nie zbiednieje. Przekażcie to innym którzy nie czytają forum, nie wyobrażam sobie żeby ktoś przyszedł na F, C czy nawet A i powiedział nie mam. Zacznijmy działać jak kibice innych klubów we spólnej wielkiej sprawie małym wysiłkiem, bo wiadomo "W JEDNOŚCI SIŁA"!
[Profil] [PM]

kolafy

Wysłany: Wto Paź 26, 2010 09:02   

PODBIJAM BO JUŻ PEWNIE POŁOWA ZAPOMNIAŁA I NIKT NAWET SŁOWA NIE NAPISZE I MAM NADZIEJE ŻE SIĘ NIE OKAŻE ŻE DRUGA POŁOWA BĘDZIE ROZKŁADAŁO RĘCE PRZY PUSZCE!!!
[Profil] [PM]

biker_ns

Wysłany: Wto Paź 26, 2010 11:07   

Myślę że bywalcom tego forum te żółte litery wystarczająco dobrze utkwiły w pamięci i nie zapomni nikt o wrzuceniu tej symbolicznej złotówki do puchy.

POZDRAWIAM

www.megachem.pl

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: Wto Paź 26, 2010 11:15   

Proponuję wykorzystanie spikera i poinformowanie kibiców nieforumowych o akcji przed wybiegnięciem piłkarzy na boisko, albo wydrukowaniu krótkiej informacji na ten temat na kartce i dodawaniu do biletu, lub rozdawać przed wejściem na stadion.

radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Wto Paź 26, 2010 12:56   

to z tą informacją na kartce dawanej do biletu mysle ze by zadzialalo....

kolafy

Wysłany: Wto Paź 26, 2010 13:05   

W czwartek jest walne trzeba obgadać temat i działać najlepiej by było rozdawać takie kartki przed kasami wtedy każdy będzie czytał, a puszki już przed meczem pod sektorami rozstawić.
[Profil] [PM]

YG-US
YG'04

Wysłany: Wto Paź 26, 2010 13:30   

i
Plakat Ktory Bedzie Widoczny Na Meczu Przypominający O Akcji

Ostatnio zmieniony przez kolafy Wto Paź 26, 2010 14:42, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM] [E-mail]

Masahiko

Wysłany: Wto Paź 26, 2010 13:41   

"lepsza atmosfera na meczach" ? Piwo do biletu, tudzież seteczka czy może osławione już dopalacze?

małolat_19

Wysłany: Wto Paź 26, 2010 14:39   

Po dopalaczach to chyba Ty odwiedzasz to forum..

kolafy

Wysłany: Wto Paź 26, 2010 14:41   

Już dostał ostrzeżenie za głupi komentarz w poważnym jak by nie było temacie, widocznie nie dorósł jeszcze do pewnych spraw kibicowskich i nie wróże mu już długiej kariery na tym forum ;)
[Profil] [PM]

Sądeczanin

Wysłany: Wto Paź 26, 2010 14:54   

akcja jak najbardziej na + na pewno każdy odwiedzający forum będzie pamiętał każdy ma przecież złotówkę jakąś co się "plącze" po domu więc nie dokładamy jej do piwa tylko zabieramy na mecz na pewno nikt nie zbiednieje co do plakatów, karteczek do biletów super ale myślę że dopiero od następnego meczu ludziom z np sektora A wejdzie to w nawyk chociaż w sumie to tego zeta każdy chyba wysupła ;) pozdro do zobaczenia ze złotóweczką na meczu:D

bacin

Wysłany: Wto Paź 26, 2010 15:19   

To ja, oprócz złotówki, dorzucę swoje trzy grosze i może mógłbym pełnić funkcję odpowiedzialnego za poprawność językową sporządzanych plakatów/banerów/ogłoszeń?

Nie ingerując w aspekt merytoryczny rzecz jasna (no, może odrobinę).

Chodzi o to, by przyjemniej się czytało wszystkie teksty.

Nie wiem, może przesadzam, ale razi mnie sformułowanie typu "puszka, z którymi stoją dziewczyny" albo "drodzy kibice na meczu Sandecja-Podbeskidzie".

W razie czego, walcie do mnie na skrzynkę wiadomości prywatnych, a ja będę starał się jakoś to wyprowadzić w kierunku poprawnej polszczyzny.
[Profil] [PM] [E-mail]

grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Wto Paź 26, 2010 18:39   

No to zgłaszam oficjalnie kandydata na POKEMONA TYGODNIA a jest nim... Masahiko ;) Tak że głosować forumowicze!

sezamek107

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Wto Paź 26, 2010 18:55   

Cytat:
To ja, oprócz złotówki, dorzucę swoje trzy grosze i może mógłbym pełnić funkcję odpowiedzialnego za poprawność językową sporządzanych plakatów/banerów/ogłoszeń?

Nie wiem, może przesadzam, ale razi mnie sformułowanie typu "puszka, z którymi stoją dziewczyny" albo "drodzy kibice na meczu Sandecja-Podbeskidzie".

W razie czego, walcie do mnie na skrzynkę wiadomości prywatnych, a ja będę starał się jakoś to wyprowadzić w kierunku poprawnej polszczyzny.

Każdy wie o co chodzi przecież to nie na jakieś zebranie polonistów wtedy byś mógł sobie poprawiać

P.S
Mamy pokemona tygodnia :)

Ad@ś=)

Wysłany: Wto Paź 26, 2010 19:03   

sezamek107 napisał/a:
Cytat:

Każdy wie o co chodzi przecież to nie na jakieś zebranie polonistów wtedy byś mógł sobie poprawiać

P.S
Mamy pokemona tygodnia :)

A ja jednak wolę poprawną polszczyznę. Bo jak się coś robi to nie na odpier... się, tylko żeby to miało ręce i nogi a nie było potem wstydu.
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » AKCJA "ZŁOTÓWKA"
[ ZAMKNIĘTY ]