Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
Zawisza Bydgoszcz - Sandecja
Autor Wiadomość
radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Czw Lip 21, 2011 11:38   Zawisza Bydgoszcz - Sandecja

temat piłkarski, zapraszamy do dyskusji

biker_ns

Wysłany: Czw Lip 21, 2011 11:55   

Bardzo ciężki mecz,remis przyjmuję z pocałowaniem ręki,przypomina mi się sytuacja jak my zaczynaliśmy występy w I lidze z Podbeskidziem które sezon wcześniej przegrało walkę o ekstraklasę gorszym stosunkiem bramek,a w Sączy musiało się namęczyć z głodnym sukcesu i ambitnym beniaminkiem jakim była Sandecja.
Obstawiam 1-1 z którego był bym bardzo ucieszony.

POZDRAWIAM

radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Czw Lip 21, 2011 11:58   

beniaminek grający pierwszy mecz u siebie zawsze jest bardzo niewygodnym przeciwnikiem. Z drugiej strony będą grali pod presja publiczności więc ja również typuję remis

simo_n

Wysłany: Czw Lip 21, 2011 12:16   

Jest to inna drużyna niż w zeszłym sezonie, więc dla nas mogą nie być jeszcze tak zgrani jak nasi piłkarze. Tutaj widzę szansę dla Sandecji. Typuję minimalną wygraną Sandecji 1-2 albo 0-1 ;)
[Profil] [PM] [E-mail]

qqq

Wysłany: Czw Lip 21, 2011 14:06   

biker_ns napisał/a:
Bardzo ciężki mecz,remis przyjmuję z pocałowaniem ręki.

Nic dodać, nic ująć.
[Profil] [PM] [E-mail]

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Czw Lip 21, 2011 14:50   

jak nasi pilkarze nie przestana srac w gacie przed pierwszym meczem z rywalem ktory ma troche glosniejsza nazwe, to remisy bedziecie przyjmowac z pocalowaniem reki.
Trzeba zapierdalac i nie dac sie presji i bedzie dobrze.

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

biker_ns

Wysłany: Czw Lip 21, 2011 15:02   

hanys napisał/a:
jak nasi pilkarze nie przestana srac w gacie przed pierwszym meczem z rywalem ktory ma troche glosniejsza nazwe, to remisy bedziecie przyjmowac z pocalowaniem reki.
Trzeba zapierdalac i nie dac sie presji i bedzie dobrze.

Święte słowa,może zrozumieją nasi piłkarze że to między innymi oni mają rozdawać karty w lidze w tym sezonie,oby tak było.Z roku na rok, z sezonu na sezon gra u nas coraz więcej doświadczonych zawodników jak choćby Dymkowski,Derbich na których inauguracja ligi na Zawiszy przynajmniej teoretycznie nie powinna robić jakiegoś piorunującego wrażenia czyt.drżenia nóg.

POZDRAWIAM

matys5392

Wysłany: Czw Lip 21, 2011 15:12   

Internetowe pompowanie balona w Zawisze sprawiło że teraz wszyscy boją się z nimi grać.A tak na prawdę patrząc na to co sie tam stało w przerwie letniej,to jest to drużyna przypadkowych ludzi,ktorzy podpisywali kontakty na 2-3 tygodnie przed ligą.Nazwiska też nie powalają.Piłkarze z przeciętnego Zagłębia,którzy nie łapali się do składu czy Gevorgyan i Zawistowski którzy spadli odpowiednio z KSZO i Arką z lig.
Ten sezon bedzie tak na prawdę sprawdzianem dla trenera Kurasa.W zeszłym dokończyl on tylko dzieło Wójtowicza.
W meczu z Zawiszą chciałbym,zeby od pierwszej minuty zagrali:

---------------Kozioł-------------------
Makuch---Jano---Dymkowski---Boro
-------Trochim----Berliński------------
Jędrzejowski----Gawęcki----Eissmann
--------------Aleksander----------------

Na ławce powinno znaleść się miejsce dla Rózalskiego,Fechnera,Woźniaka,Derbicha,Szeligi,Wiśniewskiego i Leśniaka.
W sytuacji gdy w kadrze mamy trzech napastników,najlepsze wydaje się ustawienie z jednym wysuniętym Aleksandrem.Może Gawęcki grający za plecami napastnika znów odnalazłby dawną formę...? Pomijam kontuzjowanego Chmiesta oraz czekającego na ważne dokumenty z Macedonii Duricia,ktorego widziałbym w pierwszym składzie.

Fajnie byłoby zacząć sezon od zwycięstwa,i to jeszcze wyjazdowego z tak "medialnym" przeciwnikiem,ale tak jak pisał radziufan beniaminek grający pierwszy mecz u siebie zawsze jest bardzo niewygodnym przeciwnikiem,dlatego wywalczony tam punkt bedzie dobrym wynikiem.
[Profil] [PM]

collo

Wysłany: Czw Lip 21, 2011 17:56   

Zawisza Bydgoszcz - Sandecja Nowy Sącz, godz. 19:00, sędzia: Łukasz Bednarek (Koszalin).
[Profil] [PM]

1980_NS

Wysłany: Czw Lip 21, 2011 18:10   

Mam nadzieję, że nie będzie to miało żadnego znaczenia, ale widzę, że sędzia jest debiutantem na tym poziomie rozgrywek. Oby nie dał się przygnieść presji, którą zapewne cały stadion będzie na nim wywierał.
[Profil] [PM]

SKARHEAD

Wysłany: Czw Lip 21, 2011 20:44   

Zawisza-Sandecja 2:0 - niestety na start będzie zimny prysznic..
[Profil] [PM] [E-mail]

K@KS

Wysłany: Czw Lip 21, 2011 21:10   

My raczej początki mamy słabe, więc nie spodziewam się cudów.
Zawisza ma raczej słaby skład, wiele nie namiesza, w późniejszej fazie sezonu ich spokojnie wyprzedzimy, ale mamy pecha, że gramy pierwszy mecz u nich kiedy mają takie ciśnienie.
Stawiam 3:1 dla nich.
[Profil] [PM] [E-mail]

jedrzej

Wysłany: Czw Lip 21, 2011 21:20   

nie chcę nikogo obrażać i wiem, że łatwo się mówi ale zawiodłem się trochę na Stowarzyszeniu bo myślałem że będzie organizowany wyjazd do Bydgoszczy.
Spokojnie uzbierałby się przynajnmiej jeden autokar. Trza było prowadzić zapisy pod warunkiem że się odbędzie jeśli będzi odpowiednia ilość chętnych. Zawiodłem się!!!
[Profil] [PM]

kedz10r

Wysłany: Czw Lip 21, 2011 21:32   

SANDECJA POKAŻE ŻE STAĆ JĄ NA GRE W EKSTRAKLASIE WIĘC JA MYŚLĘ ŻE WYGRA 1 DO 0
Ostatnio zmieniony przez internacionale Czw Lip 21, 2011 21:43, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM] [E-mail]

rafal30

Wysłany: Czw Lip 21, 2011 22:01   

K@KS napisał/a:
My raczej początki mamy słabe, więc nie spodziewam się cudów.
Zawisza ma raczej słaby skład, wiele nie namiesza, w późniejszej fazie sezonu ich spokojnie wyprzedzimy, ale mamy pecha, że gramy pierwszy mecz u nich kiedy mają takie ciśnienie.
Stawiam 3:1 dla nich.

Co za głu[ie i bezsensowne gadanie!
Zawisza ma słaby-raczej- skład?
Przecież większość piłkarzy grała w ekstraklasie czy 1 lidze i nawet 1 mecz w reprezentacji.
Widzisz choćby te nazwiska?Na jakiej pozycji Sandecja ma lepsze nazwiska i zawodników?
Każdy z nich jest ograny czy to w ekstraklasie ponad 100 i około 200 meczów czy w 1 lidze i utalentowani,młodzi gracze naprawde ciekawe nazwiska.
Witan
Ilków-Gołąb --- Hrymowicz --- Skrzyński --- Markowski
Ekwueme --- Zawistowski
Błąd --- Geworgian --- Majkowski
Leśniewski(Imeh)
To podstwowy skład Zawiszy przewidziany na ten mecz i aż roi sie od znanych nazwisk.W rezerwie są chocby Jankowski,Oleksy,Piętka,Wójcicki,,Jackiewicz,Masłowski czy Okińczyc.
Na meczu spodziewamy się około 12.000 kibiców a moze i wiecej wiec atmosfera bedzie super.
Nie mam wątpliwosci,ze Zawisza będzie "czarnym koniem" rozgrywek i moze z tak zróżnicowaną kadrą pokusic sie nawet o awans do ekstraklasy na co Bydgoszczy zależy majac taką publike takie zaplecze jak stadion reprezentacyjny na 22.000 i całą bazę treningową i przede wszystkim "medialność" i wielkosć miasta(prawie 380.000) i historię Zawiszy z której wywodzą sie miedzy innymi Zbigniew Boniek,Stefan Majewski,Piotr Nowak.
Mam nadzieję,ze za rok kolejne wielkie miasto i wielki klub ze znakomitą przeszłościa zagosci w ekstraklasie bo tam jest jej miejsce.
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Zawisza Bydgoszcz - Sandecja
[ ZAMKNIĘTY ]