Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:39 |
Sandecja - Stomil Olsztyn |
Autor |
Wiadomość |
Jaro

|
Wysłany: Pią Maj 03, 2013 09:41 Sandecja - Stomil Olsztyn
|
|
|
SANDECJA - Stomil Olsztyn, 8 maja, 18:00 (Środa)
Piłkarsko mecz o 6 punktów. W sobotę Stomil zremisował z Polonią Bytom 0:0 , więc przy naszym remisie w Katowicach utrzymuje się 5-cio punktowa przewaga. Jak chcemy mieć spokój w dole tabeli to taki mecz trzeba wygrać i spokojnie zdobywać punkty do końca sezonu.
W rundzie jesiennej Stomil rozbił Sandecje aż 4:0.
Mindaugas Kalonas 9, 73, Szymon Kaźmierowski 28, 42
http://stomil.olsztyn.pl/...Stomil-Sandecja |
_________________ Kiedyś stąd odejdę, zmieni się sens życia... |
Ostatnio zmieniony przez Jaro Nie Maj 05, 2013 01:14, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Mat
Mr Somebody
|
Wysłany: Sob Maj 04, 2013 20:12
|
|
|
Hm chyba najważneijszy mecz sezonu sie nam szykuje :) Jezeli wygramy to bedzie duzo latwiej o utrzymanie. Przegrana bardzo komplikuje sprawe..Nic tylko 3 pkt musimy zdobyc :)
Cały NOWY SĄCZ NA MECZ ! :) Trzeba pomoc chlopakom :) ! |
_________________ It's impossible to get nothing |
|
|
|
 |
Tomasz
|
Wysłany: Nie Maj 05, 2013 11:42
|
|
|
Dokładnie bardzo ważny mecz nam się szykuje. Nie możemy tego przegrać a będzie dobrze. |
|
|
|
 |
misiek_1984
Misiek
|
Wysłany: Pon Maj 06, 2013 20:36
|
|
|
A dlaczego o 18 skoro mecz był planowany na 19? Zwłaszcza w dzień roboczy. Kupowałem dziś bilety na mecz i żadna z pań sprzedających nawet nie powiadomiła o zmianie godziny - ja śledzę wszystkie informacje i zauważę zmianę godziny. Ale może nie każdy kibic ma dostęp do Internetu, a plakatów jeszcze nigdzie nie było (2 dni to przecież zbyt wcześnie). Jakie znaczenie dla klubu ma zatem kibic? |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Pon Maj 06, 2013 21:56
|
|
|
misiek_1984 napisał/a: | A dlaczego o 18 skoro mecz był planowany na 19? Zwłaszcza w dzień roboczy. Kupowałem dziś bilety na mecz i żadna z pań sprzedających nawet nie powiadomiła o zmianie godziny - ja śledzę wszystkie informacje i zauważę zmianę godziny. Ale może nie każdy kibic ma dostęp do Internetu, a plakatów jeszcze nigdzie nie było (2 dni to przecież zbyt wcześnie). Jakie znaczenie dla klubu ma zatem kibic? |
bo ta I liga to niezły burdel - jeszcze tego nie zauważył kolega? :)
A co do wyniku - wygramy 3:0 ! dziękuję i dobranoc.
Fakt przegraliśmy z nimi na jesieni, ale teraz mamy mocny skład a tamtej drużyny już nie ma. Nic tylko wygrać przy pełnym stadionie! |
|
|
|
 |
kibicKKS
|
Wysłany: Pon Maj 06, 2013 22:19
|
|
|
My tu gadu gadu a nikt nie zauważył jeszcze ze wraca do nas nasz ulubieniec pan Złotek? Ja wiem Paterek zrobił mu niezłą konkurencję ale to co Złotek wyprawiał w meczu z Radzionkowem przegranym nas to chyba jednak było "lepsze" |
|
|
|
 |
Jaro

|
Wysłany: Pon Maj 06, 2013 23:56
|
|
|
misiek_1984 napisał/a: | A dlaczego o 18 skoro mecz był planowany na 19? Zwłaszcza w dzień roboczy. Kupowałem dziś bilety na mecz i żadna z pań sprzedających nawet nie powiadomiła o zmianie godziny - ja śledzę wszystkie informacje i zauważę zmianę godziny. Ale może nie każdy kibic ma dostęp do Internetu, a plakatów jeszcze nigdzie nie było (2 dni to przecież zbyt wcześnie). Jakie znaczenie dla klubu ma zatem kibic? |
Wkurza mnie już to płakanie o godziny rozgrywania meczu... Kiedyś mecze były o 13/14 max.16 i nikt nie płakał, tylko wszyscy załatwiali wolne i przychodzili na stadion. Wcale to że mamy oświetlenie nie oznacza ze mamy grać o 20 przykład z ekstraklasy: Bełchatów - wszystkie swoje mecze u siebie grają o 13:30 ew.15:45 i nikt pewnie problemu z tego nie robi. |
_________________ Kiedyś stąd odejdę, zmieni się sens życia... |
Ostatnio zmieniony przez Jaro Wto Maj 07, 2013 21:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
qqq
|
Wysłany: Wto Maj 07, 2013 18:32
|
|
|
Ekstraklasa ma stałe godziny rozgrywania meczów i w zależności od kolejki mecze są do nich przystosowywane. To, że Bełchatów gra prawie zawsze w tych "najgorszych" czasowo terminarzach zależy tylko od ich gry. Gdyby byli się o mistrzostwo to graliby pewnie o 20:45 w piątki/ 18:00 w soboty lub 17:00 w niedzielę. |
|
|
|
 |
misiek_1984
Misiek
|
Wysłany: Wto Maj 07, 2013 22:45
|
|
|
Jaro napisał/a: | misiek_1984 napisał/a: | A dlaczego o 18 skoro mecz był planowany na 19? Zwłaszcza w dzień roboczy. Kupowałem dziś bilety na mecz i żadna z pań sprzedających nawet nie powiadomiła o zmianie godziny - ja śledzę wszystkie informacje i zauważę zmianę godziny. Ale może nie każdy kibic ma dostęp do Internetu, a plakatów jeszcze nigdzie nie było (2 dni to przecież zbyt wcześnie). Jakie znaczenie dla klubu ma zatem kibic? |
Wkurza mnie już to płakanie o godziny rozgrywania meczu... Kiedyś mecze były o 13/14 max.16 i nikt nie płakał, tylko wszyscy załatwiali wolne i przychodzili na stadion. Wcale to że mamy oświetlenie nie oznacza ze mamy grać o 20 przykład z ekstraklasy: Bełchatów - wszystkie swoje mecze u siebie grają o 13:30 ew.15:45 i nikt pewnie problemu z tego nie robi. |
Tu nie chodzi o samą godzinę tylko o planowanie terminarza, a późniejsze zmiany. Lepiej byłoby po prostu planować na bieżąco niż podawać terminarz, a później zmieniać go w ostatniej chwili w dodatku bez jakiejkolwiek informacji chociażby przy okazji sprzedaży biletów - ot takie uszanowanie kibica. |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
|
|
|
 |
P4weł
|
Wysłany: Sro Maj 08, 2013 09:47
|
|
|
Od której godziny można nabywać bilety? Sekretariat normalnie otwarty żeby można było kupić bilet, czy tylko w kasach które pewnie będą otwarte z 2/3h przed meczem? |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Sro Maj 08, 2013 10:14
|
|
|
P4weł napisał/a: | Od której godziny można nabywać bilety? Sekretariat normalnie otwarty żeby można było kupić bilet, czy tylko w kasach które pewnie będą otwarte z 2/3h przed meczem? |
Sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie....w godzinach pracy sekretariatu i potem w kasach przed meczem. Tak czy owak kogoś zastaniesz w tych dwóch miejscach. nie odejdziesz z kwitkiem tzn odejdziesz z biletem :D |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Sro Maj 08, 2013 11:26
|
|
|
Przynajmniej od trzech lat kasy w dniu meczu ZAWSZE otwarte są na 4 godziny przed pierwszym gwizdkiem. |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Sro Maj 08, 2013 11:56
|
|
|
Sędziego mamy po zbóju! pamiętny przegrany mecz z Ruchem Radzionków 1:2, i dwie czerwone kartki dla Róży i Burego oraz kilka żółtych. Oby dziś było spokojniej! |
|
|
|
 |
flowbone
|
|
|
|
 |
|