Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:39
Sandecja - Stomil Olsztyn
Autor Wiadomość
Jaro

Wysłany: Pią Maj 03, 2013 09:41   Sandecja - Stomil Olsztyn

SANDECJA - Stomil Olsztyn, 8 maja, 18:00 (Środa)

Piłkarsko mecz o 6 punktów. W sobotę Stomil zremisował z Polonią Bytom 0:0 , więc przy naszym remisie w Katowicach utrzymuje się 5-cio punktowa przewaga. Jak chcemy mieć spokój w dole tabeli to taki mecz trzeba wygrać i spokojnie zdobywać punkty do końca sezonu.

W rundzie jesiennej Stomil rozbił Sandecje aż 4:0.
Mindaugas Kalonas 9, 73, Szymon Kaźmierowski 28, 42
http://stomil.olsztyn.pl/...Stomil-Sandecja
Ostatnio zmieniony przez Jaro Nie Maj 05, 2013 01:14, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM]

Mat
Mr Somebody

Wysłany: Sob Maj 04, 2013 20:12   

Hm chyba najważneijszy mecz sezonu sie nam szykuje :) Jezeli wygramy to bedzie duzo latwiej o utrzymanie. Przegrana bardzo komplikuje sprawe..Nic tylko 3 pkt musimy zdobyc :)
Cały NOWY SĄCZ NA MECZ ! :) Trzeba pomoc chlopakom :) !

Tomasz

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Maj 05, 2013 11:42   

Dokładnie bardzo ważny mecz nam się szykuje. Nie możemy tego przegrać a będzie dobrze.
[Profil] [PM] [E-mail]

misiek_1984
Misiek

Wysłany: Pon Maj 06, 2013 20:36   

A dlaczego o 18 skoro mecz był planowany na 19? Zwłaszcza w dzień roboczy. Kupowałem dziś bilety na mecz i żadna z pań sprzedających nawet nie powiadomiła o zmianie godziny - ja śledzę wszystkie informacje i zauważę zmianę godziny. Ale może nie każdy kibic ma dostęp do Internetu, a plakatów jeszcze nigdzie nie było (2 dni to przecież zbyt wcześnie). Jakie znaczenie dla klubu ma zatem kibic?
[Profil] [PM] [E-mail]

x_cite

Wysłany: Pon Maj 06, 2013 21:56   

misiek_1984 napisał/a:
A dlaczego o 18 skoro mecz był planowany na 19? Zwłaszcza w dzień roboczy. Kupowałem dziś bilety na mecz i żadna z pań sprzedających nawet nie powiadomiła o zmianie godziny - ja śledzę wszystkie informacje i zauważę zmianę godziny. Ale może nie każdy kibic ma dostęp do Internetu, a plakatów jeszcze nigdzie nie było (2 dni to przecież zbyt wcześnie). Jakie znaczenie dla klubu ma zatem kibic?

bo ta I liga to niezły burdel - jeszcze tego nie zauważył kolega? :)

A co do wyniku - wygramy 3:0 ! dziękuję i dobranoc.

Fakt przegraliśmy z nimi na jesieni, ale teraz mamy mocny skład a tamtej drużyny już nie ma. Nic tylko wygrać przy pełnym stadionie!
[Profil] [PM]

kibicKKS

Wysłany: Pon Maj 06, 2013 22:19   

My tu gadu gadu a nikt nie zauważył jeszcze ze wraca do nas nasz ulubieniec pan Złotek? Ja wiem Paterek zrobił mu niezłą konkurencję ale to co Złotek wyprawiał w meczu z Radzionkowem przegranym nas to chyba jednak było "lepsze"
[Profil] [PM] [E-mail]

Jaro

Wysłany: Pon Maj 06, 2013 23:56   

misiek_1984 napisał/a:

Wkurza mnie już to płakanie o godziny rozgrywania meczu... Kiedyś mecze były o 13/14 max.16 i nikt nie płakał, tylko wszyscy załatwiali wolne i przychodzili na stadion. Wcale to że mamy oświetlenie nie oznacza ze mamy grać o 20 przykład z ekstraklasy: Bełchatów - wszystkie swoje mecze u siebie grają o 13:30 ew.15:45 i nikt pewnie problemu z tego nie robi.
Ostatnio zmieniony przez Jaro Wto Maj 07, 2013 21:24, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM]

qqq

Wysłany: Wto Maj 07, 2013 18:32   

Ekstraklasa ma stałe godziny rozgrywania meczów i w zależności od kolejki mecze są do nich przystosowywane. To, że Bełchatów gra prawie zawsze w tych "najgorszych" czasowo terminarzach zależy tylko od ich gry. Gdyby byli się o mistrzostwo to graliby pewnie o 20:45 w piątki/ 18:00 w soboty lub 17:00 w niedzielę.
[Profil] [PM] [E-mail]

misiek_1984
Misiek

Wysłany: Wto Maj 07, 2013 22:45   

Jaro napisał/a:
misiek_1984 napisał/a:

Wkurza mnie już to płakanie o godziny rozgrywania meczu... Kiedyś mecze były o 13/14 max.16 i nikt nie płakał, tylko wszyscy załatwiali wolne i przychodzili na stadion. Wcale to że mamy oświetlenie nie oznacza ze mamy grać o 20 przykład z ekstraklasy: Bełchatów - wszystkie swoje mecze u siebie grają o 13:30 ew.15:45 i nikt pewnie problemu z tego nie robi.

Tu nie chodzi o samą godzinę tylko o planowanie terminarza, a późniejsze zmiany. Lepiej byłoby po prostu planować na bieżąco niż podawać terminarz, a później zmieniać go w ostatniej chwili w dodatku bez jakiejkolwiek informacji chociażby przy okazji sprzedaży biletów - ot takie uszanowanie kibica.
[Profil] [PM] [E-mail]

Bianconeri

Wysłany: Sro Maj 08, 2013 06:50   

http://www.sandecja.org/1...mil_Olsztyn.htm

http://www.dziennikpolski...a-spokojni.html

P4weł

Wysłany: Sro Maj 08, 2013 09:47   

Od której godziny można nabywać bilety? Sekretariat normalnie otwarty żeby można było kupić bilet, czy tylko w kasach które pewnie będą otwarte z 2/3h przed meczem?
[Profil] [PM] [E-mail]

x_cite

Wysłany: Sro Maj 08, 2013 10:14   

P4weł napisał/a:
Od której godziny można nabywać bilety? Sekretariat normalnie otwarty żeby można było kupić bilet, czy tylko w kasach które pewnie będą otwarte z 2/3h przed meczem?

Sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie....w godzinach pracy sekretariatu i potem w kasach przed meczem. Tak czy owak kogoś zastaniesz w tych dwóch miejscach. nie odejdziesz z kwitkiem tzn odejdziesz z biletem :D
[Profil] [PM]

internacionale

Wysłany: Sro Maj 08, 2013 11:26   

Przynajmniej od trzech lat kasy w dniu meczu ZAWSZE otwarte są na 4 godziny przed pierwszym gwizdkiem.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

x_cite

Wysłany: Sro Maj 08, 2013 11:56   

Sędziego mamy po zbóju! pamiętny przegrany mecz z Ruchem Radzionków 1:2, i dwie czerwone kartki dla Róży i Burego oraz kilka żółtych. Oby dziś było spokojniej!
[Profil] [PM]

flowbone

Wysłany: Sro Maj 08, 2013 12:19   

Co mają do powiedzenia trener Hajdo i Maciej Bębenek? Posłuchacie tutaj:
http://sadeckipodcast.blo...-meczem-ze.html
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja - Stomil Olsztyn
[ ZAMKNIĘTY ]