Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:42 |
Raków Częstochowa - Sandecja |
Autor |
Wiadomość |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Sob Paź 27, 2018 09:44 Raków Częstochowa - Sandecja
|
|
|
Mecz o godz 19 |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
polak_ns
|
Wysłany: Sob Paź 27, 2018 11:38
|
|
|
Liczę na przynajmniej punkt w tym meczu, jeżeli będzie wygrana będę mega zaskoczony ;)
1-1. |
|
|
|
 |
kks sączers
|
Wysłany: Sob Paź 27, 2018 13:07
|
|
|
Jak zawsze wierzę w wygraną więc 1:2 dla nas po zaciętym i dobrym meczu. |
|
|
|
 |
stach0
|
Wysłany: Sob Paź 27, 2018 13:39
|
|
|
Mozee GLIWA cos pusci 2-1 dla NAS |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Sob Paź 27, 2018 19:05
|
|
|
na razie puscil Marek... |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
Rafii
|
Wysłany: Sob Paź 27, 2018 19:58
|
|
|
Już 2:0... |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Sob Paź 27, 2018 19:59
|
|
|
nawet dwa razy |
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
młodyC
|
Wysłany: Sob Paź 27, 2018 20:11
|
|
|
W drużynie brakuje jakości. Mamy doświadczonych, pewnych zawodników. Z dołem ligi pewnie wygrywamy, a z takim Rakowem który ma bardzo dobrą szeroką kadrę nie mamy czego szukać. Szufryn, Basta czy Bucko są pewnymi obrońcami dopóki gramy z Garbarnią, Wigrami czy Stomilem. Małkowski, Klichowicz potrafią kiwnąć trzech rywali dopóki nie są to stoperzy na miarę Ekstraklasy. Chcemy Ekstraklasy w przeciągu kolejnych lat to trzeba myśleć nie tylko o tym żeby za wszelką cenę awansować, nie tylko awansować ale wejść do Ekstraklasy z gotową drużyną. I ten mecz nam to uświadamia. Bo nie chodzi o wynik, normalne że możemy przegrać na wyjeździe z rywalem. Ale patrząc na relacje tekstowe nie istniejemy na boisku, szczęście że na razie jest tylko 2-0. |
|
|
|
 |
WIERNYKKS
|
Wysłany: Sob Paź 27, 2018 20:21
|
|
|
Wiedziałem że po wyborach tak będzie |
_________________ WALCZYC,CHAROWAC SANDECJA
MUSI PANOWAC!!!!!!!!
 |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Sob Paź 27, 2018 21:21
|
|
|
Przypominam ze naszym celem w tym sezonie jest utrzymanie się w 1 lidze. Byla fajna seria, teraz jest gorzej,normalna kolej rzeczy |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
młodyC
|
Wysłany: Sob Paź 27, 2018 22:15
|
|
|
Ja mówię oczywiście o przyszłych sezonach ;) Ten sezon to prócz utrzymania czas na zgrywanie i budowanie jej na atak za rok, może dwa. A po tym meczu wyciągam wnioski, tym bardziej że utrzymanie mamy prawie pewne. |
|
|
|
 |
ERNESTO
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2018 00:25
|
|
|
WIERNYKKS napisał/a: | Wiedziałem że po wyborach tak będzie |
:D |
|
|
|
 |
bzyku
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2018 08:03
|
|
|
Słyszałem że w ramach umowy barterowej wymienimy kilku piłkarzy i wtedy przypuścimy skomasowany atak na ekstraklasę ;-) |
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Nie Paź 28, 2018 08:19
|
|
|
ERNESTO napisał/a: | WIERNYKKS napisał/a: | Wiedziałem że po wyborach tak będzie |
:D |
Erni ty się nie smiej ja tez tak slyszaelm ze do wyborow mieli zapierdalac a potem spuscic z tonu. |
 |
|
|
|
 |
jacek55

|
Wysłany: Nie Paź 28, 2018 09:10
|
|
|
Przypominam wszystkim ze wybory się jeszcze nie zakończyły ,wiec trochę kiepski argument |
|
|
|
 |
|