Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:37
Sandecja -Jeziorak, sobota 16
Autor Wiadomość
Ad@ś=)

Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 12:42   

Co do meczu to trzeba przyznać że nie był oszałamiający ale... Przecież wypadło nam trzech podstawowych zawodników: Jano - który potrafi zmotywować zespół będąc na boisku i walczy jak mało kto, Skrzypek i Zawadzki - dwaj pomocnicy którzy ciągną zazwyczej gre. Ten pierwszy popisuje się dobrymy rajdami i widzi dobrze kolegów na boisku, Zawadzki natomiast bardzo dobrze wykonuje stałe fragmenty gry i też umie dobrze rozdzelać piłki. A dzisiaj własnei było widać brak pomocnika który by wiedział co z piłką zrobić. Brakowało mądrej gdy piłka w drugiej lini. A poza tym nie jest łatwo grać przeciwko drużynie która praktycznie całym zespołem się broni i zagęszcza gre i czeka tylko na kontry. Trudno grać atakiem pozycyjnym bez graczy którzy głównie napędzają gre zespołu. Dlatego wkurzają mnie Ci "Eksperci" którzy ciągle narzekają że Sandecja nie podaje do przodu tylko czsami próbuje wciągnąc rywala grając piłka pod swoim polem karnym. Zawsze łatwo jest krytykować ale jakby jeden z drugim założył korki i spróbował sam gry to może wreszcie zamknął by jape. Albo już sławne "dejze mu" jednego z najstarszych kibiców Sandecji siedzącego pod krytą woła już o pomste do nieba. Dla mnie to jest nie do pomyślenia żęby tak krytykować i gwizdać na własnych zawodników i jeszcze na trenera;/ Jeśli któremuś z zawoników coś nie wyjdzie - co się przecież zdarza, to właśnie trzeba by było go zmotywować nawet oklaskiem do walki a nie podcinać skrzydła głupimi krzykami. Chciałbym żeby ktoś zrobił z tym porządek bo aż się niedobrze robi jak się cos takiego słyszy.

A co do składu na 1 lige to napewno jeszge będzie trzeba się wzmocnić ewentualnie porządnie ale na to będzie czas więc nie marudźmy teraz bo póki co mamy naprawde jeden z najlepszych w obecnej lidze.

Wkurza mnie tylko osobiście ta taktyka zdobycia gola i nerwówka do końcowego gwizdka żeby przypadkowo rywal jednak nie strzelił. Powinni starać się iśc za ciosem a nie odpuszczać sie i bronić bo szczęścia może zabraknąć.

Ale wierzę że będzie dobrze i nie licze na gre taką jaką prezentuje Barcelona bo jestem realistą. A jak ktoś za dużo telewizji ogląda to niech sobie przed nią zostanie wtedy kiedy jest mecz przy kilińskiego.
Pozdrawiam wszystkich=)
[Profil] [PM]

Bianconeri

Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 12:53   

Cytat:
Panie trenerze Moskal o ile Pan zagląda na forum albo Prezesie Stowarzyszenia, może zaproponować trenerowi żeby zamienili się ławkami z drużyną gości i siedzieli pod bardziej im sprzyjającym sektorem, który nie czeka na byle potknięcie żeby szydzić.

http://www.sandecja.org/i...t&menu=1&id=176
Ostatnie dwa akapity ...

To nei trener ma się przesiadać, to tych delikwentów trzeba "przesiąść" ze stadionu ...

style

Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 12:56   

Bianconeri napisał/a:
Cytat:
Panie trenerze Moskal o ile Pan zagląda na forum albo Prezesie Stowarzyszenia, może zaproponować trenerowi żeby zamienili się ławkami z drużyną gości i siedzieli pod bardziej im sprzyjającym sektorem, który nie czeka na byle potknięcie żeby szydzić.

http://www.sandecja.org/i...t&menu=1&id=176
Ostatnie dwa akapity ...

To nei trener ma się przesiadać, to tych delikwentów trzeba "przesiąść" ze stadionu ...

Swietnie napisane, wrzuccie to jesszcze na Sandecja.pl
[Profil] [PM] [E-mail]

jaro_jaro
[Usunięty]

Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 13:04   

Na następnym meczu pare starszych osób niech siądzie sobie na tym sektorze, to chyba jest A i utęperuje tych delikwentów...

My dopingiem dajemy z siebie wszystko a przyjdzie taki pajac i będzie tylko napinał się za ławki trenerskiej ;/

kozik_wnb
[Usunięty]

Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 13:19   

Hej Heja Heja!!! Nowy Sącz miastem LIDERA!!! KSZO przegrało 1:0!!!
Ostatnio zmieniony przez kozik_wnb Nie Kwi 26, 2009 13:23, w całości zmieniany 1 raz  

krochmal

Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 13:26   

jp22 napisał/a:
(...)Swietnie napisane, wrzuccie to jesszcze na Sandecja.pl

Tekst genialny ale obawiam się, że Ci najbardziej krytykujący nie przeczytają tego bo ich wiedza na temat komputera zatrzymała się na epoce włączenia i wyłączenia. Przykład: Ci sami, którzy wczoraj krytykowali przed meczem z Pelikanem byli wielce zdziwieni kto tak ładnie odmiótł płytę...
[Profil] [PM] [E-mail]

Penzel.NS
[Usunięty]

Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 13:31   

no to nam aras zrobil niespodzianke:)

pero

Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 14:52   

mecz taki sobie, bardzo średni cieszą 3 pkt i lider, i obyśmy już do końca go dowieźli co jest wielce prawdopodobne, co do poziomu gry to nie wygląda to za ciekawie, wczoraj wyglądało na prawdę jakbyśmy zlekceważyli przeciwnika i piłkarze byli przekonani że bramki to będą same wpadały a my sobie będziemy pykać w dziadka z Jeziorakiem... fakt wyskoczyło nam dwóch ofensywnych grajków ze składu, co po tym meczu wskazuję że na funkcjonowanie drugiej linii ma kluczowe znaczenie, ale po części wg mnie to że to tak wczoraj wyglądało to wina trenera Moskala - zestawiając środek pola dwójką defensywnych pomocników, którzy bardziej rozbijają akcję przeciwników niż kreują nasze, świadczy samo za siebie - tym się świata nie zwojuje.
Przecież graliśmy z drużyną która walczy o byt, na prawdę słabą (były momenty gdy nasi założyli im zamek a oni walili po autach i byle do przodu jak juniorzy...) a my nie mieliśmy z tego żadnego pożytku, można było odważniej zagrać - przesunąć Piegzika do środka (z tego co się orientuje może tam grać) a na skrzydła dać Zawiślana z Broziem... druga sprawa - Gawęcki - kiedy gra na obronie nie daje tyle drużynie co grając w pomocy co pokazała druga połowa, wg mnie optymalny środek na dzień dzisiejszy to właśnie Gawęcki + Zawadzki, też można byłoby postawić na Fabianowskiego od początku - wg. mnie z napastników na przekroju tej wiosny to on na dzień dzisiejszy daje najwięcej drużynie... ale to są tylko i wyłącznie moje przemyślenia, za drużynę i wyniki odpowiada trener Moskal i jak na razie wyniki go bronią i to bardzo, a cel jaki mu postawiono też się zbliża nieuchronnie i tego mu życzę z całego serca, ale trzeba pamiętać że wyniki wynikami, ale to również gra i jej styl przyciąga coraz to więcej ludzi na stadion, bo jak na dłuższą metę będziemy wszystkich lać po 1:0 po nijakim meczu to na Kilińskiego będzie co najwyżej 1,5 tyś. ludzi a większe procesje będą sporadycznie jak będziemy grać z lepszą ekipą....

co do ekspertów na trybunach i ich wiedzy to odkąd pamiętam to każdy był (jest) u nas słaby bez wyjątku - każdy trener i piłkarz - oni potrafili by lepiej i w ogóle wszystko wiedzą najlepiej - np. Kozioł słaby po puścił bramkę, i tak można przytaczać w kółko te ich argumenty - to są ludzie którzy przyszli na stadion wylewać swoje frustracje i niepowodzenia w życiu, pewnie żona im już nie daje i przy okazji napierdalają na wszystkich byle nie na siebie... nie tylko za ławką oni przebywają na F też są, zjebanie jednego czy drugiego nic nie da wiem to z autopsji że tak powiem, z nimi to jest taka walka z wiatrakami, bo zwrócisz uwagę na jednym meczu a na kolejnym jest to samo - znowu trzeba się wyładować a przy okazji przy innych koleżkach swych zabłysnąć...
[Profil] [PM]

Kilinskiego 47

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 15:22   

Ad@ś=) napisał/a:
Dla mnie to jest nie do pomyślenia żęby tak krytykować i gwizdać na własnych zawodników i jeszcze na trenera;/ Jeśli któremuś z zawoników coś nie wyjdzie - co się przecież zdarza, to właśnie trzeba by było go zmotywować nawet oklaskiem do walki a nie podcinać skrzydła głupimi krzykami. Chciałbym żeby ktoś zrobił z tym porządek bo aż się niedobrze robi jak się cos takiego słyszy.

No widzisz, dla nas jest to nie do zrozumienia, ale są ludzie, którzy żyją po to, żeby narzekać, gderać, robić drugiemu na złość- i to jest ich największa pasja w życiu.
Mam nadzieję, że po tej burzliwej dyskusji po tym meczu coś się na stadionie Sandecji zmieni, bo - piszę to po raz kolejny - wstyd jak cholera dla nasz wszystkich, żeby nasi trenerzy i zawodnicy musieli mówić to co mówią po spotkaniach przy Kilińskiego.

Ja na podsumowanie tej całej dyskusji powiem tylko tyle, że w tej chwili Sandecja jest liderem, choć jeszcze niedawno miała po 6 pkt. starty do dwóch czołowych drużyn! To jest FAKT. Jesteśmy najlepszym zespołem rundy wiosennej! To też jest FAKT! Mamy serię 5 zwycięstw, od 4 meczów nie straciliśmy nawet bramki!
Gra nie jest piękna dla oka, ale za to bardzo skuteczna!

Ale niektórym i tak nie dogodzi, taki świat. Tak więc ja tez zwracam się do trenera i zawodników (jeśli czytają to forum) - grajcie dla nas - prawdziwych kibiców, którzy są z Wami na dobre i na złe. Kilkunastu starych pryków należy olać i robić swoje. Ot taki sądecki specyficzny element, w przeważającej części już na wymarciu.:)
[Profil] [PM] [E-mail]

kitek19pl

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 20:06   

Relacja i zdjęcia z meczu Sandecja - Jeziorak
TUTAJ
zapraszam
Ostatnio zmieniony przez ERNESTO Pon Kwi 27, 2009 00:24, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM] [E-mail]

aidos

Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 22:49   

@Kilinskiego 47,
nie jestem takim hurra burra optymistą i cieszę się z pozycji lidera i zdobytych punktów, ale cytując:
Cytat:
żeby nasi trenerzy i zawodnicy musieli mówić to co mówią po spotkaniach przy Kilińskiego

że następne mecze tez tak będą wyglądać..., że mecze bądą takie same... to cieszę się z zdobytych punktów
[Profil] [PM]

Masahiko

Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 20:28   

W protokole meczowym jako strzelec gola wpisany jest Piotr Bania, więc można zmienić zarówno na stronie, jak i napisać do 90minut.pl i powiadomić o pomyłce.
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja -Jeziorak, sobota 16
[ ZAMKNIĘTY ]