Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:39 |
Sandecja - Bogdanka Łęczna |
Autor |
Wiadomość |
1980_NS
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2012 19:59
|
|
|
MisQ napisał/a: | 1980_NS napisał/a: | Bramka Gawęckiego na 2:2 powinna być uznana. Prawdopodobnie nie było spalonego, skrót to potwierdza. :) |
Akurat się kolego mylisz Gawęcki był na spalonym przykre to jest napisać ale jest to prawda. Akurat zdarzyło się tak iż byłem na tej wysokości. |
Nie mogę się doszukać spalonego oglądając materiał, ale muszę Ci przyznać rację, jeżeli byłeś na tej wysokości. |
|
|
|
 |
www.megachem.pl
|
Wysłany: Wto Maj 22, 2012 11:33
|
|
|
Kto, jak kto, ale Wojtek nie zasłużył na takie potraktowanie, tym bardziej, że miał jaja i podszedł do Was. Wypadało by go w jakiś sposób przeprosić, bo jako jeden z nielicznych wypluwa płuca na boisku. |
_________________ Patologia sektor C. |
|
|
|
 |
mirek678
mirek678
|
Wysłany: Wto Maj 22, 2012 17:01
|
|
|
Z tym pluciem to jakaś tragedia normalnie... dno totalne ... niech ten cwaniaczek idzie na trening i mu prosto w twarz powie co myśli ... to co się teraz dzieje w Klubie i na trybunach to jakieś nieporozumienie |
|
|
|
 |
KibolKKS
|
Wysłany: Wto Maj 22, 2012 17:43
|
|
|
Ja dzisiaj myslalem o tym calym zajsciu i tak wymyslilem ze z tym pluciem to wymyslili redaktorzy. Wojtek mowil "kibicow mamy takich ze gdy przegrywamy to na nas pluja" a chodzilo mu o to ze wyklinają itp. Dziennikarze jak zwykle przeksztalcili to wszystko, Ale jezeli sie myle to ten koles co go oplul powinien dostac dorzywotni zakaz przychodzenia na mecze. |
|
|
|
 |
piknik76
|
Wysłany: Wto Maj 22, 2012 20:56
|
|
|
Dożywotni zakaz to dostanie ten który wywiesił FUCK EURO |
|
 |
www.megachem.pl
|
Wysłany: Sro Maj 23, 2012 09:08
|
|
|
Po meczu Wojtek podszedł do nas- sektor C i mówił w niewybrednych słowach, co go spotkało. Także, to żadne wymysły redaktora, tylko dosłownie został opluty. Dla mnie żenujące, dlatego warto go przeprosić, bo jako nieliczny zapiernicza w każdym meczu i daje z siebie 110%. |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Sro Maj 23, 2012 10:51
|
|
|
Dzisiaj osobiście rozmawiałem z Wojtkiem na ten temat. Chłopak jest podłamany i w życiu nie przypuszczał, że coś takiego go w Sączu może spotkać.
Brak słów, żenada... |
|
|
|
 |
Rudy
Young-Group '04

|
Wysłany: Sro Maj 23, 2012 11:24
|
|
|
Bez przesady... Nie opluło go 50osób będących w młynie, tylko jeden idiota. Nie da się wszystkich upilnować. Też rozmawialiśMY z Wojtkiem, przeprosiliśmy go w imieniu sektora F. Wiemy, że głupio wyszło i powiedzieliśmy mu, że nikt z Nas nie popiera takiego zachowania. |
|
 |
Milosz_1910
milosz_1910

|
Wysłany: Sro Maj 23, 2012 11:26
|
|
|
Ale jednak sie to wydarzyło ...
Zawodnik, który sie najbardziej stara na boisku... |
_________________ Czy wygrywasz czy nie,
ja i tak kocham Cię,
w moim sercu zawsze jest,
nasz sądecki KKS!!;) |
|
|
|
 |
www.megachem.pl
|
Wysłany: Sro Maj 23, 2012 11:58
|
|
|
Na meczu z GKSem można podnieść chłopaka na duchu skandując jego imię i nazwisko i sprawa załatwiona. |
|
|
|
 |
rudeboyz
|
Wysłany: Sro Maj 23, 2012 13:08
|
|
|
Rudy napisał/a: | Bez przesady... Nie opluło go 50osób będących w młynie, tylko jeden idiota. Nie da się wszystkich upilnować. Też rozmawialiśMY z Wojtkiem, przeprosiliśmy go w imieniu sektora F. Wiemy, że głupio wyszło i powiedzieliśmy mu, że nikt z Nas nie popiera takiego zachowania. |
i chyba to powinno wystarczyć. |
_________________ Mam fatalne maniery
Koszmarne mam zwyczaje
Lecz kiedy grają tego kraju hymn
To ciągle jeszcze wstaje
 |
|
|
|
 |
KibolKKS
|
Wysłany: Sro Maj 23, 2012 15:36
|
|
|
Dokladnie na meczu z Gieksą mozna pare razy krzyknac jego imie i nazwisko. Niech chlopak wie ze ma wsparcie. |
|
|
|
 |
|