Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:39
Sandecja w Pucharze Polski
Autor Wiadomość
grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Czw Sie 02, 2012 08:27   

A w którym to polskim klubie robi się te "większe" kroki w kierunku profesjonalizacji klubu piłkarskiego?Bo chyba ja w innym kraju żyje... Aaa może Ci chodzi o Śląsk Wrocław :D:D Wczoraj było widać na boisku w 100% profesjonalizm i zawodowstwo wśród tych "kopaczy" w zielonych koszulkach co zarabiają po kilkadziesiąt tyś złotych miesięcznie... Dalej, władze tego klubu też są w pełni profesjonalni skoro dalej pozwalają żeby trenował tam dziadek Lenczyk ze swoją myślą szkoleniową z lat 80-tych. Jeszcze rozjebał mnie fakt , jak ten śmieszny komentatorek powiedział że liga szwedzka jest na 24 miejscu w rankingu europejskim a nasza rodzima "echtraklasa" na ...18 :O :O Nie wiem na jakich obliczeniach się znawcy tego rankingu opierają skoro mistrz Szwecji jest o 3 klasy lepszym zespołem niż mistrz Polski.

x_cite

Wysłany: Czw Sie 02, 2012 08:46   

chodziło mi kolego o profesjonalizm w zarządzaniu klubem a nie o samą grę...jest kilka klubów w Polsce, które są na pewno lepiej zorganizowane niż Sandecja...przykład Zagłębie Lubin....chcesz konkret proszę bardzo....sytuacja z negocjacjami na antenie Orange Sport....resztę sobie dopisz lub dopowiedz sam :) Jeśli chodzi o mecz Śląska to zasnąłem w jego trakcie co niech świadczy o tym jak bardzo był emocjonującym spektaklem :D
[Profil] [PM]

kinol

Wysłany: Czw Sie 02, 2012 09:13   

Prawda jest taka, że kadra jest wąska. Na niektórych pozycjach zmiennicy "światowego formatu", więc może racjonalnym jest odpuszczenie pucharu i skupieniu się na lidze. Jednakowoż można było zrobić to bardziej z klasą (jeśli w ogóle można użyć sformułowania "z klasą") a przynajmniej nie robić pośmiewiska w Polsce z klubu. To po primo. Po primo ultimo brawo dla prezesa. Czasami zastanawiam się czy Danek zastanawia się nad swoimi wypowiedziami. Szkoda, że nie dam rady być na spotkaniu, bo bym mu zadał pytanie "Kto jest odpowiedzialny za brak zgrania?"
Mam nadzieje, że to falstart, bo inaczej czarno widzę mecz z Zawiszą i przynajmniej rundę jesienną.
[Profil] [PM] [E-mail]

mirek678
mirek678

Wysłany: Czw Sie 02, 2012 09:26   

co wy mówicie przecież odpuścili na 100 % po co mają jeździć na następny mecz na Kilińskiego 47 ;)
[Profil] [PM] [E-mail]

Ad@ś=)

Wysłany: Czw Sie 02, 2012 09:47   

Nie wiem dlaczego myślicie, że Sandecja odpuściła mecz?! Pojechali najmocniejszym składem, zagrali na 100% swoich możliwości, ale niestety przeciwnik okazał się zbyt wymagającą drużyną i stąd ta porażka. Proste... Piłkarze to profesjonaliści i nie odpuszczają meczów bo dla nich gra w piłkę to nie tylko praca ale także pasja i całe życie.
[Profil] [PM]

wborzecki@gmail.com

Wysłany: Czw Sie 02, 2012 10:05   

JAKOŚ POST WELA PRZESZEDŁ BEZ KOMENTARZY WIĘĆ PRZECZYTAJCIE RAZ JESZCZE WELA :)
[Profil] [PM] [E-mail]

lukas33

Wysłany: Czw Sie 02, 2012 10:13   

Tyle, że z postu wela niewiele wynika. Może jakieś bardziej szczegółowe informacje dotyczące tego wyjazdu?
[Profil] [PM] [E-mail]

SilverCommander

Wysłany: Czw Sie 02, 2012 10:28   

wborzecki@gmail.com napisał/a:
JAKOŚ POST WELA PRZESZEDŁ BEZ KOMENTARZY WIĘĆ PRZECZYTAJCIE RAZ JESZCZE WELA :)

To proponuje powiedzieć bez "podtekstów" czy innego czytania między wierszami innych teorii spiskowych co tu jest grane i wtedy nie będzie problemu i każdy będzie wiedział o co w tym wszystkim chodzi a nie tylko tzw. "wtajemniczeni" w sprawy klubu..
Pozdr.
[Profil] [PM]

wborzecki@gmail.com

Wysłany: Czw Sie 02, 2012 10:31   

DZISIAJ O 18 :-) ,I MAM NADZIEJĘ ZE ZAINTERESOWANI PRZEMÓWIĄ
POZDRO KUMY
[Profil] [PM] [E-mail]

SNS

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Czw Sie 02, 2012 13:27   

Ad@ś=) napisał/a:
Nie wiem dlaczego myślicie, że Sandecja odpuściła mecz?! Pojechali najmocniejszym składem, zagrali na 100% swoich możliwości,

Poważnie myślisz ze zagrali na 100% mozliwosci?? Ja myśle ze nie zagrali nawet na 10%. Mam nadzieje ze w sobote zademonstruja to 100%. Chodz z takim klubem jak Zawisza nawet i to moze nie wystarczyc.
[Profil] [PM] [E-mail]

kinol

Wysłany: Czw Sie 02, 2012 13:58   

wel napisał/a:
To co się działo przed wyjazdem na PP, KMWTW, nie mógł się ten wyjazd inaczej skończyć.
Przedziwny będzie ten sezon jak się nic wielkiego nie zdarzy i nie jebnie mocniej, a się chyba nie zanosi. :)

Czyli zaczynają się gierki, sekreciki, układziki i ch... wie co jeszcze. Takie komentowania "kto ma wiedzieć to wie" rodzi podejrzenia jakiś szemranych interesików. To tylko szkodzi i kreuje plotki. Ktoś opacznie zrozumie takie słowa i legenda gotowa. Jeśli ktoś coś wie to niech powie, albo nie mówi nic. To jest zachowanie rodem z piaskownicy WIEM, ALE NIE POWIEM. Takie moje zdanie.
[Profil] [PM] [E-mail]

boleklolek

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Czw Sie 02, 2012 14:55   

Ja pie***** co za ludzie :) tak pojechali 450 kilometrów żeby się podłozyć i zagrac na 10 procent prosze ogarnijcie sie
[Profil] [PM] [E-mail]

nitroactive

Wysłany: Czw Sie 02, 2012 19:29   

No to jeśli grali na 100% według ciebie to trzeba by zacząć typowanie na ile kolejek przed końcem będziemy pewni spadku...
[Profil] [PM] [E-mail]

Ad@ś=)

Wysłany: Czw Sie 02, 2012 21:43   

Wszystko odnośnie wczorajszego meczu zostało wyjaśnione na dzisiejszym spotkaniu, więc proponuje zakończyć już dyskusje na ten temat.
[Profil] [PM]

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Pią Sie 03, 2012 07:18   

odnosnie tej wlasnie dyskusji to wlasnie pokazuje jaki mamy budel w klubie ze dzien przed meczem nikt nie wie kto m grac....paranoja

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja w Pucharze Polski
[ ZAMKNIĘTY ]