Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:34
3 MECZE POD RZĄD NA K47 !!
Autor Wiadomość
weber

Wysłany: Pon Sie 24, 2015 12:42   

DOBREE! :D Na Pełnej !!!
[Profil] [PM] [E-mail]

młodyC

Wysłany: Pon Sie 24, 2015 15:26   

Saczersi napisał/a:
Jakiś link żeby na fanpage wrzucić? ;)

Na strone internetową się da(na klawiaturze ctrl+u potem ctrl+f wyszukaj video ,a potem informatycy wiedza jak to wkleic) ,ale na fanpage na facebooku raczej nie(bo film jest prywatny chyba ze bandicamem i od nowa wrzucic).
[Profil] [PM] [E-mail]

x_cite

Wysłany: Pon Sie 24, 2015 17:40   

http://www.90minut.pl/sed...419&id_sezon=87 to znowu będą jaja....sędziować nam będzie gość, który debiutuje w 1 lidze.....wcześniej 3 i 2 liga!!! masakra!!!
[Profil] [PM]

Saczersi

Wysłany: Pon Sie 24, 2015 18:25   

ŚRODA GODZINA 18:00 DAWAĆ WSZYSCYYYYYYYYY !!!!
[Profil] [PM] [E-mail]

Saczersi

Wysłany: Pon Sie 24, 2015 20:37   

Kiedyś każdy marzył o 1 lidze.. DOCEŃMY TO CO MAMY I POKAŻMY SIĘ Z DOBREJ STRONY W TEJ LIDZE !!
W ŚRODĘ NA MECZ Z CHROBRYM WSZYSCY DO MŁYNA I KRĘCIMY KORBE NA 1910 %
MOBILIZUJCIE ZNAJOMYCH !!!!!!
[Profil] [PM] [E-mail]

eSKa
KolejarskieWiatraki

Wysłany: Pon Sie 24, 2015 21:49   

Goscie zawitaja, wiec nie robmy wstydu.

gogo1910
Od małego na całego!

Wysłany: Wto Sie 25, 2015 00:08   

Lecimy! ;)

Bianconeri

Wysłany: Wto Sie 25, 2015 07:09   

Fajnie, że się nakręcacie i coś ruszyło. Ale jako że jestem zły, niewyspany, boli mnie kolano, a do tego jak mawia jeden z naszych chulsów jestem stary i niedługo umrę to wam zepsuję "zabawę".

Wychodzi na to, że mamy w takim razie samych kibiców sukcesu, bo wystarczyły dwa lepsze mecze, dwie wygrane i ludziom się nagle chce, a i forum ożyło ...

To jak to jest z tym?

x_cite

Wysłany: Wto Sie 25, 2015 09:08   

Bianconeri napisał/a:
Fajnie, że się nakręcacie i coś ruszyło. Ale jako że jestem zły, niewyspany, boli mnie kolano, a do tego jak mawia jeden z naszych chulsów jestem stary i niedługo umrę to wam zepsuję "zabawę".

Wychodzi na to, że mamy w takim razie samych kibiców sukcesu, bo wystarczyły dwa lepsze mecze, dwie wygrane i ludziom się nagle chce, a i forum ożyło ...

To jak to jest z tym?

No taka smutna prawda, nawet pikniki których trochę znam a wiedzą, że chodzę na mecze mówią cytuje: "teraz się wybiorę na mecz bo dwa mecze wygrali i pasuje zobaczyć". Co zrobić wyniki budują atmosferę i frekwencję....kto ma chodzić bez względu na wyniki będzie chodził i już.
[Profil] [PM]

bzyku

Wysłany: Wto Sie 25, 2015 10:05   

Nic z tym nie zrobicie tak to już jest. Czekają nas teraz mega ciężkie mecze a kibic sukcesu będzie narzekał jak nam nie wszystko wyjdzie.

[Profil] [PM]

Mateusz1234

Wysłany: Wto Sie 25, 2015 10:06   

JUTRO WSZYSCY DO MŁYNA!!!!!
[Profil] [PM] [E-mail]

www.megachem.pl

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: Wto Sie 25, 2015 10:57   

A ja dla odmiany nie byłem na meczu z Ząbkovią- praca, i powiem, że Bianco ma rację.
Gdyby jeszcze stadion przeszedł remont, to nagle przyszło by dużo ludzi.
Gdybyśmy grali o awans, co jest w przeciągu najbliższej dekady jest niemożliwe, to również na trybunach tłumy. Ale tego nie zmienimy, pamiętam, że w latach prosperity było narzekanie- a że dużo ludzi, ale nie kumaci, że kibice sukcesu, że pikniki, że to źle itp. Jak jest chujnia i chodzi te 700 luda, które jest na meczu zawsze- sektor A, i C- to narzekanie, że ludzi nie ma. Noż ku*** zdecydujmy się. Ja tam szansę widzę w młodych, których trochę jest- tylko nie można ich zrażać.

Kazek G f H

Wysłany: Wto Sie 25, 2015 12:26   

Na meczu z Chrobrym przy stoisku z pamiatkami beda dostepne piorniki Sandecji dla najmlodszych kibicow bialo-czarnych.

A co najwazniejsze, bedzie mozna sie zapisac na wyjazd do Katowic.

rudeboyz

Wysłany: Wto Sie 25, 2015 15:35   

Bianconeri napisał/a:

To jak to jest z tym?

A Ty to się nie powinieneś odzywać,bo Ciebie piłka nie interesuje więc chodzisz(i pewnie dalej będziesz chodził) na Sandecje bez wzgędu na wyniki i klase rozgrywkową:-) :-) :-)
A tak poważniej to na kazdym stadionie wynik się przekłada na frekwencje.I jest to chyba normalne.
Szkoda tylko że u nas przekłada się to tez na tych ,,najwierniejszych" .
To ciągle jeszcze wstaje
[Profil] [PM]

Bianconeri

Wysłany: Wto Sie 25, 2015 17:20   

rudeboyz napisał/a:
... A Ty to się nie powinieneś odzywać,bo Ciebie piłka nie interesuje więc chodzisz(i pewnie dalej będziesz chodził) na Sandecje bez wzgędu na wyniki i klase rozgrywkową:-) :-) :-)
A tak poważniej to na kazdym stadionie wynik się przekłada na frekwencje.I jest to chyba normalne.
Szkoda tylko że u nas przekłada się to tez na tych ,,najwierniejszych" .

No i jak widać, a raczej nie widać, od jakiegoś czasu się mało co odzywam, bo już po prostu mam dość wiecznego użerania się i stawania na głowie o każdą najmniejszą pierdołę ...

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » 3 MECZE POD RZĄD NA K47 !!
[ ZAMKNIĘTY ]