Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:34 |
3 MECZE POD RZĄD NA K47 !! |
Autor |
Wiadomość |
weber
|
Wysłany: Pon Sie 24, 2015 12:42
|
|
|
DOBREE! :D Na Pełnej !!! |
|
|
|
 |
młodyC
|
Wysłany: Pon Sie 24, 2015 15:26
|
|
|
Saczersi napisał/a: | Jakiś link żeby na fanpage wrzucić? ;) |
Na strone internetową się da(na klawiaturze ctrl+u potem ctrl+f wyszukaj video ,a potem informatycy wiedza jak to wkleic) ,ale na fanpage na facebooku raczej nie(bo film jest prywatny chyba ze bandicamem i od nowa wrzucic). |
|
|
|
 |
x_cite

|
|
|
|
 |
Saczersi
|
Wysłany: Pon Sie 24, 2015 18:25
|
|
|
ŚRODA GODZINA 18:00 DAWAĆ WSZYSCYYYYYYYYY !!!! |
|
|
|
 |
Saczersi
|
Wysłany: Pon Sie 24, 2015 20:37
|
|
|
Kiedyś każdy marzył o 1 lidze.. DOCEŃMY TO CO MAMY I POKAŻMY SIĘ Z DOBREJ STRONY W TEJ LIDZE !!
W ŚRODĘ NA MECZ Z CHROBRYM WSZYSCY DO MŁYNA I KRĘCIMY KORBE NA 1910 %
MOBILIZUJCIE ZNAJOMYCH !!!!!! |
|
|
|
 |
eSKa
KolejarskieWiatraki
|
Wysłany: Pon Sie 24, 2015 21:49
|
|
|
Goscie zawitaja, wiec nie robmy wstydu. |
_________________ KIBICE SANDECJI W NOWYM SĄCZU musza położyć kres wojnie, bo inaczej wojna położy kres KIBICOM. |
|
|
|
 |
gogo1910
Od małego na całego!
|
Wysłany: Wto Sie 25, 2015 00:08
|
|
|
Lecimy! ;) |
_________________ Niech każdy o tym pamięta, Wyjazd rzecz święta!
 |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Wto Sie 25, 2015 07:09
|
|
|
Fajnie, że się nakręcacie i coś ruszyło. Ale jako że jestem zły, niewyspany, boli mnie kolano, a do tego jak mawia jeden z naszych chulsów jestem stary i niedługo umrę to wam zepsuję "zabawę".
Wychodzi na to, że mamy w takim razie samych kibiców sukcesu, bo wystarczyły dwa lepsze mecze, dwie wygrane i ludziom się nagle chce, a i forum ożyło ...
To jak to jest z tym? |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Wto Sie 25, 2015 09:08
|
|
|
Bianconeri napisał/a: | Fajnie, że się nakręcacie i coś ruszyło. Ale jako że jestem zły, niewyspany, boli mnie kolano, a do tego jak mawia jeden z naszych chulsów jestem stary i niedługo umrę to wam zepsuję "zabawę".
Wychodzi na to, że mamy w takim razie samych kibiców sukcesu, bo wystarczyły dwa lepsze mecze, dwie wygrane i ludziom się nagle chce, a i forum ożyło ...
To jak to jest z tym? |
No taka smutna prawda, nawet pikniki których trochę znam a wiedzą, że chodzę na mecze mówią cytuje: "teraz się wybiorę na mecz bo dwa mecze wygrali i pasuje zobaczyć". Co zrobić wyniki budują atmosferę i frekwencję....kto ma chodzić bez względu na wyniki będzie chodził i już. |
|
|
|
 |
bzyku
|
Wysłany: Wto Sie 25, 2015 10:05
|
|
|
Nic z tym nie zrobicie tak to już jest. Czekają nas teraz mega ciężkie mecze a kibic sukcesu będzie narzekał jak nam nie wszystko wyjdzie. |
|
 |
Mateusz1234
|
Wysłany: Wto Sie 25, 2015 10:06
|
|
|
JUTRO WSZYSCY DO MŁYNA!!!!! |
|
|
|
 |
www.megachem.pl
|
Wysłany: Wto Sie 25, 2015 10:57
|
|
|
A ja dla odmiany nie byłem na meczu z Ząbkovią- praca, i powiem, że Bianco ma rację.
Gdyby jeszcze stadion przeszedł remont, to nagle przyszło by dużo ludzi.
Gdybyśmy grali o awans, co jest w przeciągu najbliższej dekady jest niemożliwe, to również na trybunach tłumy. Ale tego nie zmienimy, pamiętam, że w latach prosperity było narzekanie- a że dużo ludzi, ale nie kumaci, że kibice sukcesu, że pikniki, że to źle itp. Jak jest chujnia i chodzi te 700 luda, które jest na meczu zawsze- sektor A, i C- to narzekanie, że ludzi nie ma. Noż ku*** zdecydujmy się. Ja tam szansę widzę w młodych, których trochę jest- tylko nie można ich zrażać. |
_________________ Patologia sektor C. |
|
|
|
 |
Kazek G f H

|
Wysłany: Wto Sie 25, 2015 12:26
|
|
|
Na meczu z Chrobrym przy stoisku z pamiatkami beda dostepne piorniki Sandecji dla najmlodszych kibicow bialo-czarnych.
A co najwazniejsze, bedzie mozna sie zapisac na wyjazd do Katowic. |
_________________ Brutal Fans Hooligans - Glinik Gorlice ... :)
 |
|
|
|
 |
rudeboyz
|
Wysłany: Wto Sie 25, 2015 15:35
|
|
|
Bianconeri napisał/a: | Fajnie, że się nakręcacie i coś ruszyło. Ale jako że jestem zły, niewyspany, boli mnie kolano, a do tego jak mawia jeden z naszych chulsów jestem stary i niedługo umrę to wam zepsuję "zabawę".
To jak to jest z tym? |
A Ty to się nie powinieneś odzywać,bo Ciebie piłka nie interesuje więc chodzisz(i pewnie dalej będziesz chodził) na Sandecje bez wzgędu na wyniki i klase rozgrywkową:-) :-) :-)
A tak poważniej to na kazdym stadionie wynik się przekłada na frekwencje.I jest to chyba normalne.
Szkoda tylko że u nas przekłada się to tez na tych ,,najwierniejszych" . |
_________________ Mam fatalne maniery
Koszmarne mam zwyczaje
Lecz kiedy grają tego kraju hymn
To ciągle jeszcze wstaje
 |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Wto Sie 25, 2015 17:20
|
|
|
rudeboyz napisał/a: | ... A Ty to się nie powinieneś odzywać,bo Ciebie piłka nie interesuje więc chodzisz(i pewnie dalej będziesz chodził) na Sandecje bez wzgędu na wyniki i klase rozgrywkową:-) :-) :-)
A tak poważniej to na kazdym stadionie wynik się przekłada na frekwencje.I jest to chyba normalne.
Szkoda tylko że u nas przekłada się to tez na tych ,,najwierniejszych" . |
No i jak widać, a raczej nie widać, od jakiegoś czasu się mało co odzywam, bo już po prostu mam dość wiecznego użerania się i stawania na głowie o każdą najmniejszą pierdołę ... |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
|