Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:30 |
Kolejarz Stróże - Sandecja |
Autor |
Wiadomość |
Daroko
|
|
|
|
 |
Dziekan
MDMA
|
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 10:08
|
|
|
klaTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTki na litość synu!! :) |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 11:06
|
|
|
Raczej spokojnie więcej nas było bo z informacji organizatora (nie ma dokładnych danych) do samej klatki sprzedali ok 230 biletów, niektórzy mówili nawet o 250.
No ale nie ma się co pompować :D |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
normalny [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 12:36
|
|
|
No wyjazd mi sie podobał super doping, o grze nie wspomne bo szkoda gadac.Jedno mi sie nie podobalo to te wrzuty na Stróze.Wrzucac to mozna na Kszo Resovie czy inne kluby na naszym poziomie.Po co sie czepiac Stroz.Wiadomo mala wioska i t osie czepiac ich.moim zdaniem powinniscmy miec dobre ukaldy miedzy soba bo i tak tam nigdy huliganki nie beda mieli.oni do nas na mecze powinni jezdzic my do nich i traktowac ich jak taki satelicki klubik kolo sacza cos na wzor(Cracovia-Gornik Wieliczka lub Wisła-Kmita Zabierzow) Oni tam nie wyzywaja ich od wiosek bo te kluby nie sa zadnymi rywalami dla nich ani ich kibice.I tak samo powinno byc u nas.Dla mnie osobiscie jako mieszkanca Sacza 80 tys miasta to zadne kozactwo jechac na wioske jak stroze i ich wyzywac od wsiokow.No chyba zebysmy to spiewali w jakim miescie typu Ostowiec czy Tarnow.To jest moja opinia nie wiem co sadzi reszta forumowiczow.Pozdrowienia jeszcze raz dla wszystkich ktorzy byli na tym wyjezdzie. |
Ostatnio zmieniony przez radziufan Pon Sie 25, 2008 12:43, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 12:48
|
|
|
Ani Kmita ani Górnik W. nie mają swoich kibiców bo tam jest podział na kibiców wisły i Cracovii...czego w Stróżach nie ma.Tam chłopaki próbują dopingować swój Kolejarz a nie że część np. jest za Sandecją a część np. za glinikiem. A to że było zaśpiewane "Kolejarz Stróże jak można mieszkać w tej dziurze" nie jest jakąś napinką :D W sumie to prawda...bo Stróże to nie jakaś metropolia. |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
Dziekan
MDMA
|
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 12:55
|
|
|
normalny to nie była jakaś napinka tylko typowo tekst na śmianie się. Ten tekst jest historyczny. A jak sie komuś w takich Stróżach grać zachciewa to niech wie, że gra tam jedynie dla pieniędzy. |
|
|
|
 |
QBANS [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 15:50
|
|
|
Gra Sandy poniżej krytyki. Kij w oko masażyście ze stróż- zjeb rzucił w kibiców butelką- szkoda, że sędzia tego nie widział.
Nie rozumiem dlaczego Araszkiewicz nie wychodzi z budy i nie przekazuje uwag na bieżąco piłkarzom, trener kolejarza cały mecz na stojąco i przekazuje uwagi piłkarzom, a nasz nic.
W ogóle nie zmotywował piłkarzy na ten mecz. Sędzia chu j wykartkował naszych. |
|
|
|
 |
Bzymcio

|
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 16:10
|
|
|
A apropo wyniku to przepraszam, ale było 0:11 a nie 0:10. Czyżbyście byli na innym meczu??!! :) |
|
|
|
 |
obserwator2 [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 17:28
|
|
|
jeszcze jedno paru zatrzymanach w trakcie i po meczu??
za niszczenie hm czego?? |
|
|
|
 |
sanch3z [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 08:03
|
|
|
toj toja haha! |
|
|
|
 |
Boczek_YG [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 10:38
|
|
|
i dwoch podwinięto jeszcze przed meczem ... |
|
|
|
 |
PigiKKS [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 10:49
|
|
|
jeden caly czas chcial sie przebic pomiedzy mentami i wkoncu sie wkur***li a 2 za rto ze powiedzial "mundurowy do przodu krok" ;D |
|
|
|
 |
|