Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:31
KKS SANDECJA NOWY SĄCZ - Podbeskidzie Bielsko-Biała
Autor Wiadomość
19KSP11
[Usunięty]

Wysłany: Sob Paź 30, 2010 12:21   

klap napisał/a:
powinna byc na stronce tvp... itvp.pl czy jakos tak

Ad@ś=) napisał/a:
Kod:
http://meczyki.pl/

dzięki, trzymam za Was kciuki ;)

parasol86
[Usunięty]

Wysłany: Sob Paź 30, 2010 20:30   

ilu bylo kibicow z bielska pozdro gks tychy

arkoniusz

Wysłany: Sob Paź 30, 2010 22:24   

^^
Około 40 osób
[Profil] [PM]

AdoDC

Wysłany: Nie Paź 31, 2010 09:19   

Nikt nic nie napisze o dopingu na meczu?
Trochę słaby jak na liczbę ludzi w młynie...
Może pora zainwestować w lepszy megafon?
Ostatnio zmieniony przez AdoDC Nie Paź 31, 2010 13:46, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM] [E-mail]

Bianconeri

Wysłany: Nie Paź 31, 2010 09:27   

Kup, zasponsoruj, albo zorganizuj ludzi i poustawiaj ...

Przy takiej licznie megafon nic nie da, celowo stałem w kilku różnych miejscach podczas meczu i po prostu nie słychać nic z gniazda w niektórych miejscach przy takiej ilości ludzi nawet jak się z gniazda obraza na wszystkie strony o 3 razy powtarza to samo.
I potem z tego się bierze że nie nie równo albo część śpiewa co innego albo nie śpiewa wogóle no bo nie wie co.

No i przede wszystkim brak nam doświadczenia przy organizowaniu dopingu dla takiej ilości osób, jak i też w takiej ilości osób za dużo jest tez czasami tzw osób przypadkowych.

Odpowiednie nagłośnienie dałoby dużo, ale z tym może być problem.

A doping był dobry, nie licząc przestoju w 2 połowie dla namysłu co poniektórym.

małolat_19

Wysłany: Nie Paź 31, 2010 10:04   

Jak dla mnie większość na duży plus..
Liczba w młynie identyczna prawie jak na meczu z Widzewem,a przeciwnik ,,kibicowski'' o niebo niżej..
Doping też dobry,ale tak jak napisał Bianco brakuje Nam doświadczenia przy ogarnięciu takich liczb..
Akcja ,,złotówka'' wypaliła kompletnie i YG będzie miało najwazniejszy środek do realizacji swoich planów..

Spocony Janusz
[Usunięty]

Wysłany: Nie Paź 31, 2010 13:12   

Bianconeri napisał/a:
Kup, zasponsoruj, albo zorganizuj ludzi i poustawiaj ...

Przy takiej licznie megafon nic nie da, celowo stałem w kilku różnych miejscach podczas meczu i po prostu nie słychać nic z gniazda w niektórych miejscach przy takiej ilości ludzi nawet jak się z gniazda obraza na wszystkie strony o 3 razy powtarza to samo.
I potem z tego się bierze że nie nie równo albo część śpiewa co innego albo nie śpiewa wogóle no bo nie wie co.

No i przede wszystkim brak nam doświadczenia przy organizowaniu dopingu dla takiej ilości osób, jak i też w takiej ilości osób za dużo jest tez czasami tzw osób przypadkowych.

Odpowiednie nagłośnienie dałoby dużo, ale z tym może być problem.

A doping był dobry, nie licząc przestoju w 2 połowie dla namysłu co poniektórym.

Panie Bianco, nie po to ludzie wykładają hajsik do puszeczek na meczach żeby teraz czytać takie głupoty pisane przez Pana!
Skoro Pan już tak chodził po młynie to czemu Pan swoich kolegów po szalu nie zachęcał do śpiewania ( tak, chodzi mi o tych co się uważają za największych kibiców, stoją w grupie kolegów przy gnieździe i prowadzą rozmówki na temat sobotnich melanżów itp. )
Do krytykowania Pan zawsze pierwszy, ale do napisania czegoś złego o swoich kolegach którzy narzucają coś na gnieździe nikt nic nie słyszy a potem się drą że nikt nic nie śpiewa i lecą kurw* z ich strony... to już nie

do przemyślenia, bez pozdrowień!

kolafy

Wysłany: Nie Paź 31, 2010 13:43   

5x przez megafon mówiłem że jest ciężko towarzystwo ogarnąć tym narzędziem. Prosiłem żeby mnie słuchać, siebie na wzajem itd. Dobrze widać kto śpiewa, a kto gada i kto się zachwyca bardziej tym co się dzieje na murawie niż skoncentrowaniu się na dopingu. Więc swoje uwagi zachowaj dla siebie bo na kolanach nikt nikogo nie będzie prosił żeby śpiewać. Na koniec dodam że po tym moim ''fochu'' nie słyszałem jeszcze takiego huku, wrzasku, pisku przy NASZA SANDECJOOO...
Wniosek jest taki, że jak by każdy dał z siebie chociaż 90% na meczu to by była miazga, a przy 60 nic nie zdołamy zrobić ;)

Ogólnie na +
[Profil] [PM]

SączerS
Sector 17

Wysłany: Nie Paź 31, 2010 13:49   

ogólnie doping nie był taki zły ale Kolafy dobrze zauważyłeś ze dużo sezonowców było ale to może nawet lepiej i sie wkręcą i odnajdą najlepsze miejsce na stadionie a i jeszcze jedna uwaga jak można nie znać takiego hitu jak "najprzystojniejsi, najseksowniejsi" :)
[Profil] [PM]

kolafy

Wysłany: Nie Paź 31, 2010 14:09   

Albo mówić teraz prawa strona tylko, a prawa jak by im mowę nagle odebrało z tego stresu że głośno trzeba coś krzyknąć. ;)

ps. wielu ludzi jeszcze trzeba cofnąć do zerówki żeby się dowiedzieli jak wygląda kolor czarny ;)
[Profil] [PM]

Bianconeri

Wysłany: Nie Paź 31, 2010 14:20   

Panie Spocony Janusz pana to sobie i mi możesz darować, chcesz decydować o gdzie i na co idzie kasa z puszek czy ze składek to się najpierw ujawnij, potem coś podziałaj, poorganizuj i potem porozmawiamy.

Każdy mądry do "zarządzania" nie swoimi pieniędzmi i najprościej napisać "kupcie", zrobić dużo gorzej a wydatków zawsze pełno, a kasy zawsze brak.

Z krzyczenia na innych czy prób ustawiania itp zrezygnowałem już jakiś czas temu bo nie warto, ale jak byś czytał to co napisałem a nie to co chciałeś wyczytać ewentualnie rozkminić po swojemu to podałem suche fakty dlaczego doping nie raz nie równy itp.

Ale jeśli ci ma ulżyć to skrytykuję - Kolafy jest brzydki, Rudolf miał wczoraj nieświeży oddech a ja puściłem 2 razy bąka-cichacza stojąc z boku.

Zadowolony?

Więc również bez pozdrowień i na następnym meczu przejdź po sektorze, ustaw ludzi, wejdź na gniazdo, poprowadź doping itp.

JP, SLU, MADAFAKA, JOŁ JOŁ, Z FARTEM, ELO ELO 3 2 0.

Sądeczanin

Wysłany: Nie Paź 31, 2010 14:20   

akurat Kolafy z tą prawą stroną z tego co zauważyłem ludzie muszą się chyba nauczyc że Twoja prawa to nasza lewa :) bo fakt konsternacja jakby nie wiem co się działo :P i fakt po tej przerwie i ogarnięciu się była miazga noo niestety nie długo ale jednak :)

kolafy

Wysłany: Nie Paź 31, 2010 15:02   

Za to wielki plus i szacunek dla strony prawej na zdjęciu lewej młyna za szaliki...

[Profil] [PM]

Bianconeri

Wysłany: Nie Paź 31, 2010 15:05   

Dziś jeszcze na 2 drużynie podczas oglądania pasjonującej kopaniny:) ludzie sobie urozmaicali czas pogawędkami:) i padlo zdanie "jakby to fajnie było gdyby podczas skakania i śpiewania Nasza Sandecjo/Sialalalala hej Sandecja i trzymania się za barki i skakała i śpiewała cała trybuna F" :)

Sądeczanin

Wysłany: Nie Paź 31, 2010 16:29   

co do skakania pomysł fajny by poprzesuwać się w lewo w prawo nie widziałem jak wyglądało to z boku ale zabawa była dobra ;)

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » KKS SANDECJA NOWY SĄCZ - Podbeskidzie Bielsko-Biała
[ ZAMKNIĘTY ]