Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:37
Sandecja - Kolejarz sobota g.15:30
Autor Wiadomość
sns1910

Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 10:34   

Ja myślę że właśnie coś koło tego było. Mamy dokładnie 2.850 krzesełek, z tego ok. 150 było wolnych, doliczając większe zagęszczenie w młynie, ludzi stojących na górze trybun, za bramką tej bliżej boiska treningowego, na alejkach prowadzących na sektor A, sektor gości :D i ZOO, to myślę że max. 500-700 osób możemy doliczyć w tych innych miejscach niż krzesełka lub młyn - więc to daje 3.300-3.500 osób ;)
[Profil] [PM] [E-mail]

kitek19pl

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 12:08   

http://www.youtube.com/watch?v=CMg9Tf4X754

moru

Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 12:12   

Fajny meczyk i przede wszystkim świetna atmosfera ;] Tylko te błędy "kozika" xD trochę martwią... Ma chłopak talent ale powinien popracować nad koncentracją. Kolejne spotkanie wydaje się być dobrym momentem aby dać wykazać się Wróblowi....
[Profil] [PM]

stefantelefan

Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 12:13   

dnl_ns napisał/a:

A, bym zapomnial.
Na meczu widziany Jaroslaw Araszkiewicz, mam nadzieje ze dobrze rozpracowal druzyne Kolejarza.

No ja też myślę że Araszkiewicz rozpracował Kogutów i podszedł przed meczem do Moskala i powiedział:
Słuchaj Robert jesteś spoko gość powiem Ci jak ograć Kolejarza...

Daj już spokój z tym Arasiem do końca życia za wszystko co będzie się działo w Sandecji będziesz mu dziękował?? Nawet jego wypowiedzi po meczu San Marino są na forum cytowane. Nie odbierajmy zasług aktualnemu trenerowi!!!

Za dwa tygodnie Pelikan gra u siebie z Kolejarzem więc chyba domyślasz się czemu Araszkiewicz się tu zjawił. Nie zaprzeczam że ma sentyment do Nowego Sącza ale bez przesady że nam rozpracowuje przeciwników.
[Profil] [PM] [E-mail]

krochmal

Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 12:39   

stefantelefan napisał/a:
No ja też myślę że Araszkiewicz rozpracował Kogutów i podszedł przed meczem do Moskala i powiedział:

(...)

Za dwa tygodnie Pelikan gra u siebie z Kolejarzem więc chyba domyślasz się czemu Araszkiewicz się tu zjawił. Nie zaprzeczam że ma sentyment do Nowego Sącza ale bez przesady że nam rozpracowuje przeciwników.

:D no chyba każdy normalnie myślący wie o co chodzi, że poza sentymentem do Nowego Sącza to Araszkiewicz oglądał Kolejarza pod kątem tego co czeka jego drużynę za 2 tygodnie a nie po to, żeby rozpracować Kolejarza Sandecji :D:D:D:D
[Profil] [PM] [E-mail]

Trebor13
Trebor13

Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 12:54   

Mecz fajny,zarówno piłkarsko jak i pod względem atmosfery na trybunach. Udało się porwać do dopingu większość kibiców, szczególnie pod koniec pierwszej połowy i pod koniec meczu. Oby tak dalej i oby w każdej z drużyn konkurujących z Sandecją grał taki Bergier:-D Swoją drogą wykazał się facet..oględnie powiem..niedopowiedzialnością:-D Na co liczył...no chyba, ze chciał sprawdzić czy piłka doleci do Kamienicy:-D Teraz czeka nas mecz z Łomżą i nie lekceważyłbym tu przeciwnika..ale realinie patrząc nie wyobrażam sobie innego wyniku niż zwycięstwo Sandecji..a potem kolejny ciężki mecz..tym razem z KSZO.
[Profil] [PM]

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 13:01   

NIestety nasi pilkarze potrafia mocno sie pogubic przy graniu z druzynami z ostatnich miejsc.

Wracajc do derbow, to te fragmenty ktore ja ogladalem niezbyt optymistycznie wygladaly, najbardziej rozwalil mnie moment jak prawa strona biegl pilkarz i tak biegl az wybiegl na aut z pilka...;D

POzdro

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

DNL

Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 14:23   

stefantelefan napisał/a:
dnl_ns napisał/a:

A, bym zapomnial.
Na meczu widziany Jaroslaw Araszkiewicz, mam nadzieje ze dobrze rozpracowal druzyne Kolejarza.

Daj już spokój z tym Arasiem do końca życia za wszystko co będzie się działo w Sandecji będziesz mu dziękował?? Nawet jego wypowiedzi po meczu San Marino są na forum cytowane. Nie odbierajmy zasług aktualnemu trenerowi!!!

Ochlon i przeczytaj jeszcze raz to co napisalem. Ze zrozumieniem.
Jak moglbym napisac PO ZAKONCZONYM meczu, kiedy znany jest juz wynik, ze mam nadzieje ze dobrze rozpracowal Kolejarza w kontekscie Sandecji?

Sam wiesz, ze graja z nimi za 2 tygodnie, i wlasnie o ten mecz mi chodzilo.
[Profil] [PM]

Kilinskiego 47

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 14:25   

^^
no i co z tego,że wybiegł na aut? To był akurat Zawiślan, który "w międzyczasie" zdążył strzelić 2 bramki i zapewnić nam zwycięstwo:).

Ogólnie Sandecja była dużo lepsza od Kolejarza, który zadobył 2 bramki mając 2 sytuacje (bramka parówy i sytuacja z II połowy kiedy Kozioł wyszedł i obronił nogami- tak przy okazji to wskazówka dla pana Salika z Suwałk jak należy bronić w takich sytuacjach, a nie później płakać ze go kopnęli...).

Według mnie Sandecja już po pierwszej połowie powinna prowadzić różnicą co najmniej 2 bramek - poprzeczka Zawadzkiego, słupek Chlipały, strzał Bani ponad poprzeczką z 5 metrów, a Kolejarz w I połowie 2 bramki z 1 sytuacji...

W drugiej połowie zagraliśmy według mnie mądrze, ponieważ przyjęliśmy ich na własnej połowie wyprowadzając groźne kontry, po której zdobyliśmy zwycięską bramkę, można mieć zastrzeżenia co do środka pola, ale z drugiej strony w II połowie poszło naprawdę kilka niezłych piłek (m.in. od Zawadzkiego), po których byliśmy bliscy zdobycia bramek - 2 razy Chlipała miał niezłe sytuacje, Piegzik strzał z pola karnego lewą nową ale dość niecelny, no i w końcu się udało po ładnym wejściu Piegzika w pole karne jakoś dobić tę piłkę do bramki:)

Podsumowując to myślę, ze drużyna łapie swój rytm, bo gra wczoraj była już satysfakcjonująca, a co najważniejsze była walka i ambitna postawa, 2 razy przegrywaliśmy, a mimo to potrafiliśmy wygrać, to o czymś świadczy.
[Profil] [PM] [E-mail]

pasiasty
[Usunięty]

Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 16:42   

3000 osob to na tym meczu na pewno nie bylo, tak samo jak "wiekszego zageszczenia w mlynie". Na pewno bylo znacznie wiecej wolnych krzeselek niz 150. Moze byly 2000 i to by juz i tak bylo cos na dobry poczatek wiosny.

Hurraoptymizm.

Kilinskiego 47

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 16:48   

^^haha, prima aprillis już był kilka dni temu, słabą masz orientację pojemnościową naszego stadionu, na meczu co najmniej 3500 widzów, nawet na 90minut jest napisane 3300, a oni zawsze zaniżają, przykładowo na meczu z Pelikanem było według nich 1100, a było około 2000 (zreszta taką liczbę podawali przez cały tydzień, a później nagle zmienili na 1100...)
[Profil] [PM] [E-mail]

ERNESTO

Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 17:03   

stefantelefan napisał/a:
Nie odbierajmy zasług aktualnemu trenerowi!!!

Moze poczekajmy z wszelkimi "zaslugami" przynajmniej do konca sezonu, co ?

Pzdr
[Profil] [PM]

pasiasty
[Usunięty]

Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 17:20   

Na pewno bylo znacznie wiecej osob niz na poprzednim meczu. Orientacje o pojemnosci stadionu czerpie z tego tematu (ilosc krzeselek), ale zapomnialem o lawkach.

Oby na nastepnym bylo jeszcze wiecej!

sns1910

Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 18:00   

Cytat:
3000 osob to na tym meczu na pewno nie bylo, tak samo jak "wiekszego zageszczenia w mlynie". Na pewno bylo znacznie wiecej wolnych krzeselek niz 150. Moze byly 2000 i to by juz i tak bylo cos na dobry poczatek wiosny.

Skąd Ty żeś się nagle urwał? ;D ja tutaj staram się studzić ten hurraoptymizm że było 4.000 osób mówiąc że MINIMALNĄ liczbą jest około 3.300 ludzi (jak podaje 90minut.pl), a maksymalną 3500-3600 a Ty tu z dziwną opinią że niby 3.000 nie było ;) popatrz sobie na video z meczu z Legią w PP, tam było sprzedanych biletów jeśli się nie mylę 4.500, a podawano nawet że było 5.000 a w sumie na moje oko to patrząc na frekwencję oba mecze różniły się tym, że na Legii był otwarty sektor buforowy za bramką (ok. 500 osób więcej), plus oczywiście krzesełka zajęte prawie co do miejsca i więcej osób za drugą bramką - więc wychodzi mi z tego (przy naprawdę najmniej optymistycznym podejściu) około 3.300 osób tak jak podaje 90minut.
[Profil] [PM] [E-mail]

pasiasty
[Usunięty]

Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 18:05   

Ja sie urwalem z Krakowa i liczbe widzow na stadionie ocenialem na oko, bez jakiegos konkretnego porownania. Dla mnie to na 3 tysiace nie wygladalo, ale skoro tyle bylo, to przeciez moj indywidualny osad schodzi na plan dalszy wobec faktow. :)

Pozstaje sie tylko cieszyc.

[ Dodano: 2009-04-05, 18:29 ]
Nie chialbym byc odbierany jako ktos, kto zaniza frekwencje i narzeka. Mi sie prawie pelne trybuny bardzo podobaly, po prostu nie sadzilem, ze tam byly 3000 osob. A widok na gory ze stadionu jest niesamowity.

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja - Kolejarz sobota g.15:30
[ ZAMKNIĘTY ]