Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:31 |
KKS SANDECJA NOWY SĄCZ - Podbeskidzie Bielsko-Biała |
Autor |
Wiadomość |
andrew_ns
|
Wysłany: Nie Paź 31, 2010 16:34
|
|
|
Gdyby nasz stadion miał na F kilka rzędów w górę więcej, doping napewno by był zdecydowanie lepszy. No ale to gdybanie, wiadomo ciężko ogarnąć taką liczbę ludzi i tak pewnie zostanie, a najbardziej mnie rozbroiła sytuacja jak nasza młodsza część młyna po kilku mconiejszych słowach postanowiłą sobie usiąść hehehehehehe ręce opadają. A co do samego dopingu to wydaje mi się że było całkiem w porządku taka rozpiętość młyna powoduje, że to co krzyczy lewa część wogóle nie jest słyszalne po drugiej stronie młyna i na odwrót. A jak znajomych pytałem co po mieście się szwędali, to hałas był niesamowity, więc to też akustyka naszego stadionu robi swoje. Nie ma co narzekać trzeba się mobilizować i dążyć do perfekcji, a napominania żeby nie oglądać meczu tylko skupiać się na dopingu było już wiele, więc teraz już zależy wszystko od nas samych. To tyle teraz Łódź:D |
|
|
|
 |
Maerqin
|
Wysłany: Nie Paź 31, 2010 17:06
|
|
|
Jaki problem zakupic naglosnienie? Niech ktos mnie oswieci. Powtorzyc akcje ''zlotowka'' na ostatnim meczu w tej rundzie i na wiosne miec naglosnienie(+ oswietlenie). Ja problemu nie widze, niech ktos da mi powod dlaczego w dalszym ciagu tylko sie o tym mowi. Slucham? |
_________________ > AGAINST MOD€RN FOOTBALL < |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Nie Paź 31, 2010 17:18
|
|
|
Było chyba w temacie o dopingu.
Na "dobry" początek masz trzy rzeczy. Po pierwsze chore przepisy (wg nich nawet ... megafon jest zagrożeniem i jest karany, tzn jego używanie, a co tu dopiero o nagłośnieniu mówić), dwa dogadanie się z klubem, co wcale ani łatwe ani oczywiste nie jest, już kilka razy była ta kwestia poruszana, trzy koszty, nie jest to tania rzecz takie nagłośnienie.
Pewnie zaraz ktoś napisze, że w innych klubach jakoś jest nagłośnienie. Zgadzam się, ale wtedy patrz punkt drugi. |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
DNL
|
Wysłany: Nie Paź 31, 2010 17:25
|
|
|
Jakby ktoś po raz kolejny chciał przytaczać, że w ekipach ekstraklasowych da się to przypominam, że tam tego typu nagłośnienie nie jest zabronione. |
|
|
|
 |
GoToSleep
..::KKS SANDECJA::..

|
Wysłany: Nie Paź 31, 2010 19:24
|
|
|
z tego co pamietam to wlasnie w regulaminie Ekstraklasy jest wpis o naglosnieniu. A jezeli tam nie moze byc to w 1 lidze automatycznie tez... |
|
 |
Sączersi
|
Wysłany: Nie Paź 31, 2010 19:26
|
|
|
No tak tyle tylko, że w ekstraklasie można, a w 1 lidze nie! |
|
|
|
 |
saku194
|
Wysłany: Nie Paź 31, 2010 19:43
|
|
|
Z tego co pamiętam na Legii po otwarciu nowego stadionu też były problemy z przepisami dotyczącymi nagłośnienia, doping miał być przez megafon, ale w końcu udało się to załatwić. W tamtym sezonie na Górniku doping był przez mikrofon, jeżeli chodzi o kwestie bezpieczeństwa to chyba "bardziej niebezpieczny" jest megafon :D Może faktycznie chodzi tylko o porozumienie z klubem, plus ewentualnie jakieś interwencie zarządu w PZPN. Nie wiem jak to jest dokładnie, więc wierzę bardziej kumatym od mnie, skoro nie można to wielka szkoda. Na Cracovii młynowego dzięki nagłośnieniu słychać prawie na całym stadionie. Jeżeli chodzi o nasz doping to był przyzwoity, C trochę słabiej, ale to chyba przez brak konkurencji na sektorze gości. Jak zwykle oglądając powtórkę na tvp sport doping wydawał mi się słabiutki, w ogólnie nie robiący wrażenia, ale na stadionie wyglądało to całkiem dobrze. |
|
|
|
 |
DNL
|
Wysłany: Nie Paź 31, 2010 20:26
|
|
|
GoToSleep napisał/a: | z tego co pamietam to wlasnie w regulaminie Ekstraklasy jest wpis o naglosnieniu. A jezeli tam nie moze byc to w 1 lidze automatycznie tez... |
Nie wprowadzaj zamieszania, bo jest tak jak ja piszę. Ekstraklasa jest nadzorowana przez spółkę Ekstraklasa S.A, a 1 liga przez PZPN, więc z "automatyzacją" nie wymyślaj.
Popatrzcie w ogólnodostępne regulaminy rozgrywek na danym szczeblu, a później piszcie.
W Ekstraklasie wolno używać systemów nagłaśniających, a w 1 lidze jest to zabronione. |
|
|
|
 |
Jaro

|
Wysłany: Nie Paź 31, 2010 21:41
|
|
|
Delegat chciał przerwać mecz z powodu naszej flagi z "chwdp"... |
_________________ Kiedyś stąd odejdę, zmieni się sens życia... |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Nie Paź 31, 2010 22:09
|
|
|
Nie CHciał Wypić Dobrego Piwa?
Co za dziwny gość .... |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
Maerqin
|
Wysłany: Nie Paź 31, 2010 23:32
|
|
|
No to w koncu mozna czy nie mozna miec tego naglosnienia? Czy w innych 1-ligowych klubach po prostu zezwalaja na to a u nas nie? Jesli chodzi o koszty to chyba w 1000zl by sie takie cos zamknelo: http://www.pro-systems.pl...tm_content=1308 + glosniki i kable... |
_________________ > AGAINST MOD€RN FOOTBALL < |
|
|
|
 |
DNL
|
Wysłany: Nie Paź 31, 2010 23:36
|
|
|
Wg regulaminu w Ekstraklasie można (spółka Ekstraklasa SA zezwala), a w 1 lidze nie można (zabrania PZPN). Ot cała filozofia.
Jak to jest w innych klubach 1 ligowych respektowane nie wiem, odnoszę się do ciągłych porównań z ekipami ekstraklasowymi. |
|
|
|
 |
tspfan [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Lis 01, 2010 10:46
|
|
|
Cytat: | ilu bylo kibicow z bielska pozdro gks tychy |
Równe 50 głów , + kilkadziesiąt pod stadionem nie wpuszczonych przez...Policje z Bielska.. |
|
|
|
 |
klap
Kibic
|
Wysłany: Pon Lis 01, 2010 11:36
|
|
|
a właśnie z jakiego powodu Bielszczanie nie zostali wpuszczeni jeżeli można wiedzie ??? |
_________________ Soltanto Essa Sandecja
Ostatnio zmieniony przez internacionale Pon Lis 01, 2010 11:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Snoopi86
|
Wysłany: Pon Lis 01, 2010 12:18
|
|
|
chyba przez % |
|