Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:37 |
Hetman - Sandecja, środa |
Autor |
Wiadomość |
detalnsm [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 22:19
|
|
|
Mecz będzie ciężki, nasi piłkarze mogą odczuwać zmęczenie po sobotnim meczu dlatego typuję 2:1 dla Hetmana. |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 07:48
|
|
|
Po niezbyt udanym wyjeździe do Aleksandrowa Łódzkiego dyspozycję Hetmana sprawdzi wicelider tabeli - Sandecja Nowy Sącz.
W sześciu dotychczasowych meczach rozegranych na wiosnę Sandecja jeszcze nie zaznała goryczy porażki, gromadząc 14 punktów. Dwukrotnie remisowała 1:1 (Przebój i Wigry) oraz czterokrotnie zgarniała cała pulę w meczach z Pelikanem (1:0), Kolejarzem (3:2), ŁKS (6:0) i KSZO (1:0). Hetman na wiosnę zgromadził punktów 10 - doznając dwóch porażek - jednak na swoim boisku pozostaje niepokonany (2 zwycięstwa i remis).
Najlepszym strzelcem Sandecji jest Piotr Bania, który z dorobkiem 13 trafień przewodzi stawce o tytuł króla strzelców.
W meczu rundy jesiennej drużyna z Nowego Sącza nie była zbyt gościnna i pokonała Hetmana 2 : 0, a jedną z bramek strzelił wspomniany Piotr Bania.
Jak zakończy się pojedynek oby drużyn okaże się już w najbliższą środę (22 kwietnia br.). Początek spotkania o godz. 16.30 (stadion OSiR w Zamościu).
W zamojskiej drużynie na pewno nie ujrzymy Łukasza Sękowskiego, który będzie pauzował za czerwoną kartkę.
Łatwo nie będzie, ale przy zaangażowaniu zawodników co najmniej takim jak w meczu z Concordią i przy odrobinie szczęścia punkty powinny zostać w Zamościu. Drużynę na to stać. Na pewno też pomocnym będzie doping, a więc wszyscy ci, którzy czują się kibicami Hetmana, powinni stawić się na meczu i nie szczędzić gardeł.
http://www.hetman.zamosc.pl |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
arkoniusz

|
Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 08:21
|
|
|
Sandecja się rozpędziła i trudno bedzie ją zatrzymać, chociaż jest to trudny przeciwnik Sadecja powinna wygrać i myśle ze Lauko pokoże na co go stać i jutro zagra w pierwszej 11 za Jana i oczywiście ja typuje 3-1 dla Sandecji |
|
|
|
 |
krochmal

|
Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 10:18
|
|
|
Ciężki mecz z ligowym średniakiem, który mimo, że przechodził wielkie problemy organizacyjne niezwykle groźny jest szczególnie u siebie.
Jeżeli my myślimy o awansie to nie mamy prawa takich meczów przegrywać. Tak, przegrywać bo uważam, że jak przywieziemy z tamtego terenu 1 punkt to nie będzie źle. Oczywiście należy grać zawsze na maks możliwości ale po tak ciężkim meczu z liderem 3 dni temu, w momencie gdy zagramy bez Jana i Dawida, w momencie gdy na pewno inni są też porozbijani przez niebywale czysto grających przeciwników z Ostrowca Świętokrzyskiego:/ nie wymagam jakiejś pięknej i finezyjnej gry. Ważne są punkty a charakter drużyna pokaże w sobotę gdzie w ciągu tygodnia będzie 3 mecz, mecz z drużyną, która raczej ma już małe szanse na utrzymanie i z którą trzeba wygrać a zawodnicy już zmęczeni mogą być. Dobrze też, że ten wyjazd w środku tygodnia nie wypadł np do Suwałk a w miarę "bliskie" rejony jak na odległości w naszej lidze. |
|
|
|
 |
sns1910
|
Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 10:33
|
|
|
Ja myślę że w tyóm meczu można dać szansę 3-4 zawodnikom którzy do tej pory grali mniej, albo tak jak Broź wracają po kontuzji, bo bardzo ważny w tym meczu będzie stan fizyczny drużyny, ile nasi piłkarze będą mieli sił w tym meczu. A mamy na tyle silną ławkę że można spokojnie rotować składem i na pewno Ci co by weszli starali by się jak najlepiej pokazać, widać to było w meczu z KSZO choćby bo Piegziku, który zrobił kilka akcji i gonił za każdą piłką. Mj skład:
Kozioł - Szczepanik (Makuch), Lauko, Jędrszczyk, Gawęcki - Broź, Kościukiewicz, Zawadzki, Piegzik (Zawiślan) - Chlipała, Fabianowski.
A mój typ to 2-1 dla Sandecji. |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 12:42
|
|
|
Cięzko jest wytypować zwycięzcę tego spotkania,ponieważ Sandecja ma teoretycznie lepszy zespół kadrowo,ale Hetman jest na swoim boisku bardzo niewygodnym przeciwnikiem.Optymistycznie wygrana Sandecji oczywiscie :)
A co do składu to bramka oczywiscie Marek Kozioł.Myśle że Makuch,który już po spotkaniu z Kolejarzem powinien odpocząć w Łomży,tym razem zacznie spotkanie na ławie.W jego miejsce na prawej obronie może grać Piotr Powroźnik lub w końcu swoją szanse powinien dostać Paweł Szczepanik.Inne zmiany na tej pozycji chyba sa wykluczono,bo tak jak chociaż pokazał mecz z KSZO Rafał Zawiślan to jest piłkarz tylko i wyłącznie ofensywny,dla Niego prawa strona obrony raczej odpada.Na środku z zastąpienien Jano raczej nie będzie problemów.Do spisującego sie bardzo przyzwoicie Jędrszczyka powinien dołączyć Lauko.Lewa obrona bez zmian-Gawęcki.Boki pomocy-Rafał Zawislan,który wyraźnie lepiej czuje się po prawej stronie i postawił bym również na Piegzika.W drugiej połowie meczu z KSZo przeprowadził kilka bardzo dobrych rajdów lewą stroną.Srodek to oczywiście Zawadzki mimo zmiany w przerwie meczu z KSZO Rafał Berliński.Kościukiewiczowi nie można było odmowić walki i zaangażowania ale mimo wszystko Berliński ma w meczu więcej odbiorów,mniej strat i więcej celnych podań.I wreszcie atak.Fabianowski i kto?Te 13 strzelonych bramek przemawia za tym żeby jednak grał Piotr Bania :) |
|
|
|
 |
biker_ns
|
Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 15:21
|
|
|
Ten mecz może być nerwowy bo wydaje mi się że Hetman łatwo skóry nie sprzeda.Nie dość ze bardzo potrzebują punktów to jeszcze grają u siebie.Nasza drużyna zwłaszcza po ostatnich zwycięstwach z Kolejarzem i KSZO nabrała wiary w siebie i wydaje mi się iż zawodnicy poznali swoją wartość i teraz będzie ciężko się im przeciwstawić jakiejkolwiek drużynie nawet grającej na swoim stadionie.Przy dobrym układzie ewentualne zwycięstwa z Hetmanem i w sobotę z Jeziorakiem mogłoby spowodować że byśmy odskoczyli od goniącej nas gruby drużyn.Jestem optymistą więc postawie 3-1 dla nas.
Pozdrawiam |
_________________ >>LUDZIE MĄDRZY CZASEM SIĘ WYGŁUPIAJĄ,LUDZIE GŁUPI ZAWSZE SIĘ WYMĄDRZAJĄ<< |
|
|
|
 |
GUMBAS_1910

|
Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 16:07
|
|
|
W pierwszej 11 nie zagra Maku nie Zagra Berliśnki Nie Zagra Zawislan.... Na mecz Pojechał ponadto Krupa |
|
 |
Trebor13
Trebor13

|
Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 18:13
|
|
|
Trener wie co robi!Nie ważne kto pojechał, kto został.Ważne jaki będzie tego efekt-i to nie efekt jednego meczu a całej rundy!Niestety nie mamy przeglądu zagrożeń kartkami, nie wiemy jak chłopcy się czują po ostatnim meczu a przed nami przecież jeszcze wiele ważnych zawodów,stąd rozsądnie trzeba podchodzić do zagadnienia. Poza tym Ci, którzy wyjechali a dotąd nie łapali się w pierwszym składzie też powinni dostać szansę i oby ją wykorzystali. Wierze, że będzie dobrze! |
|
|
|
 |
misiek_1984
Misiek
|
Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 02:00
|
|
|
To bedzie bardzo ciezki mecz - pozycja Hetmana w tabeli moze mylic, bo to zawsze silna ekipa aczkolwiek niestety problemy organizacyjne odbijaja sie na postawie zespolu. Mnie sie zawsze podobaly mecze z Hetmanem u nas - gra byla otwarta, bylo sporo walki. Aczkolwiek w Zamosciu zawsze sie Sandecji gralo ciezko i tak tez zapewne bedzie jutro. Najwazniejsze zebysmy nie przegrali, choc optymistycznie wypada jednak postawic na wygrana :) Mysle, ze skromnie, ale zwyciezymy. |
|
|
|
 |
misiek1999_13
|
Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 15:00
|
|
|
miejmy nadzieje ze sandecja wygra mu wynik to 0-2 dla sandecji |
|
|
|
 |
Frodo
Paciarka
|
Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 16:01
|
|
|
Mecz sie juz chyba rozpoczą :) Ciekawi mnie jak im idzie i jak się zakończy :) Oby zwycięstwem biało czarnych ! |
|
|
|
 |
Magda xD

|
Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 16:03
|
|
|
Frodo, o 16. 30 jest ;)
ja typuje 0:2 dla Sandecji...ewentualnie 1:2 dla Sandecji ;) |