Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:30 |
Co sądzisz o akcji "biała koszulka" ? |
Co sądzisz o akcji "biała koszulka" ? |
Świetny pomysł. Do końca rundy wszyscy na biało |
|
72% |
[ 159 ] |
Fajnie ale tylko na wybrane mecze ubieramy się na biało |
|
20% |
[ 45 ] |
Pomysł chybiony... Skąd wezmę białą koszuklę ?? |
|
0% |
[ 1 ] |
Może jednak akcja "czarna koszulka" ? |
|
3% |
[ 8 ] |
Jestem za dowolnym strojem w młynie... |
|
3% |
[ 7 ] |
|
Głosowań: 219 |
Wszystkich Głosów: 220 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Trebor13
Trebor13

|
Wysłany: Sob Maj 09, 2009 12:21
|
|
|
Ankieta mi sie nie podoba,bo mam inną wersję odpowiedzi! Jestem na NIE!
Nie jesteśmy BIALI!!!!
Nie jesteśmy CZARNI!!!!
JESTEŚMY BIAŁO-CZARNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeśli ma ładnie wyglądać to można się wybrać na pokaz mody. Barwy klubu są BIAŁO-CZARNE!!!!I na młyn powinno się wchodzić w takim stroju!!!!
To jest moje subiektywne zdanie, bo moje serce jest w PASKI!!!!!!! |
|
|
|
 |
Owca
Nabijacz postów

|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 09:39
|
|
|
arkoniusz odbierz PW |
_________________ Chłopaczyny których nie licze a na których licze.. YG'04
Móżdżku, co będziemy robić dziś w nocy?
To co zawsze Pinky, będziemy opanowywać świat! |
|
|
|
 |
rafo_94 [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 09:49
|
|
|
Biała koszulka musi być z napisem Sandecja nie może być zwykła większość nie ma takich z napisem? |
Ostatnio zmieniony przez rafo_94 Sro Maj 13, 2009 13:52, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 10:01
|
|
|
rafo_94 napisał/a: | Biała koszulka musi być z napisem Sandecja nie morze być zwykła większość nie ma takich z napisem? |
Wpis miesiąca :), nie mogłem sie powstrzymac :) |
|
|
|
 |
rafo_94 [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 10:23
|
|
|
chodzi o to że mówicie gdzie sprzedają koszulki białe i to wygląda jakby taka musiała być |
|
|
|
 |
moru
|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 10:44
|
|
|
rafo_94 napisał/a: | chodzi o to że mówicie gdzie sprzedają koszulki białe i to wygląda jakby taka musiała być |
Apokalipsa... Człowieku koszulka ma być biała i już, czego ty nie rozumiesz!? Możesz ją sobie nawet z Azerbejdżanu sprowadzić albo na drutach wydziergać, dotarło? |
|
|
|
 |
Masahiko
|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 13:06
|
|
|
A po co wam koszulki jak Wy się świetnie bawicie bez nich :D :P |
_________________ "Mówi się, że każdy, kto daje ludziom złudzenie, że myślą, będzie przez nich kochany, każdy zaś, kto rzeczywiście sprowokuje ich do myślenia, zostanie znienawidzony" - Glenn Tinder |
|
|
|
 |
toudiunio
|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 13:10
|
|
|
rafo_94 napisał/a: | Biała koszulka musi być z napisem Sandecja nie morze być zwykła większość nie ma takich z napisem? |
hahahaha masakra :D |
|
|
|
 |
GoToSleep
..::KKS SANDECJA::..

|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 20:35
|
|
|
Cytat: | Apokalipsa... Człowieku koszulka ma być biała i już, czego ty nie rozumiesz!? Możesz ją sobie nawet z Azerbejdżanu sprowadzić albo na drutach wydziergać, dotarło? |
Prawidłowo :)) Myśle że chłopak zrozumiał :) |
|
 |
VTR
0-22
|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 21:42
|
|
|
Mnie tam najbardziej to "morze" dobilo;) |
_________________ SANDECJA & POLONIA |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 22:16
|
|
|
Trebor13 napisał/a: | Ankieta mi sie nie podoba,bo mam inną wersję odpowiedzi! Jestem na NIE!
Nie jesteśmy BIALI!!!!
Nie jesteśmy CZARNI!!!!
Jeśli ma ładnie wyglądać to można się wybrać na pokaz mody. Barwy klubu są BIAŁO-CZARNE!!!!I na młyn powinno się wchodzić w takim stroju!!!!
Trebor popieram Twoją wypowiedź. Jednak jeśli tak zostało postanowione z tymi białymi to niech tak zostanie. Ja zainwestuje kasę w nową ZINE w piękne biało czarne pasy:))) |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Pon Maj 11, 2009 09:21
|
|
|
x_cite napisał/a: | Trebor13 napisał/a: | Ankieta mi sie nie podoba,bo mam inną wersję odpowiedzi! Jestem na NIE!
Nie jesteśmy BIALI!!!!
Nie jesteśmy CZARNI!!!!
Trebor popieram Twoją wypowiedź. Jednak jeśli tak zostało postanowione z tymi białymi to niech tak zostanie. Ja zainwestuje kasę w nową ZINE w piękne biało czarne pasy:))) |
Z nowym chujowym herbem?? |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Pon Maj 11, 2009 10:31
|
|
|
no fakt herb nie taki jak powinien być...ale koszulka jest super:) |
|
|
|
 |
Trebor13
Trebor13

|
Wysłany: Pon Maj 11, 2009 10:51
|
|
|
Póki co niech będą te białe koszulki ale na ostatni mecz fajnie by było, gdyby barwy Sandecji dominowały na trybunach:-) A od przyszłego sezony proponuję koszulki klubowe. Nie jest to przecież jakiś wielki wydatek. |
|
|
|
 |
moru
|
Wysłany: Pon Maj 11, 2009 23:31
|
|
|
Trebor13 napisał/a: | Póki co niech będą te białe koszulki ale na ostatni mecz fajnie by było, gdyby barwy Sandecji dominowały na trybunach:-) A od przyszłego sezony proponuję koszulki klubowe. Nie jest to przecież jakiś wielki wydatek. |
Nikt w koszulkach klubowych na F nie zabrania przychodzić, wręcz przeciwnie. Szczerze to nie znam klubu w Polsce (tym bardzie na naszym szczeblu rozgrywek) który w na młyn wpuszcza tylko ludzi w klubowych. Chyba każdy enteligentny kibic domyśla się dlaczego, jeśli ktoś nie wie lub zapomniał xD to chętnie napiszę.
Jeśli ktoś by coś tak "genialnego" wprowadził to trzeba się liczyć z tym że młyn liczył by max 60-80 najwierniejszych fanów. Utrudnia to w olbrzymimi stopniu wejście nowym kibicom na F (niektórym obecnym zresztą też...) . Zamiast kupić koszulkę za 8zł musieli by wydać 100zł!!!
Oczywiście mogło by pomóc gdyby ktoś zorganizował by jakąś super skuteczną reklamę replik i np. przed przyszłym sezonem zamawiamy koszulki po ok. 40zł (projekt był by nasz wiec tak przy okazji można by umieścić "stary" herb ;] ) Jednak w razie awansu na pewno frekwencja (także w młynie) podskoczy i powiedzmy sobie szczerze że nawet to 40zł nie zachęca... Więc bardzo ale to bardzo ciężko jest uwierzyć aby coś takiego to wypaliło... Intencje miałeś dobre ale raczej nierealne do realizacji ...
Zaznaczam iż jest to tylko moje skromne zdanie ;) pzdr. dla kumatych
Cytat: | ale na ostatni mecz fajnie by było, gdyby barwy Sandecji dominowały na trybunach:-) |
A biały przypadkiem nie jest jedną z naszych barw? ;] |
|
|
|
 |
|