Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:30 |
Feta z okazji awansu do 1 Ligi |
Autor |
Wiadomość |
internacionale

|
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 20:52
|
|
|
Śmigiel napisał/a: | za wulgaryzmy i spożywanie alkoholu w miejscach publicznych |
Raczej bym nie liczył na to... Zresztą alkohol zrozumieć potrafię, tylko nie wiem o co Ci chodzi z tymi wulgaryzmami ?? Nie da się kulturalnie zachować ?? |
|
|
|
 |
Śmigiel
|
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 21:25
|
|
|
internacionale napisał/a: | Nie da się kulturalnie zachować ?? | Miałem na myśli bardziej to, że jak policja nie ma już za co dawać mandatów to wulgaryzmy są najczęstszym pretekstem. Pozdrawiam
PS a tak reasumując to jest to mała aluzja do tych instytucji, bo nie jest zaskoczeniem chyba dla nikogo że funkcjonariusze czytają to forum. |
|
|
|
 |
michalvcf

|
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 21:46
|
|
|
A co to za zespół "Queen" ? |
|
|
|
 |
Frodo
Paciarka
|
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 22:07
|
|
|
Śmigiel napisał/a: | Mam nadzieję że zakompleksiona sądecka milicja odpuści sobie mandatów za wulgaryzmy i spożywanie alkoholu w miejscach publicznych przynajmniej podczas przemarszu i w okolicach Parku Strzeleckiego podczas trwania imprezy... |
Z policja moze być różnie, bo nawet jak byly Juwenalia na WSB to i tak nas psy spisali za picie piwka przy biedronce.
Ale teraz jakby zobaczyli kilkaset osob tego samego "wyznania" (czyta Sandecja) to moze odpuszcza ze strachu.
[ Dodano: Pon 08 Cze, 2009 ]
A co do Queen to chodzi o ten zagraniczny ?? |
|
|
|
 |
KubaNS
|
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 22:20
|
|
|
Juz nie cudujcie. O ile wiem w Parku Strzeleckim na tego typu imprezach z piciem alkoholu nie ma problemu, a jak ktos nie wytrzyma i musi przejsc z piwem w rece przez pol miasta albo szarpnac je pod sklepem to ma spory problem ze soba ;)
Cytat: | A co do Queen to chodzi o ten zagraniczny |
Tak, z Freddy Mercurym. |
_________________ A gdybym miał urodzić się znów.. To tylko w Sączu i tylko tu... |
|
|
|
 |
DNL
|
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 23:09
|
|
|
Każdy uczestnik "imprezy" otrzyma okolicznościową kartkę pocztową wydaną przez Urząd Miasta.
Projekt widziałem, nie spodobał mi się. Jedynie w celu informacyjnym o tym piszę. Ocenicie sami... |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 07:40
|
|
|
powiem szczerze, że jestem zawiedziony tym, że świętowania nie będzie na Rynku chociaż na moment.....można było iść na chwilę na Rynek a potem udac się do Parku. |
|
|
|
 |
biker_ns
|
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 08:11
|
|
|
x_cite nie przesadzaj z tym rynkiem.Idąc tym tropem to może wstąpimy na "piekło"i na Wojska Polskiego i paraliż Nowego Sącza gotowy w dodatku że środa to przecież zwykły,roboczy dzień.
Nauczmy cenić i cieszyć się tym co jest bo jak by ktoś powiedział rok temu że w czerwcu 2009 będzie taka impreza to wszyscy by pomyśleli że marzyciel albo wariat.Poza tym ktoś już tu pisał że w rynku będą stawiać ołtarze więc trudno byłoby to wszystko pogodzić.
POZDRAWIAM |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 10:11
|
|
|
biker_ns nie przesadzam tylko Rynek jest sercem miasta a jak wiesz i czytasz to forum to większość osób by chciało na Rynku świętować. Ale wiadomym jest jutro święto i nie ma co się obrażać! I tak miasto będzie zablokowane pomyśl przecież nie teleportujemy się do Parku Strzeleckiego;) ale kto wie TVN 24 przeprowadził wideoportację to czemu by nie spróbować u nas:) pzdr |
|
|
|
 |
rossobianco
|
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 10:53
|
|
|
x_cite ma racje!! Zreszta przeciez samo swietowanie na rynku nie trwaloby 5h;))). A skoro jedno z drugim kolidowalo (a przeciez juz nawet w piatek bylo pewne ze oltarz stanie na Rynku) nie mozna bylo ustalic innego terminu swietowania awansu??!! |
|
|
|
 |
Ad@ś=)

|
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 11:21
|
|
|
Wydaje mi się że terminu za bardzo innego nie było... Przecież piłkarze też mają prawa do chwili wolnego i wakacji a już niedługo trzeba zacząć przygotowania do kolejnego sezonu. Wielka szkoda że nie będzie fety na rynku ale trudno. PEŁNA MOBILIZACJA!!!! i dozobaczenia jutro o 16:) |
|
|
|
 |
style
|
|
|
|
 |
Fredo
|
Wysłany: Czw Cze 11, 2009 09:07
|
|
|
Tam napisali że to kibice a tak naprawde to nie są nasi kibice tylko bandyci którzy niszczą nasz klub i którzy nie mieli gdzie indziej robić zamieszek tylko zrobili na naszym świecie i chcieli nam zepsuć święto,boje się że przez to Sandecja może ponieść jakieś sankcje...
Prawdziwi kibice to ci którzy byli tam przy scenie i razem z piłkarzami świętowali awans a potem mówili do zadymiarzy aby oni przestali.Całe szczeście że nie było na rynku bo by jeszcze większa mara była.KIBICE SANDECJI TO CI KTÓRZY BUDUJĄ A NIE RUJNUJĄ NASZE ŚWIĘTO!!!! |
|
|
|
 |
style
|
Wysłany: Czw Cze 11, 2009 09:08
|
|
|
Postronni mieszkancy NS bronią kibicow i mowia ze to policja wszystko sprowokowała
zobaczcie material z TVN 24 |
|
|
|
 |
|