Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:31
100 rac na 100-lecie
Autor Wiadomość
Bianconeri

Wysłany: Wto Lip 27, 2010 23:06   

A tak naprawdę to wszystko rozbija się czasem o przymknięcie oka na kilka błahostek, o ku*** odrobinę dobrej woli.
No ale tego musieliby chcieć wszyscy, a wiadomo że w wielu kierunków to nie dość że nie mamy na co liczyć, bo kibic Sandecji to zło a to że na Sandecji się dzieje dobrze to dla kogoś osobista tragedia i zniewaga, to na dodatek jeszcze zamiast tej odrobiny dobrej woli wiadomo że jest tylko i wyłącznie szukanie dziury w całym i jak by tu tylko przeszkodzić, ja by tu tylko utrudnić życie ...

No ale to wiadomo w sumie nie od dziś.

maniekKKS
Sądecki KKS

Wysłany: Wto Lip 27, 2010 23:15   

A czy w ogóle będzie jakiś doping na meczu jakaś zabawa??
[Profil] [PM]

kosiarz

Wysłany: Wto Lip 27, 2010 23:24   

Na jakim meczu? Jak czytam nas kibiców tam nie zaproszono. W sobotę nie ma żadnego meczu.

Czorny16

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 00:15   

brawo ;/ no to w ogole nie ma sensu przychodzic na ten mecz bo ku*** przyjdzie 500 osob same dziadki przyjda z sektoru A moze oni wkońcu poprowadza doping na 100-lecie Sandecji zjebana cala impreza ;/
[Profil] [PM]

małolat_19

Wysłany: Sro Lip 28, 2010 07:32   

maniekKKS napisał/a:
A czy w ogóle będzie jakiś doping na meczu jakaś zabawa??

Nie będzie nic prowadzone..

radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Sro Lip 28, 2010 08:52   

chyba dobrze się stało, mecz potraktujmy jak sparing płatny:) a dobrze i przede wszystki głośno zaprezentujmy się w Rynku!

www.megachem.pl

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 09:50   

Szkoda, że tak to wszystko wygląda. Z całym szacunkiem, dla tego, co zarząd zrobił dla Sandecji- cele sportowe, ale organizacja w klubie i współpraca- a raczej jej brak z kibicami- obrazuje jak nam daleko do normalności. Żeby to wszystko nie rozleciało się jak domek z kart. Ja na mecz z Ruchem nie idę, karnetu nie kupuję i jak chcą zrobić tu drugą Legię, to ja dziękuję. Jak by się nie mogli wzorować na podejściu i współpracy z fanami, jak to ma miejsce w Lechu.

Bianconeri

Wysłany: Sro Lip 28, 2010 09:58   

Bo w Lechu mają działaczy, którzy wiedzą, że klub jest przede wszystkim dla kibiców i potrafią i przede wszystkim chcą się postawić PZPN, policji, ochronie (zresztą tam mecz ochraniają sami kibice ...) gdy ci zaczynają wydziwiać, potrafią to odpowiednio nagłośnić i z tym walczyć ...
Dzięki temu mają i atmosferę na trybunach (race są praktycznie na każdym meczu, a kary jakoś są za to skromne, nikt im stadionu nie chce zamykać, a wpływy z biletów i specjalny fundusz na kary w zupełności to pokrywają i wszyscy są zadowoleni).
Mają też dzięki temu kilku(nasto) tysięczną publikę na każdym meczu i ogromne wpływy z biletów i nie tylko.

Wiadomo że Legia i Lech to dwa skrajne przypadki z przeciwległych końców, ale jak się chce to można wiele.

Podstawowy problem to właśnie trzeba chcieć i się nie bać.

A u nas niestety wszystko co powie PZPN czy policja to jest święte, chociażby nie miało żadnych podstaw prawnych czy było kompletnie oderwane od rzeczywistości, a oczywiście wszystko co chcą kibice to jakieś nierealne i niestworzone rzeczy z kosmosu o których nie może być mowy ...

refa1
[Usunięty]

Wysłany: Sro Lip 28, 2010 12:45   

POPIERAM AKCEJ

RYNEK - TAK, STADION - NIE

PZDR

eSKa
KolejarskieWiatraki

Wysłany: Sro Lip 28, 2010 12:55   

Nie dać się prowokować psom na rynku, żeby nie powtórzyła się sytuacja z Parku, olewać każdą zaczepkę ciepłym moczem :-) Bo to nasze święto na rynku.

lechu
-=SANDECJA=-

Wysłany: Sro Lip 28, 2010 13:01   

Nie dać się prowokować psom na rynku, żeby nie powtórzyła się sytuacja z Parku, olewać każdą zaczepkę ciepłym moczem :-) Bo to nasze święto na rynku.

Święte słowa, do zobaczenia na RYNKU.

mati513

Wysłany: Sro Lip 28, 2010 14:03   

RYNEK - YES STADION - NO !!!
[Profil] [PM] [E-mail]

kolafy

Wysłany: Sro Lip 28, 2010 14:14   

CENTRAL PARK - YES STADIUM- NO!!! :))
[Profil] [PM]

INDOR
WHAT'S UP

Wysłany: Sro Lip 28, 2010 14:22   

maniekKKS napisał/a:
Szczerze mówiąc spodziewałem się że "nasze święto" będzie wyglądało zupełnie inaczej.Ja też z niecierpliwością czekałem na obchody naszej Stulatki a tu co??Wydaje mi się że zabawa i doping będzie porównywalny z dopingiem na meczu z Wartą.Myślałem że młyn na Ruchu będzie taki wielki albo i większy niż na pamiętnym meczu z Górnikiem Zabrze.Mam nadzieję że do żyje chwili w której Sandecja będzie obchodziła 200 lat haha jedyna optymistyczna i pocieszająca myśl jaka mi przychodzi do głowy ;)

Na Stilonie było fajnie,doping zabawa oprawa.oklaski dla piłkarzy za cały sezon(mimo braku awansu) i jak się skończyło kolejną prowokacją. Nagroda za trud ,czas,pieniądze-zakaz ,grzywna i zawiasy.Gdzie jest teraz klub by stanąć w ich obronie?Jebać ICH OBCHODY mieliśmy 10.07 swoje i było zajebiści.Jak co to zapraszam na melanż do tajnej kwatery gdzie nikt nam nie zabroni pośpiewać i napić się piwka nara Cz.
[Profil] [PM]

kolafy

Wysłany: Sro Lip 28, 2010 14:27   

Jest jedna osoba która zaoferowała pomoc i na niej się skończyło, a resztę olać i Indor ma tutaj 101% racji :))
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » 100 rac na 100-lecie
[ ZAMKNIĘTY ]