Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:31 |
100 rac na 100-lecie |
Autor |
Wiadomość |
Bianconeri
|
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 23:06
|
|
|
A tak naprawdę to wszystko rozbija się czasem o przymknięcie oka na kilka błahostek, o ku*** odrobinę dobrej woli.
No ale tego musieliby chcieć wszyscy, a wiadomo że w wielu kierunków to nie dość że nie mamy na co liczyć, bo kibic Sandecji to zło a to że na Sandecji się dzieje dobrze to dla kogoś osobista tragedia i zniewaga, to na dodatek jeszcze zamiast tej odrobiny dobrej woli wiadomo że jest tylko i wyłącznie szukanie dziury w całym i jak by tu tylko przeszkodzić, ja by tu tylko utrudnić życie ...
No ale to wiadomo w sumie nie od dziś. |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
maniekKKS
Sądecki KKS
|
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 23:15
|
|
|
A czy w ogóle będzie jakiś doping na meczu jakaś zabawa?? |
|
|
|
 |
kosiarz
|
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 23:24
|
|
|
Na jakim meczu? Jak czytam nas kibiców tam nie zaproszono. W sobotę nie ma żadnego meczu. |
_________________ "NIE WYBACZAJCIE IM, ALBOWIEM DOSKONALE WIEDZĄ, CO CZYNIĄ!" |
|
|
|
 |
Czorny16
|
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 00:15
|
|
|
brawo ;/ no to w ogole nie ma sensu przychodzic na ten mecz bo ku*** przyjdzie 500 osob same dziadki przyjda z sektoru A moze oni wkońcu poprowadza doping na 100-lecie Sandecji zjebana cala impreza ;/ |
|
|
|
 |
małolat_19

|
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 07:32
|
|
|
maniekKKS napisał/a: | A czy w ogóle będzie jakiś doping na meczu jakaś zabawa?? |
Nie będzie nic prowadzone.. |
_________________ Until they kill me,I'll be livin this life,I know U feel me.. |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 08:52
|
|
|
chyba dobrze się stało, mecz potraktujmy jak sparing płatny:) a dobrze i przede wszystki głośno zaprezentujmy się w Rynku! |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
www.megachem.pl
|
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 09:50
|
|
|
Szkoda, że tak to wszystko wygląda. Z całym szacunkiem, dla tego, co zarząd zrobił dla Sandecji- cele sportowe, ale organizacja w klubie i współpraca- a raczej jej brak z kibicami- obrazuje jak nam daleko do normalności. Żeby to wszystko nie rozleciało się jak domek z kart. Ja na mecz z Ruchem nie idę, karnetu nie kupuję i jak chcą zrobić tu drugą Legię, to ja dziękuję. Jak by się nie mogli wzorować na podejściu i współpracy z fanami, jak to ma miejsce w Lechu. |
_________________ Patologia sektor C. |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 09:58
|
|
|
Bo w Lechu mają działaczy, którzy wiedzą, że klub jest przede wszystkim dla kibiców i potrafią i przede wszystkim chcą się postawić PZPN, policji, ochronie (zresztą tam mecz ochraniają sami kibice ...) gdy ci zaczynają wydziwiać, potrafią to odpowiednio nagłośnić i z tym walczyć ...
Dzięki temu mają i atmosferę na trybunach (race są praktycznie na każdym meczu, a kary jakoś są za to skromne, nikt im stadionu nie chce zamykać, a wpływy z biletów i specjalny fundusz na kary w zupełności to pokrywają i wszyscy są zadowoleni).
Mają też dzięki temu kilku(nasto) tysięczną publikę na każdym meczu i ogromne wpływy z biletów i nie tylko.
Wiadomo że Legia i Lech to dwa skrajne przypadki z przeciwległych końców, ale jak się chce to można wiele.
Podstawowy problem to właśnie trzeba chcieć i się nie bać.
A u nas niestety wszystko co powie PZPN czy policja to jest święte, chociażby nie miało żadnych podstaw prawnych czy było kompletnie oderwane od rzeczywistości, a oczywiście wszystko co chcą kibice to jakieś nierealne i niestworzone rzeczy z kosmosu o których nie może być mowy ... |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
refa1 [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 12:45
|
|
|
POPIERAM AKCEJ
RYNEK - TAK, STADION - NIE
PZDR |
|
|
|
 |
eSKa
KolejarskieWiatraki
|
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 12:55
|
|
|
Nie dać się prowokować psom na rynku, żeby nie powtórzyła się sytuacja z Parku, olewać każdą zaczepkę ciepłym moczem :-) Bo to nasze święto na rynku. |
_________________ KIBICE SANDECJI W NOWYM SĄCZU musza położyć kres wojnie, bo inaczej wojna położy kres KIBICOM. |
|
|
|
 |
lechu
-=SANDECJA=-

|
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 13:01
|
|
|
Nie dać się prowokować psom na rynku, żeby nie powtórzyła się sytuacja z Parku, olewać każdą zaczepkę ciepłym moczem :-) Bo to nasze święto na rynku.
Święte słowa, do zobaczenia na RYNKU. |
_________________ ```SANDECJA``` |
|
|
|
 |
mati513
|
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 14:03
|
|
|
RYNEK - YES STADION - NO !!! |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 14:14
|
|
|
CENTRAL PARK - YES STADIUM- NO!!! :)) |
|
|
|
 |
INDOR
WHAT'S UP
|
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 14:22
|
|
|
maniekKKS napisał/a: | Szczerze mówiąc spodziewałem się że "nasze święto" będzie wyglądało zupełnie inaczej.Ja też z niecierpliwością czekałem na obchody naszej Stulatki a tu co??Wydaje mi się że zabawa i doping będzie porównywalny z dopingiem na meczu z Wartą.Myślałem że młyn na Ruchu będzie taki wielki albo i większy niż na pamiętnym meczu z Górnikiem Zabrze.Mam nadzieję że do żyje chwili w której Sandecja będzie obchodziła 200 lat haha jedyna optymistyczna i pocieszająca myśl jaka mi przychodzi do głowy ;) |
Na Stilonie było fajnie,doping zabawa oprawa.oklaski dla piłkarzy za cały sezon(mimo braku awansu) i jak się skończyło kolejną prowokacją. Nagroda za trud ,czas,pieniądze-zakaz ,grzywna i zawiasy.Gdzie jest teraz klub by stanąć w ich obronie?Jebać ICH OBCHODY mieliśmy 10.07 swoje i było zajebiści.Jak co to zapraszam na melanż do tajnej kwatery gdzie nikt nam nie zabroni pośpiewać i napić się piwka nara Cz. |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 14:27
|
|
|
Jest jedna osoba która zaoferowała pomoc i na niej się skończyło, a resztę olać i Indor ma tutaj 101% racji :)) |
|
|
|
 |
|