Papież zmarł :( |
Autor |
Wiadomość |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Pon Kwi 04, 2005 11:16
|
[Cytuj]
|
|
...zawsze byłeś --jesteś i będziesz Polakiem...zawsze będziesz Naszym rodakiem...kochamy Cię na zawsze Ojcze Święty... |
|
|
|
 |
Troublemaker [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Kwi 04, 2005 11:59
|
[Cytuj]
|
|
Zmarł WIELKI POLAK który cały czas otaczał opieką naszą ojczyznę w trudnych dla niej chwilach, otaczał wielką miłością wszystkich dookoła potrafiąc jednocześnie zachować olbrzymie poczucie humoru, co sprawiało, że młodzież ( i nie tylko ) do Niego lgnęła...Jego śmierć jest olbrzymią stratą nie tylko dla naszego narodu ale dla całego świata....Ubolewam bardzo nad tym, iż Pan Bóg nam Go zabrał...
"Wieczny odpoczynek..." |
|
|
|
 |
blanca estrella [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Kwi 05, 2005 15:17
|
[Cytuj]
|
|
Jestem dumna i szczęśliwa, że mogłam żyć w latach Jego pontyfikatu. Dziękuję mu za zjednoczenie Europy, za to że kochał nas i nauczył okazywac miłość. Za to, że połączył różne kultury, religie, kraje w modlitwie. Za to, że mogłam przeżywać Jego obecność na starosądeckich błoniach w 1999 roku. Za to że jest Polakiem i że tak bardzo kochał cały świat.
Żal i pustka są ogromne, ale ja mam w sercu obraz Ojca Świętego rozmawiającego z młodzieżą z okna kurii krakowskiej, żartującego, wspominającego z uśmiechem wadowickie kremówki i opowiadającego o swoich górskich wędrówkach po Ziemi Sądeckiej. Wspomnienie Jego spokojnej, uśmiechniętej twarzy zawsze będzie budziło we mnie ogromny optymizm.
Zamiast słów, miejsce w głębi serca... [*] |
|
|
|
 |
|