Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
Sandecja - Termalica, środa 20:00 |
Autor |
Wiadomość |
Wooojtek

|
Wysłany: Sro Wrz 14, 2011 12:07
|
|
|
Raczej wątpliwe, choć może zaskoczą :)
Co do wyniku to liczę na 3:1 po emocjonującym meczu. |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Sro Wrz 14, 2011 12:43
|
|
|
x_cite napisał/a: | wiem, że to nie temat kibicowski, ale ciekaw jestem czy oprócz pojedynczych Niecieczan na trybunach będzie jakaś zorganizowana grupa z klatce? |
będzie |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Sro Wrz 14, 2011 12:53
|
|
|
x_cite napisał/a: | wiem, że to nie temat kibicowski, ale ciekaw jestem czy oprócz pojedynczych Niecieczan na trybunach będzie jakaś zorganizowana grupa z klatce? |
a co chcesz porzucac glazami do klatki ;D |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Sro Wrz 14, 2011 13:40
|
|
|
hanys napisał/a: | x_cite napisał/a: | wiem, że to nie temat kibicowski, ale ciekaw jestem czy oprócz pojedynczych Niecieczan na trybunach będzie jakaś zorganizowana grupa z klatce? |
a co chcesz porzucac glazami do klatki ;D |
Na stadionie nie ma głazów ale w pobliskiej rzecze coś można znaleźć ;) A poza tym rzucanie głazami jest niezgodne z ustawą o bezpieczeństwie imprez masowych haha :P |
|
|
|
 |
Gwardzista
Gwardzista
|
Wysłany: Sro Wrz 14, 2011 14:36
|
|
|
ciekaw jestem jak dzis zawodnicy podejda podziekowac czy "znowu im ochrona nie pozwoli" jak to mówił jano |
|
|
|
 |
Amico
|
Wysłany: Sro Wrz 14, 2011 14:57
|
|
|
Mam pytanie czy tematu kibicowskiego nie ma ze względu na to, że dopingu dziś nie będzie w związku z ostatnimi wydarzeniami (tak mówiono na młynie podczas ostatniego meczu, mam na myśli osoby z gniazda nie z trybun dlatego pytam) czy może dlatego, że nikomu nie chciało się go założyć? |
|
|
|
 |
Gwardzista
Gwardzista
|
Wysłany: Sro Wrz 14, 2011 15:06
|
|
|
tematu kibicowskiego nie ma bo to temat tabu na temat naszych kopaczy i ich zachowania nie wolno pisac nie wolno krytykowac a wiec i o kibicowaniu cisza |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Sro Wrz 14, 2011 15:10
|
|
|
Gwardzista napisał/a: | ciekaw jestem jak dzis zawodnicy podejda podziekowac czy "znowu im ochrona nie pozwoli" jak to mówił jano |
zobaczymy czy będzie im za co dziękować... |
|
|
|
 |
Gwardzista
Gwardzista
|
Wysłany: Sro Wrz 14, 2011 15:12
|
|
|
miejmy nadzieje ze tak po to tam idziemy bo wierzymy w nasz zespół
ze w końcu przełamie sie i zacznie wygrywac mecz za meczem |
|
|
|
 |
Wooojtek

|
Wysłany: Sro Wrz 14, 2011 15:15
|
|
|
Amico napisał/a: | Mam pytanie czy tematu kibicowskiego nie ma ze względu na to, że dopingu dziś nie będzie w związku z ostatnimi wydarzeniami (tak mówiono na młynie podczas ostatniego meczu, mam na myśli osoby z gniazda nie z trybun dlatego pytam) czy może dlatego, że nikomu nie chciało się go założyć? |
Przecież chyba jasno zostało napisane i to nie raz, że już jest kompromis. Gdyby nie było dopingu to chyba chłopaki nie tłukli by się pół Polski do Polkowic żeby tam podopingować kopaczy. |
|
|
|
 |
szymon_YG
Young-Group '04
|
Wysłany: Sro Wrz 14, 2011 16:52
|
|
|
po meczu w Polkowicach piłkarze podeszli pod sektor ;) |
|
 |
KubaSSNS
|
Wysłany: Sro Wrz 14, 2011 22:09
|
|
|
2;0 :)) |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Sro Wrz 14, 2011 22:39
|
|
|
wynik lepszy niż gra która pozostawiała dziś wiele do życzenia no ale z drugiej strony nie ma co narzekać.... |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
BULI
|
Wysłany: Sro Wrz 14, 2011 22:42
|
|
|
nie było az tak źle.. ważne ze wynik jest i 3 pkt
a Rudy dawał dziś rade :) |
|
 |
Wooojtek

|
Wysłany: Sro Wrz 14, 2011 23:05
|
|
|
Dobrze, że wygraliśmy ale mogło być różnie. Od 65 do 80 minuty momentami się rozpaczliwie broniliśmy i dobrze że nie straciliśmy bramki bo było by nerwowo. Teraz nie przegrać w Elblągu : ) |
|
|
|
 |
|