Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:32 |
SANDECJA NOWY SĄCZ - Olimpia Grudziądz |
Autor |
Wiadomość |
Wooojtek

|
Wysłany: Nie Wrz 25, 2011 12:46
|
|
|
Wiadomo, że na meczach z ciśnieniem młyn będzie większy tak było, jest i będzie nie tylko u nas, po co to znowu roztrząsać.
Doping z perspektywy młyna taki sobie, ale jak się podeszło pod zegar to na prawdę głośno było. |
|
|
|
 |
BULI
|
Wysłany: Nie Wrz 25, 2011 14:53
|
|
|
Czekam tylko na filmik z dopingu :)
niekiedy były takie momenty ze mozna było sie załamać tak jak to robił kolafy, bo faktycznie tragedia.. ale ogolnie było nieźle jak na tak mało osób.. :)
a ten małolat co go na barana trzymałem przez cały mecz to niekiedy krzyczał głośniej niż niejeden normalny koleś i wszyscy sie obracali i go podziwiali :D a dziś go gardeło boli :D
ale bedzie coś z niego w przyszłośći.. |
|
 |
mlodykks
|
Wysłany: Nie Wrz 25, 2011 16:02
|
|
|
BULI bez kitu stałem przed wami moze 2 metry ale i tak najbardziej młodego słyszałem . Ale załamki to były ludzie po co wy się pchacie na młyn jak nic nie spiewacie albo spiewacie bod nosem... |
|
|
|
 |
BULI
|
Wysłany: Nie Wrz 25, 2011 16:13
|
|
|
Dawniej stał na sektorze C bo on gra w Sandecji i wyprowadza naszych z tunelu.. ale postanowiłem go zabrać wczoraj po raz pierwszy i mu sie spodobało i mi powiedział ze na nastepny mecz idzie wiec mamy nastepnego kibica ( sześcioletniego ale jest ) który wie po co jest sie na młynie..
a Tych co nie bedą spiewać kulturalnie bedzie sie wypraszało na sam początek F i bedzie spokój bo lanserów NIE POTRZEBUJEMY!!!!!!
Jeszcze jak rudy chodząc z puszką podszedł do niego i mu piątke przybił to sie zjarał niesamowicie.. ale przez taki głupi gest dziecko wie ze to jest fajne i chce przychodzić.. |
|
 |
mlodykks
|
Wysłany: Nie Wrz 25, 2011 17:12
|
|
|
Jak to kolafy powiedział , żebyśmy sobie odwrócili szaliki żeby na Facebooka zdjęcie było dobre... znam przypadki a po za tym lanserów to mam w h** :) Nawet potrafią siedzieć na młynie i to na szaliku ehh |
|
|
|
 |
klipol
=FS=Klipol | PL

|
Wysłany: Nie Wrz 25, 2011 17:30
|
|
|
"Brawo" dla 2 typów co mnie zjebali jak opierdoliłem młodego, którego zjebał kolafy z gniazda!!!
Nie chcecie śpiewać to weźcie sobie młodego i siadajcie na sektorze A!!! |
_________________ Ku Waszej pamięci Żołnierze Wyklęci |
|
|
|
 |
giacob
|
Wysłany: Pon Wrz 26, 2011 12:41
|
|
|
"Nasza Sandecjo" z podziałem na 2 strony wychodziło wg. konkretnie.
Dziękówka za gościnę i do następnego. |
|
|
|
 |
|