Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
Arka Gdynia - Sandecja Nowy Sącz |
Autor |
Wiadomość |
KubaSSNS
|
Wysłany: Sob Lis 19, 2011 19:31
|
|
|
Takim składem 3;1 |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Sob Lis 19, 2011 19:45
|
|
|
Bardzo ciekawie wymyślił to trener Moskal.Kto wie jak to wyjdzie.... Personalnie wybrał chyba najlepszych piłkarzy jakimi dysponuje,ale pozycje co poniektórych nieco mnie zaskoczyły.W końcu Różalski w bramce.
Liczę na dobry wynik!Fajnie jakby trener Moskal dobrze rozpoczął ponowną pracę w Sączu. |
|
|
|
 |
rwp

|
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Sob Lis 19, 2011 20:37
|
|
|
Po pierwszej połowie można napisać że wraca stara drużyna trenera Moskala.Gramy bardzo zachowawczo,dobrze się bronimy,nie angażujemy wielu sił w akcje ofensywne.
Rożalski wybronił kilka bardzo trudnych piłek.
Z przodu wyróżniają się Aleksander z Jędrzejowskim.
Jak będziemy się tak dalej bronić możemy ugrać to 0:0,a przy odrobinie szczęscia wyprowadzić jakąś kontrę.
PS:wszystko niby ok,ale niech trener Moskal ściągnie z z boiska ten kloc drewna Chmiesta! |
|
|
|
 |
baltek93
|
Wysłany: Sob Lis 19, 2011 20:45
|
|
|
Cytat: | PS:wszystko niby ok,ale niech trener Moskal ściągnie z z boiska ten kloc drewna Chmiesta! |
Masz racje, a co do meczu to duzo bledow w obronie zwlaszcza Berlinski jednak gra na defensywnym pomocniku lepiej mu wychodzi. Dosyc pewnie w defensywie Wozniak ale z przodu pare strat |
|
|
|
 |
enox
|
Wysłany: Sob Lis 19, 2011 20:46
|
|
|
alexander sie wyroznia ? to ja chyba inny mecz ogladam :) |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Sob Lis 19, 2011 20:53
|
|
|
Dostajemy bramkę po fatalnym zagraniu Burkhardta.... |
|
|
|
 |
KubaSSNS
|
Wysłany: Sob Lis 19, 2011 21:06
|
|
|
i ja sie pytam co robi Berliński na obronie ? |
|
|
|
 |
KKS1910JKS1910

|
Wysłany: Sob Lis 19, 2011 21:07
|
|
|
2:0 w plecy 65' |
|
 |
flowbone
|
Wysłany: Sob Lis 19, 2011 21:34
|
|
|
Uważam, że zmiana trenera dużo nie zmieni, a może wręcz zaszkodzi? Problem leży gdzie indziej. Jestem bardzo zawiedziony końcówką rundy i postawą w tych trzech meczach rozegranych awansem. |
|
|
|
 |
lukas33
|
Wysłany: Sob Lis 19, 2011 21:38
|
|
|
Niestety cudu nie było bo byc nie mogło. Trzeba naprawde radykalnych zmian w tym klubie od samej góry po sam dół. Na wiosnę mordercza walka o utrzymanie I ligi. Jedyne z czego mozna sie cieszyć to fakt że skonczyła sie ta runda. Chyba najgorsza dla Sandecji od zamierzchłych III- ligowych czasów trenera Bartkowskiego. Tak słabą Sandecję po prostu żal oglądać. |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Sob Lis 19, 2011 21:39
|
|
|
Cóż,nie udało się ugrać choćby punktu.Za głownego winowajce porażki uważam Burkhardta,bo po jego stracie poszła kontra,która zniweczyła nasz plan skutecznego bronienia się.
Na plus oczywiście Woźniak z Fechnerem.Z przodu aktywny Aleksander,duzo ruchu robił ambitny Jędrzejowski.Dobra zmiana Wiśniewskiego.W bramce dobrze spisywał się Różalski,przy bramkach raczej nie zawinił,choć pierwszego gola przy odrobinie szczęscia mógł wyciągnąć.
Srodek pola w zasadzie nie istniał.Brakowało nam typowego playmakera(takiego jak choćby Durić w pierwszym meczu z Arką). Bezproduktywny Gawęcki,z którego chyba tylko grającego za napastnikiem jest pożytek.Burkhardt kompletnie bez formy.Ta opinia o nim że jest jedynym dobrym transferem jest bardzo naciągana.Zagrał 2-3 dobre spotkania a potem kompletna klapa.Środkowi obrońcy też słabo.Wydawałoby się ze kto jak kto ale Frohlich z Berlińskim muszą tworzyć swietny kolektyw.Druga bramka do spółki obarcza konto obu panów.Janić słaba zmiana.Makuch to jednak jest obrońca i pomocnika w wieku 31 lat trener Moskal z niego nie zrobi.O Chmieście nie chce mi się pisać bo jest to pierwszy piłkarz do odstrzału.Kawął drewna przewracającego się o własne nogi z którego nie ma zadnego pożytku dla drużyny.
Szkoda tej porażki,ale obiektywnie Arka zasłużyła na wygraną. |
|
|
|
 |
style
|
Wysłany: Sob Lis 19, 2011 21:46
|
|
|
No, panowie to trenera już mamy zmienionego, jeszcze zmienimy pół składu na czele z Janem (wieku nie oszuka) i może się utrzymamy :) |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Sob Lis 19, 2011 21:48
|
|
|
Ciekawe czy Panowie prezesi słyszeli dialog komentatorów na początku meczu na temat tego kto rządzi w Sandecji :) |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Sob Lis 19, 2011 21:51
|
|
|
no właśnie co dokładnie powiedzieli komentatorzy??? bo u mnie transmisja na necie to tragedia była. |
|
|
|
 |
|