Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:39 |
Sandecja - Ruch Radzionków |
Autor |
Wiadomość |
Bianconeri
|
|
|
|
 |
czorny88
|
Wysłany: Sob Maj 05, 2012 22:48
|
|
|
Bianco niema co sie przejmować tak jak mówilismy mecz z Unia może nam dać wiele dobrego hehe |
|
|
|
 |
kedz10r
|
Wysłany: Sob Maj 05, 2012 22:59
|
|
|
powinna być ewidentna czerwona kartka dla zawodnika ruchu z numerem 25 za kopnięcie bez piłki jeśli sędzia był kaskwentny |
|
|
|
 |
gogo1910
Od małego na całego!
|
Wysłany: Nie Maj 06, 2012 07:03
|
|
|
O już widze ze robi się napinka na Moskala he he . Dajmy mu spokój bo wnet będzie tak jak w Poloni, że co chwile nowy trenejro. A dziś nasi kopacze w 2 połowie grali przyzwoicie :) Ale oczywiście wynik pozostawia wiele do życzenia... :) |
_________________ Niech każdy o tym pamięta, Wyjazd rzecz święta!
 |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Nie Maj 06, 2012 07:41
|
|
|
Pierwsza połowa tragedia, sędzia od razu do Wrocławia a atmosfera na stadionie to istny dramat - jak chodzę prawie 20 lat na mecze czegoś takiego nie widziałem - widać czasy mocno się zmieniły od tego momentu co ja zaczynałem....piknik na całego a piłkarze do tej atmosfery mocno się dostosowali. |
|
|
|
 |
Milosz_1910
milosz_1910

|
Wysłany: Nie Maj 06, 2012 09:27
|
|
|
Wszystko idzie w złym kierunku;. Zarowno na trybunach jak i na boisku...Przyczyna jest znana...Zle sie dzieje i tyle..A cierpia na tym pilkarze i SANDECJA głównie.. |
_________________ Czy wygrywasz czy nie,
ja i tak kocham Cię,
w moim sercu zawsze jest,
nasz sądecki KKS!!;) |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Nie Maj 06, 2012 09:49
|
|
|
Gdzie można obejrzeć bramki z tego wczorajszego widowiska? |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
bacin
|
Wysłany: Nie Maj 06, 2012 09:54
|
|
|
Właśnie, gdzie? Ciekaw jestem sytuacji, po której padła pierwsza brama dla RR. Rzut wolny pośredni, zagrany szybko na tyle, że nasi się nie wykapowali, ale wątpliwy wydawał mi się powód odgwizdania tego przewinienia przez arbitra, bo karny już chyba był (sądząc po zachowaniu Różalskiego).
A do piknikowej atmosfery dostosowała się nawet ochrona, bo pierwszy raz od niepamiętnych czasów nie raczyli mnie przetrzepać w poszukiwaniu niebezpiecznych narzędzi (no i widziałem faceta z kaskiem motocyklowym w ręku). |
|
|
|
 |
lukas33
|
Wysłany: Nie Maj 06, 2012 09:59
|
|
|
Piłkarze cierpią??? Oni cierpią wogóle wychodząc na boisko! To co grali wczoraj do utraty bramki to jeden wielki skandal! Zero zaangażowania, zero ambicji, zero chęci grania w piłkę. Dopiero po karnym gdy juz był nóż na gardle zaczęli grać w piłkę. Więc skończmy bzdety o biednych pokrzywdzonych piłkarzach. |
|
|
|
 |
marian1910
|
Wysłany: Nie Maj 06, 2012 10:03
|
|
|
a ja mam pytanie???
gdzie sa ci ktorym sie nie podobalo dzialanie stowarzyszenia, bo na meczu nawet nie mial kto prowadzic dopingu!!! |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Nie Maj 06, 2012 10:05
|
|
|
Milosz_1910 napisał/a: | Wszystko idzie w złym kierunku;. Zarowno na trybunach jak i na boisku...Przyczyna jest znana...Zle sie dzieje i tyle..A cierpia na tym pilkarze i SANDECJA głównie.. |
oby tylko ni skończyło się na II lidze....gramy ze zespołami również walczącymi o utrzymanie: Flota, potem Dolcan, dalej Kolejarz (walczy o wyższe miejsce w tabeli) nie odpuści Nam...byli piłkarze Sandecji będą chcieli coś komuś udowodnić, Bogdanka (czub tabeli) i walczący o byt ligowy GKS Katowice....masakra |
|
|
|
 |
radek
|
Wysłany: Nie Maj 06, 2012 10:50
|
|
|
Gra p stracie bramki na duży plus, sędzia dramat ale cóż taki już poziom mamy co do trybun to przemilcze bo to jest tak śmieszne że aż tragiczne nic tylko się śmiać małe miasto jeden klub i wielkie konflikty BŁAZENADA!!!!! |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
|
|
|
 |
bacin
|
Wysłany: Nie Maj 06, 2012 11:48
|
|
|
To nie apteka, ale warto zwrócić uwagę w którym miejscu na boisku faulował Midzierski, a skąd wykonany został rzut wolny.
Niby detal, ale zaważył moim zdaniem na tak szybkim wykonaniu rzutu wolnego. |
|
|
|
 |
david
Sandecja Nowy Sącz

|
Wysłany: Nie Maj 06, 2012 11:51
|
|
|
Najlepiej wszystko złożyć na sędziego, a prawda jest taka że Sandecja sama jest sobie winnna tej porażki. Ruch całą pierwszą połowę grał ładną piłkę klepali nas jak tylko chcieli. Moskal jak to Moskal kazał grać defensywnie i jak się coś uda to strzelimy. W pierwszej połowie sędzia sędziował bez większych zarzutów. W drugiej przegią trochę z tym wolnym bo Radzionków zaczą grać z całkiem innego miejsca na boisku. Niestety tak się zdarza i nie wolno wtedy spać na boisku jak to zrobili nasi kopacze. Karny ewidentny. |
_________________ Od żłobka ,aż po grób w moim sercu jeden klub !!! |
|
|
|
 |
|