Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:39 |
Sandecja - Dolcan Ząbki |
Autor |
Wiadomość |
Milosz_1910
milosz_1910

|
Wysłany: Pią Maj 11, 2012 23:32
|
|
|
Od nastepnego meczu trzeba ponowic wszelka propagande na miescie :) Na forum itd, poniewaz dawala ona odpowiedni efekt :) |
_________________ Czy wygrywasz czy nie,
ja i tak kocham Cię,
w moim sercu zawsze jest,
nasz sądecki KKS!!;) |
|
|
|
 |
czorny88
|
Wysłany: Sob Maj 12, 2012 02:21
|
|
|
A czy pisanie na forum ze jest mecz i doping jest takie ważne??Ja pamiętam jak nie było żadnego forum a każdy wiedział gdzie ma być i co robić w czasie meczu.A czy forum zostanie odblokowane nie zależy od was tylko kogoś innego.Moim zdaniem doszukujecie się problemu którego niema.Kto będzie w młynie ten będzie i ze sobą forum nie zabierze więc proszę was o trochę normalności.Co do efektu propagandy na forum i na mieście nie będę się wypowiadał bo ustosunkowałem się do tego wyżej...Jak to mówią co ma być to będzie bez propagandy czy z nią. |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Sob Maj 12, 2012 08:38
|
|
|
http://www.90minut.pl/sedzia.php?id=281 ten arbiter sędziował Nam w meczu wyjazdowym 1 kwietnia z Wartą Poznań....wygranym przez Naszych kopaczy 2:1 :) Oby teraz Sandecja była górą i oby pogoda wytrzymała bo zapowiada się fajne widowisko :D |
|
|
|
 |
Milosz_1910
milosz_1910

|
Wysłany: Sob Maj 12, 2012 12:44
|
|
|
To slaby ekspert od marketingu bylby z Ciebie :) Oczywiscie bez urazy :) Takie działąnia propagujące są potrzebne i nie ma to tamto :) Zgadzam się że kto ma być to bedzie ale dobrze jest zachecic nowe osoby do chodzenia na mecze :) Takie moje zdanie ;) |
_________________ Czy wygrywasz czy nie,
ja i tak kocham Cię,
w moim sercu zawsze jest,
nasz sądecki KKS!!;) |
|
|
|
 |
Tomasz
|
Wysłany: Sob Maj 12, 2012 16:59
|
|
|
oj boże boże zamiast wygrać i sie utrzymac to przegrali i nadal musimy sie martwic o utrzymanie ! Ręce opadają. My nie umiemy grać u siebe ehhh Szkoda moich nerwów to co oni wyprawiają to jest pomsta do nieba. Ján Fröhlich dziekujemy za wszystko ale zakończ już ta kariere i odejdz !!! Teraz czas sie modlić zeby Wisła Płock nie wygrała. Do czego tu doszło.... Jestem bardzo zły i zawiedziony :/
Z Kolejarzem maja wygrać inny wynik mnie nie interesuje TYLKO ZWYCIESTWO !!!!! |
|
|
|
 |
1980_NS
|
Wysłany: Sob Maj 12, 2012 17:15
|
|
|
Nie zrozumiem każdego, kto powie, że Sandecja zagrała źle/słabo. Sytuacji było bardzo dużo, natomiast Dolcan miał dwie i obie wykorzystał. O porażce zadecydowała nieskuteczność i brak koncentracji w obronie. Popatrzmy na chłodno, dobry mecz, ale przegrana, tak bywa. W Stróżach nie można przegrać. |
|
|
|
 |
Tomasz
|
Wysłany: Sob Maj 12, 2012 17:28
|
|
|
1980_NS napisał/a: | Nie zrozumiem każdego, kto powie, że Sandecja zagrała źle/słabo. Sytuacji było bardzo dużo, natomiast Dolcan miał dwie i obie wykorzystał. O porażce zadecydowała nieskuteczność i brak koncentracji w obronie. Popatrzmy na chłodno, dobry mecz, ale przegrana, tak bywa. W Stróżach nie można przegrać. |
Nie wykorzystane sytuacje sie mszczął niestety! Niepokojące jest to ze przegrywamy kolejny mecz u siebie. A to co zrobił Fröhlich ehhh niech lepiej juz zakonczy przygode w Sandecji ! |
|
|
|
 |
K@KS

|
Wysłany: Sob Maj 12, 2012 17:28
|
|
|
Może nie tyle dobry mecz, ale okazji faktycznie stworzyliśmy mnóstwo. Nie wykorzystalimy - zdarza sie, ale nasi zawodnicy niemal na stojąco konstruowali akcję podczas gdy przegrywaliśmy, jak dla mnie niezrozumiała postawa.
A Jano zamiast opierdalania wszystkich dookoła na boisku powinien się wziąc za siebie bo o ile sie nie mylę to obie bramki Dolcanu to w dużej mierze jego dzieło. |
|
|
|
 |
Maerqin
|
Wysłany: Sob Maj 12, 2012 17:36
|
|
|
Jezeli Radzionkow to byl wg trenera wypadek przy pracy to ciekawe co powie po dzisiejszej porazce? Ze pilkarze byli zmeczeni podroza nad morze? |
_________________ > AGAINST MOD€RN FOOTBALL < |
|
|
|
 |
mke023
|
Wysłany: Sob Maj 12, 2012 17:43
|
|
|
Nie rozumiem dlaczego po strzelonym golu nie poszliśmy za ciosem. Po raz kolejny nie radzimy sobie z zespołem walczącym o utrzymanie z którymi trzeba wygrywać. Gra obrony fatalna, wykopy Bieszczada jeszcze gorsze. |
|
|
|
 |
Tomasz
|
Wysłany: Sob Maj 12, 2012 17:51
|
|
|
Sami sobie robimy problemy. Wystarczyło wygrac i mielibyśmy utrzymanie a tak to beda nerwy o to czy my sie utrzymamy w lidze a brakuje nam tylko czy aż 3 pkt do utrzymania. Jak zaczynalismy przygode w 1 lidze to Sącz był twierdza a teraz to kto przyjedzie to wygrywa. Nie ma innego wyjscia jak nie idzie u siebie to trzeba wygrać na wyjezdzie z Kolejarzem ! |
|
|
|
 |
darecki_78
|
Wysłany: Sob Maj 12, 2012 18:08
|
|
|
po co walczyć i wygrywać fuzja z kogutowem jak najbardziej realna, wiec z chłodnym umysłem oceńmy to ,co poza plecami się dzieje. |
_________________ W jednym mieście wychowany, w jednym klubie zakochany. |
|
|
|
 |
Kilinskiego 47

|
Wysłany: Sob Maj 12, 2012 18:15
|
|
|
Tomasz napisał/a: | oj boże boże zamiast wygrać i sie utrzymac to przegrali i nadal musimy sie martwic o utrzymanie ! Ręce opadają. |
mke023 napisał/a: | Nie rozumiem dlaczego po strzelonym golu nie poszliśmy za ciosem. |
Zupełnie się nie zgadzam. Właśnie w tym problem że Sandecja chciała ten mecz wygrać i poszła za ciosem.... Niepotrzebnie.
1:1 dawało nam nadal 6 pkt przewagi nad Dolcanem.
Jak mówi stare porzekadło - jeśli nie możesz meczu wygrać, to go zremisuj. To Dolcan potrzebował 3 pkt a nie my. I je zdobył, w czym wydatnie mu pomogliśmy. |
|
|
|
 |
1980_NS
|
Wysłany: Sob Maj 12, 2012 18:30
|
|
|
K@KS napisał/a: | Może nie tyle dobry mecz, ale okazji faktycznie stworzyliśmy mnóstwo. Nie wykorzystalimy - zdarza sie, ale nasi zawodnicy niemal na stojąco konstruowali akcję podczas gdy przegrywaliśmy, jak dla mnie niezrozumiała postawa. |
Skoro nasi stali, to sytuacje same się stwarzały? Trochę brakuje tu logiki. |
|
|
|
 |
jacek55

|
Wysłany: Sob Maj 12, 2012 18:40
|
|
|
Oj zgroza kibice skacz sobie do gardła , drużyna gra coraz większy piach a tu bojkot ale czego kogo ogarnijcie się w końcu ,.. |
|
|
|
 |
|