Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:39
Spotkanie z trenerem i piłkarzami
Autor Wiadomość
wborzecki@gmail.com

Wysłany: Czw Sie 02, 2012 14:59   

BĘDZIE :)
[Profil] [PM] [E-mail]

Bianconeri

Wysłany: Czw Sie 02, 2012 21:16   

Tak wstępnie: http://www.sandecja.org/1...ndecje_____.htm

więcej będzie na wideło

Mateuszek1910

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Czw Sie 02, 2012 21:28   

Napiszcie prosze to co zapamietaliscie czyli pytania i odpowiedzi, Tylko nie piszcie "mogles być na spotkaniu" bo niektorzy nie mieli takiej mozliwosci:(
[Profil] [PM] [E-mail]

Bianconeri

Wysłany: Czw Sie 02, 2012 21:30   

Będzie relacja wideło

matys5392

Wysłany: Czw Sie 02, 2012 22:43   

Bardzo fajna inicjatywa z organizacją spotkania.Szacun dla Pana Borzęckiego.Kto nie był niech żałuje,bo w końcu można było usłyszeć odpowiedzi na pytania o ktorych dywagujemy na forum od dłuższego czasu.Szczególnie odpowiedzi na pierwsze 2 pytania powinien slyszeć każdy kibic Sandecji.
[Profil] [PM]

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Pią Sie 03, 2012 07:12   

matys5392 napisał/a:
Bardzo fajna inicjatywa z organizacją spotkania.Szacun dla Pana Borzęckiego.Kto nie był niech żałuje,bo w końcu można było usłyszeć odpowiedzi na pytania o ktorych dywagujemy na forum od dłuższego czasu.Szczególnie odpowiedzi na pierwsze 2 pytania powinien slyszeć każdy kibic Sandecji.

jesli chodzi o mnie to odpowiedz na pierwze pytanie, troche dyplomatyczna, choc zgodze sie z trenerem ze musi grac tym co ma, ale z drugiej strony mozna pomyslec nad tym ze majac wiedze o umieetnosciach danego zawodnika sciagnac cos nowego (choc to tez nie jest latwe)

Nie wiem czy trener mowil powaznie czy po prostu tak wypadalo, ze moze Pawełek sam dorosnie do tego ze sie nie nadaje....
Dlatego moj apel do piłkarza Pawła Leśniaka jesli to czyta

"Z całym szacunkiem do Ciebie jako do piłkarza Sandecji, proszę spójrz prawdzie w oczy i zrozum, że nie potrafisz grac w piłkę na poziomie Sandecji i niestety nie jesteś wzmocnieniem i na pewno nim nie będziesz. Dlatego zrezygnuj z występów w naszej drużynie. Z pozdrowieniem Hanys[/i]

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

dzuma84

Wysłany: Pią Sie 03, 2012 07:29   

Przyszłość drużyny zależy od Pawełka. bo to on nie trener musi zdecydować że nie będzie grać. widać kto tu ma więcej do powiedzenia przy ustalaniu składu.
[Profil] [PM] [E-mail]

internacionale

Wysłany: Pią Sie 03, 2012 08:56   

Film ze spotkania gotowy. W tej chwili leci na serwer i jeśli się nic po drodze nie wydarzy będzie za ok 3 godziny....

internacionale

Wysłany: Pią Sie 03, 2012 11:35   

Materiał wideo ze spotkania. Wyszło ponad 40 min, sorki za nienajlepszy dźwięk ale warunki były jakie były...

http://www.sandecja.tv/21..._pilkarzami.htm

boleklolek

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pią Sie 03, 2012 11:58   

A konferencja prasowa przed meczowa tez audio będzie?
[Profil] [PM] [E-mail]

kacper108

Wysłany: Pią Sie 03, 2012 12:35   

Nie miałem możliwości być na spotkaniu (wielkie dzięki za wrzute) i po oglądnięciu tych 40 min siedząc przed ekranem trochę mną jak to się mówi "telepnęło". Wiem że pewnie jest to tylko skrót ze spotkania, przed ekranem nie wyczuwa się rozmowy na żywo. Nie wiem jak Wy ale myślę że na naszym stadionie 99% ludzi to eksperci oraz trenerzy a'la Gmoch, zawsze z lepszym pomysłem na grę niż trener, zawsze z celniejszym strzałem niż Arek, zawsze z taktyką na komplet punktów jeszcze przed meczem. Mam nadzieję że szczególnie ten pierwszy mecz na młynie będzie zaprzeczeniem tego i pokazaniem że MY jesteśmy zajebistą siłą i zamiast wiecznie narzekać, "kurwować" na swoich, to każdego w drodze na stadion będzie rozdupcało od środka żeby pomóc naszym dobrze zagrać. Taki krótki esej po tym oglądnięciu tego spotkania i po ostatnich dniach na forum.
[Profil] [PM]

SNS

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Pią Sie 03, 2012 12:49   

A ja mam taką prozbe ze nawet jakbysmy przegrali w sobote 10:0 to pokazmy chlopakom ze mają w nas wsparcie. Nie spiewajmy cos w stylu "nie chcecie grac to spierdalac" tylko jak to wczoraj powiedzial Araś podziekujmy brawami za te 90min. No chyba ze brak zaangazowania bedzie widac golym okiem to wtedy mozemy rąbnąć pare tekstow ale nie do calej druzyny tylko do tego pilkarza ktoremu nie chcialo sie grac.
[Profil] [PM] [E-mail]

Milosz_1910
milosz_1910

Wysłany: Pią Sie 03, 2012 13:05   

Popieram przedmówców :) Pokażmy że jesteśmy z naszymi na dobre i na złe ! :)
nasz sądecki KKS!!;)
[Profil] [PM]

aidos

Wysłany: Sob Sie 04, 2012 10:36   

Wszystko bardzo fajnie, tylko co wynika z tej rozmowy? Przekonywanie przez cały czas, że mówi prawdę, może i mówił prawdę ale taką jaką chciał żebyśmy usłyszeli. Szkoda, że nasz gwiazda nie miała czasu żeby przyjść. No i wychodzi na to, że jest mocniejszym graczem od tych z którymi rozstała się trener (z nim nie mógł się rozstać??), więc niech nie pieprzy że musi grać tym co ma, bo sam tak wybrał.
Bez sensu tłumaczenia o PP, zawsze i co roku wszystko się przeciwstawia temu pucharowi fatum k... czy co. Dobrze, że w 3 ligowym klubie jest więcej masażystów. Do tego jeszcze świetnie opracowany plan "Maxi" - w końcu wszyscy mogli grać, oraz wspaniała i niewymuszona zmiana Mroza który aż prosił się żeby go zmienić.
Aplauz wywoływało jechanie po zawodnikach których nie ma (via "ale im pojechałem") no chociaż tutaj akurat kilku szczegółów można się było ciekawych dowiedzieć, czy prawdziwych to już inna historia.
Można dorzucić jeszcze "wiem ale nie powiem" - co nie rodzi kolejnych pytań i niedomówień.

A na deser mam pytanie o sprawę "najważniejszą" - co w tym klubie robi Szanowny Pan Leśniak ojciec naszej gwiazdy? Kim on jest? Dlaczego bez niego nie byłoby Sandecji? Nie jest sponsorem tytularnym, generalnym, a i jakoś chyba w ogóle w gronie sponsorów się go nie wymienia. Jest tylko dobrym wujkiem co w trudnej sytuacji sypie kieszonkowym (bardzo bardzo sporym jeżeli od tego zależy los klubu)? Czyli lewe pieniądze na działalność klubu? Na pensje zawodników? Na działaczy? Bardzo to dla mnie skomplikowane.

Żeby nie było, to jestem raczej pozytywnie nastawiony do trenera Araszkiewicza i te 10 meczy ma na zbudowanie zaufania i nie pisze znad klawiatury żeby komuś dogryźć (może oprócz L.) tylko tak zanalizowałem przebieg spotkania. Pzdr
[Profil] [PM]

Ad@ś=)

Wysłany: Sob Sie 04, 2012 11:05   

aidos, na spotkaniu było dużo czasu na pytania, więc mogłeś przyjść i ciągnąć dalej za język trenera i kogokolwiek chciałeś. Szkoda że nie było na spotkaniu prezesa Danka bo to do niego powinno iść pytanie o Pana Leśniaka.
Pozdrawiam
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Spotkanie z trenerem i piłkarzami
[ ZAMKNIĘTY ]