Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:39 |
Sandecja - Olimpia Grudziądz |
Autor |
Wiadomość |
Bianconeri
|
|
|
|
 |
Klocek
|
Wysłany: Sob Wrz 01, 2012 13:11
|
|
|
Te transfery las minute to tylko pokazuje desperacje klubu, tylko dymisja wiekszosciowa zarzadu moze cos zmienic bo na chwile obecna dzieja sie bardzo dziwne rzeczy |
|
|
|
 |
polak_ns
|
Wysłany: Sob Wrz 01, 2012 13:17
|
|
|
I kto za nich? Wejdziesz do klubu i wyłożysz kasę ? |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Sob Wrz 01, 2012 13:27
|
|
|
A ja te transfery uważam za bardzo dobre posunięcie.Zarząd chciał wersję oszczędnościową - OK.Jednak słabe wyniki i bardzo szczupła kadra zmusiła prezesów do przeprowadzenia transferów last minute.Na dzień dzisiejszy mamy zespół,który uwzględniając problemy innych drużyn(Bytom,ŁKS,Katowice),powinien utrzymać się w lidze. |
|
|
|
 |
KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~

|
Wysłany: Sob Wrz 01, 2012 13:42
|
|
|
http://www.sandecja.org/f...p?p=91133#91133
Czytać i na meczu odwiedzać stoisko z pamiątkami w celu wpisania się na listę. To bardzo ważna rzecz a czasu nie jest wiele więc informacje tą proszę potraktować poważnie. |
_________________ Jest ryzyko jest zabawa albo cmentarz albo sława!
Przecież wrócą tamte lata,
tamte piękne złote dni.
O Królowo Tego świata tak
będziemy śpiewać Ci...
...::: Najlepsze Ciacha Małopolski :::... |
|
|
|
 |
kedz10r
|
Wysłany: Sob Wrz 01, 2012 13:44
|
|
|
Sandecja Nowy Sącz - Olimpia Grudziądz, godz. 18:00, sędzia: Michał Zając (Sosnowiec). |
|
|
|
 |
Klocek
|
Wysłany: Sob Wrz 01, 2012 15:35
|
|
|
4-1 hattrick Swiątka doda smaczku i pikanterii bo będzie grał jedną nogą |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Sob Wrz 01, 2012 20:53
|
|
|
Ej co tu taka cisza, przecież wygraliśmy i idziemy po awans ??:) |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Sob Wrz 01, 2012 21:00
|
|
|
Mecz na dramatycznie słabym poziomie.W feralnej 43 minucie kapitalnie interweniował Cabaj,ktory był znowu najlepszym piłkarzem w naszym zespole.Druga połowa(po zejsciu naszego lidera Pawła L.) już lepsza z obu stron.Światek przypieczętował swoją dobrą grę golem.
Cieszy wygrana,bo z kim mamy punktować jeśli nie z takimi słabiakami jak Olimpia,ktora była najsłabszym zespołem ktory przyjechał na Kilińskiego od czasu wygranej ze Stróżami 6:2.
Ze spraw pozameczowych,fantastyczna zabawa sektora C.Nowa przyśpiewka genialna :)
Szkoda,że na cmentarzu zjawiło się tak mało osób,bo tak jak powiedziała jedna z osób,jeżeli my zapomnimy o naszych bohaterach to nikt o nikt nie będzie pamiętał. |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Sob Wrz 01, 2012 21:09
|
|
|
matys5392 to chyba byłeś na innym meczu!! akurat widowisko moim zdaniem stało na dobrym poziomie a na pewno lepszym niż dwa ekstraklasowe mecze, które leciały na Polsacie Sport przed meczem Sandecji! Drużyna rodziła się bólach a wypożyczenie i wejście Świątka genialne! A c o do Buły to wcale tak tragicznie nie grał, ale pewnym złośliwościom niestety nie mogę zaradzić :) |
|
|
|
 |
Magik1910
|
Wysłany: Sob Wrz 01, 2012 21:11
|
|
|
Mi nawet ten mecz się podobał. Najlepszy w naszym zespole Marcin Cabaj i oczywiście Adrian Świątek. Mam nadzieję, że Mroziński będzie grał tak samo solidnie. Jeżeli chodzi o doping to był trochę zły. Mam nadzieję, że z Tychami doping będzie prowadziła już właściwa osoba, chodż oczywiście szacunek dla chłopaków którzy prowadzili go dziś:) Przyśpiewka na sektorze "C" naprawde bardzo fajna ale juz mi wypadła z głowy:) Warto jest się jej nauczyć:) |
|
|
|
 |
gogo1910
Od małego na całego!
|
Wysłany: Sob Wrz 01, 2012 21:47
|
|
|
Mecz na dobrym poziomie. Bramka nowego nabytku A.Światka i naszego wychowanka B.Szeligi cieszy! Myślę, że organizacja(choć dziś chłopakom nie można nic zrucić bo robili co mogli) i PRZEDE WSZYSTKIM FREKWENCJA W MŁYNIE się poprawi bo dziś wyglądało to jak na A klase. Z Tyskimi trzeba się wstawić w dobrej liczbie na całym stadionie a przede wszystkim na młynie. Akcja z uczćeniem pamięci Bohaterów jak najbardziej na + . Pozdro i do zobaczyska w sobotę! |
_________________ Niech każdy o tym pamięta, Wyjazd rzecz święta!
 |
|
|
|
 |
1980_NS
|
Wysłany: Sob Wrz 01, 2012 22:11
|
|
|
Marcin Cabaj. Gdyby nie on, pewnie byśmy ten mecz przegrali. Fantastyczne dwie interwencje w bardzo ważnych momentach meczu. Cała defensywa też solidnie. Dobry mecz Świątka, Szeligi, Mroza, Aleksandra, Wiśniewskiego. Burkhardt słabo, bardzo dużo niecelnych podań. Jest dobrze. |
|
|
|
 |
Magik1910
|
Wysłany: Sob Wrz 01, 2012 22:17
|
|
|
Jasne, że jest dobrze. Tak narzekamy na nasz klub ale jakby nie patrzeć po pięciu kolejkach jesteśmy na czwartym miejscu. Możemy nawet w każdym meczu wygrywać rzutem na taśmę,ważne aby te zwycięstwa były. |
|
|
|
 |
Amico
|
Wysłany: Sob Wrz 01, 2012 22:17
|
|
|
Chyba niektórzy byli faktycznie na innym meczu... spotkanie zwłaszcza w I połowie bardzo nuudne, bezsensowne podania, straty i ciągle wywracający się Świątek, jak pachołek. W drugiej połówce coś drgnęło, a Świątek tylko kopnął piłkę, która z resztą musiała wpaść do bramki, chyba, że kopnąłby 15 metrów nad bramką jak w I połowie... Co do młynu, nie będę tego komentował. |
|
|
|
 |
|