Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:39 |
SANDECJA-DOLCAN ZĄBKI |
Autor |
Wiadomość |
Kazek G f H

|
Wysłany: Pią Paź 12, 2012 11:26
|
|
|
ZAPISY NA WYJAZD DO KRAKOWA BĘDĄ PROWADZONE RÓWNIEŻ PRZY STOISKU Z GADŻETAMI PODCZAS MECZU Z DOLCANEM ZĄBKI!!!!! |
_________________ Brutal Fans Hooligans - Glinik Gorlice ... :)
 |
|
|
|
 |
flowbone
|
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Sob Paź 13, 2012 10:27
|
|
|
Ciśnienie na ten mecz ogromne, o 5 rano (pozdro Radziu) przejeżdżałem koło stadionu to kolejka od kas ciągnęła się aż do ronda pod szpitalem.
Więc na pewno biletów nie wystarczy dla wszystkich chętnych dlatego podaję linki do relacji live dla tych co nie mogą, tylko takie coś znalazłem:
http://www.sandecja.org/2...olcan_Zabki.htm
http://ekstraklasa.net/1l...42d5cd613000000
ze strony Dolczjanu;) nic nie znalazłem |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Sob Paź 13, 2012 11:13
|
|
|
Na takie mecze czeka się cały sezon! Ostatnio co kolejkę mamy w Sączu jakiś szlagier.Najpierw przyjeżdżają mocarze z Brzeska,później piłkarska potęga z Katowic no a dzisiaj to prawdziwe apogeum rozgrywek pierwszej ligi.Przyjeżdża do nas wielki Dolcan,naszpikowany gwiazdami ogromnego kalibru.
Typ:0:2 |
|
|
|
 |
Omission

|
Wysłany: Sob Paź 13, 2012 11:28
|
|
|
Typuje 0:0 i mecz nudny jak nasze miasto albo skromne 0:1 dla gości. |
|
|
|
 |
spdr
STREET ROCKIN'
|
Wysłany: Sob Paź 13, 2012 12:41
|
|
|
zapomnieliście dodać że to mecz podwyższonego ryzyka, będzie Tajfun z Krakowa, dodatkowo nie można mówić głośno, wnosić bananów, |
_________________ jesteśmy otoczeni???
to wspaniale !!!
możemy atakować we wszystkich kierunkach !!! |
|
|
|
 |
lukas33
|
Wysłany: Sob Paź 13, 2012 13:18
|
|
|
Mój typ na dziś 0-0 (wersja optymistyczna). Mecz o takim natężeniu emocji, spięć podbramkowych i strzałów z obu stron że podejrzewam, że już w przerwie znajdę sobie wygodne miejsce przy kielichu w Zajeździe. |
|
|
|
 |
K@KS

|
Wysłany: Sob Paź 13, 2012 13:27
|
|
|
Do czego to doszło, żeby przed meczem U SIEBIE z taką drużyną (z całym szacunkiem) jak Dolcan większość obstawiała porażkę.
Niestety ja przy całej swojej wierze w Sandecję obiektywnie też nie obstawię więcej niż remis. Marzeniem było by zagrać wreszcie na ZERO z tyłu. |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Sob Paź 13, 2012 13:27
|
|
|
Ironia ironią ale tak poważnie,to ciekaw jestem jak nasz sądecki di Matteo skleci kadrę na ten spektakl...
Nie wyobrażam sobie,żeby niejaki Zinyak pojawił się nawet na ławce.Nie dośc,że sprawia klopoty wychowawcze,to praktycznie w pojedynkę "załatwił" nam mecz w Olsztynie.
To samo tyczy się naszego asa na lewej obronie - Wilczyńskiego.Rozumiem,że Araszkiewicz mógł nie dostrzec jak ten piłkarz jest słaby,ale oby Świerad przejrzał na oczy i nie ułatwiał Dolcanowi zadania w dzisiejszym meczu,wystawiając Wilczyńskiego.Ten piłkarz to pewna bramka/bramki dla Dolcanu.
Właściwie to tyle,bo nawet Petran przy tych obu panach nie prezentuje się tak najgorzej :)
Życzę niesamowitych emocji i wzruszających przeżyć w tym szczególnym dniu! :) |
|
|
|
 |
Biancos
|
Wysłany: Sob Paź 13, 2012 13:30
|
|
|
Nie wyobrażam sobie,żeby niejaki Zinyak pojawił się nawet na ławce.Nie dośc,że sprawia klopoty wychowawcze,to praktycznie w pojedynkę "załatwił" nam mecz w Olsztynie.
Na jakiej podstawie uważasz, że sprawia kłopoty wychowawcze? |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Sob Paź 13, 2012 13:37
|
|
|
Biancos napisał/a: | Nie wyobrażam sobie,żeby niejaki Zinyak pojawił się nawet na ławce.Nie dośc,że sprawia klopoty wychowawcze,to praktycznie w pojedynkę "załatwił" nam mecz w Olsztynie.
Na jakiej podstawie uważasz, że sprawia kłopoty wychowawcze? |
Sytuacja po meczu z Katowicami. |
|
|
|
 |
Biancos
|
Wysłany: Sob Paź 13, 2012 13:54
|
|
|
Ja sobie nie przypominam, żeby trener mówił, że zawodnik go nie słucha, nie wykonuje założeń treningowych, ma konflikt z kimkolwiek w drużynie. A sytuacji po meczu z GKSem nie dawał bym do kategorii problemów wychowawczych. Zinyak ma już taki charakter, jest ambitnym i przedewszystkim walecznym zawodnikiem. A co do jego postawy w meczu z Olsztynem to jest tak, że jak nie idzie to już całej drużynie. Po meczu z Tychami o ile dobrze pamiętam Juri wszedł po przerwie na pozycję defensywnego pomocnika i po meczu go wychwalano, że był jednym z lepszych zawodników meczu. Nie zawsze musi komuś wyjść mecz, zwłaszcza jak się zawodnika przerzuca z pozycji na pozycję. I nie wiem czy Cię rozczaruję ale mimo brzydkiej pogody ptaszki na niebie ćwierkały i Święty Mikołaj wspominał ze Zinyak zacznie dzisiejszy mecz w 1 składzie w środku pomocy;)
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Kmicic

|
Wysłany: Sob Paź 13, 2012 15:25
|
|
|
lukas33 napisał/a: | Mój typ na dziś 0-0 (wersja optymistyczna). Mecz o takim natężeniu emocji, spięć podbramkowych i strzałów z obu stron że podejrzewam, że już w przerwie znajdę sobie wygodne miejsce przy kielichu w Zajeździe. |
Duchem będę tam z Tobą bo dziś niestety mecz "obejrzę" na necie. |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Sob Paź 13, 2012 19:17
|
|
|
Wstyd się przyznać,ale...Sandecja zawaliła mi kupon :)
Nie przypuszczałem,że to napiszę ale Sandecja podobała mi się w dzisiejszym meczu.
Te porównania Świerada do di Matteo wcale nie były nieuzasadnione.Nieco szydziliśmy,ale facet w kilka dni odmienił obliczę tej drużyny.
Sandecja dzisiaj pokazała przede wszystkim charakter.O stylu nie chcę pisać,bo cięzko cokolwiek więcej na ten temat powiedziec po jednym meczu.
Każdy z piłkarzy dzisiaj walczył,jeździł na dupie,zapierdalał! I za to piłkarzom należą się ogromne pochwały.
In minus na pewno Młynarczyk,ktorego wrzucono chyba na zbyt głębokie wody.
Myślę,że po dzisiejszym meczu Świerad nie będzie już mowil na konferencjach ze największy wplyw na druzynę ma obecność Aleksandra :) Facet dzisiaj partolił niesamowicie.Gdybysmy tego nie wygrali to chyba on byłby obwiniany najbardziej za stratę punktów.
Reasumując,zagraliśmy najlepszy mecz w tej rundzie.Mimo kontuzji,rozbicia psychicznego druzyny itd.Jeszcze raz powtórzę: podobała mi się Sandecja w dzisiejszym meczu,pomijając to że w koncu udalo się wygrać,ale ten zespol pokazał charakter.
PS: Na meczu widziany trener Krzysztof Łętocha. |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Sob Paź 13, 2012 19:42
|
|
|
wlaczyli wlaczyli, chwała im za to, pokazali że się da tylko trzeba zostawic serducho na boisku.
Dla mnie dzisiaj man of the match to Makuch, każde jego wejscie do przodu stwarzało zagrożenie pod bramką tego frajera Leszczyńskiego
reasumujac; brawo za walke i cenne 3 pkt |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
|