Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:39
GKS Tychy - SANDECJA
Autor Wiadomość
Bianconeri

Wysłany: Nie Kwi 14, 2013 12:11   

Możliwe, ale był zapowiadany jako plejmejker:) z prawdziwego zdarzenia a nie widać tego niestety na boisku.
A na pewno ma dobra technikę i przegląd pola, sprinterem już być nie musi.
No ale może jeszcze czasu potrzeba na zgranie się z resztą drużyny. Oby

nitroactive

Wysłany: Nie Kwi 14, 2013 12:36   

Na razie to to i tak nie wygląda żle, punktujemy, jest szansa na utrzymanie, nie ma dramatu jaki był na jesieni. Z czasem pewnie będzie jeszcze lepiej... oby :D Na razie nie ma co panikować, jak przegramy z Miedzią, to będzie można zacząć :D
[Profil] [PM] [E-mail]

KubaNS

Wysłany: Nie Kwi 14, 2013 13:23   

Pawel Nowak blysku juz miec nie bedzie. Chyba nigdy przebojowym zawodnikiem nie byl, natomiast nie uwazam ze nie spelnia nadzei. Moze dlatego ze ja sie spodziewalem po nim wlasnie tego co pokazuje.
"Lepiej madrze stac, niz glupio biegac"- i tak gra mniej wiecej Nowak. Trzeba tez pamietac, ze graja ze soba od paru miesiecy. Owszem, nie jest to zawodnik, ktory robi ogromna roznice w srodku pola, ale tacy zawodnicy do nas poki co nie przyjda. W pojedynku Nowak-Burkhardt, wygrywa ten pierwszy.
Po nieszczesnej rundzie jesiennej, to co gramy obecnie to skok o jeden poziom. Wczoraj, znowu przez wieksza czesc mecz kontrola, troche fajnej gry na jeden kontakt.. jednak tylko do 16tki- potem zaczyna sie problem. Ilosc popsutych dosrodkowan, zdecydowanie za duza. Kolejna stracona bramka po stalym fragmencie gry i glowce z 10 m. Ktora to juz w tym sezonie?
Nie wiem czy Patryk Tuszynski sie z kims zalozyl ile razy przelobuje bramkarza, ale to juz chyba 3 lub 4 bramka w ten sposob (tym razem glowa), liczac sparingi- plus kilka nieudanych prob :)

Powodow do paniki w tej rundzie moim zdaniem nie bedzie.

collo

Wysłany: Nie Kwi 14, 2013 13:39   

Wiadomo, że Nowak jakimś wirtuozem nigdy nie był i to każdy wiedział. Ale tyle lat grania w ekstraklasie i prezentowanie dość solidnego poziomu dawało nadzieję na więcej niż co 2 zagranie celne. Może jak bardziej się zgrają to i Nowak odzyska swobodę i będzie wiodącą postacią.

Osobiście bardziej podoba mi się gra Giela, niż Tuszyńskiego, ale razem tworzą niezły duet. 5 bramek w 5 meczach to bardzo dobry wynik.
[Profil] [PM]

lukas33

Wysłany: Nie Kwi 14, 2013 14:39   

Postawa napastników (Giel, Tuszyński, Górski) jasno wskazuje że istnieje życie po Aleksandrze. Napastników mamy teraz całkiem innych, biegających, walczących i harujacych na całej długości i szerokości boiska, są jakby pierwszymi obrońcami naszej drużyny, a na dodatek wspólnie zdobyli już 6 goli. Nowak jak narazie u mnie lekko poniżej oczekiwań. Liczyłem na wiekszą liczbę dokładnych podań otwierajacych drogę do bramki napastnikom. Natomiast nieźle poukładał grę w środku pola, może dołoży coś więcej w grze do przodu w przyszłości.
Nieźle Hajdo poukładał defensywę która traci dużo mniej bramek i sprawia wrażenie w miarę pewnej. Z minusów najbardziej rozczarowuje mnie Maciek Bębenek po którym widać, że jest daleki od formy z jakiej pamietamy go kilka lat temu. Choć czas powinien pracować na jego korzyść.
Ogólnie napewno zespół prezentuje się korzystniej niż na jesieni a wraz z upływem czasu myslę że będzie jeszcze lepiej.
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » GKS Tychy - SANDECJA
[ ZAMKNIĘTY ]