Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:39 |
Sandecja - Miedź Legnica |
Autor |
Wiadomość |
matys5392
|
Wysłany: Nie Kwi 21, 2013 21:00
|
|
|
Gramy schowani,przyczajeni,mamy dużo szczęscia,aż w koncu w 85 minucie rozstrzygamy losy meczu.
W przerwie zimowej zmienił się sztab,zmienił sie prawie cała kadra a jedno się nie zmienia - Cabaj jest naszym najlepszym piłkarzem.To co ten facet wyprawia to coś niesamowitego.
Petran - Śpiący Królewicz
Czarnecki oprocz jednego głupiego błędu,grał bardzo poprawnie.
Boki obrony też na plus.Szkoda kontuzji Mojty,ale nie ma tego złego..... bedzie grał Boro!!!! :D
Najgorzej wypadł dzis środek pola. Nowacki,Kasperkiewicz i Łuszkiewicz miażdzyli naszych środkowych pomocników w kazdym elemencie. Mroziński i przede wszystkim Paweł Nowak mnie dzisiaj bardzo rozczarowali. Dużo strat,mało wyjsc na pozycje,przez co obrońcy musieli grać długie piłki.
Certik poprawnie,Kosiorowski bardzo dobrze.Jego centrostrzał przyczynił się do zdobycia przez nas gola.
Giel miał kilka efektownych zagrań.Szkoda,ze nie zdobył dzisiaj gola,ale widać,ze ten chlopak potrafi grać. Tuszyński może nieco mniej widoczny niż we wcześniejszych meczach,ale zalicza kolejny mecz ze zdobytą bramką.
Z rezerwowych na plus Górski.Bardzo wartościowy zmiennik. |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Nie Kwi 21, 2013 21:44
|
|
|
Jak dla mnie najlepszym zawodnikiem poza Cabajem oczywiście...Piotrek Kosiorowski...był dosłownie wszędzie i po jego dośrodkowaniu strzelamy gola. Bardzo dobry zawodnik i fajnie, że oddaje serce i wypluwa płuca dla Sandecji :)
Szacunek dla Niego i całego zespołu zresztą - piłka jest piłką, każdemu zdarzają się błędy....już zapomnieliście jak było na jesieni?! Teraz mamy drużynę, która z każdym może powalczyć na równym poziomie. Jedynie do czego można się doczepić to słabe wykonywanie przez naszych kopaczy stałe fragmenty gry...nad tym trzeba popracować. Bardzo ważna wygrana - cieszą 3 pkt. |
|
|
|
 |
1980_NS
|
Wysłany: Nie Kwi 21, 2013 23:09
|
|
|
Nie mogę zrozumieć wypowiedzi niektórych po meczu z Termaliką i dzisiejszym typu: "gra słaba, mecz się odbył, szczęśliwe trzy punkty". K***a mać za przeproszeniem. Zdobyliśmy 4 punkty w meczach z LIDEREM ligi i zespołem, który walczył o ekstraklasę. Zobaczcie na nasze miejsce w tabeli i patrzcie pod tym kątem. Nie jesteśmy już od kilku lat "rewelacyjnym beniaminkiem, który u siebie leje każdego".
Była nędza na jesień, teraz jest DUŻO lepiej, a końca narzekania nie widać.
Matys: Certik poprawnie? Chyba oglądaliśmy inny mecz. Gościu oprócz pięknej bramki z Polonią jest póki co bardzo przeciętny, wypada najsłabiej ze wszystkich nowych zawodników pierwszego składu. |
|
|
|
 |
Masahiko
|
Wysłany: Pon Kwi 22, 2013 00:26
|
|
|
matys5392 napisał/a: |
Certik poprawnie,Kosiorowski bardzo dobrze.Jego centrostrzał przyczynił się do zdobycia przez nas gola. |
Z większością Twojego posta się zgadzam, ale jeżeli uważasz iż Kosiorowski zagrał bardzo dobrze to jest to dla mnie szok. O ile w defensywie jeszcze jakoś wyglądał, to w ofensywie był zupełnie bezproduktywny. Jeden nieudany strzał po którym zupełnie przypadkowo strzelamy gola to trochę mało. Wiecznie spóźniony, grający zachowawczo, co jest błędem przy takim ustawieniu drużyny z dwoma napastnikami. Certik też dzisiaj bardzo bardzo przeciętnie. |
_________________ "Mówi się, że każdy, kto daje ludziom złudzenie, że myślą, będzie przez nich kochany, każdy zaś, kto rzeczywiście sprowokuje ich do myślenia, zostanie znienawidzony" - Glenn Tinder |
|
|
|
 |
Wooojtek

|
|
|
|
 |
internacionale

|
|
|
|
 |
internacionale

|
|
|
|
 |
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Pon Kwi 22, 2013 22:25
|
|
|
REWELACJA :-))
ps. pamiętam jak miał loty próbne w pewnym M-4 :-D:-D |
_________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio. |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Pon Kwi 22, 2013 22:29
|
|
|
na początku myślałem że to Twój "bułkokopter" :D |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Pon Kwi 22, 2013 22:55
|
|
|
radziufan napisał/a: | na początku myślałem że to Twój "bułkokopter" :D |
Tym razem jeszcze nie mój, niestety nie jestem w stanie się sklonować i robić kilka rzeczy naraz :) |
|
|
|
 |
|