Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:39 |
SANDECJA - Okocimski |
Autor |
Wiadomość |
xXkosiarzXx

|
Wysłany: Sob Lip 27, 2013 22:03
|
|
|
Rafalsky napisał/a: | jedyny plus to Szarek. Resztę usiłuję zapomnieć:-( |
Szału w jego przypadku też nie było |
_________________ Biała flaga, czarna wstęga,
Biało-Czarni to potęga !
 |
|
|
|
 |
1980_NS
|
Wysłany: Sob Lip 27, 2013 22:36
|
|
|
Nie mogę zrozumieć zmiany Bębenka. Jedyny zawodnik, któremu coś wychodziło w tym meczu. Nędza. |
|
|
|
 |
Kmicic

|
Wysłany: Sob Lip 27, 2013 22:45
|
|
|
1980_NS napisał/a: | Nie mogę zrozumieć zmiany Bębenka. Jedyny zawodnik, któremu coś wychodziło w tym meczu. Nędza. |
Co mu wychodziło? Chyba jaja bo miał za luźne slipy!! Wszyscy ch-ja grali i szkoda cokolwiek o tym gadać. |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Sob Lip 27, 2013 22:58
|
|
|
A mowilem,ze bedzie 2:0 dla Brzeska ;P
Po raz trzeci z rzędu walczymy o awans do drugiej ligi - tym razem nam się to uda ;) |
|
|
|
 |
rwp

|
Wysłany: Sob Lip 27, 2013 23:02
|
|
|
Wydaje mi się, że będzie to nasz ostatni sezon w 1 lidze, i nie mówię tu bynajmniej o awansie do ekstraklapy. |
_________________ "Lubię jak w domu spoko i lubię jak w klubie dobrze" - Jurek Mordel |
|
|
|
 |
PROSTO
|
Wysłany: Sob Lip 27, 2013 23:28
|
|
|
No i zaczyna się krytyka Sądeckiego "FANATYKA" ..... |
|
|
|
 |
gogo1910
Od małego na całego!
|
Wysłany: Sob Lip 27, 2013 23:38
|
|
|
Pierwszy mecz przegrali i wszyscy prognozują spadek ;-) |
_________________ Niech każdy o tym pamięta, Wyjazd rzecz święta!
 |
|
|
|
 |
nitroactive
|
Wysłany: Nie Lip 28, 2013 00:44
|
|
|
A jakie masz przesłanki ku temu żeby myśleć inaczej? Młodzież? Scouting? Transfery? Budowa stadionu? Marketing? Każdy wynik ponad kreską będzie dla nas sukcesem. |
|
|
|
 |
Dziekan
MDMA
|
Wysłany: Nie Lip 28, 2013 01:46
|
|
|
Bawią się "asy" za pieniądze sądeckich podatników :) |
|
|
|
 |
www.megachem.pl
|
Wysłany: Nie Lip 28, 2013 04:17
|
|
|
Rozjebać w pizdu kółko wzajemnej adoracji. |
_________________ Patologia sektor C. |
|
|
|
 |
szydar
|
Wysłany: Nie Lip 28, 2013 08:59
|
|
|
Czy po meczu była konferencja czy nie ,nie widziałem wypowiedzi trenerów . |
|
 |
Tomasz
|
Wysłany: Nie Lip 28, 2013 09:03
|
|
|
Bieda z nędzą. No cóz jak to sie mówi do trzech razy sztuka awans do 2 ligi ehhh |
|
|
|
 |
collo
|
Wysłany: Nie Lip 28, 2013 09:11
|
|
|
Nie wiem czy była, ale mogę Ci napisać co na niej było:
Trener Sandecji: Dziękuje chłopakom za grę, jestem z nich zadowolony i bardzo się ciesze, że realizują moje założenia taktyczne. Niestety nie trafiliśmy z formą na początek sezonu, ale jeszcze kilka kolejek i forma przyjdzie.
A ze swojej strony proponuje napisać oficjalne pismo w imieniu kibiców, w którym będziemy błagać prezydenta i prezesów, aby nasi ambitnie walczący zawodnicy dostali wysokie podwyżki. Dawno nie widziałem tak walczących i ambitnie biegających piłkarzy. Barcelona czy inna Manchestery to przy wczorajszym zaangażowaniu cienkie kluby.
A tak na serio:
pierwsza bramka= Makuch, Cabaj
druga bramka= Makuch
Najlepsi na boisku: Petran i Szarek
Najgorsi na boisku: cała reszta, W szczególności Makuch, Bębenek, Nowak i Kosiorowski.
Jeszcze chce przypomnieć, że Okocimski ma najmniejszy budżet w 1 lidze. Ich piłkarze zarabiają po 2-3 tysiące, a i tak potrafią wypunktować naszych ambitnych grajków, którzy średnio zarabiają 2-3 razy więcej niż ich przeciwnicy. Gdzie jest kasa dla piłkarzy?! |
|
|
|
 |
Kilinskiego 47

|
Wysłany: Nie Lip 28, 2013 09:18
|
|
|
Przepraszam, ale chyba tylko kretyn moze liczyc ze sie utrzymamy w tym sezonie...
Spojrzcie na kadre zespolu i powiedzcie kiedy byla ona silniejsza. Teraz czy w tamtej rundzie? Jesli wtedy utrzymalismy sie na ostatnim bezpiecznym miejscu, a teraz jestesmy slabsi (Tuszynski, Mrozinski, a zamiast nich juniorzy), to co nas czeka.
Smiac mi sie chce z tych, co wierza w te bajki Hajdy o srodku tabeli i ciekawym zespole. Nasz zespol sklada sie z odpadow, niechcianych w innych klubach. Za wyjatkiem Cabaja nie mamy zadnego pilkarza, ktorego chcialby jakikolwiek inny klub w tej lidze.
Mamy burdel w klubie, smieszny nieodpowiedzialny zarzad, slabych pilkarzy. To trzech razy sztuka. Tym razem sie uda. II liga bedzie nasza.
Mysle ze z rozrzewnieniem bedzie wspominac 18 punktow Araszkiewicza sprzed roku. W tej rundzie zdobedziemy jakies 9 punktow jak na moje oko- beda 2 zwyciestwa i 3 remisy. Hajdo powie, ze mamy ciekawy zespol i ze w kolejnej rundzie bedzie lepiej i biedni ludzie nadal beda rzezbieni na 15 zlotych za te zenade.
Na koniec chcialbym pogratulowac wspanialej akcji marketingowe przed runda i caloksztaltu prac w tym obszarze, o ktorych tyle mial do powiedzenia ( a nawet do nakrzyczenia na niektorych) pan rzecznik. Jestescie najlepsi! |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
|
|
|
 |
|